10030
-
#1698 Ha neked elég az, hogy az utoljára aktivált obeliszkhez töltsön vissza a játék, akkor igen, neked felesleges. -
Hegyirabló #1697 Ha jól értem akkor, semmire nem jó az F9. Mert hogy elhagyni a játékot csak "mentés és kilépés" gombbal lehet. Vagy ez csak nekem tök logikátlan? -
#1696 F9 jelentősége:
Ha obeliszket aktiválsz és úgy lépsz ki, akkor mindig az utoljára aktivált obeliszkhez tesz be a játék, amikor betöltesz.
Ha F9-cel mented az állást (és a mentés után nem aktiválsz obeliszket), majd kilépsz, akkor az akkori aktuális pozíciódat menti el a játék és oda is tölt vissza (nem pedig valamelyik obeliszkhez).
A barlangba ki-be mászkálás ugyan kiírja, hogy: 'Játék mentve', ennek ellenére az obeliszkhez való visszatöltést nem írja felül. -
Hegyirabló #1695 Már akinek van fagyás! Nekem nincs...
Arról nem is beszélve, hogy autómatikusan ment minden sarkon.
Sokkal hasznosabb lenne, ha vissza tudnám magam tölteni az állást, ha például elpirosozok egy küldetést, vagy rossz irányba mentem, stb. -
#1694 Gondolom fagyások esetén nem akarsz mindent bukni. Erre máris jó az F9. -
#1693 Mivel direktbe nem írtad le, hogy mi érdekel közelebbről, így íme:
Tulajdonságok
Bónusz áttekintő 1Bónusz áttekintő 2
Külalak terepen gyalog
Külalak terepen Szélkígyóval
Külalak a menüben
Farkasok remek helyen
Ez a nyakék megéri az árát
Valahol a sivatagban -
Hegyirabló #1692 Elmegyek vásárolni, és utána megpróbálom! -
Hegyirabló #1691 Főköldetéseket szóban is elmondja, mellékküldetéseket csak írásban látod, azt hiszem.
Más, valaki elárulná nekem, hogy minek van az F9 quick save, ha visszatölteni nem lehet, s kilépni is csak "mentés és kilépéssel"? -
#1690 No, valaki próbálta akkor azóta silver-be az elf varinőt indításból, hogy mennyire nehéz/könnyű?! Kíváncsi vagyok a véleményekre. -
#1689 Csak a fő küldetésszál NPC-i mondják el szóban is. -
#1688 Tegnap csak felületesen olvastam el az új frissítésben lévő megoldásokat, de ott mintha leírták volna, hogy ezt is javították.
Amúgy több helyről is azt hallottam, hogy a Sound Blaster kártyák több helyen is gondot okoznak. -
tetyuke #1687 Nekem azt írja indításkor hogy (Hálózati hiba: 10 A kapcsolat megszakadt)
Mi lehet a gond?
Bejön a menü és egy játékos módban mikor indítanám akkor írja ki -
szripio #1686 Én csatlakozok a hotfix mellé: felpakoltam én is tegnap este, igaz csak 2 órát toltam, de egyszer sem fagyott ki, pedig előtte 20 percenként behalt a játék. nálam érezhetően jobban megy, én peciel javaslom, ha vki kérdi :) -
Sheol #1685 Köszönöm a választ! :)
Most már csak a 2. pontra várnék segítséget.
2. Nektek az NPC-k szóban (hangban) is elmondják a küldetések szövegeit mikor felveszitek öket?
Mert nekem meg sem mukkannak, csak a szöveg van kiírva és kész.
X-FI Extreme Gamer a hangkártya egyébiránt. -
#1684 Szerintem simán. Mivel ott van a kézikönyvben, hogy "szabadon másolható" a játék, és meg lehet hozzá utólag is venni neten a kódot.
Tehát, ha megveszed a magyar verziót, akkor lesz egy kódod, amit szerintem bármilyen nyelvű játék esetében regisztrálhatsz.
Vagy ha nagyon angolul szeretnél játszani, akkor a magyar nyelvű játék feltelepítése után is van arra megoldás, hogy angolul kalandozz. -
#1683 Esetleg tűzfal nem blokkolhatja ? -
tetyuke #1682 Nekem azt írja indításkor hogy (Hálózati hiba: 10 A kapcsolat megszakadt)
Mi lehet a gond? -
neonx #1681 Valaki leírná egy kicsit pontosabban, hogy hol tudom megvenni a karakterekhez tartozó mountokat. Egy kedves ember leírta hogy a "misztikus szigeten" és az hol van? Mert ahonnan indul a játék az egzotikus sziget! És ott nem találom.
A szintem Lvl:33 lehet hogy kicsi? Azért nem találom a mountot? -
Sheol #1680 Lenne két kérdésem, légyszi segéljetek, ha tudtok!
1. Ha megveszem a magyar dobozos játékot annak a kódjával tudom aktiválni a most fent lévő angol clone-os verziót?
Angolul szeretném játszani, ezért a kérdés.
2. Nektek az NPC-k szóban (hangban) is elmondják a küldetések szövegeit mikor felveszitek öket?
Mert nekem meg sem mukkannak, csak a szöveg van kiírva és kész.
Köszi a válaszokat előre is! -
foxxi #1679 Screent dobjál már légyszi hogy a végén milyen lett a karid! -
#1678 Látod ezért jó a varázslónő. Csak átteleportálsz vele a kapun és minden egyéb le van sz*rva :-)
Amúgy a válasz nem.
