10030
  • RaveAir
    A tárgyak neveit tárgygenerátor hozza létre, és nem egyesével lettek lefordítva a tárgyak elnevezései.
  • Scouser
    Ne hülyíts, mennek a szerverek...
  • Avenger
    Hát nekem azért az "Az Istenek tunika" nevű tárgy betett :D
  • Rudi27
    Perfect én is így voltam a dologgal 1x, de hidd el meglehet szokni hogy magyar és egy idő után tudni fogod hogy mi micsoda magyarul és meik bónusz mit jelent, bár igaz hogy magyarul sokkalta homályosabb az egész mint pl angolul. Bár én nem is azért vettem meg hogy hőnszeretett nyelvünkön játszhassam a játékot hanem hogy closed netezhessek vele.... Na erre lehet jövő karácsonyig várnom kell ahogy látszik.
  • Mr. Perfect
    A videók, feliratosak? vagy minden magyar ami a képernyőn megjelenik szövegként? Gondolkodom, hogy megvegyem, de az ilyenek visszarettentenek mint pl: "Homályos arcaniai fókusz" vagy "Ragyogó erőnlét" és társai
  • rage
    Én pl megvettem a boltban.
    De egyelőre warezon német nyelvű verzió van, ami 13-as szintig működik.
    Meg ráapplikálták a magyar feliratot a német verzióra.
  • Föcsök
    Köszi szépen a választ. A gond csak az, hogy olyan gondolom már nem lesz a boltokban nálunk, szóval lehet be kell érnem, de 10K az elég sok most nekem. Viszont látom hogy valaki warez-os és már játszik hamachin is. Milyen verziót töltöttél le, és ott is angol a nyelv?
  • rage
    Szeretnék kérni tippeket a Szeráfhoz
    Milyen skilleket erősítsek főleg ? Leginkább azt szeretném elérni, hogy minél több ellenfelet sebezzek egy ütéssel, mert kezd elegem lenni a folyamatosan érkező 5 patkányból és társaiból :)
  • rage
    Angol nyelv + magyar felirat jelent meg
    A videok angol nyelvűek. Van egy intro, egy koncertjelenet, meg egy outro. Angol teljes verzió november elején jelenik meg majd.
  • Föcsök
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy eddig csak német nyelven lehet játszani, meg magyar felirattal? Nem lehet venni, vagy letölteni egy teljesen angol szövegű, és nyelvű verziót? Valamint akik magyar felirattal játszanak azoknak a videók milyen nyelven vannak?
  • Nabunaid
    Envoka! Használd nyugodtan az irományom.

Annyival egészíteném ki, hogy az alaptulajdonságok közül a koncentráció is csökkenti az összes harcművészet visszatöltési idejét.

Idővel, már annyi harcművészet csökkentő százalékunk lesz, hogy bátran növelhetjük az aktív rúnáink számát is hiszen ha belegondolunk teljesen felesleges 1-2 másodperces varázslási gyorsaság, hiszen nincs is rá szükség a játék során. A lényeg tehát, hogy kezelhető szinten /3-6/ tartsuk a varázslatok visszatöltési idejét.
  • McFrost
    Áhhh, egyre:D
  • ROMOTO
    Bronzon...fehér Ali, gondolom 2 ütésre lehalt
  • McFrost
    Ezzel a vállamon nyugvó kékséggel 400 körül sebzem .
  • tugyiti
    nem tudom kinek hogy de élnek a zárt szerverek most voltam fent,nem egy magyar szerver is volt!!!
  • envoka
    Amit leírtál, felhasználhatnám a későbbiekben a Sacred 2-es oldalon, a karakterleírások-tippek-hez (vagy valami ilyesmi...még nemtom milyen név alatt lesz) ?
  • McFrost
    Most csaptam meg én is Alien-t:D
  • Nabunaid
    Ahogy olvasom, vannak mágusok akiknek gondja van a varázslatok visszatöltési /cooldown/ idejével. Nekem most 20-as szinten 5-ös meteorzápor 150-et sebez és 4,4 másodperc a visszatöltése, míg a tűzvihar ami asszem 4-es 40 körül /utána meggyullad az ellenfél és ég még 5-6 másodpercig/ sebez és 2,4 másodperc a visszatöltése...
    Gyakorlatilag megállás nélkül nyomatom a varázslatokat.

