10030
-
Gear #1378 Neted van, tehát csak meg kell rendelni online és házhoz viszik.Igaz ez kb +800 forintnyi költség de lehet kevesebb mint amibe az utazás kerülne , meg nem kell esetleg fél napot utazgatni ;). -
#1377 Különben a mocsárban questeltem érte és érthetetlen módo ott 22-28 fps körül mozgott a gém. Ahogy kiértem onnan már 50 fps volt minden.
A Random akadások megszűntek a dual channel beállítása után. Legalábbis fél órája semmi. -
#1376 Wáháhá! Óriási ez a sapka:) Nézzétek meg!
-
#1375 A bukott angyal nem feltétlenül azt jelenti hogy a pokolra lett küldve, csak hogy kidobták a mennyből. Jelen esetben Ancariára. Tény hogy a híres bukott angyal Lucifer de nem mindenkivel bántak el annyira :D -
Nandusz #1374 Már urambocsá, de ő egy bukott angyal faj leszármazottja
Na ezt hol hallottad? Csak mert ha Luciferre ondolsz, mint bukott angyal, akkor ő Kerub volt, nem Szeráf. És ő is csak egy, aki elbukott. Tehát maga a Kerub angyal faj nem bukot el, nemhogy a Szeráf.
Én ezt így tudom Bibliai forásokra támaszkodva, ami persze nem jelenti azt, hogy ezt az elméletet a fantasy világ egy az egyben adoptálta volna. Lehet neked van igazad, ha ezt a kérdést simán a fantasy univerzumra szűkítjük.
A kérdésem, hogy ezen megállapításod milyen forásokra támaszkodik? Hol lehet különböző fantasy fajok előéletéről olvasni? (Játszani szoktam ilyen tartalmú játékokkal, de bizisten egy ilyen témájú könyvet el nem olvastam eleddig) -
#1373 Kingmax 1GB/800MHz DDR-II Kingmax PC2-6400 3530 Ft és ez Szombathelyen!
Nekem 2 db ilyenem már van, úgyhogy ma délután veszek a sarki közértesben még 2 gb-ot. -
szripio #1372 hát...amikor nem lép ki 20 percenként nekem, olyankor élvezhető :D. nekem bejött, csak kell még memória:) jó lesz ez, még adjanak ki hozzá egy 1 gigás patchet és olyan lesz, mint a sacred gold: semmi baja. -
huhuhorgasz #1371 csak az a gubanc, hogy baromira nem szeretnék most ramba fektetni. Nekem DDR1-em van és azok mocskos drágák, ha jól tudom. Ha majd lejjebb megy, akkor meg veszek bele még, sajna nem tudok mit csinálni. Egyébként milyen a játék? Üti az első részt? -
szripio #1370 itt folyamatosan vesézzük a játékot kifele, sokan ajánlják a 2 vagy több gigát, mert kell neki. amúgy 9900ért vettem én is, szerintem mindenhol ennyi. -
huhuhorgasz #1369 Először inkább lehúzom, ez olcsóbb :D
De ha megy rendesen, akkor biztosan meg fogom venni, mert a neten tolni egyszerre páran az marhajó, mint az 1-ben.
Remélem elmegy pl közepes graffal a game. Majd meglátom, hogy mennyit bír a gép. Sajna nincs 2GB ramom -
huhuhorgasz #1368 vidéki vagyok és felénk nem igazán vannak ilyen boltok :( -
szripio #1367 hali. a legelső kérdés az, hogy van legalább 2 giga memóriád?:D akkor vedd. az egyet én is végigtoltam párszor, ezt már alig vártam, és nálam nagyon nagy dolog, ha valamit megveszek eredetiben, na ezt megvettem :) -
#1366 Lehet, hogy akkor jársz a legjobban, ha megrendeled neten, és bemész érte a boltba. -
huhuhorgasz #1365 helló mindenkinek.
Azon gondolkodom hogy megvegyem a gamet. Ma próbálom ki a demót. Hol lehet a legolcsóbban megvenni a játékot? Itt konkrétan neten való megvételre gondoltam kiszállítással együtt. A legkevesebb amit találtam az 9990 kiszállítási díjjal együtt. Van valahol ennél olcsóbb?
