10030
-
#1858 Amúgy az F9 arra a legjobb, hogy mikor a kedves játék szó nélkül kivág az asztalra, akkor legalább tudjuk onnan folytatni...
Érdemes sűrűn használni. -
#1857 Nálam eddig 19óra 25,5% de már egyszer végigvittem.
-
#1856 Ja, rohangáltam össze-vissza, meg megpróbáltam minél több portált megnyitni. :) -
#1855 Az igaz, de majd dupla területet jártál be! :) -
#1854 8 órával többet nyomtam mint te, s ugyanannyi küldetést csináltunk :) -
#1853 Akkor nem bonyolódsz az apró részletekbe:D -
#1852 28 óra, 20-as Szeráf, 84 küldetés, 11,1 % térkép-felfedettség
:-) -
#1851 19 óra 20 perc játék után: 16-os Árnyharcos, 85 teljesített küldetés és a térkép 6,1%-os bejárása. Nem most lesz vége:D -
SaGa Jr #1850 Utoljára a 1719-es hozzászólásban lett térképpel egyetemben berakva a válasz a kérdésedre.
Időnként azért érdemes pár tucat hozzászólást visszaolvasni. -
#1849 Az epic mount-ot, mikor tudom megszerezni?, 28-as vagyok (Inkvizítor), számos városban már voltam, de ilyen küldit vagy kerekedőt nem találtam. -
#1848 A tigrisem miért nem csinál semmit ?
Legalább harcolhatna, vagy ilyesmi :)
-
#1847 Áhh, igen erre gondoltam, kösz.
-
Hegyirabló #1846 Ezt nem hiszem, de a bejárt terület %-át meg tudod nézni. Hátizsák megnyit, és a fajod nevére (Elf, Árnyharcos, Inkvizítor,stb.) viszed a kurort, akkor kiírja. -
#1845 AZt meg tudomn ézni valahol, hogy a játék hány %-ál járok? -
DORSANAX #1844 Azért a fordítók is kitettek magukért,mert az angol nem volt ennyire humoros hangvitelű:" Itt nyugszik az a fórumozó társunk,aki feltett egy olyan kérdést,amire már 10X válaszoltunk"(sírfelirat)Van még rengeteg hasonlóan jól hangzó dolog benne és én beszéltem az egyik hivatalos fordítóval,aki elmondta,hogy ezen sokat "agyaltak",mert az eredet angol kicsit szárazabb volt... -
#1843 Nekem egy Vérpistike nevű 1-es szintű ember, valami olyan sírfelirattal: "Pedig már azt hittem minden csalásom megvan." -
#1842 Nekem az eddigi legjobb System Message az ez volt :
Hello Mr.Anderson ! -
#1841 Baszki, két napja nem tok vele játszani. Francba. Na majd vasárnap talán lesz időm meló mellett. -
foxxi #1840 Áááá, nekem is kell má egyedi mount :) A ló gagyi -
#1839 Meg az IDKFA-t is! ;) -
#1838 Egy próbát megér! Pötyögd be! -
Rudi27 #1837 Ma is 1 jópofa indulási system messaget kaptam a sacred2 be, a programozók is olyan őskövület gamerek lehetnek kb mint én :P. A szöveg ennyi volt: IDDQD -
neonx #1836 Orkok táborától nem messze elküldenek egy Halál Torka nevezetű barlangba ahol ehy bizonyos jól eldugott amulett-et kell megtalálnom. De sehol sem találom valaki esetleg emlékszik a questre? -
Köszi a segítséget :-) -
Hegyirabló #1834 Pedig ott van az, délen. -
#1833 Visszamentem Thylysyumba, csak sehol sem találok kapitányt... -
#1832 Köszi ! Ha ott is van ilyen az jó. -
#1831 Az elf föváros Thylisium. -
#1830 Mondanál mégis egy konkrét célpontot ?
Nem szeretnék órákat mászkálni, ha nem muszáj. -
#1829 Bármelyik jó ahol találsz kapitányt / kormánykerék a jele / -
#1828 Hol van olyan kikötő, ahonnan elvisznek a Hátasok szigetére ? -
Nandusz #1827 Sajna majd hétvégén fogok vele játszani többet, eleddig csak teszteltem, meg kóstolgattam. Mindenesetre eléggé ízlik. :D -
TGWH #1826 Igen, semmi sem lehet tökéletes, belőlem is hiányzik a hiba :D
Viccet félretéve tényleg nem lehet semmi sem tökéletes, de ami nagyon közel áll hozzá, azt bátran nevezhetjük annak, és ez a játék talán az. Mit talán? Ennél jobbat én még nem láttam, talán a Morrowind, de az meg más tészta. Semmi zavaró bugot nem látok (textúraátlógást szinte sehol sem lehet megoldani, mert akkor piszoknagy gép kéne, hogy egyáltalán diavetítésnél picit jobb szinten játszani tudj, ezt mindig mindenhol elfelejtik), kitudja hányszor írtam már le ezt. Kompromisszumokat mindenhol kell kötni, ennél a játéknál ez lett az ára. Így talán csak egyetlen tökéletes dolog létezhetne a világon, a kommunizmus, mert ott minden tökéletes, csak hát azt meg az emberek miatt nem lehet tökéletesen megvalósítani. Arról meg ne is beszéljünk, hogyan kicsavarták, és lett belőle bolsevizmus (vagy hogy kell írni, és a tankönyvek sem így említik, hanem kommunizmusnak, ami ugye elvileg helytelen nah mindegy...).
Na most már tényleg unatkozom, csak félek fel és letöltés közben elindítani a játékot... inkább nem próbálom meg. -
#1825 lv4 most kezded ? gondoltam már elörébb vagy. -
#1824 Sziasztok! En ma rendeltem elo a Sacred 2-ot a game.co.uk-n (azert ott, mert az UK-ban elek per pill egyreszt, masreszt pedig mert a full angol verziot szeretnem megvenni). Itt a Deep Silver a kiado (ennentetben Europa tobbi reszevel, ahol a Koch Media), es itt az UK-ban csak november 7-en kerul a boltokba a game. Igy neten elorendelve csak 25 font volt (nem a CE), es valoszinuleg 7-en vagy 8-an ide is er a Royal Mail-el. Mar nagyon varom, es remelem, hogy az UK verzio (International version) mar az eddig kijott 2 patch-et is tartalmazni fogja. -
Hegyirabló #1823 A városlakó férfiaknak meg más áll, a Szeráfod láttán. -
Nandusz #1822 És a Szeráfom most is kurvásan áll:DDD -
#1821 Szerintem csak fanboy valahol én is az vagyok de azért tökéletes játék nincs / na jó fallout 1-2 meg BG 1-2 majdnem az / -
Nandusz #1820 Míly gyönyörű a táj...Milyen remek szakemberek által lett ez kovácsolva ott. Hihetetlen ez az esztétikum...
-
Hegyirabló #1819 Hmm, tökéletes? Berúgtá? :D