Kezdő mágusoknak:

Válaszd a Ragyogó erőnlét erősítést /buff/ a Homályos arcaniai ismeretek közül. Ennek nincs büntetése a harcművészetek visszatöltési idejére, sőt két hatása van:
    - gyorsítja minden harcművészet visszatöltését
    - növeli az élet regeneráció ütemét

Szintlépéskor az új skillek közül vegyük fel a Homályos arcaniai fókuszt és kezdjünk rá pontot adni. Az első pár pont után a fenti buffunkat erősíthetjük, azaz a Harcművészetek képernyőn /E gomb alapból/ a Homályos arcaniai harcművészetek jobb alsó sarkában a negyed körívben a zöld csík feltöltődik. Ekkor a 6 darab Homályos arcaniai varázslat közül erősíthetjük valamelyiket. A Ragyogó erőnlét első erősítésénél eldönthetjük, hogy inkább a tűz /Notórius gyújtogató/ vagy a jég /Misztikus viharhívő/ varázslataink visszatöltődését szeretnénk jelentős mértékben csökkenteni. Tegyetek ízlésetek szerint, én a tüzet választottam.
    Ez az egyik legfontosabb gyorsító tényező, mondom a többit.

A Ragyogó erőnlét mivel egy állandó buff, ezért tanuljunk meg belőle annyi rúnát, amennyit csak tudunk, hiszen itt nem lesz visszatöltés büntetés, ellenben jelentősen csökkenti két varázslás közti időt.

Nyilván nem árt az adott harcművészeti ág saját skilljeit sem felvenni mint a Notórius gyújtogató fókusz és a Misztikus viharhívő fókusz és párjaikat.

Ha jól csináltuk, még mindig csak egyetlen pont van minden varázslatunkon. Véleményem szerint ne tanuljunk meg többet, főleg a játék elején. Inkább gyűrűkből, amulettekből szerezzünk be ilyen rúnákat. A legtöbb passzív rúnát viszont a kováccsal tudjuk a felszerelésünkbe pakoltatni. Nekem most mágusbotban van kettő, sisakban, lábvértben egy-egy, így lett 5-ös szintű a meteorzáporom. Ha passzív módon növeljük egy skill szintjét, akkor sokkal lassabban nő a visszatöltési ideje, mintha rendes jobb klikkel megtanulunk egy rúnát.

Még olyan messzire nem jutottam a játékba, hogy megmondjam, a későbbiekben hogyan működik a tervem, de egyelőre úgy hasítok mint kés a vajban /ezüstön játszom/. Nyilván eljön az idő, mikor már kevés lesz a cuccokból nyert passzív rúna és meg kell tanulnom párat, de akkor sem lesz olyan rossz a visszatöltés, mint annak, aki pusztán aktív rúnákkal játszik.

Természetesen a fenti irományom jó része minden más kasztra is érvényes. Aki nem szeretne 30-40 másodpercet várni két harcművészet között, annak irány a kovács...

