10030
  • balee4
    Ok köszi, felvettelek MSN-re.
  • Scouser
    A legjobb az olyan vasúti irányítónak mint én:) Este dolgoztam egyet, aztán majd szombat nappalra megyek. Igaz 12 órát dolgozok, meg éjjel is nappal is, de legalább csak 12-13 alkalommal kell mennem egy hónapban. Nem mintha nem szeretnék menni dolgozni:)
  • rage
    Feltettem a patchet (a hotfixre is felmegy, természetesen)
    Játékállás betöltődött, mentem egy kört, harcoltam itt-ott, nálam nem jelentkeztek problémák. Ami bíztató, hogy a patch a s2logic.dll és s2logicai.dll fileokat is lecseréli, amik miatt eddig előfordultak problémák, hátha most már nem lesznek.

A lemezen is DX9.0C van, a DirectX 2008 augusztusi frissítése.
    Nem tudom miért hívják ők 9.0d-nek.

Aki újra akarja installálni, az uninstallnál ne törölje az aktivációs kulcsot, s kész. Nyugodtan fel lehet tenni újra.
  • Scouser
    Az mitől van, hogy a kétkezes baltámmal alig találom el az ellenfeleket? A soma mobok azok megvannak 60%-ra, de az elitek van hogy 30-40% a hit chance
  • Sir Quno Jedi
    Most mondta, hogy még egyetemre jár.
  • foxxi
    Szivesen átadom, ugyse jó nekem semmire :(
  • Scouser
    Igen!
  • szripio
    :D Te mivel foglalkozol, ha nem vagyok indiszkrét, mert azt látom, hogy ráérsz :D
  • balee4
    Az új patchet a 2.10.1-re is rá lehet rakni?
  • Fehercsoki
    Húú ennek az árából mennyi mountot lehetne venni.
  • balee4
    Én nemrég ezt találtam: (18-as szinten dobta)
    így magában elég gagyi
  • balee4
    Nem akarod átpasszolni, kurva jó lenne nekem ez a set tárgy? Légyszi...:D
  • DORSANAX
    A DirectX 9.0d állítólag a lemezen található.Tudtok erről valamit,mert nálam még az XP-n 9.0c van,béna vagyok,vagy mi,nert nem találom...
  • Scouser
    Nekem is csinálja az akadozást, ráadásul kifagyott a map-on a játék és még sosem volt ilyen. Eddig mindíg csak kilépés után írta ki hogy a program hibát észlelt és leállt. Őszintén szolva ez nem szokott zavarni, de most játék közben is csinálja...
  • Prince23
    Mi van? nem jó a patch? ez most vicc?
  • Hegyirabló #1563
    Csak akkor izé van, mi a neve, új regisztrációs kérvény, vagy mi.

Én most elhúzok az egyetemre. Ha nagyon unalmas lesz a kurzus, akkor benézek majd wifin.

Addig is minden jót mindenkinek!
  • foxxi
    Ne is tegyétek... aszem énis reinstallt alkalmazok me ez igy élvezhetettlenné vált...
  • Sir Quno Jedi
    Így van. Eleve nem szabad patch-eket feltolni, amíg azok nélkül is boldogulsz egy játékkal. Még az álásod is szétcseszheti.
  • Kimi23
    Nekem is ugyanez, plusz még ki is fagyott 10 perc után. Asszem megvárom a következő peccset...
  • Hegyirabló #1559
    Jó, akkor Te voltál a kisérleti nyúl, én már fel sem teszem! :D
  • foxxi
    HotFix és szar... időnként egy-két tized secre megáll a játék.. és ezt folyamatosan csinálja... ügyesek voltak.
  • Hegyirabló #1557
    Bocs, de ez most pöcs, vagy "csak" hotfix?
  • Hegyirabló #1556
    Én főleg csak Sacred kocka vagyok.
  • Hegyirabló #1555
    Közben azért végigvittem a BFME I-II-t, Indy és a Emperor Tomb, belekezdtem a Marvel Ultimate Alliance-be, de az csak 1 pálya volt, egy Tomb Raider, de azt is csak a kedvesem kislánya miatt, na meg persze Hitman, de ezek csak 5-7 napos játékok. Illetve most a Sacred 2 előtt unalmamban X-wingeztem keveset, meg Jedy Academy és Outcast.
  • Sir Quno Jedi
    Az egy buzi!
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom, ez úgy hangzott, amiért simán fordítva adják rá a kabátját az emberre. Igaz, a sok WoW drogos mellett ez már szvsz. fel sem tűnne. :D

Én is kocka vagyok, de azért igyexem mindig MÁS játékokkal tolni, ha lehetséges... :DDDDD
  • Kimi23
    Na végre, az új patch-nek köszönhetően nem kérdez állandóan az UAC Vistán, és szép simán elindul, ahogy kell a játék.
  • Hegyirabló #1551
    Hát igen, Boba Fett a király.
  • Hegyirabló #1550
    Attól függ mire?
  • Sir Quno Jedi
    A jedik hol izgatnak szerinted?! Fikcionális béndzsa karakterek.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt vehetjük beismerő vallomásnak?! :D
  • Hegyirabló #1547
    Jedis.
  • Hegyirabló #1546
    Egyébként összeszámoltam a kedvedért, bármennyire is fájó lesz:

kb. 10 alkalommal vittem végig a Battle Mage-el és a Dark Elfel, 5-5 alkalommal a Wood Elf és Seraphim, 2 Vámpírnő, 1 radiátor, 1 törpe. Ez 34, ami elég közel van a 40-hez. Igaz, a 4 év alatt más játékkal nem is nagyon játszottam, a baráti köröm már furcsálta is, hogy még "mindig" a Sacredet tolom.
  • Sir Quno Jedi
    Melyikre gondolsz?
  • Sir Quno Jedi
    Ennyire hülye már tényleg nem lehet valaki???! :D Szerinted a VÉLEMÉNYEDET fogom törölni, vagy a teljesen fölösleges és parttalan civakodást, ami itt folyik egy ideje és abszolúte offtopic?!
  • Hegyirabló #1543
    Jaj, még valami, ezt most jó szándékkal évődés nélkül kérdem: ennyire célba talált valamelyik jószándékúan évődő viccem, hogy így megsértődtél miatta?
  • Hegyirabló #1542
    Ez a módszered, igaz? Törölgetni? Egy fórumnak éppen az a lényege, hogy a neked nem tetsző véleménynek is ott a helye. Újabb jellem béli hiba, felírjuk a neved mellé.

Törölj csak!
  • Hegyirabló #1541
    Nyugi már, én remekül szórakozom, nem veszem annyira komolyan ezt a fickót, vicces srác! Azt is tudom, hogy ő sem írja komolyan, csak jószándékúan évődik! :D

S láttam a pöcs linket, kiváncsi vagyok, mit javít majd!
  • Sir Quno Jedi
    Nyugika, igazad van. Majd lehet törölgetek, de úgyis elsüllyed a dolog gyorsan magától.
  • Hegyirabló #1539
    Ja, nem, mi! Csak a te igazad, csak a te álláspontod lehet jó, ugye! Ez megint csak gyenge jellemre vall... :(
    Egyéb iránt kurva anyázásról szó sem volt, még a sorok közt sem tudsz olvasni, a jószándékú évődést meg nem ismered fel. Pedig ez csak az volt!