Már alig várom hogy megnézzem hogyan fut a játék nálam. A sacred 1 nagyon bejött annak idején, párszor végigtoltam :D
Várom a válaszokat. -
#1364 Naná hogy számit nekem 2 giga ramom van és Dualban mennek 800 Mhz-en ! -
#1363 És az számít hogy most vettem észre, hogy eddig a memóriáim nem dual channel módban működtek? -
Nandusz #1362 Szinte biztos lehetsz benne. -
#1361 Magyarán azt mondtod, hogy ha elmennék a sarki közértbe és vennék még 2 gb ramot 7k ft-ért akkor jobban menne a játék? -
szripio #1360 mármint a 8as szériának egy-két tagját...bocs...ezt lehagytam:)
-
DORSANAX #1359 Megvettem a játékot,az lenne a kérdésem,hogy az "ELITE"graf. DVD-t utólag is fel lehet tenni,ha már telepítve van a gamma? -
szripio #1358 :D Jóvanna, mondtam én hogy a memória lesz a hibás, csak elvagyok bambulva. A videókarim meg azért nem temetem el, hidd el, hogy kenterbe veri még most is pl. a geforce széria egy-két tagját :) még ha kevés is a memóriája, de nem vitatkozni akartam, csak a tippemre vártam választ :) -
#1357 Találkoztam egy hibával:
Elfek városának bejáratával szemben (ha csirke mentésből jövök) van egy barlang. Benéztem oda, van bennt 6-8 izmos elf haramia. Egyik nagyobb helyiségben varázsoltam egyet, ekkor a fal mellé támasztott 3 oszlopból egy eldőlt mellém. Ettől pedig nem tudtam mozdulni semerre. Se W-S, se klikk semerre. Ki kellett lépnem:(
-
#1356 Egyértelműnek tűnik hogy ram a kevés akinél akad vistát meg 2 gigával abszolut hiba használni. -
#1355 wedge31 nem tudnál átküldeni nekem az inkvizítor karidat?, vagy egy két jó cuccod :D -
#1354 Vicc. :D Mit vársz egy csiga memótól?! Szerinted abból mennyi marad a játénak?! Manapság a videókariknak is több memója van, mint amennyit a renszeredben a gamma kap. Anno a Vampire Bloodlines-hoz is már másfél csiga kellett MINIMUM (Akkoriban egy vagyonért újítanom kellett, pedig akkor mentek fel a RAMárak az égbe), mert különben kiszaggatta az agyadat és az jópár éve volt már (nomeg sehol nincs ehhez grafóban).
Manapság 3-4csiga alatt próbálkozni a modernebb engine-s gammákkal inkább csak kínszenvedés. És ma legalább a RAM olcsó.
Ha egy játéknak már swap-pelnie kell HDD-re, akkor a világ legerősebb konfigja is meghasal, nem számít fikarcnyit se a csúcstechno.
Mondjuk neked a videókarid is harmatos, pláne memóban, de ez más kérdés... -
#1353 Akkor egyre gondolunk, mert szerintem is ez a játék baja. Ki kell javítani és kész. A vga-mmal kapcsoltaban meg már írtam, hogy ha megkapom a cégemtől a műszaki cikk utalványom akkor megyek és veszek egy 4850-t. Na azzal majd szakítani fog. -
#1352 Nálam az a durva, hogy megnéztem az erőforrásfigyelőt és a proci 60%-on dolgozik, a memóriák szintén alig és a HDD is szinte pihen. És akad! Persze most nem arról van szó, hogy konstans alacson fps-em lenne. Olyan az egész, hogy megy a játék 40-50 fps-el és akkor egyszer csak leesik 2-3 mp-re 5-15 fps-re. és direkt eközben figyeltem és semmi kirívót nem mutata az erőforrásfigyelő. Sokan panaszkodnak erre a problémára hivatalos fórumon. -
#1351 A 8600-as nem játékoskártya. 8-as sorozatból, csak a 800-asokkal "szabad" játszani. Egyébként, az én 8800Gts /320-asomon, minden csutka maxon, AA-AF nincs, 1280x1024. Nem szaggat. 3x kilépek térképre, utána igen. de mint állat. Itt valami memóriakezelési gond van. Vagy nem ürít rendesen, vagy nem tudom. Várom a javítást hozzá. -
szripio #1350 Csak hogy beálljak a sorba: Core2Duo e4500 2.2Ghz, 7800GTX 256MB, 1 Giga RAM. Városokban majd megdöglik a gép, úgy szaggat, plusz akad néha városon kívül is, ezt nem tudom minek tudjam be (talán az 1 Giga RAM a kevés), de azért minimumon elvárnám, hogy szaggatás nélkül menjen, ennyire rossznak nem tartom a konfigom, de minimum beállításokon is ugyanez a helyzet. lehet, hogy nálam van a hiba, de azért kétlem...(tudom, kevés a memória :) ) -
#1349 Faxt. Csak jól kell felöltöztetni. Számtalan cucc van hozzá és nem tápolni kell, hanem ízlésesen felöltöztetni/vetkőztetni. Már urambocsá, de ő egy bukott angyal faj leszármazottja, nem mászkálhat slamposan, szedett-vedett cuccokban! Ízlés, mértéktartás és voilá!
