10050
  • Scouser
    Szegényt ott is hülyének fogják nézni, mert ahelyett, hogy visszaolvasna 2 oldalt szétspammolja a fórumot.
  • Zolee kir
    thx:D
  • Zolee kir
    nkm is meglesz csak ki akartam probálni:D
  • Scouser
    Ide húzzál át
  • Scouser
    De itt senki nem tud válaszolni/segíteni neked, ugyanis itt mindenkinek megvan a játék eredetiben. Mi nem találkoztunk ilyen problémával, mert mi nem töltöttük le...
  • Zolee kir
    Vki nagyon helpejen nkm plííííz.
  • Zolee kir
    De nem tölt be
  • Nandusz
    Nos abban eszem ágában sem volt keresni. Ellenben téged KORRIGÁLTALAK csupán és egyben bővítettem hiányos ismereteidet néhány angyali faj multjával kapcsolatban.
  • Zolee kir
    Nem mintha betöltene:S:S:S
  • Scouser
    --------->>>>>>SPAM/OFF/WAREZ Topic a neked való
  • wedge31
  • Zolee kir
    Áááááááááá.Vki segítsen pls.Letöltöttem.örültem.Majd 5 elinditás után szembesültem vele h aktiválnom KELL mert nem tom elinditani.Ez normális??-.-"Nálatok is igy van??Vagy mit csináljak pls. gyorsan irjatok válszt.Ekőre is megköszönöm
  • Scouser
    Holnap jön a WoW 3.0 patch... Jajj milesz veled Sacred2?:)
  • Sir Quno Jedi
    Jóvan. EZ egy játék és "fallen angel" a fajra is vonatkozik, sőt beszélnek is róla, hogy anno ők a leghősibb faj itt a világban, merthogy. Mégis minek keresgélsz KORREKT bibliai összefüggéseket egy butus német fenteziben, már megbocsáss??!?! Atyaég! :D

Gondolom végigjátszottad az első részt is, meg a gold-ot is és tisztában vagy a világ történelmével stb.?! Mert szerintem nem, de ki tudja.
  • szripio
    én a játékra gondoltam, hogy 9900, nem a memóriára :) tudom, hogy ócó a memória, de most még annyit se tudok megtenni, hogy 3000 forintot rászánjak 1 gigára.
  • Nandusz
    Oké, de akkor sem maga a FAJ bukott, hanem az egyik egyede.
  • Nandusz
    Az 576 Kbyte boltokban is uez. az akció van.
  • Scouser
    CD Galaxisban ákciós áron 8990 ft a játék, + 990 ft a postaköltség. Ha holnap délelőtt megrendeled akkor csütörtökön megkapod, de ott úgyis leírják.
  • wedge31
    Hol a fenébe van kökénygázlon az a mikrofonos quest ? sehol se találom pedig kiváncsi lennék a koncertre.
  • ROMOTO

• Gear
    Neted van, tehát csak meg kell rendelni online és házhoz viszik.Igaz ez kb +800 forintnyi költség de lehet kevesebb mint amibe az utazás kerülne , meg nem kell esetleg fél napot utazgatni ;).
  • Scouser
    Különben a mocsárban questeltem érte és érthetetlen módo ott 22-28 fps körül mozgott a gém. Ahogy kiértem onnan már 50 fps volt minden.

A Random akadások megszűntek a dual channel beállítása után. Legalábbis fél órája semmi.
  • Scouser
    Wáháhá! Óriási ez a sapka:) Nézzétek meg!

