10030
  • DORSANAX
    Most játszottam fél órát,természetesen ez majd később derül ki.Értem ez alatt az instabilítást.Mindenesetra jelenleg azt tapasztaltam,hogy sokkal normálisabban fut,a "sokmozgásos" helyeken és falvakban is,de majd meglátjuk.
    Azt azért nem értem én sem,hogy idáig 1600x1200-ban miért volt problémás és jelenleg miért fut símán.
  • TGWH
    Scouser, Rabló, Nandusz.
    Igen, élvezhetően megy a játék, néha szaggat, de hát ez van, ebből a gépból többet nem tudok kihozni. Amúgy 25 fps felett már nem tudsz különbséget tenni. Elméletileg. Ezt azért feljebb lehet venni, de az tényleg tök mindegy hogy 40 fps vagy 50 fps.
    P4 2,8 ghz (a közepes, tehát nem a legerősebb 800 mhz-s, hanem a közepes 533 mhz - asszem - fsb-s.) gef 6600 256 rammal, és 2*512 400 mhz-s ram dualban.
    ÉS alig van bug. Én még mindig azt mondom, hogy állítsátok be a normálisan gépet, és írjátok le ide szépen sorban, hogy mi bajotok van a játékkal, milyen bugokat láttatok (+kép), mert még mindig nem hiszem el hogy ez a játék bugos. Holnapholnapután vagy azután leizzasztom kicsit a picikét 6-7 óra remélhetőleg folyamatos játékkal, vagy ameddig bírja, vagy 2*4 órával, a két játék között egy resettel. Kiváncsi vagyok mennyi bug lesz. Azután felrakom a patchet, és megnézem úgy is.
  • rage
    Az Elite beállításnak az a gondja, hogy kicsit instabilabb lesz a játék állítólag...
  • neonx
    köszönöm
  • Hegyirabló #1654
    A proci jó, a kártya és a RAM kicsit tényleg kevésnek tűnik. De +2GB ramot csak akkor vegyél, ha Pista bácsid van, vagy XP 64 bit!

Amúgy mea culpa. Felraktam, és tényleg mint ha jobban menne a játék. Gyorsabban is tölt be, gyorsabban is lép ki.
  • wedge31
    Ugyanott ahol a többiek a " misztikus szigeten "
  • neonx
    Az inkvizitor hol veheti meg a mount-ját?
  • Scouser
    4800+, 8600gt256mb és 2gb ram. Ehelyett lesz 4850HD és +2gb ram. A proci egyenlőre marad
  • grebber
    400 komment óta nem voltam.

2.11.2 Patch okozz újabb hibákat??
  • DORSANAX
    1600x1200-ban ki kellett kapcsolnom az élsimítást,úgy volt a legszebb,de kicsi kicsik a betűk.
    Most nyomom tovább,aztán majd holnap megpróbálok képeket felnyomni.Sajnos nem vagyok profi benne,hogy hogyan kell a legtűrhetőbb képeket produkálni...
  • Nabunaid
    Hm, nem rémlik, hogy sírtam volna...

Eddig is szépen ment nálam high beállításokkal.

Miután felraktam ezt a második hotfixet, kb. 10 percen belül sétálni kezdett a karakter, és egyetlen gomb sem reagált. Kilépés a menübe /egérrel kattintottam rá az opciókra/ majd vissza, semmi változás, sőt, az inventoryban lévő holmikat sem tudtam mozdítani. Ismét kiléptem, de ezúttal már az egész játékból. Most így 2 óra játék után nem jött elő ismét ez a probléma, csakhogy a megjelenés óta játszom a játékkal és a patch előtt sosem tapasztaltam hibát, a kb. 2 naponta egyszeri játékból kifagyást.

Ja, a ló használata kikapcsolja az állandó buffot, erre figyeljetek! Én sem tudtam először miért nőtt másfélszeresére a visszatöltési idő...
  • Nandusz
    Simán fog változni....az már tisztán kivehető az eddigiek alapján, hogy ez a játék inkább memória, mintsem videokártya igényes.
  • Hegyirabló #1646
    Most mid van RAM és VGA?
  • wedge31
    Nvidia forever...
  • Scouser
    Jó én már rájöttem, hogy gyenge a videokárytám meg kell még ram is. De ha egy 4850-el a fedélzeten 4gb rammal sem fog ez változni jövő hétre akkor már tényleg anyázni fogok... Most inkább csendben vagyok...
  • xido
    neked ATI vagy Nvidia?
  • wedge31
    Érdekes hogy csak azok sirnak az uj hotfix miatt akiknek amugy is szarul ment nálam se cseszet el semmit.
  • xido
    nyomhatsz képet,bekapcsolt és kikapcsolt állapotban ugyanarról a fix helyről,nem bánnánk:))..van uninstallja is,szóval szerintem nem nyúl bele semmi másba és csak környezeti textúrák,élőlény modellek nem lettek feltápolva..
  • DORSANAX
    Nos,nem szeretném magam megutáltatni itt,de valami óriási különbség van a grafikában potitív értelemben.Keletkezett a graf. beállításoknál egy "Eite" opció és azután jött a csoda!
    Grafikában nagyon nagy különbség,sokkal optimálisabb és magasabb FPS szint,nálam ez +20-30 FPS-t jelentett,élsimítás sokkal jobb.Most tovább vizslatom,remélem ez nem ugat bele a játék legalításába...A "pak" mappát írta át,remélem máshoz nem nyúlt.
  • Scouser
    Egyébként hihetetlen tényleg. Szvsz rosszabb lett a játék ettől a patch-től. Nem is értem. Mondjuk ma még a WoW-osok is anyázták a Blizzt, mert a 3.0.2 telepítése után nem akar helyreállni a világ...
  • Nandusz
    Konfigodat mellékelhetnéd a tesztedhez, hogy tisztább képet kapjunk.
  • xido
    úgy tudom beállítások..grafika és ott lesz egy plusz pont az elite-nek,gondolom valahol a "minimum-medium-high-custom" jelölés körül
  • Scouser
    Te most ezt tényleg tudod játszani 20 fps-el? Én meghalok ha nincs minimum 30 fps... Ás az azt jelenti, hogy legalább 50-en fut, hogy ha leesik akkor is meglegyen a 30 legalább
  • Hegyirabló #1635
    Mit gondolsz, felrakjam, vagy ne?
  • DORSANAX
    Köszi,már felraktam,egyenlőre a beállításoknál megkeresem ezt az opciót,azután majd írok,hogy mi az eredmény.
  • Hegyirabló #1633
    Erre szokás azt mondani: Köszönjük, majd értesítjük!

