10030
-
#1498 Amúgy nem basztatásként mondom, hanem kíváncsi lennék, hogy mit kéne/lehetne másképpen csinálni az ELEJÉN. Utána nekem sincs gondom, mikor már van HP-m, meg felszerelésem, meg skill-ejim, meg az istentudajmim. Én még annak is örülnék, ha belinkelnél egy videót, ahol friss lev1 elffel elgyakod magad lev4-5-ig könnyedén silveren (semmi plussz cucc más kariktól, meg hasonló turpisságok). Kíváncsi vagyok, mert ki tudja, hátha tényleg tudsz valami trükköt (bár ezt erősen kétlem, de hátha)! -
DORSANAX #1497 Köszönöm... -
Reggaester #1496 Beszarás milyen apró szarságokon képesek vagytok összeveszni. Ki nem szarja le, hogy milyen fokozaton játszol, vagy hányszor toltad ki, ezzel maximum egy óvodás dicsekszik.
Azt írtad:
"2. Ha jól emlékszem mellékküldetésekkel együtt 50 óra, azok nélkül gyanítom, pár óra alatt is végig lehet csinálni."
Én helyben leszopom magam, ha te pár óra alatt végigviszed a főszálat, az 50 óra max játékidővel is vitába szállnék. ESETLEG, hangsúlyozva, akkor lehet TALÁN kitolni CSAK a főszálat pár óra alatt, ha már vki kívülről fújja merre kell menni, a közös inventory tele van a szükséges rúnákkal és minden szintre tökéletes tárgyakkal, valamint vki nem kezdő és céltudatos a fejlesztésben. De te lehet már 1 hét alatt ilyen profi lettél. -
#1495 igen,de van akinek működik az uninstallal van akinek nem ,ha nem van erre az unlock oldalon egy kis exe amivel manuálisan is végre lehet hajtani -
DORSANAX #1494 Csak újratelepítésnél kell visszaküldeni a szerverre a kódomat?
Kösz,hogy nem vászoltatok az előző kérdésemre... -
#1493 Akár az is lehetne, de mivel az elején rendkívül 1xű az egyenlet, mivel nincs se felszerelésed, se sok skill-ed, se semmid, így taktikázni sem nagyon lehet még. Beidézed a fire demon-t, avagy se, meg nyomod a tűztámadást, vagy a még gyengébb jeget (egy slotod van még). Attól szinte semmelyik ellenfeled nem fog meghalni elsőre (sőt általában el sem találod őket), ergó püfölnöd kell őket tőrrel, amivel alig-alig találod el őket és nem is sebez rajtuk értékelhetőt általában. Ha szerencséd van a démonod szétkapja őket közben és ennyi. Hiába is rohangálsz, mert ők többen vannak és egy óvatlan pillanatban úgyis eltaláhatnak, főleg szűk helyeken (nomeg ha távolsági harcosok is vannak, az gáz). Ha tudod, benyomod a daze-t és lebénulnak, ha szerencséd van és reménykedsz, hogy nem fogy ki a poti.
ENNYI! Ezen kívül nem hiszem,. hogy túl sok mindent tudnál akár TE MAGAD csinálni 50x-es sacredvégigjátszómesterként SE?!!? Vagy igen? -
#1492 Még mindig nem érted. Közelharcossal én is megyek benne, mint kés a vajban, hiszen az ELEJÉN, van jó defed, meg sok HP-d (amúgyis a kezdőknek van javallva a közelharcos minden gammában, ezé nem is forszírozom már). A mágusnak meg nuku ilyesmi. Később ez megfodul(hat), de nem lev1-en! :D
Mostmár az én karim is valszeg. jobban bírná a silver-t, de nincs kedvem még1x váltani és előlről kezdeni a quest-eket (bár lehet megteszem). -
Hegyirabló #1491 Miért olyan nehéz elhinni, hogy csak neked nem megy, és hogy problémát okoz valami, ami másoknak meg nem? Nem lehet, hogy nem mindenki másban van a hiba, hanem talán benned? -
Hegyirabló #1490 Nem, nézz át pl. a PH fórumra, mindenki azt tanácsolja, hogy silveren kell kezdeni, de akkor a gyengébb képességűek kedvéért még egyszer leírom pedig már nagyon unom:
Én silveren kezdtem, és azon is haladok, most már 30 szint óta. S nem volt kínszenvedés a játék.
Nézd, én megértem, hogy neked ez problémát okoz, te ilyen vagy, ez van. De azért nem kellene ilyen hülyeségeket írni, hogy senkinek nem megy jól silveren, mindenki a bronzot ajánlja, stb. -
Hegyirabló #1489 Még egyszer írom, silverrel kezdtem, Árnyékharcossal, ami közelharcos, nem távolsági. Egy mágus karakterrel könnyebb, mint egy harcossal, pontosan azért, mert közel sem kell menned a lipóthoz, távolról osztod. Semmi gondom nem volt, silveren, ahogy látom itt egyedül neked van gondod, a legtöbben azon játszanak, még sem kínlódnak, mint te. Már csak azért sem nagyon lehetne gond, mert futószalagon adja a gyógyitalt, ha 20db huszas csomagot nem adtam el, akkor egyet sem! De amint hazaérek este, ki fogom próbálni, bár nincsenek illúzióim, nem hiszem, hogy gondom lesz silveren sem.
Egyébként én a warezzal kezdtem a Sacredet, aztán megvettem az eredetit, csak ez után a Goldot, végig mentem az egész skálán. -
#1488 a közös ládát remélem használjátok :) -
DORSANAX #1487 Elnézést,de megint van egy látszólag hülye kérdésem.
Az aktiválási kód visszaküldése telepítés után a szerverre hogyan történik?Mert ezek szerint nekem nem világos pontosan a dolog.Tegnap telepítettem,nemtom mit akar, a kézikönyvben leírtak szerint valamit még tennem kell a telepítés után?
Ha kell tennem még valamit,akkor hogyan is? -
#1486 :D! -
#1485 Jelzem, mindenhol az a tanács, hogy először indulj bronzon, szedj össze 5-6 szintet, meg egy jó felszerelést és AZUTÁN rakd át silverre és kezd elölről. Én viszont gondoltam, hátha bírom az elejétől silveren a leghalandóbb csupasz karival. Hát nem volt egy álom. -
#1484 Értem. Mondjuk nekem is megvan a gold gyáriban term., sőt van Sacred fan barátom is, de azé 40-50 az má sok. Ezt nem veszem be. Vagy nagyon kocka vagy, amilyet még én sem láttam, vagy ez a melód és ezé fizetnek (ez nem valószínű).
A silver pedig neked is gondot okozna, ha kisétálnál az akadémiáról egy friss lev1 elf-fel és az alap három varázslatod lenne még meg. Ha mégsem, akkor max. ügyes klikkelő vagy, esetleg nem ugyanazzal a játékkal játszunk. -
SuLtAN17 #1483 Ne srácok ne kezdjük el ezeket a dumákat hogy: "Én már akkor játszottam vele mikor te még csak liftes voltál apád gerincében" meg hogy egy értelmi fogyi is lealázza a népet silveren mikor már 8 szinttel nagyobb élőhalott horda jön. Nem kell ez ide... -
Hegyirabló #1482 Miért lenne lehetetlen, 2004 óta meg van a játék. Kettőnk közül egyelőre te vagy az, akinek hűde nehézséget okoz a silver játék, ami egyébként egy értelmi fogyatékosnak sem jelentene túl nagy gondot... -
#1481 40-50 alkalommal játszottad végig az első részt???!?! Fogadd őszinte kétkedésem! :DDD AZé ha tisztességesen belefolysz a játékba, akkor nagyon tudnod kellett valamit... -
Hegyirabló #1480 Igen? Te talán végigvitted már? Én az első részt úgy 40-50 alkalommal játszottam végig. Te hányszor? -
#1479 Elsőbe szereztem egy élőhalott lovat (úgy jó a közepén a sivatagban), ami jó nyereggel 230 körül futott, seperc alatt lefut bárkit és kb. fénysebességgel lehet vele közlekedni. Gondolom itt is lesznek finomságok később. :D -
#1478 Épp ez a gond. SZeráffal izirájder, mert durván fel lehet páncélozni, meg van bőven hp-ja és ellenállása. Elf mágus csajt egy ütésből is kivégzik olykor silveren (elején tuti). Elfutsz valaki mellett és beng.
Legjobb, hogy kínomban már nagypajzzsal toltam, hátha és az az egyetlen,meg a nehezbb pánclk, amik életben tartanak egy ideig. AZ más kérdés, hogy olyan fos lesz tőle a rekoveri tájm, hogy öröm nézni és a karakterem is úgy belassul tőlük, hogy lassított felvételbe fut.
Jó vért és pajzs nélkül még a bronze is érdekes tud lenni ám!
Az eső részt is pl. wood elf-fel toltam végig, mert a szeráffal túl 1xű volt (pedig 2/3-áig azzal is eltoltam). -
Reggaester #1477 A 2. pontot nagyon rosszul gyanítod -
#1476 Lvl 12 után érkeznek majd a 15/16-os csontik és banditák tízesével, bedurvul majd hidd el a bronz. -
SuLtAN17 #1475 Az nem kifejezés hogy tele van hibákkal én néha olyanokra akadok hogy kitépném a hajam. Amitől totális csalódás ebben a játékban az a mount. Hátulról akkora segge van a lónak mint egy 400 kg-s nőnek (minden maxon!) rendben ezt még elnézném de az egész lovaglás dolog egy kalap szar már bocsássatok meg. Alig leszel tőle gyorsabb, mindig leszállni felszállni a mountra gyakra beragad és nem tudok felszállni rá akkor kilép-belép, nem beszélve a pixelfalakról ahol a ló nem tud elmenni (konkrétan egy hadseregnyi ló elférne de az enyém nem) és a legidegesítőbb hogy jön utánam mint egy pulikutya. Maga a játék nagyon élvezetes ennek ellenére is (20-as szeráfom van ezüstön) de ebbe a mount dologba több időt is belefektethettek volna. -
Hegyirabló #1474 Úgy gondolom, hogy valamit nagyon eltolhattál, én silveren megyek az Árnyékharcossal, ami ugye kifejezetten közelharcos, nem varázsló, s pont az a problémám, hogy nincs igazából kihívás a játékban. A gyógyóitalokat nem győzöm eladni, eddig ellenfélben emberemre vagy szörnyemre nem akadtam még.
