10030
  • johnnie_walker
    Én is így jártam, hibás a letöltött fájl, le kell töltened újra. innen töltsd le.
  • DORSANAX
    Egyébként a patch telepítője is magyar szövegű volt,nemtom neked hogyan kezdte,de lehet,nem a HUN-t szedted,t.i. amikor lejött:Sacred2-HU-2_10_0_0.exeés Sacred2-HU-2_10_1-nek kell formailag lennie...
  • rage
    C-n van elég hely ?
    Kell a patcheléshez 3,5 giga szabad hely a C-n.
  • DORSANAX
    "említett",bocs...
  • DORSANAX
    Ma regisztráltam,majd felmentem az említet oldalra, rányomtam a HUN zászlóra és amit letöltöttem,(2.10.0 és 2.10.1)símán felment a játékra.Én is 'D"-re tetttem,de ez nem érdekes
  • Nandusz
    Na akkor most kezd tele lenni a bögyörőm, mert leszedtem a sacred2 oldalról IS a peccset, de nem akar felmenni, mert ilyen baromságokat ír ki, esetleg találkozott valaki ilyesmivel? (a hülyeségeket gondolóknak ismételtem mondom, hogy EREDETI, FULL ERDETI. MEgvásárolt a játék!!! csak mielőtt az ilyen faszságokra akarnának célozni)

• zenemagus
    Jah néztem a képet de nem vettem észre... Szokás szerint mint mindig most is melózom valószinű azért.
  • rage
    F9 után ne menj neki a monolitnak, hanem egyből lépj ki.
  • rage
    Ja igen, újabb kérdés. Találtam egy jó kis kétkezes fegyvert, de piros, s nem tudom használni. De hogy miért nem, az nem derül ki az adataiból. A Diablonál láttam, hogy pl nem elég hozzá az erőm.
    Itt annyit látok, hogy szint : 12 én meg 16-os vagyok.
    Nincs benne, hogy csak egy bizonyos karakter használhatja, egyszerűen csak piros. Honnan lehet tudni, hogy miért ?
  • Hegyirabló #1449
    Mindenki kezdő még.
  • DORSANAX
    Az mit jelent,hogy aktiváltam?Mert bizony megtapogattam,ha erre gondolsz.
    Én még kezdő vagyok a Sacred 2-ben.
  • rage
    Én már annyi patkányt kiirtottam, hogy szerintem éhen fognak halni a környék macskái :)
  • Hegyirabló #1446
  • DORSANAX
    Még egy hasonlóság vana Diablo-val,ha újra elindítom a játékot,akkor a környezetemben felvehetem u.azokat a tárgyakat bizonyos dobozkákból,ibrikekből,amit már kilépés előtt felvettem...
    Bizonyos kisebb ellenségek "újrateremtődnek",mint a Diablo-ban.
  • Dante73
    Viszont, most vagy 2 órát mászkáltam, küldit megy 1-et kaptam összesen. Mondom, oké, akkor főszál. Valami Falon belül, vagy mi a címe. Nem jutok be. Próbálom megkerülni a kaput, vagy egy órám ráment, Kb 1000 hárpiát, élőholtat, patkányt, pókot, vaddisznót kiirtottam közben. Na most unom egy kicsit.... És még mindig nem jutottam be....
  • zenemagus
    Sziasztok! Nektek volt már olyan tárgy aminél csak azt láttátok hogy hány kockát foglal az inventory-ba?
  • Dante73
    Nem. Ugyanoda rak. Legalábbis, engem eddig mindig ugyanoda rakott, ahol mentettem. Azaz, F9, kilépés mentéssel, és a kövinél oda rak, ahol mentettem. Úgyhogy vagy aktiváltál egy monolitot közben, vagy bug. (Vagy a bug nálam van...)
  • rage
    Szerintem semmi gond ezzel, én úgyis a városban szoktam abbahagyni valahol, mert eladom a cuccokat, aztán exit.
    S legközelebb ott kezdek (persze, a monolitot aktiváld)
  • DORSANAX
    Játékon belül lehet magyarul csak kihasználni az F9-et,amig nem lépsz ki totál...
    Így már értem.Most megint jól elmagyaráztam magamnak
  • DORSANAX
    Már kipróbáltam,az van, amiről beszélünk,vagyis ha kilépek a gammából,és újra elindítom a játékot,akkor nem a "mentés és kilépés" pontos helyére tesz vissza,hanem a "Diablo város"-ba,átvitt értelemben...
  • DORSANAX
    Nem,a városba tett,ebben biztos vagyok,jelenleg is a gépemen van.A teleportok csak "átjárók" voltak...
  • rage
    Próbáld meg az F9-et, lépj ki és vissza
  • DORSANAX
    Kétségtelen,hogy a Diablo-ban is hasonló volt a helyzet,és logikusnak tűnik amit írtál,de én a Sacred-et is játszottam,ahol viszont egy adott mentés totál pontos helyre tett vissza.Valószínüleg ez élt bennem és emiatt szokatlan,de igazad lehet...
    Valszeg az F9-et a játékon belüli mentésre tették a gammába,vagyis arra az időre szól,amíg nem léptél ki...
    Na, most jól elmagyaráztam magamnak és megnyugodtam.Mindenesetre köszi a választ.
  • rage
    Ha elpusztultál, a városba tett. De ha volt nyitva teleport a közelben, amit te nyitottál, akkor a városból mehettél egyből oda.
  • Nandusz
    Nem a legközelebbi teleport kapuhoz tett vissza a Diablo2?
  • rage
    Igen, végül is Diabloban sem akárhová tett vissza a játék, hanem mindig a városba. Jó ez így teljesen, szerintem is.
  • Scouser
    Én még sosem mentettem F9-el, de teljesen normális, hogy az aktivált monolitnál kezdesz újra. Szerintem ez így van megírva ez nem para. Egyébként mondok is olyat, amikor ezt kihasználhatod:

Mondjuk felveszel egy questet egy városban és marha messz küld téged. Előtte aktiválod a questgiverhez legközelebbi monolitot, elmész megcsinálod, utána kimész főmenübe és máris nem kell visszagyalogolnod, hogy átvedd a jutalmadat.

Először azt hittem, hogy nem ment ilyenkor, de hát minden megmad, csak nem ott leszel, ahol voltál kilépéskor. Én pl az elf fővárosban vagyok aktiválva, és ott van mellette a portál is, szóval bárhova eljutok pillanatok alatt. Ajánlom neked is.
  • rage
    F9-cel ments, s utána ne menj neki a monolitnak :)
  • Nandusz
    Na most szoptam egy kissé....délelőtt a munkahelyemről letöltöttem a 457 megás 2.10-es patchet a PC Guru szerverről, de amikor most este installálni szerettem volna, akkor jött a hiba üzi, hogy nem teljes a letöltés. Úgyhogy most jön az ultra lassú 3G-s letöltés, ami kb 2 óra 1,5 óra múlva fog lejönni. De nem érdekel, most már megvárom...
  • DORSANAX
    Ezt qrvára nem értem,tegnap itt a fórumon direkt rákérdeztem a mentési biztonságra,elmentem a Pólusba,megvettem az 576-ban 10 rugóért a játékot és így jártam.Most megnézem újra,de ez így nem túl bíztató.
    Minden megy maxon egyébként szépen,de ez enyhén szólva nem tetszik...
  • Rettenthető
    Bronzon: (Túlélési Bónusz: 82%), lvl 36 Elf: 3 set (mind elf és persze 2 féle sethez tartoznak)
    Silveren: TB: 69,3%, Lvl: 27: 2 különböző set és Szeráf.

Viszont Unique annyi van, mint a szemét, de általában kacatok, nem igen illik rá a klasszikus Diablo-féle Unique jelző... :-/
  • DORSANAX
    Most megnéztem újra és valami "Újraélestési Monolt"-nál kerültem vissza az előtte felvett küldikkel...
  • DORSANAX
    Én is így gondoltam,de most először vettem észre ezt,de csak ma délutá telepítettem és regisztráltam a játékot.Azóta néhányszor kiléptem,de most valamiért ezt csinálta.Ez azért kellemetlen,mert mindenem megmarad,a küldetések és a cuccok is,csak gyalogolhatok újra kilómétereket...
  • balee4
    a túlélési bónusz XP-bónuszt ad? (most nekem 17-es szinten 40% körüli még 1x sem haltam meg silveren)
  • balee4
    elvileg ha gyorsmentéssel mentesz és visszatöltöd az állást, onnan kezdesz ahol elmentetted, nem az újraéledési ponttól.
  • DORSANAX
    Elnézést,azt meg tudná valaki mondani nekem,hogyha azt akarom,hogy a gyorsmentéseimet töltse vissza mindég,akkor mit kell csnálni?
    Most vettem meg a gammát és elmentettem F9-el,majd kiléptem a játékból,majd újra visszalépve azt vettem észre,hogy valami ellenőrző pont szerűséghez rakott...Ez nálatok is így van?
    Előre is kösz a választ...
  • wedge31
    Marha jó ez a hatékonyabb észlelés amiota megvan minden relytekhelyen csak sárga cuccokat találok.
  • TGWH
    Mire jó az alkímia, és mire jó az ereklye? Tudja v.ki?
  • Hegyirabló #1420
    Én most vagyok 27, kiváncsi vagyok, mikor kapom az elsőt. Azért ennél talán gyakrabban kellene dobnia.
  • tugyiti
    29 körül ha jól rémlik és ráadásul nem is valami nagy ellen droppolta