10030
-
Nandusz #1778 Odassatok..nagyobb paparazzi vagyok, mint az aki Britney Spricc punciját lekapta a taxiból való kiszállásakor. :DDD
Nem értem ezeket a szeráfokat, de tényleg... Ennyire nem lehetnek már erkölcstelenek, hogy nem húznak fel valami tangát magukra:DDD
Figyeljétek, hogy a lenge páncélzat alól hogy kivillan a domborművük:D
-
Norec79 #1777 brrrr miota felraktam az ujj hotfix-et azota óránként kilép a játékból.
elég bosszantó zárt netes játéknál már 2x a kiszemelt cél elött lépet ki a játék és ugye ott nincs mentés mindig a szigeten kezdödik a játék még az oszlopk sem segitenek hiába van aktiválva. -
Hegyirabló #1776 Semmi gond, de akkor itt ne várj segítséget, ez nem az a fórum. -
haata #1775 örülök, hogy olyan jól megy neked. Nekem momentán nincs rá keretem. majd ha lesz megveszem. de addig marad a warez -
#1774 Ebben a játékban normális sajnos :) -
#1773 Nem normális sztem, nekem 3-4 óra után sem fagy le. -
Nabunaid #1772 A Templomőr harcművészeti ágai a következők:
- Jámbor templomőr
- Elveszett fúzió
- Forrásmester
Az első csoportban közelharci, a másodikban távolsági és közelharci /ha a lángszórót annak vesszük/ a harmadikban mágikus képességek vannak? Jól gondolom? Ennek megfelelően az elsőhöz az erőt, a másodikhoz az ügyességet a harmadikhoz pedig az intelligenciát kellene fejleszteni?
Vélemény? -
#1771 Hát nekem még nem dobott fel, igaz még normálisan soha nem léptem ki :) -
#1770 Nekem a normális kilépést követően dob fel 1-2 hibaüzenetet. -
#1769 Az normális hogy 1-2 óra játék után a szokásos microsoftos hibaüzenettel kilép a Windowsba a játék? -
#1768 Nekem ilyen beremegést akkor csinált, mikor nem tudott kimenni a hálózatra a tűzfal miatt. -
Hegyirabló #1767 Itt nincs, nem akarok cinikus lenni, de miért nem azoktól kérdezed, akiktől a kalóz verziót megvetted/letöltötted? -
haata #1766 tegnap feltelepítettem a gamest, elindítottam, játszottam.
Ma indítanám semmi. Kicsit beremeg a képernyő és ennyi...
A feladatkezelőben jelzi a folyamatoknál, hogy sacred2.exe, de egyszer csak eltűnik és semmi. A játék nem eredeti, van valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm -
#1765 De nem mutatja a fehér kör a térképen? Mert nekem mutatta:) Vagy miután beszéltem valakivel már mutatta... Vagy ez is egy bug volt neked. Nem is bug feature:) Találd ki magad:) -
#1764 Köszi, és bocsi a lámaságért! -
Hegyirabló #1763 Én ezt a combos dolgot nem erőltetem, már az 1-esben sem tettem, mert értelmetlen, inkább fejlesztek a tűzlabdára és annak újratöltődésére, ha már elég magas, akkor nincs ellenfél. Nagyjából (az 1-esben) minden karakterre igaz, hogy van egy képesség, amit ha fejlesztek magas szintre, akkor szinte verhetetlen leszek, valamelyiket magyarul, valamelyiket angolul tudom, bocs:
- Dark Elf - robbanótöltet
- Battle Mage - Fireball
- Törpe - Flame Thrower
- Gladiator - Dagger Stare
- Szeráf - Chelestial Light
- Vámpír - Blood Kiss esetleg farkaska
- Wood Elf - Ősök hívása vagy robbanótöltet -
#1762 A videó nem azé kell, mer nem hiszek neked, hanem látni szeretném, mit csinálok rosszul (feltéveha). Az első 4 szint volt őrület, mikoregy szemvillanás alatt haltam mindig. Arra kéne nekem recept. Most hogy én is jégvihar+meteorcsapás kombóval pucolgatok, így természetesen altató jellege van a dolognak. Egész látható térképet kiírtom a két varival, a démonom meg magától szétgyak mindenkit, ha unatkozik, míg én a menüben turkálok. -
Hegyirabló #1761 Ne feledd, 4GB RAM csak 64 bites rendszerrel megy! -
Hegyirabló #1760 Annyira tudtam, hogy jön ez a videó dolog!
Ennyire nehéz elismerned, hogy tévedtél? Én megtettem volna gond nélkül!
Egyébként a kérdésedre felelve, az eleje óta nem volt semmi gond, még gyógyitalt sem kellett túl sokat használnom, az anyamedvénél ment el kettő, meg pár alkalommal 1-1 darab, mikor 7-8 lipót támadt rám egyszerre. -
#1759 El kell menni oldalt ahol a monolit van, van egy barlang. Az átvezet oda. -
#1758 Töröltem a játékot, holnap jön a 4850HD és a + 2GB Ram a gépbe.
