10050
  • Broafka
    pedig akartam! :D
    mindenesetre nem 150-ezerért gondoltam a dolgot :) de mondjuk max olyan 30 de az a baj hogy gőzöm sincs milyen árak között mozog egy jó kis videókártya
  • Broafka
    hát jah, mindenesetre azért lehetne jobb videókártyám én is úgy érzem
  • Fantusz
    OFF:
    Sajnálatos, de az utóbbi időben az azonos kategóriában versenyző VGA-k között rendre az ATI győzött, az NVIDIA hosszú hónapok (évek?) óta szenved, picit olyan, mint ha a múltban szerzett nimbuszából élne.

Senkit sem akarok lebeszélni-rábeszélni milyen VGA-t érdemes venni - ez pénztárca és szimpátia függvénye.
    (a lentebb javasolt AMD ATI Radeon HD 4870 X2-ért talán hajlandó lennék átpártolni az ATI-hoz, ha harmadába kerülne )

Radeonokra valóban jellemző esetenként a driver-gond, az NVIDIA meg összeszedhetné végre magát...
  • McFrost
    Nekem mind2 fajta kártyám volt, a kornak megfelelően, egyikre sem panaszkodom. Most HD4670 van és a Sacred kifogástalan vel, a FarCry2 és az új COD fullon, akadás mentesen fut, régi erőmű igénylők közül pedig a Gothic 3 fullon szintén.
  • TGWH
    De jó hogy nem futottál azonnal vga-ért :D szerintem tök felesleges vga-t venned, max egy kicsit randább marad a játék... a 8600as is elmegy még pár évig. Nekem egy 6600asom van.
    De ha már itt tartunk, akkor nagyon sok redeon tulajtól hallani, hogy nem úgy működik a vga ahogy kéne. A driverekkel piszok sok gond van, ráadásul nem ontanak ki magukból annyi drivert, mint az nvidia. Az új vga-khoz sokáig nincs működő driver, egy régebbi vga-hoz viszont már biztos van, de még ez sem jelenti azt, hogy úgy fog működni a kártya ahogy kéne.
  • Fantusz
    Esetleg írhattad volna, hogy mégis milyen árkategóriában gondolkozol...

Az AMD ATI Radeon HD 4870 X2 ára csupán 120ezer - 150 ezer Ft között mozog, úgyhogy a 2milliótól elég messze van nyugodtan megveheted
  • Broafka
    amúgy köszi a frissítéses ötletet, a videókártyához az új driver megoldotta a problémát! :)
    nem akadozik a ködös résznél ^^
  • Broafka
    nekem nincs fent a phisix asszem.

amúgy milyen videókártyát vegyek szerintetek, most úgy hogy nem nézzük az árat, vagyis nézzük, szóval úgy gondoltam, hogy azért ne egy 2 millás videókártyát nézzünk! :D
    hanem ami azért elég jó minden játékhoz blabla. ötlet?
  • zsloti
    Nekem fenn sincs a physix
    Bár egy régebbi kártyám van ami nem is használja
    Zs
  • GPoWeR
    Biztos, hogy valami nem ok a Physixel, indokolatlanul beszaggat ködnél. Stabil 45-50 fpsről 18-20-re lecsökken, de csak addig, amíg a köddel harcolok, utána visszaáll.
  • McFrost
    66-os szintű lett az Árnyasom, de tele van azzal a hócipőm, hogy még nem tudtam kirakni egy szettet sem és a legjobb kardom, hamár arra gyúrok, még Terustól van! 30 szinttel ezelőttről!
  • Dante73
    1; A 8600 elég gyenge kártya, már megjelenésekor is az volt.
    2; Valószínű Phisix gond, egyébként. Zászlólobogáshoz, füsthöz, ködhöz használja a játék. Szedd le a legújabb drivert hozzá, és az ilyen részeken vedd vissza a grafikát.
    Nálam pl 8800gts-el is beszaggatott, ott ahol a kis srác átver a vizes küldivel, ott a tüzeknél akadtam rendesen. Most 9800Gt van, és még ezzel is érezhető a dolog. Physix-el valami el van cseszve...
  • RaveAir
    Az Ascarontól.
  • zsloti
    Esetleg azon a részen ahol nagyon szaggat válts ablakos modba az segíteht
    Nekem is 8600 gts-em van közepes beállításokkal simán fut
    bár én még az elején tartok csak
    Sheol azt elárulod hogy a frissítésről szóló infok honnan vannak?

zs
  • TGWH
    Hát ha minden maximumon van, akkor okozhat szaggatást.
  • temes69
    a 8600gt ezelőtt egy fél évvel sem volt már elég, pláne nem a sacred2höz. sztem cseréld le a vidkarit.
  • McFrost
    Nem tudom.
    Nekem az okoz akadást, ha valamelyik ellen fagyaszt egy kört körém, akkor diavetítés van.
  • Broafka
    jah én erről beszéltem.
    Dual intelcore 2 duo a processzorom
    Nvidia geforce 8600GT (512 MB) a videókártyám
    és van benne 6 giga memória, amiből ugye csak közel 4 gigát tudok használni :D

szóval ez akkor gyöngének számít? :(
  • Sheol
    Lehet.
  • McFrost
    Benézted szerintem :P
  • DORSANAX
    Értem,majd meglesem,ott még nem voltam,köszi.
  • Sheol
    Írta, hogy a köd szörnyről van szó, nem tudom mit nem értetek rajta.
  • McFrost
    Nemkikötő, hanem egy mély tisztás, ahol az orkok verekdnek a föld elementálokkal és hősünknek is le kell verni 5-öt.

