10030
  • TGWH
    Nekem pedig semmi bajom a játékkal :D
  • Dante73
    Ez a játéknak valamilyen memőriakezelési problémája. Nálam Vista, 8800Gts/320, és 1280x1024, minden csúszka maxon, élsimítás nélkül, vígan szaladgál, egy darabig. Aztán szaggat. És érdekes, mert egyre hamarabb kezdi a szaggatást, elején eltelt 1-2 óra, most 20-30 perc. Főként feliratoknál akad be, valamint térképnél. Remélem, javítják. Bár ez utóbiban, lehet ludas az is, hogy D-n van a játék, és az egyre jobban telik, már 10% alatt van a szabad hely rajta. C-hez nem nyúltam, és elméletileg, oda dolgozik. Aztán, lehet, hogy a vinyó ide csatolójával van, baja, vagy a bánat sem tudja. Egy a lényeg. Bárki, bármit mond, a játéknál valami nem stimmel.
  • Nandusz
    Nem a kártyával lesz gondod, mivel mondtad, hogy egy idő után el kezd rángatni, szaggatni. Valamilyen rendszerbeállítás miatt lehet a gond, vagy a memória kezeléssel, nem tudom. Az is lehet, hogy egyszerre 2!! sacred.exe fut a gépen, amikor elindítod. Nálam pl. volt olyan, hogy a játékkal messzemenőkig nem foglalkoztam, csak azt vettem észre, hogy nagyon melegszik a gépem....megnéztem a feladat kezelővel, hogy az mit mutat és ott futott szépen a háttérben a sacred2.exe, a procit leterhelve olyan 50-60% körül. Ez úgy történhetett, hogy nálam valamiért az installálás utáni asztalra kihelyezett parancsikonról nem akar elindulni a játék, csak elekezd "futni" háttérben. Gondolom egy innét való indítás után nem állítottam le a feladat kezelőből. Most már nem is szenvedek ezzel, a DVD-n lévő autorun-al indítom a gémet.
  • Scouser
    Hát akkor jelentem, hogy a Witcher Enhanced verziót feltettem, ami eddig alacsony-közepes grafikán futott tűrhetően. Most Minden maxon 4XAA 16XAF és 40 FPS a kereskedőnegyedben!!! Hát nemtudom...
  • Nandusz
    Nekem megy normálisan Vista alatt, bár nem ATI-m van. Mondjuk a kérdésedben nem is kötötted ki ezt.
  • Scouser
    Mindegy ám, amúgy is újra akartam rakni a Windows-t. Holnap reggel korán megyek dolgozni, úgyhogy most nem kezdem el majd hétfőn megcsinálom.

Mondjuk az érdekelne, hogy megy-e egyáltalán valakinek normálisan Vista alatt.

Meg a hozzá kapott driver van fenn, de már letöltöttem a legújabbat is. Nincs idegzetem hozzá most, hétfőre meg talán lesz valami patch is...
  • TGWH
    Driver Cleanerrel törölted az nvidia drivert? Ha igen, akkor próbálj ki különböző ati driverokat, mert ezen a téren gyengék a radeonok. Vagy pár hónap múlva lesz csak normális driver.
  • Scouser
    Igazábol engem nem hat meg ha ujra kell raknom, majd megcsinálom. FSX sokkal jobban megy, bár az inkább proci igényesebb játék. World in Conflict eddig közepes-alacsonyon ment, most megy átlag 30fps nagyon magason, Most teszem fel a Witcher-t, ha az is sokkal jobban fog menni akkor nemtudom mi a baj....
  • Nandusz
    próbálj meg törölni a regeditből minden nvidiás bejegyzést (feltéve, hogy nem ilyen alaplapod van). Nem hiszem, hogy újra kéne raknod a gépet, tuti, hogy kell lennie megoldásnak anélkül is.
  • Scouser
    Hát a következő a helyzet. Betettem az új videókártyát, lehúztam a régi nvidia drivert és feltettem az ati drivert. Elvileg működnie kéne.

