10030
  • dante3
  • wesker24
    Én ahogy a Sacred 1-ben is elöször egy Szeráf karival kezdtem és azzal is vittem végig elöször utána meg a vámpirnővel !

Jelenleg ahol tartok a játékban nincs is nagyon ellenfelem mert dupla kardot használok aminek együttes ereje 300 és a páncélom és 300 körül van jelenleg !
  • Filder
    Csak tipp:

Telepítsd fel a játékkal adott directx-et.
  • dante3
    Most értem haza a Media Marktból és telepítem a gamet!
    Melyik karival érdemes elkezdeni, hogy ne legyen túl nehéz elsőre?
  • dante3
  • wellman
    Sziasztok!

Ati 4870x2-m van de nem indul el a jatek mondvan h nincs meg egy dll (emlekeim szerint ez az nvidia kartyakhoz valo Physk v mi driverhez kene) a phyll dllt toroltem nyilvan ha visszaraktam se indult el. Ja es 32bites vista van fenn. Help pls
  • XeeN
    Nekem nincs pofám megmutatni a kis elf-emet, mert úgy néz ki, mintha turkálóból öltözködne...
  • wesker24
    Jelenleg igy nézek ki.

Level 14 Szeráf 1 nap játékidő 54 mellék küldetés 1 fő küldetés Map 4 százalék.

• Nosztredamus
    Aha szeretem csak kevés az ilyen játék :)
    Képekből,Videókból ítélve egész jónak néz ki na majd kipróbálom :)
  • xido
    ha szereted az ilyen tipusú játékokat,meg fogod érteni,mit eszünk rajta:)
  • xido
    Lehet játszani,bár még gyerekcipőben jár a mutliplayer része,lévén csak németeknél meg nálunk adták ki...ingyenes..
  • Nosztredamus
    lenne 2 kérdésem a játékkal kapcsolatban :)
    1. Online lehet játszani?-Csak azért kérdem mert a CD Galaxis azt írja,hogy internet szükséges :)
    2. Ingyenes vagy havidíjas?-Erről sehol nem találtam infót :)

Előre is Köszönöm!
  • Kandurex
    na, töltöm a demót (1.7 giga? :((, kíváncsi vagyok mit esztek rajta
  • TGWH
    Nem tudom, bár azt nem hinném hogy csak kétféle gépre csinálták volna a játékot, a legújabb amd-re és a régebbi intelre (Rabló és én).
    Na de ne haragudj, az már kicsit túlzás lenne, ha két nap után nekiálltam volna fikázni az Ascaron a fórumán, hogy állandóan befagy a játék, holott én nem tudtam mit kell beállítani a saját gépemen, hogy működjön.
  • Scouser
    4850-el 1280*1024-ben mindem maxon 2XAA és 40-50 fps. Viszont van, hogy beakad amikor feliratok jelennek meg a képernyőn, pl quest progress, felvett tárgyaknál, npc-re való kattintás ilyesmi... Ez az ami a játék hibája, mert nem értem miért ilyenkor csinálja... Meg vannak helyek amik a gyengéi fps ügyileg, pl hidakor amikor jó mélyre lelátni, vagy hegyoldalban amikor szintén jó mélyre lelátni. Szvsz ez is optimalizációs hiba. Talán javítják majd.
  • Scouser
    Biztos annak a sok embernek is szar a gépe aki ugyanazokról a hibákról ír függetlenül egymástól oldalakon keresztül a hivatalos oldalon és itt is. Nehogy valaki nekem azt mondja, hogy ez normális? Ez olyan mintha csinálnék egy weboldalt, de az csak Firefox-al lehetne normálisan megjeleníteni, mert az összes többi böngészőben nem lehetne normálisan megjeleníteni.

Egy játékot úgy kell megírni, hogy ne csak XP-n menjen normálisan, vagy ne csak 1 adot procifajtával vagy éppen videokártyafajtával. A WoW miért nem dob ki fél óránként? A Bioshock miért fut ameddig csak akarod? És még sorolhatnám a remekműveket. Az pedig tökjó, hogy a te gépeden jól megy a játék, de nagyon sokaknak nem. Itt nem a gépekben van a hiba, hanem a játékban.
  • McFrost
    Hát ezen kész vagyok:DDDDDDDddddddddddddd
  • McFrost
    Eddigi legnehezebb küldetésen vagyok túl: maga a feladat rém egyszerű volt, Thylysium-ban a régi katonai kikötőben, a föld alatt kellett szétvágni az Élőhalott Légiót. A parancsnok adott mellém 3 katonát. De ezek durván a saját fejük után mentek, mikor leértünk az egyik mindjárt meg is halt, a többi meg ment neki a legmagasabb szintű ellennek, ész nélkül, nem győztem nyomni a space-t! Bár nem tudom, mi lett volna ha mind meghal, de nem is akartam kipróbálni, szeretek vigyázni az "embereimre", de ezek köcsögök votlak:) Eddig nem volt jellemző ez az önfejűség.
  • TGWH
    A hiba már pedig a Te készülékedben van...
    wedge31, a koncentrációt nem vettem még fel, és 6-7 sec között van az újratöltési idő, 1. illetve 2. szinten lévő ca-imnál... Nekem jó, mert leütöm az ellent amíg vissza nem tölt, 20 ellenfélre jut 2-3 élettöltő potion. Azt viszont nem mindig adja be magának, hiába nyomok szóközt. Saját galériát majd én is csinálok, asszem az extra-s tárhelyem elég is lesz neki :D
  • XeeN
  • XeeN

