10030
-
Hegyirabló #1418 Mikor gyütt Neked először?
Plusz szeretném bemutatni az eddig talált legérdekesebb tárgyamat:
-
#1417 ... mégpedig a következő szinteken: 2, 5, 8, 12, 18, ... eddig tudom, mivel 20-nál tartok, utána állítólag 25, 35, 50*, 60* (*ezt még senki sem tudja :)). -
#1416 De igen, majd akkor, ha nyílik egy új képesség-slot (ez nem történik minden szintlépéskor, csak alkalmanként, és egyre ritkábban), akkor fogsz tudni valamit választani abból a csoportból, ahol a lovaglás van. -
#1415 :-)
Tehát mondjuk szintlépéskor a lovaglásra rakok egyet, az immár hatos lesz. Ha a jobbra mutató nyílra kattintok, akkor az ablak jobbra kinyík, ahol egy csomó újabb választható tulajdonság jelenik meg, de ez mind szürke. A kérdés az, mikor lesz ez aktív, mikor adhatok ezekhez pontot. A kézikönyv azt mondja, a szürkével jelölt képességek akkor lesznek elérhetőek a jobb oldalon, ha már a bal oldali képességekre elköltök legalább 5 pontot. Mivel pl a lovaglásra hatot adtam, akkor nem kellene választhatónak lenni valamelyiknek ? -
#1414 hehe 3 milla arany :D -
van set -
#1412 Amúgy Üdv mindenkinek, rég jártam az sg-n. :) -
#1411 A kézikönyv elég érthetően fogalmaz (és minden működik is rendesen), ezt viszont nem egészen értem. Ne haragudj, leírnád még pontosabban, hogy mihez mit szeretnél hozzáadni, és mi az ami megakadályoz ebben? :) -
TOMARGUS #1410 Sziasztok egy olyan gondom volna, hogy elinditom a játékot, és amikor végez a gyártó/támogató nevek kiirogatásával, ahelyett hogy egyfajta főmenü elindulna, valami vízcsobogást hallok, majdpedig másodperceken belül kidob windózba. Hardware követelménytermészetesen üti. Az ajánlottat is. Szóval ez nem lehet a baj.
-
Hegyirabló #1409 Ez elég bosszantó, nálam például mérvadó motívum volt a játék megvásárlásánál, hogy bíztam benne, lehet set cuccokat gyűjtögetni. -
#1408 A skillek kiosztása körül nem egészen világos valami. Azt írja a kézikönyv, hogy amikor egy adott osztályra adok 5 pontot, akkor a jobb oldalon lévő szürke mellék-tulajdonságokból hozzáférhető lesz egy
Nos, nálam az Égi mágia 10-es, itt engedett hozzáadni egyet, de azóta soha, pedig legalább 5 tulajdonság is 6-os már vagy 7-es.
Leírná valaki, egész pontosan hogy is működik ez ? -
Reggaester #1407 Én 32es 80% túlélési bónusszal silveren, de még így sem Van egyáltalán?? -
Hegyirabló #1406 Talált már valaki zöld (set) itemet?
Csak mert én 26-os szinten vagyok, de még egyet sem találtam. -
Nandusz #1405 Mindenhol van egy beszóló ügyeletes...ezek szerint itt te leszel az.
Nos erre max. megkérhetsz, és ennél azért barátibb hangnemben, ugyanis ezt a stílust nem szeretem. Nevezhetjük sunyi flémkeltésnek is.
Ha esetleg a kurta-furta hsz-edhez hozzáfűztél volna valamilyen érdemleges magyarázatot, akkor azt mondom igazad van, nem kell ezt erőltetni. De ez az utasítgató stílus engem derogál. -
Reggaester #1404 Inkább azért bukottak, mert jól átverték Teremtő pajtást, amikor elcsórták a T-energiát és megalkották vele Ancariát, aztán amikor az öreg rájött jól száműzte őket oda, arra kárhoztatva őket, hogy csak akkor térhetnek vissza az oldalára, ha békében egyesítik a sok-sok népet. Van humorérzéke a faszinak. -
TGWH #1403 Na akkor mindenkinek: a térkép betöltésével semmi bajom, és simán megy a játék, igaz néha lejjebbmegy az fps, de az nem csak a ram hibája.
