10030
-
rage at work #1338 Most az egyik városban zuhogott az eső, meg villámlott mint állat, közben jött egy halom szörny - na, itt már azért beszaggatott a játék szépen. Szerencsére, mikor az eső elállt, minden normalizálódott. -
Rudi27 #1337 én 19esen mentem neki de kb 1potim ment rá és 4percem :P. Ütésenként 5% hpját kaptam le kb lövésenként meg 7-et. Csak voltak olyan megmozdulásai ami után eléggé immunis lett mindenféle damagera ez tette fel a fightot 4minre. -
Rudi27 #1336 Nekem már megvolt kb 5 boss sárkányoktól a démonokig, de nekem is ezvolt az első a gonosz ágon amit megtaláltam, a többi a főszálon jön még csak de azok is tök királyak lesznek majd meglátod :P. Ebben az elementálban azt utálltam hogy folyamatosan felszívta a földből a t-energiáját o_O. -
#1335 Jah és kezdem megszokni a magyar tárgyneveket is. Igazábol tökmindegy úgyis a statja a fontos:) -
#1334 Nemtudom tudod-e, de van egy új Nvidia driver még szeptember közepén jött ki. Nekem most az van fenn és csodákat művelt a játékkal. Most már csak a nagyobb városokban amikor 5-10 npc van egyszerre a képen, illetve érdekes módon hidakon akad, ami optimalizálási probléma lehet. Várjuk a patchet azért! -
#1333 Tádááám! Íme az első Bossfight-om.
Először a T-energiát kellett róle leütni aztán jöhetett a hp-je, de gyógyította is magát. Kb 30 potit megittam rajta. -
TGWH #1332 Rabló, csak azért, mert a radeon kártyák nem nagyon akarnak működni a kiadásukkor fellelhető legfrissebb driverrel, úgy hallottam hónapokat kellett várni egyes típusoknál, hogy legyen végre egy normális driver. Ez az egy indok, amiért nem vennék radeon-t. Lehet hogy nincs jobb vga, de az nvidiánál legalább nem kell várni a működő driverre, és ezért úgy megy a kártya, ahogy elvárod tőle.
Átálltam egy inkvizítorra, mert az elf kifagyott, és lusta voltam gyalogolni :D A dxdiag-ot úgy néz ki minden indításnál be kell állítanom... Néha ha fordulok, sötét lesz minden, de más karinál nem, ez megint érdekes... Amúgy nagyon tápos karakter, sokkal jobb, mint az elf, de hát a gonosz útja mindig könnyebb. Reg. időkkel megint gondban vagyok, hihetetlen hogy kúszik felfele... de még két szint, és választok rá v.mi képességet. -
Látom, mindenki a "fenevad" énjével van. Én nem, nekem Ő a kedvenc driádom....
Viszont, az Élőholtaknál normális, hogy egy ellen kétszer "feltölti" magát, azaz ugyanazt 3x kell legyaknom? Most eléggé megszívtam, mert elfogyott a kis akármicsoda italom, a helyreállító meg nem használt.... Alig volt a genya Ezredes 3. életéből, erre végem.... Vagy 15 perce gyaktam folyamatosan.... -
#1330 Na végre találtam egy igazán ütös fegyvert valamint megkaptam a legendás cimet bár cimekböl már van egy pár.