• DORSANAX
    Bocs,valami "régi kikötő",ha jól emlékszem,amire én gondolok...
  • DORSANAX
    Nem tudom,ti most a "ködös kikötő"-ről beszéltek a nagyváros mellett?
    Mert oda még egy keményebb konfiggal is éjszaka érdemes bemenni,akkor nem olyan vészes.Nekem ELITE grafikával egészen jól fut a játék,de ott azért problémáim voltak,ha nappal mentem oda...
  • TGWH
    Egész egyszerűen gyenge a géped. Nekem is akadt, sőt, a Köd nevű főszörnynél még jobban fog akadni, megnyugtatlak :D Ha nem p4-ed van, akkor erre a részre nyugodtan húzd le a grafikai beállításokat minimumra, úgy már nem fog szaggatni. A köd effekt tesz be neki, ezért volt az, hogy az első karakteremet, egy elfet a patch után töröltem is, egyszerűen nagyon szaggat a játék a varázslatainál, nem bírja a gép. Igaz indítottam egyet zárton, majd meglátjuk, de eddig elviselhetően akad...
  • RaveAir
    Ööö... szerintem hamar. Tök tudja...
    Mindenesetre, aki mostanában akar új karaktert indítani az még várjon vele pár napot.
  • Titan
    Jaja, és a forrást is légyszíves!
  • Sheol
    Most már csak azt áruld el, hogy mindezt mikortól élvezhetjük!
  • RaveAir
    Pl. új küldetések, új szettek, a karakterek kinézetét is lehet egy picit alakítani. Lesz ugyan még más is, de azt hiszem, hogy ennyi az, amit nyugodtan elárulhattam.
  • johnnie_walker
    Miféle pár új elem? Elárulhatod, köztünk marad. :D
  • RaveAir
    Azt hiszem, hogy éppen most olvastam, hogy a következő patch-ben ezt is javítani fogják. A javításokon túl lesz még pár új elem is a játékban.
  • johnnie_walker
    Van valakinek lvl 125 feletti karaktere? Ha igen, tapasztalt-e kb. 20%-os exp-csökkenést (per kill) 126. szintre váltás óta?
    Kezd tele lenni a hócipőm az ilyen meglepetésekkel.
  • Broafka
    hali! van egy kis gondom.
    Az mitől van, hogy van egy rész, az orkoknál, a legelső főküldis rész az orkoknál, egy ködös kis pici részre kell bemenni, ahol ki kell nyírni pár földelementált, hogy ezzel bizonyítsuk az orkoknak a rátermetségünket.
    Szóval ennél a résznél a játék úgy elkezd akadni, hogy irányíthatatlan lesz szinte, a hang ilyen berregős lesz, az is akad, szóval borzalmas.
    Ugyanilyet csinál a Templomőr egyik felbuffolásánál is.

Valaki egyszer azt mondta hogy a hang hardveres gyorsítását szedjem le alapra, és akkor jó lesz, megtettem, ugyanez a hiba fönt maradt.
    valaki segítsen nekem pls! :(
  • Fantusz
    Alku, hatékonyabb észlelés, lovaglás, alkimia "bonus"-képességek, hasznosak lehetnek, de nélkülük is erős karaktert lehet összerakni.

Szeráf taktikai ismeretek és valamilyen fegyverismeret nélkül csak félharcos még akkor is, ha főleg a mágiára koncentrál.
    Varázslásokat gyorsítani, erősíteni a választott képesség ismeretén, fókuszán kívül a koncentráció és a harctudomány felvételével lehet, ősi mágiát szeráf nem tanulhat...

Érdekes lehet az is, melyik tulajdonságot fejleszted a szeráf varázslónak?
    A varázslat hatékonyságot az intelligencia növeli, közelharci fegyverek sebzését az erő, a BazinagyFeGyver hatékonyságát az ügyesség növeli.

Egy elfet, akinek a vérében van a mágia lehet úgy fejleszteni, hogy erős varázslatokat is folyamatosan tud használni, fegyverre majdhogynem nincs is szüksége, szeráfnak nem tudom mennyire lehet levinni az erők újratöltődési idejét, hogy hatékony is legyen (gyanítom néha azért oda kell a fegyverrel is csapni)
  • TGWH
    Nem csak akkor ér v.mit ha nagyobb az Alku, mint a karakter szintje.
  • Rufios
    Felhúzni fel lehet márha van elég rúnája az embernek, mert ugye a fókuszok csak a büntetés nélküli szintet növelik
    köszi az infót, bár az alkut asszem kihagom már próbáltam de csak akkor ér valamit ha magasabb szintű mint a karaktered szintje
  • TGWH
    Alku, Taktika ismeret, Kétkezes/Nyeles/Kard/Szálfegyver. Igazából magasabb szinten minden varázslat kellően erős tud lenne. Fejleszd amelyik jobban tetszik, de ettől még a másik csoportból is tudsz varázsolni, hiszen a regenerációs idő külön-külön van. Kérdés persze hogy képességek nélkül hányas szintig húzható fel egy varázslat.
  • Rufios
    Hali
    érdeklődnék hogy szeráfnak melyet mágia írányan szándékozom fejleszteni milyen skilleket érdemes fejleszteni?
    Én égimágia ismeret+fúókusz, imádott technológia ismeret+fókusz, koncentráció, páncélismeret, pajzsenergia ismeret, lovaglás
    ezeken kívül mit érdemes még vagy esetleg ezek helyett fejleszteni.
    előre is köszi a választ
  • vidu01
    Nálam is volt már ilyen, ezek szerint nem is olyan ritka jelenség.