1 gb ramom van, méghozzá 400 mhz-es :D ezt rakjátok össze. Tehát nem a játékkal van a baj, hanem a géppel.
ddr1 az ősrégi, biztos ilyen ramja van annak aki írta? Mert egy olyan gépen biztos nem fog elfutni a game...
Bukott angyal? Az első rész szerint a szeráfokat egyfajta T-energiával távirányított harcosoknak teremtették, hogy jól legyőzzék a gonoszt. Igazából én sem értem mitől bukott meg, de nem bukott angyalok is voltak Ancariában (már ahogy az első rész hiányos forrásaiból kivettem).
Gondolom az egész faj ,,bukott'', mert a szeráfok feladata védeni a t-energiát, és kizárólag ők használhatják. De átadták a t-energiát az elfeknek, akik nagyon nem voltak rákészülve. Gondolom ezé buktak meg az angyalok. Német fantasyt kéretik nem szidni, sokkal előbbre tartanak mint itt, Mo-on... -
#1402 Szerintem ezt nem kellene erőltetni. -
rage at work #1401 Igen. Sőt, csak úgy. -
szripio #1400 jelentkezz be, és úgy
-
#1399 Demodarkness -
#1398 Szegényt ott is hülyének fogják nézni, mert ahelyett, hogy visszaolvasna 2 oldalt szétspammolja a fórumot. -
Zolee kir #1397 thx:D -
Zolee kir #1396 nkm is meglesz csak ki akartam probálni:D -
#1395 Ide húzzál át -
#1394 De itt senki nem tud válaszolni/segíteni neked, ugyanis itt mindenkinek megvan a játék eredetiben. Mi nem találkoztunk ilyen problémával, mert mi nem töltöttük le... -
Zolee kir #1393 Vki nagyon helpejen nkm plííííz. -
Zolee kir #1392 De nem tölt be -
Nandusz #1391 Nos abban eszem ágában sem volt keresni. Ellenben téged KORRIGÁLTALAK csupán és egyben bővítettem hiányos ismereteidet néhány angyali faj multjával kapcsolatban. -
Zolee kir #1390 Nem mintha betöltene:S:S:S
-
#1389 --------->>>>>>SPAM/OFF/WAREZ Topic a neked való -
#1388 -
Zolee kir #1387 Áááááááááá.Vki segítsen pls.Letöltöttem.örültem.Majd 5 elinditás után szembesültem vele h aktiválnom KELL mert nem tom elinditani.Ez normális??-.-"Nálatok is igy van??Vagy mit csináljak pls. gyorsan irjatok válszt.Ekőre is megköszönöm -
#1386 Holnap jön a WoW 3.0 patch... Jajj milesz veled Sacred2?:) -
#1385 Jóvan. EZ egy játék és "fallen angel" a fajra is vonatkozik, sőt beszélnek is róla, hogy anno ők a leghősibb faj itt a világban, merthogy. Mégis minek keresgélsz KORREKT bibliai összefüggéseket egy butus német fenteziben, már megbocsáss??!?! Atyaég! :D
Gondolom végigjátszottad az első részt is, meg a gold-ot is és tisztában vagy a világ történelmével stb.?! Mert szerintem nem, de ki tudja. -
szripio #1384 én a játékra gondoltam, hogy 9900, nem a memóriára :) tudom, hogy ócó a memória, de most még annyit se tudok megtenni, hogy 3000 forintot rászánjak 1 gigára. -
Nandusz #1383 Oké, de akkor sem maga a FAJ bukott, hanem az egyik egyede. -
Nandusz #1382 Az 576 Kbyte boltokban is uez. az akció van. -
#1381 CD Galaxisban ákciós áron 8990 ft a játék, + 990 ft a postaköltség. Ha holnap délelőtt megrendeled akkor csütörtökön megkapod, de ott úgyis leírják. -
#1380 Hol a fenébe van kökénygázlon az a mikrofonos quest ? sehol se találom pedig kiváncsi lennék a koncertre. -