Remélem hasznotokra lesz a tanácsom.
  • SLICK
    igen gratulálok neked :|
    csak megsúgom, holnap már én is eredetivel fogok játszani.

komolyan mondom, ennyi hülye embert rég nem láttam SG-n -.-
  • ROMOTO
    Én nem vagyok részvényes, felőlem mindenki úgy szórakozik ahogy akar...a multi miatt így is szopóágon van a warez.
  • Scouser
    Azért, hogy megmutasd a sok "hülye" embernek aki megvette, hogy te bizony megtaláltad a neten és most jól le fogod tölteni.
  • SLICK
    húha nem mondod :|
    szted miért raktam spoilerbe?
  • foxxi
    Ez ide fölösleges ember! Ha szét néznél látnád hogy van warez topicja!
  • SLICK
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sacred 2 Fallen Angel CloneDVD-Warg
  • zenemagus
    Sajna Zárt hálózaton nem megy a szerver kreálás még!
  • rage at work
    Nekem a Print Screen gomb nem ment sehová sem, az adott mappa nem is létezik, ahová elvileg mentenie kellene

Viszont kiteszi a vágólapra a Print Screen, onnan Paint-tel simán el lehet menteni, s akkor benne lesz minden info is.
  • zenemagus
    sziasztok pénteken vettem meg a játékot és nagyon tetszik a bugok ellenére is! Megtudnátok mondani melyik hálozaton fogjátok nyomni Zárt/nyitott?

És egy jó hír működik mindkettő legalább is betudtam menni mindkettőre!
  • Hegyirabló #1271
    Na, ezt nézzétek meg, kivel/mivel harcolok!!!

Azt azért megmondhatná valaki, hogy miért csak a hátteret menti a print screen, az info ablakokat miért nem!?!
  • rage at work
    Nekem csata közben közölte, hogy "Szeráf : egy - Szörnyek - nulla!"
    :)
  • McFrost
    Mentem, mentem, mendegéltem árnyharcosommal, mire megszólalt angolul:
    -Nem igaz már, hogy hány kiló goblin van itt !?!

:Dddd

Most kibaxtam egy remetével, eladtam a gyógyfüveit...
  • xido
    najó..ők a hazai kiadó..sok dolguk nincs a játékkal,nem ők intézik az aktivációt meg a patcheket:)
  • GanXstaZoleeWrk
    Érdekes, hogy sokan panaszkodnak vista alatt a játékra nekem mióta felment a physx + sp1 + legújabb nvidia driver 1x sem fagyott ki, igaz még csak 10. szinten vagyok.

Egy picit bosszantó az hogy "újratermelődnek" a régi részen az ellenfelek már x ezer darabotlevágtam de még mindig van új és új.

Árnyharcossal kapcsolatban valami skill elosztást akinek van tapasztalata írhatna mit mire tett és mik a hatások :)
  • ROMOTO
  • Prince23
    hát tudod ezzel nemcsak másoknak könnyítem mega dolgot, hanem magamnak is azzal, h a fejjléc alá teszik az offot. nem kell külön keresgéljem a saját fórumokban.
    :D
  • ROMOTO
    Te aztán nem engedsz a nyócból :D
  • Prince23
    Na szóltam a modik fórumába, h az offtopikot tegyék be a fejléc alá:)
  • Hegyirabló #1262
    Egy hír a SevenM honlapjáról:

Szünetel a terméktámogatás

2008. 10.10.

Felhívjuk Kedves Vásárlóink és Partnereink figyelmét, hogy 2008. október 13 és 16 között a terméktámogatás átmenetelig szünetel. Sürgős estekben az [email protected] címre írjanak levelet. Megértésüket előre is köszönjük.

Sejtésem szerint, úgy gondolván, jól végezték dolgukat, egy kis szabadságra mentek. Csak azt nem értem, miért pont akkor, mikor egy ilyen játék megjelent, s mindenki tudja, hogy hemzseg a hibáktól.
  • tugyiti
    Q bill = összes tárgy felvétele adott sugaru körön belül

ja és tegnap eljutottam odáig hogy tudtam zárton karakter csinálni :D csak egy szervert se elérhető még
  • Hegyirabló #1260
    Nem akarsz rakni képet róluk?
  • grebber
    Akkor már csak a reloadednek kell kiértékelni a védelmet és akkor jó is lesz!