10030
  • Hegyirabló #1738
    Két szerepe volt a régi játékban:

1. Minél magasabb, annál jobb cucokat dobnak az ellenfelek.
    2. Növekszik vele a sebzés.
  • Nandusz
    ühüm..és őőő mi a szerepe a túlélési bónusznak?
  • McFrost
    Ezt nem tudtam.
  • Hegyirabló #1735
    Van, túlélési bónusz nullázódik.
  • McFrost
    Szerintem semmi,max mégegyszer végi kell verekedned magad a tájon.
  • Nandusz
    Apropó...a feltámadásnak van valami hátránya? Gondolok ilyesmire, hogy EXP. levonás, vagy egyéb?
  • Nandusz
    akkor ezt alaposan megköszönted. :DDD
  • Hegyirabló #1731
    Jaj, kisfiú, megbántottam az érzékeny lelkedet? Azért ne rohanj a mamihoz! Béke veled, ezt hol tanultad a Josi Bharat Sóban, vagy mi a tököm? Esetleg valamelyik gagyi sci-fi sorozat szlogenje?

Te kioktatni akartál engem, nem segíteni, ne keverjük össze a két dolgot! Segíteni TGWH és DORSANAX próbált, te meg csak fölényeskedtél, és lenézően írtál, mint ha mindenki hülye lenne, csak te nem.
  • Rettenthető
    Tényleg? Na ne mondd!

Ki sem néztem volna belőled, hogy te is alkalmaztad ezt a 'csalást' az S1-ben.

Elnézést, hogy segíteni próbáltam, ígérem többet nem fordul elő veled kapcsolatban.

Béke Veled!
  • Aurelianus
    2.11.2
  • Aurelianus
    A 2.11.1 legújabb patchel vista alatt játszhatatlan lett. Minden monsta suhintásánál megakad 1 pillanatra, majd egyszer csak kilép. (eredeti)

Remélem kiadnak mihamarabb egy új "hotfixet"

-az előző lasabban töltött be de legalább stabil(abb) volt...
  • CalebJoe
    Na leírtam itt a dolgokat #1675 esetleg van valami tipped?
  • Hegyirabló #1726
    Egyáltalán van ebben sárkány?
  • TGWH
    Próbáld ki hogy sárkány előtt nyomsz egy f9-et, majd megölöd, kilépsz és visszatöltöd. Vagy ott fog állni a sárkány, vagy ott fog állni a sárkány, és nálad lesznek a cuccai, amiket dobott, elvileg így megy...
  • Hegyirabló #1724
    Leírom úgy, hogy még te is megértsd!

Annak idején az 1-es játékban én is, és jó pár más játékos is, előszeretettel alkalmaztuk például azt, hogy sárkábny harcnál, az utolsó végzetes csapás előtt mentettünk egyet, majd a menüből addig töltöttünk vissza, amíg a sárkányvalami jó tárgyat nem dobott.

Vagy másik példa, bugos küldetés előtt mentettem, s ha nem volt kóser, akkor visszatöltöttem.

Vagy, újabb példa, nem volt sosem feltámadásom, mert ha meghaltam, visszatöltöttem.

