10030
-
SaGa Jr #1618 Észrevettem, hogy mind a szeráf, mind az elf esetében az oldaladra kirakott karakterlapokon, a harci skillek (pl.: távolsági fegyverhasználat, rúdfegyverek) ismertetésében a támadási sebesség bonusz helyett varázslási sebesség bonusz van.
Tán csak nem a copy-paste alkalmazásának lehetünk tanui? ;-) -
TGWH #1617 Rabló, kb. 4-5 itókát kap az elf. Miért kellett sokat dolgozni? Hogy bekerülj az egyetemre? Mert ahhoz sok meló nem kell... de mindegy.
A weblap sokkal jobb lett.
Patchet nem néztem, de lecserélték az egyik linket vagy mi? Mert csak két fájlt lehet letölteni. Miért nem 3-mat, ha már fentvan a legújabb patch?
Akinek nem fut rendesen a játék, az nehogymár a játékot szidja, mert másnak simán megy, biztos be kéne állítani v.mit, akkor biztos jó lesz. Nem tudom elhinni, hogy nekem simán megy, v.kinek meg lefagy, kidobja asztalra meg ilyenek... -
#1616 Sajnos sok a trutymo a neten....örülök, hogy sikerült. -
#1615 Azzal sehogy ,használj frapsot. -
Hegyirabló #1614 Beilleszted paintbe. -
neonx #1613 Hogy tudok képt csinálni úgy hogy a képességeimet is mutassa mert a PrtScr-t megnyomva csak teljes képet tudok készíteni. -
Hegyirabló #1612 De dolgozom is mellette, mert majd' 29 évesen már kicsit ciki lenne, ha nem, bár az is igaz, hogy nem túl sokat. Viszont azt szoktam mondani, hogy nagyon sokat dolgoztam azért, hogy most nagyon keveset kelljen dolgoznom, és az egyetemre tudjak főként koncentrálni (ami egyébként nem az első)! :) -
#1611 az új hotfixet -
Nandusz #1610 Most már ingen. De azért ez az új hotfixet még letöltöm/felrakom.
Ezzel a megoldással együtt az ebből fakadó frusztrációm is köddé vált nagy hirtelen. Túlzottan perfekcionista vagyok. -
#1609 Akkor végre jó játékot kívánhatunk?:) -
xido #1608 Na..koboldfőnöknél nekem is ez volt..csak zene maradt,semmi effekt meg beszéd... -
Nandusz #1607 Kösz a tippet, így felment. Na de ilyen eszement dologgal rég találkoztam. Sosem jöttem volna rá, hogy ez a megoldás. Ílyet.... -
#1606 Én most erre járok:
-
neonx #1605 Hálózati hiba:64 nem tud csatlakozni
jelen pillalatban ezt írja
Mások is ezt kapják? -
#1604 Nagyon fasza, minden elismerésem! -
foxxi #1603 Sokkal barátibb és áttekinthetőbb lett az oldal! Csak igy tovább! :) -
#1602 a csajt jól látom, h furulyázik? :D -
Természetesen permanensek és aktívak voltak. :) -
#1600 Nah... mit szóltok az új bannerhez ?
Amíg Ti játszatok, addig én minden szabadidőmben az oldalt fejlesztem :(
...De majd eljön az én időm is :D
Link
-
szripio #1599 Én xp-n tolom, és nem igazán szeret engem a játék. mondjuk sp2es, lehet, hogy ez a baja. -
#1598 mármint a 2.10-es patchet? -
#1597 Egyelőre kihagyom ezt a patchet, XP-n úgysem volt különösebb gond a gammel eddig. -
szripio #1596 Azért is felpakolom ezt a patchet, engem hatszázszor kivágott a game, ennél rosszabb már nem nagyon lehet :) -
#1595 Ebből leginkább ami engem érint, az az, hogy a billentyűzet-kiosztás megváltoztatását végre megjegyzi, illetve a kobold főnöknél elment a hang valóban, de azon meg már túl vagyok.
Az s2logic.dll hibáról nem írnak, viszont a fileokat meg lecserélték.
Lehet azért nem írnak róla, mert a logic.dll az a másolásvédelem része. -
#1594 Progress in "Silver" campaign games is now stored on Closed Net servers
When saving in multiplayer mode, the message "Game Saved" will display
Crashes will not occur on death of Shadow Warrior/High Elf characters
Singleplayer coop is not treated as a single player game
Chat functionality is no longer faulty or non-existent
Scorpion King (desert boss enemy) no longer kills players instantly
The game no longer has to be executed as administrator under Vista
Items can not stolen by using the ALT key
F12 now correctly teleports MP characters to the MP start location, not the singleplayer start location or a resurrection monolith
Keyboard configuration updates are now correctly stored
Nether Allegiance is no longer inactive after teleport
Divine Gift of "Testa" now works correctly
The severed tentacles of the giant octopus can no longer be picked up as items, however the player can still pick up their normal loot drops.
SP character playing MP: When you see the message saying that "Your quest progress will be preserved" your progress is now saved
Books are now being displayed in quest log
OpenAL exception no longer occurs
There is no longer a sound loop when encountering opponents using trap spells
Sounds no longer disappear after playing the Kobold Chieftain quest
There are no longer sound problems when videos play (i.e. no spoken text during the intro etc.)
Voice overs are played less frequently
Fight music is played less frequently; regional music is played more frequently
When clicking on a player in the lobby, it now tracks that player instead of the person in that position on the lobby player list
-
#1593 Erről már volt szó, ez még az első patch, több víruskereső (Pl Avast) riasztott, noha nem kellett volna. -
#1592 Nem tudjátok, hogy ez az új hotfix patch mit javít? Nekem Vista-n voltak gondjaim gammel. -
DORSANAX #1591 http://www.rayden.ch/sacred2patchtrojan.jpg -
#1590 Szerintem megint bejeleznek bizonyos víruskeresők... -
DORSANAX #1589 Mondjuk ez minket nem érint szerencsére,de azért érdekes:
"Exclamation Sacred 2 Patch 2.10 German got a Trojan!!!"
-
#1588 S nekik mennyi vajon az esélyük a találat elkerülésére ? -
#1587 Igazad van, az én kérdésemre se jött miatta válasz:)
Ittvan mégegyszer: Az mitől van, hogy a kétkezes baltámmal alig találom el az ellenfeleket? A sima mobok azok megvannak 60%-ra, de az elitek ellen van hogy 30-40% a hit chance nekik felém meg 70%... -
#1586 Egyhuzamban-e. Aztán alvás és újra. Nem sokáig lehet bírni szvsz. -
#1585 Ne offoljatok már, alig lehet kibogarászni a játékkal kapcsolatosan hsz-eket... -
#1584 Az uninstallos dolgot a hivatalos fórumon olvastam, de nem próbáltam ki. -
#1583 Azt hogyan érted? Egyhuzamban? vagy egy hónapban?:) -
szripio #1582 Ez az uninstallos kulcs dolog egész biztos? -
DORSANAX #1581 Köszi a választ,ez a fostos kézikönyv,már elnézést a csúnya megnyilvánulésért,de semmit sem ér.A RevokeSacred2.exe-t is nekem kell kibogarászni,most meg talán kiderül,hogy a HUN hotfix is rossz?! -
#1580 Én 72órázgattam is régen, hajaj... -
szripio #1579 A régi szép fősulis élet...akkor tényleg ráér:D