10030
  • balee4
    wedge31: majd írd le légyszi, mire gyúrtál az Inkvizítornál
    A játékot csak 2x lehet aktiválni? Ha átlépek ugyanezen a gépen másik oprendszerre, aktiválnom kell még1x?
  • TGWH
    Mármint nuku monolit?
    Piszokjó egy játék ez nah :D csak az a rohadt reg.time csökkenne már... még azt sem tudom merre fejlődjek, kb. egy ca elég is lesz.
  • wedge31
    Én F9-el mentek és rendes mentést nem csinálok ugy lépek ki akkor mindig ott kezdek ahol mentettem probáld ki.
  • rage
    Én néha indítok egy cooperatív online játékot
    Akkor egy kis szigeten kezdesz, ahol van egy portál is.
    Innen azonnal át lehet teleportálni bármelyik másik portálhoz.
    Most innen kilépek, rendes single playerbe be, s máris ennél a másik portálnál vagyok.Néha ezzel a trükkel elég sok mászkálást lehet megúszni :)
  • balee4
    TGWH üzijére válaszoltam:D
  • balee4
    mondjuk lehet, hogy a Vista a ludas, majd megnézem XP-n
  • balee4
    eredetivel, tegnap vettem meg a gamet
  • TGWH
    Nekem semmi bajom a térképpel :D nálad lehet v.mi gubanc, ha másoknak sem rossz...
    Játszottam, feljöttem 6., 7. szintre :D egyszer lement az fps 9-11-re, nemtudtam mibaja, kb. 10 perc után esett le, hogy az f9 nemcsak a mentés, hanem a fraps is elkezdte felvenni a videókat, így maradt a végére 800 mb szabad helyem :D videókat letöröltem, van 11 gb :D és kép nem volt, csak hang a videókban... érdekes. Persze hogy egyetlenegyszer fagyott le, pont akkor amikor már jó régóta nem mentettem. Az a legrosszabb, hogy mindig a monolitoknál tudsz kezdeni, nem értem a régi jól bevált rendszert miért kellett eldobni...
  • Dante73
    Detto
  • rage
    Én eredetivel
  • plu604
    lehet egy kérdésem? :D
    ti eredetin toljátok, törtön vagy demoval?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha törtön, honnan kaptátok le? üzenetben is jöhet a válasz csak jöjjön :D
  • rage
    Nekem az egyik küldetés során elment a hang, mikor 40 koboldot kell kinyírni.Aztán jön a koboldfőnök, s mikor meghalt, hirtelen visszajött.

Nálam a zene megmaradt, a háttérzaj ment el.
  • wesker24
    Nálam ugyan ez van csak forditva ! Nálam csak zene nincs !
  • Robez84
    most komolyan nem tudja valaki mi lehet a baj? zene van meg beszédhang de háttérzaj nincs...pls help meee!
  • wesker24
    Nélam meg nincs zene de minden más hang van !
  • rage
    Az majd visszajön magától pár percen belül :)
  • Robez84
    nincs háttérzaj ... Grrr
  • rage
    Szerintem memóriakezelési hibája van, s ez okozza a gondok zömét. Ha többször egymás után elindítom, mondjuk ötödik után már alig kap levegőt a gép. Ugyanez igaz, ha sok órán át játszom vele folyamatosan. Aztán egyre nagyobb a felfedezett, bejárt terület, ami szintén növeli a memória-kihasználtságot. Könnyen lehet, hogy a legtöbb embernél ezért fagyogat idővel. Ez alapján minél kevesebb RAM van a gépben, annál gyakrabban kellene előjönnie ennek a problémának
  • Reggaester
    Minden szoftver fejlesztésénél sokkal több pénzbe és munkába kerül az utómunkálat, mint maga a fejlesztés. Anno a Starcraft és maga a Sacred 1 is tele volt hibával meg bugokkal. És nézünk csak rájuk most, azoknak a hibáit sem 1 hét alatt javították ki, a Starcrafthot még mostanság is jöttek patchek, pedig az már igazi veterán Amúgy meg:

A türelem keserű, de gyümölcse édes. (Rousseau)
  • tugyiti
    :D majdnem ua. a konfigunk csak nekem dq6 deszka van alatta meg evga a video kari,milyen monitoron nyomod?
  • balee4
    remélem gőzerővel készül a következő patch, mert ez a térképhiba és a fagyások kurvára idegesítenek...
  • tugyiti
    Olvasom a .com fórumot és hát egyre sűrübben jönnek elő a hibák mindenkinél ,minél többet nyomják az emberek annál több hiba jelentkezik -.- na meg ugye multi még mindig nincs és ezért ad ki az ember 10K-t !!!!
  • balee4
    Amúgy a játék jól fut maxon 4x AA-val 1280*1024-ben 35-100 FPS között ingadozik.
    Azonban a legfrissebb driverral is előjönnek az említett hibák. Főleg a térkép zavar. (érdekes módon a demóban nem volt vele semmi gond)
  • xido
    de később is kaptad meg/kezdted el,mint mások:)
  • TGWH
    Nemtom mit jelent amit leírtál, de a windows (azaz az nvidia vezérlőpult) felül tudja írni a játék beállításait. Ha ott leveszel mindent minimumra, simán megy a játék, legalábbis nvidia alatt. Új driverrel már nem kell ablak módban játszani, néha megakad, de eddig szerencsére még nem fagyott le (koppkopp). Bug egyedül az volt, hogy meghalt az ellen, majd állva maradt, és megfagyott :D vagy állt tovább, vagy szépen lassan belesűllyedt a földbe... de amikor a városban elkezdték énekelni a Sacred című számot (ami az intróban is van, meg a BG koncerten), az nagyon nagy volt.
    Lehet bugos, de szerettyük, mert ahhoz képest hogy hány száz órát tudsz vele játszani, szinte semmiség az az egy-két bug, amit láttam (ember belesűllyed a tájba, meg néha megáll pár sec-re a játék).
    Mindjárt megyek is játszani, hármas szinten vagyok, szal le vagyok maradva, de majd hétfőtől behozom :D
  • xido
    pusztuljak meg,ha értem...szinte hasonló gépem van ahogy látom az aláírásodból..mégse tapasztaltam eddig egyik diagnózisodat sem...
  • Rudi27
    Hát szvsz én megoldottam a gondot. Annyi volt hogy a catalystban highperform-ra állítottam a beállításokat, nem egyedire, és a windows ennek alapjára kiadta a gfarikai beállításokat a játéknak, vagyis a játék grafikus motorja eléggé kötött a windows kezelőfájljaival. Vagyis? : Érdemes próbálkozni más verziójú videodriverekkel és esetleg más videókártya beállítással. hajrá srácok.
  • McFrost
    Szeretem a pókokat, de ez nem kell:D
  • wedge31

• balee4
    Nálam sem lép, ugyanerre a hibára hivatkozva, a szobába sem lép be.
    De nálam komoly hibák jönnek egyre gyakrabban elő:
    - a világtérkép a játékba belépés után pár percig müxik, később már csak az ikonok látszanak, 1 óra játék után ha behozom a mapot elkezd szaggatni tőle a játék
    - ha játszok a játékkal fél óránál többet a menübe ki sem tud lépni, egyből lefagy a game
    - néha random fagy a játék, eltűnik a kezelőfelület, vagy belassul 1-2 FPS-re az egész
    Szóval jöhetne egy újabb patch.
  • Rudi27
    Speciel nem magamról beszéltem, én megoldom a gondot mert nem olyan nagy, idő kérdése hogy rájöjjek a megoldásra, de a többi ember akik megvették és az én vasamnál izmosabbal rendelkeznek azt bafhatják, mert semmien szinten nem játszható a játék náluk, hát azért őket sajnálom, mind1 mostmár tudom hogy ha 1x lessz Sacred3 akkor azt warezolom max mert pénzt nem adok érte.
  • wedge31

• wedge31
    Ó te szegény,na én inkább tolom a játékot végre meglet a speckó hátasom.

• Rudi27
    Segítségképpen aztmondják a fórumon állítsál le mindent meg vegyél vissza mindenféle procitunningot meg ilyeneket. MErthogy ez a játék mindenre érzékeny, jóhogy aztnem mondták hogy a windows se indítsd el mert érzékeny rá. Najó mára meguntam majd meglátjuk mi lessz :D.
  • tugyiti
    majd jön egy 4gb patch és megold mindent
  • Rudi27
    benéztem a hivatalos fórumra és kb mindenkinek más a gondja amiért nemfut a játék, hát ez röhej . Annyian írnak mint állat .
  • Rudi27
    Carrier imp? = http://www.youtube.com/user/Sacred2FallenAngel
  • Rudi27
    nah már megnyugodtam nem nálam van a hiba és nem is a driverben. A játékmotor szopat ez tuti. Mostmárcsak visszakellene valahogy állítanom a grafikát és akkor nincs para :D, kiváom amig adnak ki valami pachet tuti hogy már rájöttek a fórumok alapján hogy az ati támogatással van a gond és beteszik a megfelelő fájlokat. remélem legalábbis .
  • xido
    na akkor most lennék kiváncsi arra,hogy a fagyos/bugos arányból kinek van ati kártyája...sajnos soksok példa volt már arra,hogy annál gebasz volt,mert nvidia tolt egy kis manát a fejlesztőknek...
  • Rudi27
    natessék nemcsak nálam csinálja, mellesleg nekem is a megjelenés óta van meg, meg miez már a többféle release létezik lol már ezt te sem gondoltad komolyan ugye? . A másik eshetőség ami még könnyen meglehet hogy rosszul van konfigurálva a videókarim, életem első ati kártyája és gözöm sincs hogy mi ez a sok bizbaz a catalístban, sőt pár napja asse tudtam mi az a catalyst kb . Szóval ha van valaki aki tudna ajánlani valami normális verziót akkor letöltöm és megnézem azzal. középkategóriás kártyáról van szó (asus hd 3650, 512ddr3 passzív), az normális hogy a gép annyira ismeri fel hogy ati 3600séria (atidriverrel természetesen) nem kellene rendesen kiírnia hogy 3650?. a Válaszokat előre is köszi.