De ahogy látom mindez neked magas... :(
  • neonx
    nagyon
  • neonx
    nagyon
  • neonx
    Ngyon köszönöm a pontos választ
  • rage
    Jártál már havas pályán ?
  • wedge31
    Menj az x-el jelzett városba és keres egy fénysugárban álló nöt ö adja majd ezt a küldit.
  • neonx
    Leírná egy kicsit pontosabban valaki, hogy hol tudom megvenni a karakterekhez tartozó mountokat. Egy kedves ember leírta hogy a "misztikus szigeten" és az hol van? Mert ahonnan indul a játék az egzotikus sziget! És ott nem találom.
    A szintem Lvl:33 lehet hogy kicsi? Azért nem találom a mountot?
  • Rettenthető
    Ha szerinted annak nincs értelme, hogy ne kelljen ismét legyalogolnod / lovagolnod 600 km-t, mert az adott helyen nem nyomtál 'F9'-t, hanem minden betöltés után lesétálsz, csináld!
  • rage
    Na jó, most már direkt kipróbáltam. Kimentem a városból, mentem az úton egy csomó ideig, jött három farkas, beálltam a bokorba, F9, majd mentés kilépéssel. A főmenüben rányomtam, hogy karakter betöltése, s ott álltam a bokorban a három farkassal együtt.
  • Hegyirabló #1715
    Még egyszer leírom, nem bonyolult, csak értelmetlen.
  • Dante73
    Vagy nem figyeltek, vagy bug, nem tudom. F9, kilépsz mentés és kilépés opcióval, és oda tesz vissza betöltésnél, ahol megnyomtad az F9-et. Kivéve, ha utána aktiválsz egy obeliszket. Akkor az obeliszknél. Nem túl bonyolult, bár lehet, csak nálam működik így.....
  • wedge31
    Hát persze ,tökéletesen müködik a francnak sincs kedve mindig egy kötöl indulni.
  • RaveAir
    Power gomb, vagy hard reset (villanyóra lekapcs). :D
  • foxxi
    Köszi! Nagyon zsír a karid :) nekemis hasonló van csak még 29es :)
  • DORSANAX
    Ez érdekes,majd kipróbálom...
  • rage
    ALT/F4 ?
    :-)
  • DORSANAX
    A Diablo2-ben is vissza kell egy küldetés miatt kóborólnod kilómétereket.Az más kérdés,hogy a Sacred első részében ez jobban volt úgymond pozicionálva,magyarul oda tett vissza,ahol elmentetted...
  • Hegyirabló #1707
    Értem én, csak értelmét nem látom. Érted amit írok, vagy nem?
  • wedge31
    Marha egyszerü nyomsz egy F9-et és mentés kilépés nélkül lépsz ki a játékból akkor oda tesz vissza ahol mentetél én igy csinálom.
  • Rettenthető
    Szóval:

Budapesten a Hősök terén aktiválod az obeliszked, elmész Picsánfalvára és (ott nem aktiválsz obeliszket, mert nincs) a mentés kilépés gombbal elhagyod a játékot. Amikor betöltöd, akkor Budapesten leszel, a Hősök terén.

Ha viszont, Picsánfalván megnyomod az 'F9'-t, mentés és kilép, majd betöltöd, akkor Picsánfalvára töltöd be magad.

A F9 amolyan mobil obeliszk, csak nincs neki építménye. Az a térképen a pozíciód is menti, míg a 'mentés és kilépés' a pozicíódon kívüli egyebet (tulajdonságaid, cuccaid, feladatok állapota stb.)

Ha ezek után sem érted, akkor vagy kipróbálod a játékban, vagy neked az obeliszk való.
  • Hegyirabló #1704
    Legalább lehetne visszatölteni egy állást, amikor én akarom!
  • DORSANAX
    Ezt én már kipróbáltam,de az előzőleg aktivált obeliszkhez tesz vissza...
  • DORSANAX
    Egyszer már megfejtettük az "F9 titkát",legalábbis remélen.Nekem is ez volt a problémám,de úgy néz ki,hasonló a Diablo2-höz a helyzet.Ha "mentés és kilépés"-el kilépünk,akkor a visszatöltésnél valóban az utoljára aktivált obeliszkhez tesz be,vagyis hasonló a Diablo2-höz a helyzet./Ott legalább az aktuális városba tesz be visszatöltésnál/Az F9-et szerintem igazából a játékon belüli mentésekre érdemes használni,de mindenesetre hülyén van megoldva,az biztos...
  • rage
    Szerintem próbáld meg azt, hogy menj el valahová, nyomd meg az F9-et, lépj ki mentés-kilépéssel, s töltsd vissza az állást.
  • SaGa Jr
    Csupán arra akartam rámutatni, hogy a fegyveres skillek esetében ne a varázslási sebesség bonusz szerepeljen mert nem azt adja (még ha netán ekkora baromságot is tettek bele a fordítók). A fegyverkezelési skillek a fegyveres támadás sebességét növelik. Azaz gyorsabban csapkod a használó az adott típusú fegyverrel.

Amennyiben ez így lett berakva a játékba (fegyver skill is szerintük a varázslási sebességet javítja), akkor ismét nagyot alkottak a kedves fordítók, ahogy szoktak. :-(
  • Hegyirabló #1699
    Akkor még egyszer leírom: kilépni a játékból csak mentés és kilpéssel lehet, tehát ez felül ír minen F9 lófaszt, ha jól értem. Ezek szerint az F9 csak arra jó, amit Qui-Gon Jinn ír, hogy ha lefagy, akkor ne bukjak mindent. Igen ám, de egy normális játéknak nem volna szabad fagynia, mint ahogy jó pár embernek, vagy nekem, nem is fagy, hogy ennek mi az oka, jobb gépek, vagy jobban értünk hozzá, az most nem lényeg.