Szánalmas, hogy mernek ilyen pöcst kiadni? Lassan a warezolóknak megy a Világ, tört pöccsel, a becsületes meg menjen az anyjába.
  • TGWH
    Helyesbítek, már ki is jött. Csak a németeknél. De ott elég sikeres lett. Az első 4 helyet az eladási listán a Fifa 09 szerezte meg (csak tudnám miért veszik ennyien), ps3-2, xbox, pc, majd 5. helyen a Sacred 2 áll, 7-en meg a Sacred 2 CE. Tehát a második legkedveltebb játék No-ban. Igaz a britek és a spanyolok nem ,,vették'' be a top10-be...
  • Hegyirabló #1631
    Nem teljesen. Én 2002-től 2006-ig azért dolgoztam kőkeményen, sokszor hétfőtől vasárnapig, napi 12-14 órát, hogy 2006-tól legyen egy olyan munkám, ahol megtehetem, hogy azt mondom, nem megyek be ma, mert egyetemre kell mennem. Sok munka, sok ismerős, sok lekötelezés.

De ez már tényleg nem Sacred szál.
  • DORSANAX
    Ez lesz elvileg a 3.DVD,ami majd a CE-ben jön majd ki később...
  • DORSANAX
    Mi a véleményetek.az "ELITE Graphics" DVD-t feltehetem én az eredeti boltimra?Ez u.csak eredeti,mert most hozták külföldről.
  • TGWH
    Használj frapset, így képekről kell csak másolnod.
    Itt egy kép, így fut a game. Majd több ilyet is csinálok, már csak alá kell írnom hogy barlangban, városban, stb. :D Javaslom Ti is hozzatok össze ilyeneket, így megtudhatjátok hogy hol lassul a játék. Persze közben írni kell hogy merre mentél.
  • balee4
    Ok lehet, hogy majd kipróbálom végülis 2x fent van a game, főleg ez a javítás érdekes számomra: "Divine Gift of "Testa" now works correctly" ugyanis az Inkvizítor karimmal ezt az istent válsztottam.
  • Reggaester
    Futtasd ablakban és akkor egyből tudod gépelni ^^
  • xido
    én is kipróbáltam még kora délután felrakása után visszarohantam a Koboldfaluból leadni a küldetést...és nem volt semmi gond eközben sem..
    lefutottam szépen minden dögöt,rohantak utánam,de nagyon nem álltam le bunyózni velük:)
  • rage
    A második és a negyedik hiba nálam nem jelentkezett, a másik kettőt nem tudom még.
  • envoka
    Az ujjamból nem szophatom ki az információt. Fut a game, rámutatok egérrel a skillre, ami a felbukkanó kisablakban van, leírom egy papírra, utána meg begépelem ahová kell. Ha egyszer "varázslási sebesség bónusz" van odaírva, miért írnék mást ? Itt van pl. a "Párbajismeret használat" skill ( ami a Dual Wield megfelelője ), ez helyett akkor mit írjak ?

• McFrost
    Mert tettek bele hardveres kurzort, ami független a "játéktól", viszont ezt a grafikus menüben ki lehet kapcsolni, akkor szaggat rendesen :D
  • Nandusz
    Az összes eddigi javító csomag feltelepítése utáni tapasztalatok:
    - Alapból a magas felbontásban kezdtem el a játékot és sokkal zökkenőmentesebb volt, mint patchek nélkül.
    - Érdekes, hogy a főmenüben a peccselést megelőző állapotban "vonszolta" magát az egér mutató. Most villámgyorsan követi a kezem mozgását.
    - Kipróbáltam a nagyon magas felbontást is és csak sasszemmel észrevehetőt lassult a játék pl. egy városban.
    - A hosszas fagyások megszűntek, gondolom a memória kezelésen csiszoltak.
    - Valamint nem melegszik annyira a notim, mint peccselés előtt.

Egyébként nagyon jó játék, nagyon jó grafikával és hangulattal. Szívmelengető szépségűek a szökőkutak, kis hidacskák, forrásoktól csobogó díszes kertek...de még sorolhatnám.
  • Nabunaid
    Az új patchnek egyetlen pozitívuma van, mégpedig hogy a billentyűzet kiosztást most már megyjegyzi.

Ellenben a hibái:
    - lóra ülve a karakter állandó buffja eltűnik, lóról leszállva ismét aktiválni kell...
    - az inventoryban lévő tárgyakat nem lehet mozgatni..
    - a karakter hajlamos sétáló üzemmódba váltani és ezt csak akkor hagyja abban, ha teljesen kilépünk a játékból vissza a windows-ba
    - az inventory, harci képernyő és egyáltalán bármilyen gomb nem működik, egyedül az egér marad aktív és csak így reagál a menü gombokra

A többit nem is akarom inkább megtapasztalni, teljes katasztrófa!
  • balee4
    Szal nálad jó az új patch? (még nem próbáltam)