Amikor elindul a játék feltettem mindent maximumra 4AA stb... Betöltöm a mentésemet fraps mutatja, hogy 40-45 fps... Hú de jó. Elkezdek menni elkezd akadozni és folyamatosan leesik az fps és meg-megáll a játék. Alacsonyabb beállításon is ezt csinálja. Nézem az erőforrásfigyelőt a CPU 60%-on megy!!! 4GB Ram van a gépben. Na akkor most mi van? Majd újrateszem a gépem, hátha bekavar, hogy nvidia volt benne. Más játékokban óriási javulást hozott a 4850. Nem értem...
  • Nandusz
    Henteltem egy keveset, rendesen belemelegedtem ebbe. Nekem esett ezer fergeteges, de rendre levertem ezeket. Egyszer sem leheltem lelkem.
  • xido
    előtte utána kép is jöhetett volna,hogy ugyanaz a gép hogy reagálja le a 2 vga megjelenítését...
  • Scouser
    Most fogom tesztelni a játékot a 4850-emmel. Írok hogy milyen lett. Mert a 8600gt-vel nagyon gyér volt:)
  • balee4
    vagyis Rettenhető te nyomjál be
  • balee4
    majd képet nyomjál be a karidról
  • solikka
    Sry véletlen volt
  • Kandurex
    Solikka, fejezd be ezeket az üres üzeneteket, nem győzök utánad törölni a különböző topikokba!
  • solikka
    kiről van szó?
  • Dante73
    De szóról szóra! Igazabbat nem mondott még ember!
  • McFrost
    Ez semmi, üres, nuku.
  • neonx
    1n 9ó 8 perc lvl40 inqvizítor 21,7% térkép 266 küldi kész
  • dante3
    Akkor elég hosszú game lesz, ha bejárunk mindent! Sajna én csak holnap kapom meg a játékot!
  • Rettenthető
    21 ó 30 p lvl 30-s Szeráf, 6,7% felderítettség és 64 küldetés.
  • neonx
  • neonx
    A quest neve: A Halál Torka
  • neonx
    egyszerüen nem találom beküld egy barlangba és ott a quest kör de nem találom.
  • rage
    Én most értem az Orkok táborába, még nekem csak ezután jön ez gondolom.
  • neonx
    Orkok táborától nem messze elküldenek egy Halál Torka nevezetű barlangba ahol, egy bizonyos jól eldugott amulett-et kell megtalálnom. De sehol sem találom valaki esetleg emlékszik a questre?
  • balee4
    Köszi, visszaolvastam találtam róla térképet is.
  • árnyharcos
    a gólem előtt van az a félig lerombolt város, ott van 1 fickó, ( meg van világítva ) az adja a küldit :)

amúgy én lvl 39 árnyharcos vagyok, 38 voltam amikor bronzon átvittem, most kezdem silveren :P

éppen dolgozom de ha hazaérek és nem felejtem el dobok 1 képet "magamról" :)
  • balee4
    én a 16 órából vagy 3-4-t a városokban futkároztam küldetéseket oldogatva, azokért meg nem jár olyan túl sok XP.
  • McFrost
    Én is bronzon tolom, de valami hihetetlen jól sikerült felöltöznöm, mert a magasabb szintűek is alig sebeznek rajtam (persze még bronz is:D) és a kereskedők ruhái az enyémek nyomába sem érnek.
  • Avenger
    Én hogy fejlődök ilyen gyorsan? :) 27es szint, 8.6%, igaz csak 70 quest de 13:22 alatt. Inkvizítor amúgy
  • balee4
    bronzon én alig fejlődtem, gyorsan át is mentem ezüstre, még itt sem halltam meg 1x sem.
  • Dante73
    1n, 18:55p 19-es Driád, 9,2% felfedezve, 125 küldi kivégezve. Most csinálok majd egy Szeráf karit, már egy pár apróságot eltettem neki a közösbe. Remélem, erre szolgál. Ezüstön esek majd neki, most bronzon tolom, kezdő vagyok.
    Két kép;

itt pedig próbáltam elkapni, ahogy forog a "mikrofon" körül, csak kicsit sikerült....
  • McFrost
    Az szép tápoltság:D
    Én is csak most megyek a 3 főszál küldetés felé.
  • balee4
    16 óránál vagyok, 28-as inkvizítor, térkép 8,5%-a felfedezve, 80 küldetés megoldva, a főszállal még alig foglalkoztam.
  • greyfox
    sziasztok!
    magyarországon beszerezhető valahogyan az angol nyelvű verzió?
    köszi!
  • McFrost
    De akkor ez csak a főszál.
  • McFrost
    Ma próbáltam letölteni a legújabb hotfixet. Avast ki, letöltöttem, telepítem, erre 3/4-nél hibával kilép :(