Különben nem értem kinek volt gondja a telepítés/törléssel. Amikor felteszed kéri a kulcsot amikor leszeded törli a kulcsot. Na jó, ha úgy behal a gép, hogy el sem indul akkor megértem... -
#1757 Monnyuk én tuti más verzával tolom (sőt full angollal). -
#1756 Oké, neked volt igazad, neked nem okoz tehát gondot. BÁR videót nem kaptam-e!444 :D
Mondjuk nem a fejlesztésről beszéltünk(tem), hanem a legelejéről, mikor még nem tudsz semmit sem fejelszteni az égvilágon. Az hogy ment neked?!
Amúgy én meg már úgy felpáncéloztam az enyémet, hogy futni is csigában szokott, de legalább alig tudnak megütni. -
Hegyirabló #1755 No, hát, kedves ször Qui-Gon, játszottam egyet az Elfel, a 7-es szintig, tovább sajnos nincs időm/kedvem, hiszem van saját karakterem. Pedig jó kis karakter az elf spiné.
Bár mondhatnám azt, hogy igazad volt, és én tévedtem, de természetesen nem így van, ugyan is ezüstön (silver) gond nélkül ment a játék a karakterrel, nem is éreztem nehezebbnek, mint az Árnyharcossal, sőt, mivel fürgébb, mozgékonyabb karakter, talán még kicsit könnyebb is.
Láthatod a képről, amit belinkelek, másfél óra alatt jutottam el 7. szintre, ezüst fokozaton, feltámadás nélkül. Nem kerültem, sőt, inkább kerestem a harcot a gyors szintlépés miatt.
Összegezve, bár kedvellek, mert rendes fickó vagy, arra a kérdésre, hogy rosszul fejlesztetted-e a karakteredet, vagy hogy béna voltál-e válaszoljunk egy nagy igennel! Nekem semmi gondom nem volt a silver fokozattal, nem értem, neked miért volt.
-
#1754 MM, 576, stb. Elmész, letöltöd a kosaradba a polcról, és még Crack sem kell. EMBER EZ NEM AZ OFF-topik!
Más. Valaki segítene? Istennek nem jutok át azon a rohadt kapun. (Kapun túl a küldi neve, ha jól tévedek) Gondolom, valami kell hozzá. DE MI? Életbe nem akadtam még így el! PLS Help! -
#1753 Itt nincs. Vedd meg a játékot. -
Fery21 #1752 a topic nem jo. van valami más ötlet crackre? -
#1751 Na azóta meg végigvittem és hála az égnek addig se fagyott le, az utolsó rész meg olyan mintha nem is fantasy játék lenne hanem valami sci-fi rpg kicsit fura volt. -
#1750 Nincs crack jelenleg még, viszont itt felül a logo alatt van warez topic, ott érdemes megnézni, megkérdezni. -
#1749 A hang mindig elég érzékeny pont.
Azzal lehet kísérletezni. Némely játék esetében a full hardware-es támogatás jó, némelynek a basic. Aztán nem árt megnézni, nem jelent-e meg sokkal újabb driver az adott hangkártyához/chiphez.
S ugye, legyenek fent a hivatalos XP javítások, s a legutolsó (jelenleg augusztusi) Direct X is. -
Fery21 #1748 honnét tudnék hozzá cracket letöltni? -
TGWH #1747 #1745 és #1744
Kicsit próbálgatni kéne, minimumum nem indul a játék, de eggyel jobbra viszed a csuszkát, és megjavul :D nem maxra, csak eggyel jobbra :D -
Aurelianus #1746 Nos Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 van ami nem integrált kari.
Viszont vista oprendszer... -
#1745 Ja, nálam meg pont fordítva volt. Hang kicsit baszakodott, pl. az introban, nosza levesz dxdiagban minimára a gyorsítás, onnantól többet el sem indult a program. Bááááz. Vissza maxra és szépen fut azóta is (igaz továbbra is érdekes, hogy néha hangok kimaradoznak szvsz.). -
#1744 Ezt én meg tettem, el sem indult a játék. -
TGWH #1743 Akkor miért van az, hogy nekem egy régi géppel megy, Rablónak egy újjal szintén, és egy olyan gépen, mint Rablóé megint nem megy rendesen (ahogy olvastam). Nekem sem ment, de kaptam egy tippet mit állítsak, és meggyógyult. A tünetek alapján neked is az a gondod, mint nekem. Start, futtatás, dxdiag, hangnál hardveres gyorsítás alapszintre vagy v.mi ilyesmi. Gyanítom integrált hangkarid van, de ez csak egy tipp :D -
Aurelianus #1742 Kösz, de elnézve a hivatalos fórumot már nem a felhasználóknak kell állítani...készül a hotfix3(egyelőre adatokat gyűjtenek: Itt(is): http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=48530 -
TGWH #1741 Passz, talán normálisan be kell állítani mindent és megjavul. Aurelianus, talán te is ezt próbáld ezt ki. -
Hegyirabló #1740 Nincs mit. -
#1739 Aha, értem, kösz.