Ezenfelül még találkoztam egy Toth János nevű illetővel is. :)
  • neonx
    Wedge31 THx
  • Rettenthető
    Lehet csak nekem újdonság, de a világtérképet (M) nézegetve megnyomtam az egér középső gombját (tévedésből) és voilá... a tab-bal előhívható térkép jön elő.
  • XeeN
    Örülj neki! Nálam 2x kékhalál/reset 3x sima kilépés. :)
  • wedge31
    Cooldown, cooldown és megint csak cooldown ez a sacred játékok sarokköve egypárszor már leírtam a lényeg hogy 2-3 sec alatt / de az se baj ha gyorsabban / visszatöltödjenek a harcmüvészeteid meg a komboid.
    Az a jó ha gyakorlatilag csak a jobb gombot használod a runákat nem szabad ész nélkül használni nálam a buffokat leszámitva 5-6 szinten van mindegyik ebböl következik hogy a visszatöltödést segitö képeségeket ,koncentráció / ez azért jó mert ez mindegyiket lehuzza / hátborzongató inkvizició / a csonkolás meg a kivégzés miatt / és a ravasz hatalom / tömör örvény, villám és hasonmás miatt /. A tömör örvényt meg a csonkolást és villámot beraktam egy komboba feltöltési idö 3,5 sec egész réteket kiirtok vele plusz ha nagy a baj ott a hasonmás.
    A buffokal csinján bánj mert baromira felviszik a cooldawnt ,/ pl ami a képeiden látszik lélekrabló buff nekem totál nem jött be én inkább a megtisztitó fájdalmat használom mert annak az a értelme minnél kevesebb az életeröd annál nagyobbat sebzel ,ja és ravasz hatalmi pokot használok asszem 25%-kal leviszi az adott csoport töltési idejét.
    Én igy csinálom persze biztos van más modszer is.

ui : képeket én itt a saját gallériámba töltöm fel.
  • neonx
    Mai napon 4X dll hibával, 2X kép remegéssel, és 3x csak úgy kilépett.
    Tökéletes játék, tökéletes patch, semmi hiba! Nagy gratula Ascaron.

• TGWH
    Jah még v.mi, feljebb tettem a felbontást is, szal ne merje senki mondani hogy bugos a játék és a patch, meghogy elrontja a játékot! :D :)
    Az a dárda szerű, de ennél nagyobb felbontást már nem tudok használni, mert kiég 60 hz-en a szemem... majd egy hosszabb benchmarkot kaptok estére, kb. 5 perceset, vagy még többet.
    Elsőre amikor elindítottam a játékot, nem talált szervert, másodszorra sikerült csak neki, de rég néztem a multit.
  • envoka
    ...A végére még egy kép, szintén envoka-nak. Ne haragudj, de 4 ember közé nem regelek a fórumodba, majd ha többen lesznek, megyek én is...

Ha mindenki így gondolkodik, akkor nem is lesz több ember.
    Ok. Az írásod kiteszem, a képet meg kimentem innen.

• McFrost
    A ló viszont idegesít, nem tudom még kihasználni és folyton követ:D
    Nem tudom lerázni:D
  • McFrost
    Nekem 160 kiló aranyam van, már fel sem veszek semmi szart, csak nagyobb dolgokat:D
  • neonx
    Mondtam sorry elnéztem.
  • XeeN
    Újabb kedvenc rendszerüzenet: Poerty #3 : There was an admin named Chuck
  • TGWH
    A legfrissebb hotfixet feltettem, jelentem a tapasztalataimat:
    Az fps szám jelentősen nőtt, nem csökken annyira, harcok közben is max 13 fps-ig csökken le, nem 8-9-re. Van amikor nagyon lecsökkent, de csak azért, mert a nod fogta magát, és frissített.
    A küldiket néha azért nem jelzi ki, mert nem öltél meg pl. elég ellent, vagy megvan pl. az 5 megölt teknős, de a környéken frissen megjelent 2-t is le kell gyakni, mert azokat is jelöli a küldi!
    V.hol nyílt terepen, ahol volt fű is, stabil 50 fps-t hozott a game! Volt egy darabig 60 is!!! A korábbi max 30 helyett!
    Tökéletes játék, tökéletes patch, semmi hiba! Nagy gratula Ascaron.
    neonx, tényleg kössz hogy megmutatod mi van a játékban, az ilyeneket ne tegyétek ki.
    envoka, a hosszú írásomat kiteheted az oldalra, hogy tudjunk rá hivatkozni, ha v.ki nem ért v.mit.
    A végére még egy kép, szintén envoka-nak. Ne haragudj, de 4 ember közé nem regelek a fórumodba, majd ha többen lesznek, megyek én is.
    Jelentem miller vagyok, már kb. 120 000 aranyam van, csak nem tudom mire költeni :D
  • neonx
    bocs
  • XeeN
    Kösz a spoiler-t..........
  • neonx
    [IMG] [/IMG]
  • neonx
    5x fagy ki. Ez nem igaz
  • balee4
    Ilyen az én 34-es inkvizítor karim :)
  • neonx
    Ez egyszerüen nem igaz a fő küldetés szálban az 1 nagy sárkánynál a mai napon 4X lép ki dll hibával és nem tudom befejezni. Nem értem, hogy miért nem javítják már ki. A francba bele.
  • McFrost
    Értem és megértem:)