10030
  • Sir Quno Jedi
    Nem fenyegetőztem pofonnal, csak említettem, hogy nálam kevésbé kultúrált emberek ezt így intézik (jelzem joggal), hogy érezd a mondandód súlyosságát. Semmi sem áll messzebb tőlem, mint a felesleges erőszak. Az nem old meg semmit és ha már arra kerül a sor, mindkét fél veszített is.
  • Scouser
    Tisztelettel jelentem van új patch! 2.11.2

http://update.sacred2.com/dl_hu.html

A faszom hagyjátok már abba! Intézzétek el privátban, a kutyát nem érdekli.
  • Sir Quno Jedi
    Nem.
  • Sir Quno Jedi
    Ergó felőlem viccelődhetsz a jedikkel, meg a sacredbéli tudományommal is, de a családomat, a nemzési tulajdonságaimat és hasonló dolgokat ha megkérhetem hagyd ki a játékból! :D
  • Hegyirabló #1534
    Ez csak jószándékú évődés volt, tudod! Sok nevető arc is volt mellette.
  • Hegyirabló #1533
    Nem akarok én verekedni, hát te írtad! Ha meg nem gondoltad komolyan, akkor minek írod, csak a nagyszájú, hiteltelen emberke látszatát kelted vele, aki könnyen fenyegetőzik pofonnal, de aztán ha valaki ode merne állni szemtől-szembe, akkor már hárít. De mindegy, ez a te bajod.

Én csak annyit szeretnék, hogy ne legyen kettős mérce, ha a te sértéseid szerinted csak "jószándékú évődések", akkor fogadd el, hogy én is csak jószándékkal évődtem. Nem!?
  • Sir Quno Jedi
    Nálam pl. nincs különbség aközött, hogy alig burkoltan szidod az anyámat, vagy simán nyíltan. ÉN nem tettem veled ilyet és csak a nagyon primitív emberek stílusa ez, hogy mikor már nem tudnak mit kitalálni,akkor marad a "TE KURVA ANYÁDAT!" című népszerű és örökzöld sláger. A vicc, hogy ezt még szellemesnek is gondolják...
  • Sir Quno Jedi
    Te tényleg ennyire vidéki vagy??? Szóltam, hogy ne személyeskedjünk, egy szintnél jobban, mert finoman szólva is tahóság, erre most meg már verekedni akarsz?! :D Ha minden rajongómmal kiállnék a jégre, valszeg. hetekig nem vacsiznék otthon. Szerencsére ez nem fordulat elő.

Szóltam, hogy vegyél vissza, ergó két dolgot tehetsz:

1. visszaveszel (normális embereknek ez javasolt)
    2. nem veszel vissza, még jobban elmérgesíted a dolgot ÉS azután mész pihenni

Itt nem egó problémáról van szó. Ezek tények.

Jelzem, engem még mindig jobban érdekel a topic témája, azaz a Sacred 2. Így ha majd próbáltad végre az elfet silveren, beszélhetünk róla újra (sőt figyelmesen meghallgatlak).
  • Hegyirabló #1530
    Egyébként ez csak jószándékú évődés volt, hogy lehet, hogy nem érzed a különbséget a súlyos személyeskedés és ez között? Ha személyeskedni akartam volna, akkor azt írom, idézet "Koitáld meg azt, aki szült!", persze nem ezekkel a szavakkal. Érted, érzed a különbséget?
  • Hegyirabló #1529
    Hát figyelj, én már az elején láttam, hogy te ilyen kemény legény vagy, állok elébe hát!

Mikor és hol szeretnéd?
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem, ha nem érzed a különbséget a súlyos személyeskedés és a jószándékú évődés között, akkor bajok vannak. De fordítok:

"Ha jól emlékszem azt írtad, tegyek be egy videót? Érdekes, a nőnemű felmenőd is ezt kérte legutóbb tőlem, azt mondta, így jobban megy neki! Úgy látszik ez családi vonás!" - ezért jobb helyenek azonnal beverik a képedet és még meg is kell köszönnöd!

"Fáj neked, hogy egy kis csicska vagy hozzám képest, igaz! Zsákolni mikor zsákoltál utoljára, vagy az sem jön össze, mint a silver játék? " - ezért is.

• Hegyirabló #1527
    Amúgy kivágsz, vagy kivágatsz? Nem mindegy ám, bár mindkettő gyenge gerincre vall, már csak azért is, mert amikor te személyeskedtél és sértegettél engem, akkor érdekes módon annyira nem foglalkoztatott a fórum szabályzat! Becsületes dolog ez?
  • Hegyirabló #1526
    Nem én kezdtem...
  • Sir Quno Jedi
    Ha személyeskedsz ilyen durván, simán kiváglak a fórumról, úgyhogy vegyél vissza! Cseppet sem vagy vicces, ámde annál sértőbb és tahó.
  • Scouser
    Tisztelettel jelentem van új patch! 2.11.2

http://update.sacred2.com/dl_hu.html
  • Sir Quno Jedi
    Simán kilépsz, beloadolod a karidat, de előtte átállítod a nehézségi fokozatot. Írják is több helyen, nem bonyolult, még rá is kérdez a program, hogy biztos vagy-e benne. Nem árt ismerni a programot...
  • Hegyirabló #1522
    A #1520-est természetesen a nagytudású Jedi mesterünknek írtam. Szerintem ő is aféle lehet, mint akik az utcán is Jedi tunikában járnak, az oldalukon esztergált fénykard markolattal!
  • Hegyirabló #1521
    Miért nincs italod?
  • Hegyirabló #1520
    Ha jól emlékszem azt írtad, tegyek be egy videót? Érdekes, a nőnemű felmenőd is ezt kérte legutóbb tőlem, azt mondta, így jobban megy neki! Úgy látszik ez családi vonás!

Kitaláltam néhány jó kis nevet neked:

1.) Bronzkori lelet
    2.) Bronzf@szú bagoly és a legjobb
    3.) A coruscanti Charles BRONZon [#eplus2

Óriási poén!
  • TGWH
    Jobb cuccokat dobnak magasabb szinten. És nem kell ugyan annyi ideig verni, ez nem esett le, vagy csak diablóhoz szoktál? Nem értem mi bajod, akkor játsz a dió2-vel, ennyi, nem tudod milyen jó játékról maradsz le, te bajod. Az más, hogy sztem meg a dio2 rendszere nem a legjobb. :)
  • foxxi
    Lehet nemis akarják. lehet van olyan játékos réteg is akinek pont ez felel meg. Nem igazán van olyan rendszer ami mindenkinek megfelelne. Mindig lesz legalább egy nyafogó ember akinek nem tetszik valami. Ami nem baj, hisz mindenki elmondhatja a véleményét, és a befogadótól függ hogy érdekelni fogja-e vagy sem. No ez van :)
  • Callisto
    Igen, de vajon jobb cuccokat is dobálnak az erősődő ellenek? Az megint nem jó, ha jobb cuccokat akarok elmegyek oda ahol azokat dobálják. ÁÁÁ, hagyjuk. Sosem fogják tudni leutánozni azt a szinte tökéletes rendszert, amit a Diabloban megtettek.
  • Callisto
    De nekem ne legyen se magas, se alacsony. Legyen X szintű és kész. A fejlődésemtől függjön, hogy mennyire könnyedén gyalogolok át a már bejárt területen stb. és ne fejlődjön az ellen. Utálom, mikor egy szem verebet kell ugyanannyi ideig verni, mint a legeljén. És ezért le kell állni még 40-esként is... nevetséges elképzelés. Na mind1.
  • TGWH
    Veled fejlődnek, de mivel te erősebb leszel, ők meg nem kapnak páncélt/fegyvert/rúnát, így mégsem mondhatom, hogy egy szinten lesznek veled a szörnyek. Egyszóval nem biztos hogy rossz lesz neked, az első rész is ilyen volt, és 10es, sőt 20as szintig akadhattak gondok, de utána már nem. Vagy próbálj meg elmenni a térkép másik felére, sztem nem fog sikerülni. Az elejéhez képest jóval könnyebben gyakom le a szörnyeket.
    Sztem nincs okod nem megvenni és játszani a játékkal. Aki eljutott már a 30. szint környékére, az megmondja, de sztem ebben a játékban is azért játszol, hogy könnyebb legyen levágni a szörnyeket, és ezt a célt el is éred, akár már level11-en is.
  • foxxi
    Ez pedig 5 percre rá esett! Szal van itt minden és még csak 25ös vagyok :)

• TGWH
    Rabló néha elragadtatja magát, ezt meg kell szokni.
    Telepítés: én mindig úgy csináltam (mert mindig úgy szart be a winfos a linux-tól, mint később kiderült...), hogy újratettem a játékot, majd játékindítás után kaptam egy kódot aktiválás során, ezt a serial-lal együtt beírtam a honlapra, majd kaptam egy harmadik kódot, amivel aktiváltam a játékot. Semmi gondom nincs vele.
    Rabló, én elffel kezdtem, és nincs igazad. Nincs skilled, csak egy varázslatod. A harcossal könnyebb, mert van neki hp-ja és védelme. Egy lövéssel nem tudsz megölni egy banditát, így közelharcolnod kell az elffel. Italod sincs túl sok, így tényleg nem a legkönnyebb. Ráadásul nem is biztos hogy célba talál a varázslatod. El lehet jutni a legközelebbi városba, és el is tudod adni, ha találtál v.mit, ez részben szerencse kérdése is. De nem a legkönnyebb kari az elf, ez biztos. Ennek ellenére lehet vele boldogulni ezüstön is.
  • foxxi
    Ezt a fejlődést én csak silveren vettem észre ahol alapból 2-3 szintel nagyobbak a mobok. Viszont bronzon pont hogy 2-3 szintel alacsonyabbak, ami persze régió függő. De itt jön az ami még nem volt :D amég nem vagy olyan tápos amit az adot terület kíván ne menj oda.
  • Callisto
    De jó hogy ezt elolvastam, már majdnem megvettem a játékot. Így már biztosan nem fogom. Nincs annál rosszabb stratégia, mint amikor a játékossal együtt fejlődnek a lények. Oblivionban is ezt rontották el, de ott szerencsére modok vannak a "javításához".
    Azért küzdök és fejlődöm, hogy könnyedén lenyomjam pl. a farkast, nem pedig azért hogy Level 40-esként is ugyanannyit kelljen szenvdeni vele...
    Ne így tegyenek kihívást egy játékba, hanem a jól felépített és megtervezett lényekkel és pályatervvel (miket hova helyeznek el stb.), hogy ne lehessen mégse mindenhova bejutni gond nélkül. Régi játékoknál ezt miért tudták megcsinálni???
    Alapjaiban tették ezzel tönkre a játékélményt. Köszönöm, most már nem kérek belőle.
  • Hegyirabló #1510
    Fáj neked, hogy egy kis csicska vagy hozzám képest, igaz! Zsákolni mikor zsákoltál utoljára, vagy az sem jön össze, mint a silver játék?
  • Hegyirabló #1509
    Este meg fogom próbálni, de borítékolom, hogy nem lesz gondom. Azt elárulhatnád, hogyan akarod azt csinálni, hogy elkezded bronzon, majd utána átmész silverre?
  • Hegyirabló #1508
    Egyetértek, szerintem sem veszekedés, szakmailag eltérő álláspont.
  • tugyiti
  • Sir Quno Jedi
    Montaménilyet?! De amúgy itt van az 50xes sacredmester, vele nyomasd és lehetel a lowlev padawanja! :D
  • tugyiti
    értem én persze nem alacsonyodsz le :D
    (kabbexd)
  • foxxi
    Most találtam :
  • Sir Quno Jedi
    Nem tom, de ma tutira nem. Majd kiderül. Amúgy multizni CSAKIS régi és megbízható barátaimmal szoktam, szal. ne vedd magadra.
  • tugyiti
    :(((((((((((((((((((((((((
    (((((((((((((((((((((
    (((((((((((((((((
    (((((((((((((((
    máskor se ?
  • Sir Quno Jedi
    Bocs, de most nem alkalmas.
  • tugyiti
    Jedi eredetivel nyomod? este nincs kedved coopozni ?
  • Sir Quno Jedi
    Nem vesztünk össze, pusztán szakmai vita. Ő űberprónak tartja magát, amit ha én el is hiszek, akkor sem tud meggyőzni arról, hogy 2+2 az 17, amíg nem látom a saját szememmel. Ahhoz sajnos nem elég, hogy ő űberpró. Ha tévedtem, nekem az is jó, mert legalább megmutatja egy űberpró, hogy hogyan is kell játszani egy ilyen játékkal. Kész nyereség. :D