Ez részben igaz a többi karira is. Igyekezni kell őket úgy felszerelni, hogy reláis legyen és nem midnenből a legtáposabbat, mégha űbergázul is fest. -
#1348 Hát nekem egy X2 4800+, 2 GB Ram, 8600GT 256MB(DDR3) a gépem lényege és nem tudom feltenni maxra. Magas-on van minden, kivéve árnyék mert azt kikapcsoltam. így megvan a 30-45fps és 30 alá sosem esik, ami nekem elengedhetetlen a játékoz. És még mindíg csinálja, hogy 1-2 óra játék után elkezd iszonyatosan szaggatni és akkor ujra akell indítani.
Ja és Vistám van, nemtudom mennyire jelent az gondot. Mondjuk el sem indul csak úgy ha a kompatibilitási módot átteszem xp-re. -
#1347 Hát valszeg szeráfom sosem lesz, ez a kari annyira bénán néz ki, hogy játékélmény ide vagy oda, nem bírnám... -
#1346 Figyu energiapajzzsal és egy beeeefgee-vel valóban az is! -
rage at work #1345 Ok, akkor a következő konfigon : P4 3GHZ, 2 GB RAM, GeForce 7600GT 1280*1024-ben minden maxon, kivéve AA : Amíg nem esik az eső, tökéletesen fut, esőben szaggat :)
Mivel ez egyáltalán nem egy mai gép, szerintem egész jó teljesítmény a játéktól. -
#1344 Az én Szeráfom már egy kicsit jobban hasonlít valami szupercsillagharcosra, mint egy középkori, fantasy lovagra:
-
Nandusz #1343 Milyen konfigod van jelenleg? -
TGWH #1342 Rabló, GanXstaZoleeWrk, persze hogy nem szaggat, hiszen jól van optimalizálva.
Én be sem mertem kapcsolni az időjárást... Majd ha kijön az új intel proci, állítólag még idén, akkor szépen lejjebb megy mindennek az ára :D Bár már így is a béka segge alatt vannak a kezdő procik árai, azaz az intelé még nem, de az amd-jé má igen :D ha végre kiütnék azt a nyamvadt celeront, és árban a helyére mászna a legkisebb core2-es, ami húzna magával midnenfélét, lehet elgondolkodnék egy új gépen...
Scouser, ezzel nem biztos hogy szórakoznék, mivel nem biztos hogy támogatja a kártyát, legalábbis v.mi ilyesmit ír ki. Ettől függetlenül lehet jobban futna, majd egyszer kipróbálom.
Ebben a küldetésben először nem esett le, minek jön velem a medve :D
-
Hegyirabló #1341 Ja, 1440*900-on! -
Hegyirabló #1340 Én is ezt írom nekik. Minden maxon, még sem szaggat sosem, sem városban, sem sok ellenfélnél, sem esőnél, de esős időben városi harcnál sem. -
#1339 írjatok már konfigot kinek szaggat és milyen gépen az én konfigom kb 1 vagy 1,5 éves és kedvenc szórakozásom az hogy beaggrózok 30-40-50 szörnyet leszállok a lóról és indul a darálás. Semmilyen lassulást nem veszek észre pedig minden maxon van 2xes élsimítással. Mindez 1680*1050-ben.