10050
  • garaib
    Azt is tudjátok hogyan lehet előhozni a bugot, mert én tudom a nagy titkot?! ;o)
  • Titan
    psszt! ismerjük...videó jó pár hozzászólással előbb...
  • garaib
    Sziasztok

A gyorsító bugot ismeritek, mert tegnap többször is sikerült előhozni, hát így nagyon gyorsan lehet hentelni.
    Remélem javítják ezt a hibát.

Üdv,
  • szaba75
    Csáó már LVL:9-es vagyok és még csak 4órát játszottam
  • Titan
    Kézikönyv olvas, értelmez!
  • TGWH
    Magyar és lengyel szerverekre mehetsz csak fel, ha magyar verziót vettél. Válaszd a magyar szervereket, és frissíts. Ott kell lenniük :D Ha angolt vagy németet, akkor más a helyzet.
    Képességeket szépen lassan lehet tanulni. Az első 6-ot gyorsan meg lehet szerezni, 4-5 óra játékkal kb.
  • McFrost
    Gyorsan vagy lassan?
  • szaba75
    egyszerre hogyantudom használni a skilleket?
  • szaba75
    Helló ennek hogyanműködik az online része?
    semmilyen szervert nem találtam!:(
    ez hogylehet?
  • Titan
    Jah, ne is mondd...:(
  • Broafka
    ebből a játékból nagyon hiányzik egy kis játék közbeni karaktergenerálás, vagyis javítás, mondjuk ha az egyik képességemet elrontom/rosszat veszek föl, akkor hagy cseréljem már le!
  • szaba75
    Sziasztok!!
    Megvettem a gamét most telepitem segitsetek már egy picit ha patchelem a játékot csak ezt az egyett pachet kell felraknom 2.34-es patch??
  • vidu01
    Nem fegyver alapú CA sebzését. asszem
  • zsloti
    Szisaztok
    Azok a tárgyak,medálok,gyürűk amik a magikus sebzést növelik százalékosan azok a harcművészetek sebzését növelik?
    Ha nem akkor mit?
    zs
  • DORSANAX
    A Diablo2 nekem még mindég a gépemen van
    Egyébként rendben,ne szavazzunk...
  • szaba75
    nekem megvolt a Hellgate london de ahogy megtudtam ,hogy becsődőlt az online része azonnal felraktam hírdetni nekemnagyon tetszett a játék én kimondottan egy Buggot sem találtam benne pedig énmár a 2. nehézségi szinten jártam egyedül néhány küldetéssel volt gondom mert nehézvolt
    Erröl ennyit!...
  • Fantusz
    Ne szavazzunk
    A diablo2 évekig volt fönt a gépemen, vártam, mikor jön valami hasonló...
    A Hellgate London hozott némi Diablo-feelinget, de összességében hatalmas csalódás volt, szinte játszhatatlan bughalmaz.
    A Sacred2 sem tökéletes, (patchekkel meg jött plusz bosszúság, ha tönkrevágták a karaktert) de mégis elég jól játszható: meddig? - amíg nem lesz jobb

• McFrost
    Igen nekem is fennt állt egy púpon egy elf, de kísértetkéz leszedte.
    Mindegy tovább megyek, megölni nem tudják a csajt, így legalább nincs gond vele.
    Küldi lépés sem segített.
  • Broafka
    hát itt nekem is volt egy gondom, de csak annyi hogy az egyik megölni való tag az felkerült egy domb tetejére, és sehogy nem tudtam leszedni onan, úgyhogy szerencsére volt nálam egy pisztoly és azzal le tudtam szedni.

1, keress még egy emberkét, hátha neked is ez a gond
    2, menj bele a küldetéskönyvbe, kattints egy másik küldetésre, majd kattints vissza erre a küldetésre, ez nekem szokott működni
    3, lehet hogy tovább kell menni a küldetésen, csak a hülye csaj ragadt le, igazából nem sokat segít, szóval menj tovább, ha csak ez a gond, ő majd úgyis megjelenik melletted ha elég távol mész tőle
  • szaba75
    és a fegyvereket hogyan tudom fejleszteni?...
  • DORSANAX
    Tessék,akkor szavazzunk.Én is visszavonom az 5-700 órát és azt mondom,hogy a teljes egész játékot figyelembevéve nincsen meghatározható játékidő.
  • grebber
    Nem akarom gyorsan letudni csak megkérdeztem milyen hosszú lehet! De ezek szerint eléggé.
  • Fantusz
    Mondjuk ez így nem igaz, a főküldi elég hosszú
    No nem a történet, az szinte jelentéktelen, de ba kell járnod az egész térképet, csupán azért, hogy beszélj néhány figurával, néhányat verj fejbe, segíts másokon - szóval semmi extra, csak a távolságok nagyok, aki csupán a főküldetéssel szeretné "letudni" a játékot, annak fölösleges elkezdeni
  • DORSANAX
    Kösz,hogy nekem válaszoltál,de ezt kb.én is tudtam,ezért is válaszoltam bizonytalanul a játékidőt tekintve.
    Valóban a Diablo 3 lesz a nagy riválisa a játéknak.
  • Fantusz
    Ezt a küldetést még nem csináltam, de azt mondod kész van...

