10050
  • McFrost
    De csak silveren vagyok:D
  • McFrost
    68-as szinten van 30M aranyam, minden hókuszpókusz nélkül....
  • zsloti
    Hát akkor sok értelme nincs :(
    Azért fizessek érte többet hogy aztán többért tudjam eladni???
    Ki volt az a h....e aki kitalálta egyáltalán?
    zs
  • vidu01
    Érdekes dolog, én nem sok értelmét látom az ilyen holmiknak, tudtommal csak az adott cuccra vonatkozik a +% eladási ár ha mást adsz el azt nem befolyásolja.
  • zsloti
    Sziasztok
    Valamelyikőtök próbálta már a +% eladási árat kihasználni?
    Felvettem egy csomó olyan cuccot ami ad ilyet de semmi különbség nem volt az árba(azaz a kiírásban)
    Zs
  • vidu01
    Az csak akkor fog lekopni ha goldról átmész platinára.
  • McFrost
    Több helyen ilyen a sivatagba....
  • McFrost
    Villantom a közép-európai vádlim:D
  • Broafka
    milyen kockás a talaj nálad
  • wedge31
    Látom te is rövidgatyába nyomulsz
  • McFrost
    Még mindig tapad a csaj....
  • Broafka
    én most arra utaltam, akik egyből ott hagyják a játékokat ha nem teljesen egyértelmű a játék. szóval WASD + space + egér kattogtatás ezerrel, ha már kell egy kicsivel több gombot használni, vagy esetleg gondolkodni kell a továbbjutáson (lásd mondjuk Tomb Raider, nah az pl jó játék, mert akció, ugyanakkor gondolkodni kell benne, mert más különben nem jutsz ki a labirintusból, éppen ezért sok embernek nem is tetszik az a játék, lusták gondolkodni)

Tisztelet ak ivételeknek akik más okból nem szeretik azt a játékot.

szóval azoknak az embereknek romlik a játékélményük.
  • DORSANAX
    Örülök,mert volt egy kis lelkiismeret-furdalásom.
    Azért egy Still Life esetében sem ártott egy kis ész,de annak a játéknak az a "dolga",hogy agyaljunk rajta.
    Ront a játékélményen?Nem tudom,valószinüleg velem van baj akkor.
  • Broafka
    nem sértettél meg! :)
    bár nem tudom, én a görkoris csajokat szívesebben ütöttem le, az viccesebb volt ahogy spuriznak, mondjuk a szatyorral verekedő öreg néni is egyedi darab volt azt is meg kell hagyni :)

én igazából csak arra gondoltam, hogy se ehhez, se ahhoz, se a mai játékok nagy többségéhez nem kell ész. Sőt egy kicsit sem kell gondolkodni, mert az ront a játékélményen (legalábbis egyesek szerint)
    amúgy ha valaki gondolkodni akar játékon, akkor ajánlom a Pandora's Box-ot, bár aban sem kell igazán gondolkodni, mert csak puzzle játékok halmaza. De ahhoz legalább kell egy kicsit
  • DORSANAX
    Én egy bizonyos játékra gondoltam és nem rád értettem természetesen.Azt hittem,hogy felismeri mindenki ezt a játékot,amiről beszéltem./GTA/Nem neked címeztem az 1. pontot,elnézést,nem akartalak megsérteni.
  • Broafka
    1, én ezt egy szóval sem mondtam! :D
    azért ha már észről meg inteligenciáról beszélünk (vagy annak hiányáról) akkor nekem legelőször mondjuk nem az fog eszembe jutni, hogy öregasszonyokat rúgdosok az utcán :D
    szerintem ebben az első pontban nem fogunk közös nevezőre jutni, mert szerintem továbbra se kell nagy gógyi a játékhoz, szóval ejtsük ezt a pontot.
    2, We are absolutly agree with you I think.