-
#1329 az, hogy együtt ölhettek, viszont az ellenfelek mindíg az adott játékosmennyiséghez vannak szintezve, -
xido #1328 Na zárt net...belestem...vagy 8 szerver..köztük 1 hadjárat,többi szabad..1 valaki volt rajta,én Elf,ő Árnyharcos..portáloztunk egyet valami szigetről Kőgázlóba-vagy mi is a neve-,aztán eltűnt:)..De..ugyanazok a küldetések lennének ott bent,mint single playerben?..Akkor mi a poén?:) -
#1327 Na mégegy kép a főmenüből
-
Norec79 #1326 végre valahára van zárt neten server még kreálni is tudtam ott tök jóóóó.De ma már nem probálkozom majd holnaop. -
Hegyirabló #1325 Tömören: kényes, de jó. Nekem csak akkor volt hajlandó működni, ha minden driver a legújabb került fel, alaplap és chipset. Valamint a Catalystok közül is kizárólag a 8.10beta-val működik rendesen. De ezt leszámítva gyors kártya. -
#1324 Tényleg milyen az a Radeon? Mármint a 4670 -
Hegyirabló #1323 Nos, nekem 3* jobb gépem van, mint Neked, új Radeonom, még is tökéletesen fut! -
#1322 -
#1321 Na tessék itt egy kép a karimról. Jó a cipője mi?:):
[IMG]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/swarr.jpg[/IMG -
#1320 Persze, a mentés megmarad. Jól értelmezted, hogy miért kell visszavonni a kulcsot, ha már nem kell a játék.
A patchet és a hotfixet pedig fel kell tenni ! -
Nandusz #1319 Najó...akkor thx, majd holnap, mert nem kevés idő amíg feletelepíti. Amúgy én is olvastam a felhasználói kézikönyvben ezt a 2 gépes installálást egyszerre, de másutt meg azt írja, hogy ha el akarom majd adni, akkor ne felejtsem el visszavonni az aktivációt. (gondolom logikusan azért, hogy az új tulajdonosnak is meglegyen ez a 2 gépes esélye). Remélem azért reinstall után megmaradhat az eddigi mentésem. -
#1318 Nem, egyáltalán nem csak egyszer teheted fel.
Az a megkötés, hogy egyszerre csak két gépen lehet aktiválva
Mikor uninstallálod, válaszd azt, hogy az aktivációt nem akarod leszedni, így install után még aktiválni sem kell. Ha azt választod, hogy azt is törlöd, utána nyugodtan aktiválhatod megint. -
Nandusz #1317 Mondjuk installálás után valami hiba üzit küldött, de sajna nem jegyeztem meg. Mindenesetre az enyém nem virágbolti, hanem eredeti, mint már lentebb említettem is.
Na most egy reinstall nem kavarna be az elméletileg egyszer használatos aktivációs kulcs miatt?
#1315: net van...mondjuk nem ADSL, de 3G-s HSDPA mobil net, az sem lehet neki lassú sztem. -
#1316 Nálam a virágbolti csinálta ezt, egy eredeti ujratelepítése megoldotta a gondot. Lehet az is gond, hogy a jogosulság nincsen jól beállítva. Próbáld rendszergizdaként futtatni, hátha a DVD-k alapból úgy futnak, és az a gond. -
TGWH #1315 Kell neki net, a tűzfal letilthatta, stb. Patcheld fel, az 100% hogy nem kell neki dvd az induláshoz. -
TGWH #1314 Akkor Te nem látod a játék értelmét. A dobozon lévő 16+ címkét esetleg nem láttad? Esetleg nem vonatkozik rád?
Más. Minimalista tájkép:
-
Nandusz #1313 Na megvettem ma a játékot az egyik 576kbyte boltban.
Érdekes, hogy az installálás után az asztalra khelyezett ikonról nem indul. Miután ugye dupla kattintottam rá, a nagy semmi történik. Illetve beindul a procihűtés. Ennek okán megnéztem gyorsan a feladatkezelőt (ctrl-alt-del) és hát a szolgáltatások alatt (nem az alkalmazások alatt) ott figyel a sacred2.exe, mint futó progi. Ráadásul olyan 50-60%-ra viszi fel a proci és a memória terhelést is!
Egyébként meg DVD-ről elindul a játék és nincs is vele semmi gond, csak azt nem értem, hogy az asztali parancs ikonról miért nem hajlandó elindulni rendesen?