DeBy:
1. Gondolom igen.
2. Ha jól emlékszem mellékküldetésekkel együtt 50 óra, azok nélkül gyanítom, pár óra alatt is végig lehet csinálni.
3. A játék a pöcs után is tele van hibákkal, felsorolni most itt nem lehet, mert leszállna az éj, mire a végére érek. -
#1473 Beszartam. Mivel demóban könnyedén lev8-ig kúsztam bronze-ban szeráffal, mondom próbálok egy máguscsajt silverben. BAZKI 5x haltam meg CSAK level4-ig. Hihetetlenül dúrva. Legelső arra kószáló tucatmob letöröl a föld színéről. Jöttem ki az oskolából, hogy trallala, meg szépek a pillangók, erre ott dekkoló bandita féltized másodperc alatt agyonbaxott. Mondom HEEEE???! :DDD
Másodjára már a két banditáig jutottam. :D
Aztán pár óra szenvedés után ami szó szerint élethalálharc minden egyes talpalattnyi földért a respawnoló mob-okkal, meguntam és áttoltam bronzre. Na ott meg mint kés a vajon, csak éppen szinte mindenki 1 exp-et ért. Áhhhh... idegesítő. Mostmár előreszaladtam oda, ahol jön az exp is, de lassan megint sérthetetlen vagyok. Meteoreső + jégvihar és csókolom, viszlát. Fura. -
DeDy #1472 Üdv.
Lenne néhány kérdésem.
1. Mivel két oldali kampány van 2 befejezése is van a gamenek?
2. Mennyi a játékidő kampányonként, fő és mellékküldikkel külön?
3. A két patch után milyen, mennyi bug maradt a játékba, ha maradt? -
#1471 természetesen sőt kb. a 20. szinttől kezdve jóval magasabb szintüek lesznek.teszem azt én most vagyok 36lvl az ellenek meg 42 eddig csak kb. 4-5 lvl szintkülömbég volt mostmár 6 van tehát ha jól számolom 70lvl kb. 90-95 szintüek leszenek a mobok -
hapi #1470 Hadd kérdezzem meg hogy végig az egész játékban az van, hogy ha te szintet lépsz akkor az ellenfelek is? Ez már az oblivionban is elvette a kedvemet. -
Hegyirabló #1469 Így van, nekem is ez volt, bár az is szánalmas, hogy ha megy a vírusírtó, akkor nem lehet rendesen letölteni. -
#1468 Kapcsold ki a vírusírtód, tölcsd le a 2 peccset, telepítsd fel és utána kapcsold vissza az írtót. Én 4x optam emiatt:) -
#1467 Nekem az tetsztik a legjobban amikor a legyilkolt csontváz az utolsó leheletével azt nyöszörgi: Nem fair, mert neked van healing potion-od! -
Rudi27 #1466 Nekem eddig a kedvenc konzol üzim: használd a varázs kombinációt, alt+f4. . -
Nandusz #1465 Lehet, de erre nem figyeltem fel eddig. -
#1464 Indításnál ugye mindig kiír valami poénos dumát a játék.
"Ott vagyunk már ? Ott vagyunk már?" vagy "Ha nem tetszik, hogy túl sokáig tölt, töltsd be magadnak". Volt olyan is, hogy "save game not found", meg "loading errors" is.
De most volt a legjobb : "Back-to-desktop services activated"
Kéne nekik írni, hogy igen, vesszük észre:) -
Nandusz #1463 Nahh most installálom a C:-re.....azt, hogy ott miért angolul kommunikált velem az passz....ugyanis egész addig magyarul ment...na mindegy. -
#1462 Mellesleg valóban fura, hogy angolul kommunikál veled a patch telepítője. -
Nandusz #1461 Yes....most uninstallálom, helyet csinálok a C:-on, oda is installálom, és lesz annyi hely, mint a nyű.
Ráadásul az újbóli installálás előtt törlök minden bejegyzést a regeditből is!
De egyébként az alapjáték simán megy a notin, csak ezt a nyamvadt peccset és utána a hotfixet ám felrakni....csupán ennyivel van most bajom. -
#1460 Nem, nekem simán felment, a notidra pakolod? -
DORSANAX #1459 Ma onnan töltöttem én is,nekem jó volt.Lehet,hogy néha hibásan jön?