Mellesleg ez a kis apróság, hogy az ember átteleportálgat itt-ott, khm, szóval, mintha szófogadó embereknek készült volna a játék, hogy ami zárva, az zárva... és a renitens személyekre nem készítették fel a programot.
Igaz még csak bronzon, de végigvittem a játékot... hááát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval a világos oldalon végig egy vízvezeték-szerelőt irányítottam, aki a végén elzárta a csapot, és most már nem folyik be a pincékbe a víz, ahová visszatakarodhat az a krvasok patkány, ami a játékban még maradt. Fantasztikus. Valamivel komplexebb végkifejletet vártam. -
#1677 Volna egy kérdésem, ha egy mód van rá, válaszoljatok!
Elakadtam. A főküldi miatt át kellene jutnom a "Nagy Falon", de nem tudok. Már 2 melléküldi is odamutat, de senki sem említett semmi "trükköt" ami a bejutáshoz kell. Egy csomagot kell leszállítanom, illetve valami alkimistával van dolgom. (olyan rég kaptam a küldit, hogy már azt sem tudom, mi a teendőm vele....) Szóval. A fal közepén van egy kormánykerék szerű valami. Jól gondolom, hogy oda kell szereznem valamit? Ha igen, messze van? Másodszor járok itt, a tö khhm... öm ki van már vele. Már tényleg sehol nem találok küldetést.....
Ne spoilerezze le, aki tudja a választ, csak egy igen-nem, és esetleg egy irány, vagy településnév elég lenne....
Előre is köszi! -
#1676 Szeráfomnak kb mikor tudok majd kardfogú tigrist venni ?
:-)
Meg kell hozzá valami extra képesség ? -
#1675 AMD Athlon64 X2 5200+, 3GB 800Mhz DDR2, 8800GT 512 a gépem.
1680x1050-be tolom de próbáltam levenni a grafikát patchel és patch nélkül is de kidob, ja és legújabb nvidia driver és az utolsó directx van fent meg a Hotfix 2.11.2. -
Hegyirabló #1674 Szósz Parkban a Mr. Garrison (később Mrs.) feltalál egy járművet, de mivel csont buzi, ezért a működése a következő:
egy rúd a szájba, egy a seggbe, kettőt meg fel le kell huzigatni (lásd a képen).
Majdnem tönkremennek tőle a repülőtársaságok. :D
-
#1673 Azt nem tom de a hangja eddig a póknak a legjobb tiszta Darth Vader. -
Hegyirabló #1672 Ez nem az, amit a Mr. Garrison feltalált? -
#1671 A templomör az maga a perpetum mobile -
Hegyirabló #1670 Pókagolsz? :D
Akkor a:
Szeráf - tigragol
Elf - kígyogól, vagy kígyógyógol
Driád - varánuszagol
Templomőr - inkább hagyjuk
Árnyharcos - pokolkutyagol - ez a legjobb! :) -
#1669 hotfix után:
-kevesebb rúnát dob(mióta felraktam kb. 1:D)
-kevesebb heal potit dob
-advanced ellenek jobb droppokat adnak
-s2logic.dll még mindig kidobál
-nagyobb csoport ellen egyszerre való elhalálozásánál beröccen<-- ez eddig nem volt,semmi nem lett állitva a grafon
stb...
kb. majd befejezik a másik felét a játéknak patchekbe
-
xido #1668 baszki...ennyi sok játék után jövök rá csak,mi a francok azok a rúnák..mikor én hülye az egyik rúnamesternek elkezdem elherdálni és 4essével eladni azt a rohadt sokat,amim van,mert nem tudtam "mire" használni és hogyan:))..ehh:))
amúgy rájöttem,ha valakit érdekel..a világtérkép,ha teljesen rázoomoltok,jobb egérrel lehet megfogni és mozgatni.. -
DORSANAX #1667 Nekem még egyszer sem fagyott,de én csak kb. 8 órát játszottam vele... -
#1666 Nálam öt óra játék ota semmi bug söt tényleg gyorsabb lett a töltési idö a buff nekem megmarad ha mountsra ülök igaz egy ideje már nem lovagolok hanem pókagolok.
Nálam még egyszer se fagyott ki pedig az eleje óta tolom de ettöl még gyengébb gépeken persze elöfordulhat. -
DORSANAX #1665 Még annyit röviden,hogy az "ELITE" DVD 'InstallShield"-je angol nyelvű volt és nem német,bár szerintem totál nem számít.A többit pedig ki lehet találni.
-
Hegyirabló #1664 Te magaddal beszélgetsz? -
TGWH #1663 #1657-re olvass vissza most már :D -
TGWH #1662 Milyen géped van, milyen beállításokkal játszol? Kettőt olvass vissza, én még mindig azt hirdetem, hogy legtöbb esetben nem a gép rossz, max a felhasználó. -
Hegyirabló #1661 Nekem az eleje óta faszán megy. -
#1660 És ez az alappal is így van mármint a fagyások ?? És patchekkel sem változik ezek szerint!
Ez mindenkinél így van hogy fagyogat? -
#1659 Ja annyira fasza lett, hogy most nem egy óra múlva fagy ki hanem fél óra múlva, így elbaszni a játékélményt ezzel a dologgal hihetetlen és még elvárják a készítők hogy vegyük meg eredetibe.