Oprendszerem: Vista Home Premium 32bit -
Reggaester #1312 Köszönjük szépen ezt az építő hozzászólást. Őszintén, ki nem szarja le? -
DORSANAX #1311 Megmondom őszintén,hogy nálam a clone verzió max grafikával tökéletesen fut,ráadásul angol szinkronos.Tudom,hogy ez nem warez topik,de a mentéseimet nem tölti vissza és berágtam,azért szeretném megvenni... -
nab #1310 Ilyen egy unalmas játékkal sem volt még dolgom, semmi történet szinte csak menni és ölni. Hihetetlen szar, 10 percig bírtam :)
-
DORSANAX #1309 Köszönöm a választ,olvasgatok előtte. -
TGWH #1308 Lényegében be lehet úgy állítani a gépet, hogy ne legyen semmi gondja a játéknak, csak tudd hogyan kell. Itt leírjuk. Nekem pl. rosszabbul fut a teljes mint a demó, de nem fagy, másnak 3* jobb gépen meg óránként lefagy. Vagy mázlid lesz, vagy nem. Ha nem lesz, akkor vagy be tudod állítani a gépet ahogy itt leírjuk (bár ezek csak tippek, de v.kinek segítenek az itt leírtak), vagy bugos marad a játék, és szidni fogod magad amiért megvetted. Bár ha tetszik, akkor a hibák ellenére jól fogsz majd szórakozni, csak nem napi 6 órát folyamatosan, hanem 4*1 órát :D
Sztem írd le milyen géped van, és ha másnak is kb. ilyen van, akkor meg tudja mondani, hogy nála jó-e vagy nem, bár ez sem 100%. Nvidia vga előnyben, bár a régebbi radeonokkal sem biztos hogy nagy baj lehet. -
#1307 Olvasgass vissza 1-2 oldalt, s mindent látni fogsz
Engem naponta egyszer kivág, de egyébként jól játszható.
Illetve a multi rész most kezd még csak indulgatni.
-
DORSANAX #1306 Köszönöm,miért milyen volt?
Most töltöm ki a megrendelőt,addi szóljatok,a gépemen max grafikával fut,kipróbáltam.Milyen gondok volta esetle talán még erre válaszoljatok.
Előre is kösz a választ,addig nem küldöm el a megrendelőt... -
#1305 Nem tudom, nekem mindegy hogy hívják a tárgyat, csak nagyot üssön :-)) -
#1304 Már megvan az angolosítás nekem, az egyetlen baja, hogy az item neveket nem angolosítja, minden mást igen. -
#1303 Ilyen gond soha nem volt. -
DORSANAX #1302 Szeretném megvenni a gammát,az lenne a rövid kérdésem,hogy a mentések az eredetinél jól visszatöltődnek nálatok? -
TGWH #1301 Ezt az első részből ismerjük, nagyrészt :D
Tudod hogy ott 70es szint környékére hogy nézett ki a mágusom? Majdnem az összes varázslatnövelő/reg.idő csökkentő skill a maxon, sőt tártyakkal 90-100as szinten voltam (ugye a skill alapból nem lehet nagyobb, mint a szinted, csak úgy, ha bónuszokat kapsz). +300% mental reg, ami egy tulajdonság, és a var. vissz. tölt. időt csökkenti. 40es szinten volt a két varázslat amit használtam, és simán visszatöltött, nem nagyon kellett várnom. + ott is volt egy reg. időt csökkentő varázslat. Sztem itt is v.mi hasonló durvaságra számíthatunk. Remélem nem úgy lesz mint az első részben, ahol a mágusok vertek mindenkit, míg a közelharci karakterek szenvedtek, mert ugye minden ellenfélnek általában fizikai ellenállása volt, míg a gladi általában azzal sebzett, a mágus meg mágiával, amiből kevesebb ellenállása volt a szörnyeknek... -
#1300 Tudom, csak ez a fajta névgenerátor nem kompatibilis a magyar nyelvtani szabályokkal sajnos, és mivel se a generátort nem fogják átírni, se a magyar nyelvtani szabályokat, ezért inkább az angol :) -
#1299 Annyi video nincs ebben, hogy számottevő legyen, hogy feliratos vagy sem. Amúgy szerintem nincs a videok alatt felirat. Igaz, egy koncertjelenet alá pl nem is nagyon kell.