10030
  • Hegyirabló #1418
    Mikor gyütt Neked először?

Plusz szeretném bemutatni az eddig talált legérdekesebb tárgyamat:

• johnnie_walker
    ... mégpedig a következő szinteken: 2, 5, 8, 12, 18, ... eddig tudom, mivel 20-nál tartok, utána állítólag 25, 35, 50*, 60* (*ezt még senki sem tudja :)).
  • johnnie_walker
    De igen, majd akkor, ha nyílik egy új képesség-slot (ez nem történik minden szintlépéskor, csak alkalmanként, és egyre ritkábban), akkor fogsz tudni valamit választani abból a csoportból, ahol a lovaglás van.
  • rage
    :-)
    Tehát mondjuk szintlépéskor a lovaglásra rakok egyet, az immár hatos lesz. Ha a jobbra mutató nyílra kattintok, akkor az ablak jobbra kinyík, ahol egy csomó újabb választható tulajdonság jelenik meg, de ez mind szürke. A kérdés az, mikor lesz ez aktív, mikor adhatok ezekhez pontot. A kézikönyv azt mondja, a szürkével jelölt képességek akkor lesznek elérhetőek a jobb oldalon, ha már a bal oldali képességekre elköltök legalább 5 pontot. Mivel pl a lovaglásra hatot adtam, akkor nem kellene választhatónak lenni valamelyiknek ?
  • GanXstaZoleeWrk
    hehe 3 milla arany :D
  • tugyiti

van set
  • johnnie_walker
    Amúgy Üdv mindenkinek, rég jártam az sg-n. :)
  • johnnie_walker
    A kézikönyv elég érthetően fogalmaz (és minden működik is rendesen), ezt viszont nem egészen értem. Ne haragudj, leírnád még pontosabban, hogy mihez mit szeretnél hozzáadni, és mi az ami megakadályoz ebben? :)
  • TOMARGUS
    Sziasztok egy olyan gondom volna, hogy elinditom a játékot, és amikor végez a gyártó/támogató nevek kiirogatásával, ahelyett hogy egyfajta főmenü elindulna, valami vízcsobogást hallok, majdpedig másodperceken belül kidob windózba. Hardware követelménytermészetesen üti. Az ajánlottat is. Szóval ez nem lehet a baj.
  • Hegyirabló #1409
    Ez elég bosszantó, nálam például mérvadó motívum volt a játék megvásárlásánál, hogy bíztam benne, lehet set cuccokat gyűjtögetni.
  • rage
    A skillek kiosztása körül nem egészen világos valami. Azt írja a kézikönyv, hogy amikor egy adott osztályra adok 5 pontot, akkor a jobb oldalon lévő szürke mellék-tulajdonságokból hozzáférhető lesz egy

Nos, nálam az Égi mágia 10-es, itt engedett hozzáadni egyet, de azóta soha, pedig legalább 5 tulajdonság is 6-os már vagy 7-es.

Leírná valaki, egész pontosan hogy is működik ez ?
  • Reggaester
    Én 32es 80% túlélési bónusszal silveren, de még így sem Van egyáltalán??
  • Hegyirabló #1406
    Talált már valaki zöld (set) itemet?