amúgy ne érts félre Dorsanax, én ezeket nem kötözködésből, vagy bántásból írtam, az 1. ponttal nem értünk egyet, a 2. pontot meg nem értettem elsőre, de így már értem

nah, ezt megbeszéltük szerintem! :)
  • DORSANAX
    Bocsi,de nem pontosan írtam:...több ész és intelligencia...:D
  • DORSANAX
    Jó,rendben,csak röviden,mert sok lesz az off:
    1.Annál azért több ész kell hozzá,mint pl.az öregasszonyokat megrugdosni az utcán,vagy autókat összetörni,vagy beverni a pofáját valakinek és elvenni a pénzét...Azt hiszem érthető,hogy mire gondolok.
    2.Számomra az is fontos,hogy a játékon belül hol,milyen grafikai környezetben kóborolgatok és csatangolok.Nem tudom,de számomra ez is fontos és nem hiszem,hogy egy gagyi grafikával beérné manapság valaki az ilyen játékoknál.Lehet,hogy nem volt pontos az utalásom,de én erre gondoltam.Azt gondolom mindenki elismeri,hogy a grafika kidolgozottsága és szépsége nem mellékes szempont.Még egy Point And Click játék is megkívánja a szép grafikát,mert különben nem lenne élvezhető,pedig azok tisztán nyers logikára építenek...
  • Broafka
    ööö.
    hát ne sértődj meg, szerintme nem túl sok ész, meg intelligencia kell hozzá :)
    a vizuális ráérzésen meg nem tudom nagyon hogy mit értesz...

jó figy, én nem panaszkodom egyébként, én tök békésen eljátszom vele. Szerintem azon kívűl hogy az elején bekapcsoljam a buffokat, és hogy kövessek egy szürke vagy egy narancssárga karikát, szerintem nem kell hozzá nagy ész.
  • McFrost
  • DORSANAX
    Ennyire mélyen nem akartam belemenni a dologba,de azért azt megjegyezném,hogy ehhez a játékhoz azért ész,intelligencia,és vizuális ráérzés is szükségeltetik.
    Nem ítélem el azokat,akiknek nem jön be,de azért elgondolkodom időnként egyes emberkék megnyilvánulásain...
  • DORSANAX
    Nem tudom,engem tökéletesen szórakoztat,megnyugtat,max élvezem a már említett szabadságomat,fejlesztgetem a karakteremet,élvezem a grafikát és a küldetéseket,stb...
    Az kétségtelen,hogy időnként kicsit pihentetem,de megunni nem sikrült még,és ahogy látom nem vagyok egyedül,de ezt nem csak ezen a fórumon tapasztalom.
  • Broafka
    hát én se, de azért kell egy kitartás a játékhoz. Az elején csak azért nem monoton meg lapos, mert élvezetes hogy elég gyorsan kapsz új képességeket meg minden, de én egy 3-4 óra alatt megunom, aztán persze egy 2-3 óra múlva megint játszok, vagy másnap, de nagy játékélvezet kell ahhoz hogy tényleg szórakoztató legyen ez a játék, én így érzem
  • DORSANAX
    Azért azt szerényen megjegyezném,hogy az is ritkaság,hogy valaki egy ennyire nagyfokú szabadságot biztosító játék esetében már a kezdésnél unalmasnak találja az ellenfeleket és ilyen problémái vannak.
    De nem akarok én sem bántani senkit...
  • McFrost
    R.I.P. Frodó :D
  • RaveAir
    Hobbit volt az a törp... :>
  • McFrost
    Észak-kelet:)
    Az tényleg jó küldi! Hullik az xp arra fele is:D
  • McFrost
    Én nem akarom bántani, de eddig egészséges-értelmes kérdése nem volt....
    Másik az, hogy max. elfeket darált és goblinokat, emberek??? De törpök?? :D
  • Titan
    Hopsz! Kelet...igen..
  • Broafka
    ööö, asszem meglesz, bár:
    Előttem van észak
    Hátam mögött dél
    BALRA a nap NYUGSZIK
    JOBBRA pedig KÉL ;)

szóval inkább északkeletre, és a keleti utat választom! :D
  • Titan
    Kufferath Kastélyától mondom, mert ott van egy kapu. Onnan egy elég hosszú út vezet északnyugatra a hegyek felé (Artamark kapui) onnan nyugat az úton...nem nagyon lehet eltéveszteni...jó kis Silent Hilles.
  • Broafka
    mennyire északon, merre keressem? ork falunál?

