10050
  • vidu01
    A kard színe attól függ hogy mivel reliceled (lávadarab, méregfog stb).
  • Prince23
    Ha lesz új frissités, szóltok ugye? :D
  • Broafka
    itt amúgy mindenki onlány nyomja?
  • McFrost
    Folyamatosan dobálja, igaz már 20 szint óta nem ad erősebbet (persze erősebb, csak nem sebzek nagyobbat tőle) Terus csontszeletőjével tolom, meg egy sivatagi kardal.
  • elitehun
    Jut eszembe mikor találkozunk először ilyen spec kardokkal? Gondolok itt arra amik valamilyen színűek.
  • McFrost
    62-es szintű lettem, előtte megjártam az álmok világát, ahol egy álomvámpírt kellett leverni. Összejöttem az Előhalott Herceggel is, nem húzta sokáig, kivégeztem a mocsár érdemi részét, irány a sivatag:

• TGWH
    Én online játszanék, másokkal együtt, HA TUDNÉK! De nem, nem mennek a szerverek huzamosabb ideig. Egyszer lehet játszani, máskor nem.
    Singleben most abbahagytam egy ideig. Mivel nem láttam még a játék végét, először majd végigviszem, ha megjön hozzá a kedvem. Utána majd felfedezek, de perpill hányingerem van az Ascaron nemtörődömségétől.
  • jnc
    Csak egy egyszerű kérdés. A kíváncsiság vezet. :)
    Ki hogyan játszik? Mármint mármint megy a főküldetés mentén, és az útba eső mellékküldetéseket is érinti, aztán hagyja, hogy a térkép szépen kirajzolódjon, vagy pedig ugyan halad a főküldetésben, de szándékosan barangol, szépen minden zugot felfedezve, akár jelentősen elcsatangolva a főküldetés területétől. (pl. rögtön a legelején. Eléggé középen kezdünk több karakterrel is, és keletnek kell tartani a főszál szerint. Én viszont a nyugatra lévő helyeket is felfedeztem, és csak aztán mentem keletnek. Most 32. szinten indulnék az elfek városából, annnyi felé lehet indulni... :D
    Puszta kíváncsiság hajt :) Hiszen egy ilyen szabad terű játékban ez az állandó kérdés, néha olyan elveszettnek néha teljesen szabadnak érzi az ember magát :)
  • elitehun
    Szerintem válassz mást. Én legalábbis egyszer sem választottam még vannak sokkal fontosabb dolgok is annál
  • l-toro
    a lovaglas kepesseg mennyire letelem? magas szinten (100 felett) tul sok a reg buntetes vagy erdemes lovaglas helyett mast valasztani?
  • Titan
    A fényhadjáratban sincs másképp...
  • elitehun
    Aha. Kössz csak azért kérdeztem mert eddig csak gonosz kriaim voltak és ott mindig a 2. boss előtt fel lehetett venni. THX
  • Titan
    Akkor elég hamar...
  • elitehun
    Jó hadjáratban kb mikor jutunk el abba a városba ahol felvehetjük a spec hátas küldit (ha a főküldit követem és nem csak úgy odamegyek)?
  • tugyiti
    detto
  • GPoWeR
    Nekem is elindult SP2-vel...
  • ropi88
    akkor jó afterozást...
    majd megnézem, hogy megy e sp2-vel és ha nem, akkor sp3
  • TGWH
    Nekem simán ment sp2-vel is.
  • elitehun
    Ja bocs csak bulizós volt a mai nap és kicsit fáradt vok :D
    Úgy értettem az SP3-at töltsd le
  • ropi88
    most sp2 van fent...
    de ezen a gépinény-es oldalon sp3 volt feltűntetve meg vista, de azt még 1x nem akarom felrakni
  • elitehun
    Sztem egyszerűbb ha letöltöd az SP2-őt
  • ropi88
    hali!
    srácok ez a játék xp sp2-n is megy, vagy muszáj neki az sp3?
    vagy nincs véletlenül vmi kiskapu az sp2-ben?
    köszi
  • johnnie_walker
    Na tőlük se veszek többet játékot, az biztos.
  • vandyke
    Sziasztok!

A napokban tudomásomra jutott egy petíció a szerverek különválasztásával kapcsolatban. Nos, rákérdeztünk a kiadónál és petíció ide, petíció oda ők biza nem tervezik ezek összeolvasztását. Tehát minden marad a régibe.
    Sorry, de nem rajtunk múlott.

Üdv,
    seven m
  • TGWH
    Megnéztem, a magyar verzióban nem ír ki semmilyen nehézségi szintet ide.
  • TGWH
    Mert a szerver választásnál lehet. Én eddig nem néztem mit ír ki az olyan képen mint amit linkeltél. De ha silver servert választasz, akkor már a játékban is a silver jelenik meg amikor (f betűt nyomva) a kari nevére kattintva kapsz infókat.
  • bepe79
    Na, most mar tudom, hogy mi zavart ossze. Most hozom letre closed net-en az uj karit, hogy silver-en induljak, es a karakter-letrehozasnal megintcsak nem lehet nehezsegi fokozatot allitani:

csak kesobb a szerverre valo csatlakozasnal / szerver krealasnal. Ez kevert meg, most mar minden tiszta, bocsi.
  • bepe79
    Bocsi, az en hibam, nem vettem eszre elso korben. Egyebkent a szamok ismeretehez meg angolul sem kell tudni, a 0-60 meg 0-100 az egyertelmu, csak elso korben ezt nem fedeztem fel. De az angol dumakat ertem a jatekban meg a videok alatt, es ez a lenyeg. (:
  • solikka

SPAM/OFF/WAREZ
  • vidu01
    Azt hittem tudsz angolul, még kicsit maradnod kellett volna "UK"ba.
  • TGWH
    Szabad játékmód. Küldetések vannak, főküldi nem tudom van-e, sztem nincs. Arra mész amerre akarsz, azt csinálsz amit akarsz. Gondolom a kampányban végig tudod játszani a játékot, míg a szabadban nem, ott csak vagy és gyilkolsz akár csapatban, akár egyedül.
  • bepe79
    A Free Game mode mit jelent? Miben kulonbozik a kampanytol, mennyiben jobb?
  • TGWH
    Utolsó képen ott a lehetőség, hogy ezüst szinten indítsd a játékot. 1-100 szint között lehet ezüst. Meg bronz is. Alatta meg ott a hadjárat. Én szabad játékot szoktam játszani.
  • bepe79

• TGWH
    A fene sem tudja mit tudtál összehozni... tényleg nincs ezüst szerver? Dobj már be egy képet, ami az után készült, hogy beléptél a zárt netre :D
  • bepe79
    Itt a multiplayer karim, closed net, High Elf, bronze fokozat (mast nem engedett az UK lobby)

Most meg egyelore nem nez ki varazslonak, de fog ez meg valtozni sokat:)
  • TGWH
    Akkor most eu-s zárt neten vagy nem ee-sen?
    Zárt neten három féle játékmód van: hadjárat, szabad, és pvp. Mindháromnál több fajta szerver van. Bronz és silver ha 1es szintről kezded. Ne a bronz szervert válaszd, hanem a silvert.
  • bepe79
    El is inditottam a closed net karimat, de normalis az, hogy csak bronze-on tudok kezdeni, es nem lehet atvaltani silver-re, mint a single player-nel?
  • bepe79
    Na, megoldodott! Krealtam egy uj account-ot a Sacred 2 alol az eredeti serial-ommal, es igy mar be is tudtam lepni a lobby-ba. Viszont az eu.lobby. akarmicsodara leptetett be egybol (nem az EE-re), lehet hogy azert, mert UK-s verziom van, es megsem az IP cimtartomanyt nezi, ahonnan csatlakozom. A fene tudja. Mindegy, lenyeg a lenyeg, bent vagyok, es inditok closed net multiplayerben egy karit.
  • TGWH
    Nekem délelőtt jó volt. Bár az előtt meg szarakodtak a szerverek, állítólag annyival megemelkedett a nyugati felhasználók száma, hogy az ee-s szervereket is átállították nyugat eu-sra.
    Bírd Te is, mi is napokig szenvedtünk, úgy néz ki most működik.