Csak mert én 26-os szinten vagyok, de még egyet sem találtam.
  • Nandusz
    Mindenhol van egy beszóló ügyeletes...ezek szerint itt te leszel az.
    Nos erre max. megkérhetsz, és ennél azért barátibb hangnemben, ugyanis ezt a stílust nem szeretem. Nevezhetjük sunyi flémkeltésnek is.
    Ha esetleg a kurta-furta hsz-edhez hozzáfűztél volna valamilyen érdemleges magyarázatot, akkor azt mondom igazad van, nem kell ezt erőltetni. De ez az utasítgató stílus engem derogál.
  • Reggaester
    Inkább azért bukottak, mert jól átverték Teremtő pajtást, amikor elcsórták a T-energiát és megalkották vele Ancariát, aztán amikor az öreg rájött jól száműzte őket oda, arra kárhoztatva őket, hogy csak akkor térhetnek vissza az oldalára, ha békében egyesítik a sok-sok népet. Van humorérzéke a faszinak.
  • TGWH
    Na akkor mindenkinek: a térkép betöltésével semmi bajom, és simán megy a játék, igaz néha lejjebbmegy az fps, de az nem csak a ram hibája.
    1 gb ramom van, méghozzá 400 mhz-es :D ezt rakjátok össze. Tehát nem a játékkal van a baj, hanem a géppel.
    ddr1 az ősrégi, biztos ilyen ramja van annak aki írta? Mert egy olyan gépen biztos nem fog elfutni a game...
    Bukott angyal? Az első rész szerint a szeráfokat egyfajta T-energiával távirányított harcosoknak teremtették, hogy jól legyőzzék a gonoszt. Igazából én sem értem mitől bukott meg, de nem bukott angyalok is voltak Ancariában (már ahogy az első rész hiányos forrásaiból kivettem).
    Gondolom az egész faj ,,bukott'', mert a szeráfok feladata védeni a t-energiát, és kizárólag ők használhatják. De átadták a t-energiát az elfeknek, akik nagyon nem voltak rákészülve. Gondolom ezé buktak meg az angyalok. Német fantasyt kéretik nem szidni, sokkal előbbre tartanak mint itt, Mo-on...
  • Rettenthető
    Szerintem ezt nem kellene erőltetni.
  • rage at work
    Igen. Sőt, csak úgy.
  • szripio
    jelentkezz be, és úgy
  • McFrost
    Demodarkness
  • Scouser
    Szegényt ott is hülyének fogják nézni, mert ahelyett, hogy visszaolvasna 2 oldalt szétspammolja a fórumot.
  • Zolee kir
    thx:D
  • Zolee kir
    nkm is meglesz csak ki akartam probálni:D
  • Scouser
    Ide húzzál át
  • Scouser
    De itt senki nem tud válaszolni/segíteni neked, ugyanis itt mindenkinek megvan a játék eredetiben. Mi nem találkoztunk ilyen problémával, mert mi nem töltöttük le...
  • Zolee kir
    Vki nagyon helpejen nkm plííííz.
  • Zolee kir
    De nem tölt be
  • Nandusz
    Nos abban eszem ágában sem volt keresni. Ellenben téged KORRIGÁLTALAK csupán és egyben bővítettem hiányos ismereteidet néhány angyali faj multjával kapcsolatban.
  • Zolee kir
    Nem mintha betöltene:S:S:S
  • Scouser
    --------->>>>>>SPAM/OFF/WAREZ Topic a neked való
  • wedge31
  • Zolee kir
    Áááááááááá.Vki segítsen pls.Letöltöttem.örültem.Majd 5 elinditás után szembesültem vele h aktiválnom KELL mert nem tom elinditani.Ez normális??-.-"Nálatok is igy van??Vagy mit csináljak pls. gyorsan irjatok válszt.Ekőre is megköszönöm
  • Scouser
    Holnap jön a WoW 3.0 patch... Jajj milesz veled Sacred2?:)
  • Sir Quno Jedi
    Jóvan. EZ egy játék és "fallen angel" a fajra is vonatkozik, sőt beszélnek is róla, hogy anno ők a leghősibb faj itt a világban, merthogy. Mégis minek keresgélsz KORREKT bibliai összefüggéseket egy butus német fenteziben, már megbocsáss??!?! Atyaég! :D

Gondolom végigjátszottad az első részt is, meg a gold-ot is és tisztában vagy a világ történelmével stb.?! Mert szerintem nem, de ki tudja.
  • szripio
    én a játékra gondoltam, hogy 9900, nem a memóriára :) tudom, hogy ócó a memória, de most még annyit se tudok megtenni, hogy 3000 forintot rászánjak 1 gigára.
  • Nandusz
    Oké, de akkor sem maga a FAJ bukott, hanem az egyik egyede.
  • Nandusz
    Az 576 Kbyte boltokban is uez. az akció van.
  • Scouser
    CD Galaxisban ákciós áron 8990 ft a játék, + 990 ft a postaköltség. Ha holnap délelőtt megrendeled akkor csütörtökön megkapod, de ott úgyis leírják.
  • wedge31
    Hol a fenébe van kökénygázlon az a mikrofonos quest ? sehol se találom pedig kiváncsi lennék a koncertre.
  • ROMOTO