10050
  • GPoWeR
    Sajnos ilyen probléma csak a virágbolti verziókkal van, legalábbis én úgy tudom...
  • vidu01
    Azért mert ha dualozol akkor csak a dual wield skill emeli a támadóértéket és sebességet a kardhasználat nem. Ha kiveszed a kezéből az egyik kardot akkor persze más a helyzet olyankor meg a kardhasználat számít. Dualos karinál: kimaxolt dual wield és tactics lore kell meg 1 pontos kardhasználat hogy unlockold a kard bónuszait.
  • Broafka
    mennyél silverben, a bronz az nagyon nudli. Egyébként meg ha mindig ugyanott ölsz, akkor valszeg 1-et is fogsz kapni, de gondolom azért nem ugyanott vagy állandóan :D

amúgy nekem sincs elmés válaszom sajnos, passzolok
  • ego73
    Egy példány nem elég vagy kell hozzá még egy eredeti!
    Kösz az elmés megjegyzést! Még valami épitő kritika vagy esetleg némi segitséget is tudsz adni?
  • Broafka
    igen azt tudom, de mire egy portálhoz odafutok, pff... amúgy az előbb sikerült meghalnom egy életmentő oszlop előtt, hála 30 igen izmos ellennek
    nah megpróbálkozom még1X
  • elitehun
    Igen a legujabb (asszem) patch rakja oda a hajóskapitányt. De csak menj egy portálhoz onnan az elf fővárosba és annak a kikötőjében is van egy hajóskapitány
  • Broafka
    az egész játékot ez a hülye sok rohangálás rontja el. Most fönt vagyok északon, és gyakorlatilag egy fél órás körben sehol sincsen iylen teleport kapu.

Amúgy meg a magyar sacred 2 fan oldalon, megnéztem hogy szerezhető meg a különleges hátas, azt írja hogy a fönti városnál van egy hajós kapitány, különös mert nekem nincs ottsenki! :-/

Ez megint ilyen patch-es dolog, mert nekem nem engedi valamiért patchelni
  • elitehun
    Gondolom a peccs nem tünteti el a mentéseket ugye?
  • McFrost
    Orkok földjén lehet darálni, a mocsárban is, kék löttyökkel itt 2-5000 xp/ellen.
  • Titan
    Na, jah, vágom és magamra aggattam minden olyan cuccot ami +tapasztalatot ad, de kéne valami jó kis hely ahol magas szintű ellenfelek vannak tömegével vagy olyan küldi ami rengeteg xp-t ad...
    Mert arra gondoltam, hogy szabadszeróra kell menni és ott valamit okoskodni...
    Apropó nem tudjátok, hogy level hányastól lehet menni goldra, platinára és niob-ra?
  • McFrost
    Döntöd magadba a kék löttyött és leversz mindenkit :D
  • Rufios
    Hali

kérdésem az lenne hogy szeráffal tolom a gemeet szinte kizárólag kardokkal, ezért kifejlesztettem a párbajismeretet és a kardhasználatot, de azt vettem észre hogy két egykezes kardnál nem adj a meg a kardhasználat a támadóértékplusszt amit kellene
    ez mi afenéért lehet nem tudo az számít-e de csak 2.12-es patch van fenn
    ha valaki tudja írja már meg ez miért lehet
    előre is köszi
  • Titan
    Nem tudtok valami jó tippet, hogyan lehet a leggyorsabban fejlődni a szerveren?
  • GPoWeR
    Vedd meg eredetiben!
  • ego73
    Hello!

Lenne egy ici-pici gondom! A játék során egy teljesen váratlan pillanatban, bármilyen helyzetben, bárhol, de lefagy a játék. Olyan szinten, hogy csak a "reset gomb" megnyomásával sikerül életet lehelni a rendszerbe. Bármelyik beállitási szinten tudja ezt.
    A technikai adatok szerint a rendszer megfelelő a játékhoz (Intel 2.8 dual proci, 9800 GTX+ videokártya 2 Ghz RAM).