amúgy elég gyatra a térkép lefedettségem, szóval van még mit körbejárnom.
    Bár szerintem azokat a területeket majd csak Goldon fogom, ilyenkor ott már túl könnyűek az ellenségek, és unalmas a játék.
    Nem kellett volna anynira előrerohannom :)
  • TGWH
    Nem bronzon kellett volna kezdeni. Majd visszasírod még a farkasokat, ha szebb helyekre eljutsz egyáltalán :D
    Megértem Mcfrost kollegát, védelmére is kelek, nyugodtan taposson csak bárki lelkébe, ha ezzel az értelem legkisebb szikráját is bele tudja v.ki fejébe verni...
  • titani
    Most beletapostál a lelkébe... :D
  • McFrost
    Mikor befejezed ezeket a hülye kérdéseket....
  • szaba75
    Helló mikor lesznek keményebb ellenfele eddig szinte csak embereket öltem meg néhány zombit meg farkast meg törpöt mikor jön már valami jobb ez igy már elég monoton...
    é smár LVL:9-esvok
  • Titan
    Jól teszed! Ajánlom figyelmedbe fent északon a szellemfalu (ha még nem csináltad)küldiket! Nagyon jó kis sztori! ;)
  • Broafka
    hát nem tudom, én tök békésen játszok
    elkezdek egy új karaktert, haladok szépen végig a hadjáraton egyedül, ölöm aki szembe jön velem, megunom, kikapcsolom, pihenek, folytatom, baromira leszarom hogy hány óráig játszom, és hogy mekkora a térkép lefedettsége. Mondjuk most egy kicsit elkalandoztam, kíváncsi voltam mi van a sötétebb zugokban.
    Most amúgy asszem 48-as vagyok, végig van véve a főküldi ezüstön, és kb úgy asszem 25% lehet meg a térképnek. és teljesene jól érzem magam :)
  • Titan
    ...hááát barátom, akkor valamit nagyon nem jól csinálsz, mert én pl. 3 órai játék után tartok lvl.14-en és közben van benne egy ebéd is, amikor nem léptem ki...nem segített senki...
    Én pl. úgy csinálom a fejlesztést, hogy tojok a hadjáratra így irány a szabad szeró! Egy magasabb karimmal megtankolom a karakterem egy kis lóvéval és hp-kel! Irány a kereskedő, cuccolás ami rámjön, majd go goblinok, majd csontik, szellemek. Ha elértem a lvl. 20-at, akkor irány a sivatag észak-keleti részén élő t-mutánsok itt érdemes tolni 1-2 szintet, majd sivatag le délre és skorpiók ezerrel azok adnak rendesen, de nagyon erősek! A skorpiókat mindig érdemes farmolni, mert nagyon jól dobnak xp-t! Jól adnak még a vérfarkasok is, de azok sajna elég kevesen vannak, ill. a driád sziget élővilágának ritkítása is elég jól ad...
    Ha szintezek, akkor magamrakapom a +tp-t adó cuccokat, fegyvereket és kezdődhet a grind! Ha nagyobb tömeg van és jópár hős is van közte, akkor kék itóka és hent!
  • Titan
    Ha a teleportolós okosságra gondolsz, akkor igen... Bár a szerény véleményem az, hogy teljesen élvezhetetlenné teszi a játékot! Továbbá, ha bemész egy barlangba, akkor bukik a mutatvány...
    Többek közt jó lenne ha megcsinálnák a kövi patch-ben a támadószaltó akadását, a karakter láthatatlan falba ütközését, fagyását másodpercekre. Jó lenne ha látnám, hogy milyen korlátozó varázslatok vannak rajtam vagy milyen sebzésben szenvedek...a multi chatrendszerének bugjait...és még sorolhatnám...