• Lobsterman
    A bukott angyal nem feltétlenül azt jelenti hogy a pokolra lett küldve, csak hogy kidobták a mennyből. Jelen esetben Ancariára. Tény hogy a híres bukott angyal Lucifer de nem mindenkivel bántak el annyira :D
  • Nandusz
    Már urambocsá, de ő egy bukott angyal faj leszármazottja

Na ezt hol hallottad? Csak mert ha Luciferre ondolsz, mint bukott angyal, akkor ő Kerub volt, nem Szeráf. És ő is csak egy, aki elbukott. Tehát maga a Kerub angyal faj nem bukot el, nemhogy a Szeráf.
    Én ezt így tudom Bibliai forásokra támaszkodva, ami persze nem jelenti azt, hogy ezt az elméletet a fantasy világ egy az egyben adoptálta volna. Lehet neked van igazad, ha ezt a kérdést simán a fantasy univerzumra szűkítjük.
    A kérdésem, hogy ezen megállapításod milyen forásokra támaszkodik? Hol lehet különböző fantasy fajok előéletéről olvasni? (Játszani szoktam ilyen tartalmú játékokkal, de bizisten egy ilyen témájú könyvet el nem olvastam eleddig)
  • Scouser
    Kingmax 1GB/800MHz DDR-II Kingmax PC2-6400 3530 Ft és ez Szombathelyen!

Nekem 2 db ilyenem már van, úgyhogy ma délután veszek a sarki közértesben még 2 gb-ot.
  • szripio
    hát...amikor nem lép ki 20 percenként nekem, olyankor élvezhető :D. nekem bejött, csak kell még memória:) jó lesz ez, még adjanak ki hozzá egy 1 gigás patchet és olyan lesz, mint a sacred gold: semmi baja.
  • huhuhorgasz
    csak az a gubanc, hogy baromira nem szeretnék most ramba fektetni. Nekem DDR1-em van és azok mocskos drágák, ha jól tudom. Ha majd lejjebb megy, akkor meg veszek bele még, sajna nem tudok mit csinálni. Egyébként milyen a játék? Üti az első részt?
  • szripio
    itt folyamatosan vesézzük a játékot kifele, sokan ajánlják a 2 vagy több gigát, mert kell neki. amúgy 9900ért vettem én is, szerintem mindenhol ennyi.
  • huhuhorgasz
    Először inkább lehúzom, ez olcsóbb :D

De ha megy rendesen, akkor biztosan meg fogom venni, mert a neten tolni egyszerre páran az marhajó, mint az 1-ben.

Remélem elmegy pl közepes graffal a game. Majd meglátom, hogy mennyit bír a gép. Sajna nincs 2GB ramom
  • huhuhorgasz
    vidéki vagyok és felénk nem igazán vannak ilyen boltok :(
  • szripio
    hali. a legelső kérdés az, hogy van legalább 2 giga memóriád?:D akkor vedd. az egyet én is végigtoltam párszor, ezt már alig vártam, és nálam nagyon nagy dolog, ha valamit megveszek eredetiben, na ezt megvettem :)
  • RaveAir
    Lehet, hogy akkor jársz a legjobban, ha megrendeled neten, és bemész érte a boltba.
  • huhuhorgasz
    helló mindenkinek.

Azon gondolkodom hogy megvegyem a gamet. Ma próbálom ki a demót. Hol lehet a legolcsóbban megvenni a játékot? Itt konkrétan neten való megvételre gondoltam kiszállítással együtt. A legkevesebb amit találtam az 9990 kiszállítási díjjal együtt. Van valahol ennél olcsóbb?

Már alig várom hogy megnézzem hogyan fut a játék nálam. A sacred 1 nagyon bejött annak idején, párszor végigtoltam :D

Várom a válaszokat.
  • wesker24
    Naná hogy számit nekem 2 giga ramom van és Dualban mennek 800 Mhz-en !
  • Scouser
    És az számít hogy most vettem észre, hogy eddig a memóriáim nem dual channel módban működtek?
  • Nandusz
    Szinte biztos lehetsz benne.
  • Scouser
    Magyarán azt mondtod, hogy ha elmennék a sarki közértbe és vennék még 2 gb ramot 7k ft-ért akkor jobban menne a játék?
  • szripio
    mármint a 8as szériának egy-két tagját...bocs...ezt lehagytam:)
  • DORSANAX
    Megvettem a játékot,az lenne a kérdésem,hogy az "ELITE"graf. DVD-t utólag is fel lehet tenni,ha már telepítve van a gamma?