Esetleg, ha valaki tudna segiteni, azt nagyon megköszönném!
  • Broafka
    köszi, majd megpróbálkozom egyik-másikkal :)
  • tugyiti
    200 a max szint
  • tugyiti
    hc,niobium,free play + pvp
  • Prince23
    Itt végtelen szintek vannak? csak van vége nem?
  • Narandil
    Ez attól is lehet, hogy te 11-s szintű vagy, de az ellenfelek pl 5-s szintűek. Szóval ne várj egy jóval gyengébb ellenfél megöléséért több xp-t. Először én is így kezdtem, de újat kezdtem silver-n. Az első néhány szintig még macerás, de olyan 6 szint után már a főellenségeken kívűl gyerekjáték (legalábbis ameddig én eljutottam az volt ).
  • Dzsí Pí
    Ai all, 11es karim van, bronz-ban nyomom, az lenne a kérdésem hogy természetes dolog ez h csak 1 xp-t kapok/kill-ért? mármint, olvastam anno ezt az aktiválós dolgot, de nem vágom h akkro most mi van?:D
    PLS help
  • Titan
    De kíváncsi lennék rá, hogyan tud valaki 2 nap és 11 óra össz.játékidővel felhúzni egy lvl. 181-es karit...
  • elitehun
    Árnyharcossal végre megvan a spec hátasom :D
  • shyning
    Igen, köszi, közben nyomoztam utána, és megleltem, íme, akinek kell majd esetleg: http://sacred2.hu/viewtopic.php?t=61
    Amúgy köszi, walker ;)
  • johnnie_walker
    Egészen lent délkeleten a dzsungelben, valahol a folyó partja közelében (már nem emlékszem pontosan hol, de eléggé eldugott helyen) található egy barlang, abban egy kapcsoló ami kinyitja neked a "something wonderful" ajtaját. De ez még csak a kezdete egy sokkal nagyobb mellékküldetésnek... a többit megtudod ha bejutsz. :)
  • McFrost
    Ott voltam, nem tudom. Erre fele még küldetés sincs.
  • elitehun
    Lehet meg kell csainálni egy mellékküldit hozzá
  • McFrost
    Most készülök oda.
  • TGWH
    start futtatás dxdiag, és ott a hangoknál vagy hol vedd le a hangok hardveres gyorsítását alapra. Ha nem indul el a játék, akkor eggyel magasabbra, ez segít, de az új patchel már ez sem kell.
  • shyning
    Infó kellene egy barlangról, ami zárva van, és "something wondeful"-t ír ki a bejáratra. A sivatag bal felső sarkánál lehet felmenni a fennsíkra, ahol van, vízesések közt, függőhídakon át. A térképen középen van, ahol a zöld nyíl vagyis én. Valaki tud erről vmi infót?

http://i43.tinypic.com/f0xdtj.jpg
    http://i40.tinypic.com/rclamq.jpg

Köszi!
  • Broafka
    tök szar, valamiért teljesen beszaggatok, amikor Temple Guardiannal valami kb 15 másodperces gyorsbuffot magamra nyomok. de akkor szokott ez lenni miközben zene megy a háttérben (ergo amikor a legnagyobb szükségem lenne rá a nagy tömeg miatt).
    megpróbáltam levenni a hangot, de az csak egy némításnak felel meg. Levettem a hangminőséget alacsonyra, és azzal most ritkábban akad be, de én nem értem mitől lehet ez.
  • McFrost
    Azt tudom mondani: kezdetektől van ilyen segéd eszközöm. De általában a lávakarajt és a méreg agyart használom el, többi kuka.
  • elitehun
    De én még csak 16-os szintű vok. Lehet majd később
  • McFrost
    Nem tudom akkor, nekem ma is esett 3 méregagyar.
  • elitehun
    Majd megnézem THX
  • TGWH
    Kovácsnál lehet venni.
  • elitehun
    Én alig találok
  • McFrost
    Ezek is potyognak nálam, mint a szar. Mindig hármasával adom el őket.
  • elitehun
    Mármint méregfogat, lávadarabot, jeget stb.
  • elitehun
    Ezt tudom de olyanokat csak találni lehet vagy mellékküldivel megszerezni ugye?