No ez mondjuk picit idegesít a játékban, hogy az inaktív figurák is ott maradnak.
    A legszebb, amikor pl el kell kisérni valahová, teljesíted a feladatot,(szemmel láthatóan követ, sőt esetleg itatni is kell szorgalmasan) - legközelebb ismét ott áll, ahol találtad, de már szólni nem lehet hozzá
  • Fantusz
    Minden karakternek lényegében három küldetéssorozatot kellene teljesíteni.

1 Főküldetés (aranyszinű kör jelzi)
    2 Mellékküldetések (ezüst kör)
    3 Kaszt-küldetések (kék kör)

Van még néhány rejtett küldetés is a játékban, de mindezekkel együtt nem az a cél, hogy gyorsan "végigvinni, kijátszani" és mehet a polcra - bármikor elő lehet venni, lényegében végtelenített játéktörténet, küldetésekben kevés olyan van, amit úm. muszáj csinálni (bár, ha összeszedtél valamilyen kisérő-koloncot, attól úgyis megszabadulsz).

Küldetéseket csak a küldetésadótól lehet felvenni, az a lehetőség kimaradt, hogy jártadban-keltedben rátalálsz valamire-valakire és visszairányítanak a küldetésadóhoz (pl, ha egy barlangan találsz valakit, akihez nem lehet szólni, valószinűleg oda vissza kell majd térned egy aktív küldetéssel)

Tehát nincsen válasz meddig is tart a játékidő valójában.
    amikor más sok monolitot aktivált a játékos lehet villámként cikázni a térképen, vagy komótosan gyalogolni, hátassal közlekedni - ráunás kérdése, az ilyen tipusú játékokat évekig lehet játszani.

(talán majd a Diablo 3 megcsappantja a Sacred2-játékosok számát )
  • McFrost
    Az csak rohanás, annak nem sok értelmét látom. Az 20 órából is kijöhet.
  • grebber
    Pont ezt kérdeztem! :D
    Szerintem a főküldi csak maga nem lehet olyan hosszú de mellékküldikkel majd el lehet nyújtani!
  • szaba75
    hy már várom a holnapot ,hogy megtudjam venni!...
    Az online rséz milyen?
  • McFrost
    Sivatagi részen aki már járt erre, annak rémlik ez a küldetés?
    Ezt a leányt kell vinni és egy tekercset kell összerakni, majd ide jönni ehhez a romhoz, de nem tudok bemenni és a küldetés karikája is eltűnt, naplóban azt jelöli, hogy készen van, de a csaj meg még itt van....
  • DORSANAX
    Ha az a kérdés,hogy egy karakterrel a fővonalat mennyi idő alatt lehet végigvinni sok mellékküldetéssel,akkor sajna azt sem tudom pontosan megmondani,de vannak itt profik,talán ők...
  • DORSANAX
    Ezt nyugodtan megszorozhatod 10-el minimum.Hónapokig játszhatod és szerintem még akkor sem lesz unalmas,persze érdemes valamivel esetleg mellette még kikapcsolódni.
    Akik itt vannak,valszeg a megjelenés óta játszanak vele...
  • grebber
    Hány órás a game kb ha sok mellékküldit csinál az ember? 50-70 óra megvan ?
  • TGWH
    Amit akarsz. Ha karddal akarsz menni akkor Kardismeret, ha két fegyverrel akkor Kétkezes fegyverhasználat. Ca csoportból 3 van. Amelyiket akarod használni, az ahhoz tartozó képességet fejleszd. Védelemnél meg szintén amit akarsz. Páncélismeret kötelező, úgyis rájössz. Harci reflex meg Var. ellenállás is nagyon hasznos, meg az Alkat.
  • szaba75
    és ennél a skill fejlesztésnél mit érdemes fejleszteni?A Szeráfnál?...
  • McFrost
    Ha hozzám szól a kérdés akkor én 4 nap és 19 óra tiszta játék után lettem 67-es szintű és a térkép felfedezettségem 44%, jó fele....
  • szaba75
    helló és mennyi idő alatt lettél 65-ös és menyi a max szint?
  • xido
    Ááá..nekem nem..Azért is vettem meg rögtön a demo után,mikor kiderült,hogy Mo.-n lehet kapni először és nehezen törték meg
    Najó,rpg-t sose bánok meg,hogy a polcomon van,igaz most nincs a gépen fent..
  • McFrost
    Aztán van itt egy furcsaság számomra:
    -elmentem a skorpió királyhoz, ahol tudni véltem, ott nem volt, a terem az megvan ahol lennie kellene szerintem, de semmi.....viszont a térkép bejelölte, hogy levertem

• McFrost
    Ugye ez csak unalom űzés, ezért unalmamban 67-es lettem: