10050
  • TGWH
    Először talán meg kéne tanulni a ca-kat (pl. Kísértetkéz), majd utána lehet őket fejleszteni, nem? Ha szürke, akkor nem tanultad meg a ca-t. Jobb lenne ha csinálnál egy képet.
  • DORSANAX
    Igen,de akkor miért is villog a nyíl???
    Nem hiszem,hogy véletlenül.Így aztán én sem értem...
  • zsloti
    A kék vonal az a páncélja előtte azt kell lenyomni de valszeg kevés a sebzésed hozá
    Tehát megtanulod a rúnákat de nem jelöli utánna aktivnak őket?
    Sajna nem tudom mi lehet
    Zs

• DORSANAX
    Szóval én pl. a kobold főnököt gyaláztam le,nekem az volt az első főellenségem.
    A harcművészeti ablak mellett jobbra villogó nyíl pedig mindenképpen azt jelzi,hogy meg kell nyitni és fejleszteni lehet.Elvileg...
  • DORSANAX
    Van amelyiket percekig kell ütni,ha nem vagy felkészült és ihatod közben az életeket literszámra.
  • Halios
    szóval nem tudom pedig eredeti a game, ezt a nyomorultat hiába ütöm b....k megfeküdni,hát ez van, azért köszi
  • DORSANAX
    Bocs: "....első főellenségem..."
  • DORSANAX
    Tök nem számít,hogy hányas szintű,mert az én főellenségem 4-es szinten volt például,és én is.Tehát ez nem érdekes...
  • DORSANAX
    Kezdem érteni,tehát villog ugyan a nyíl,de azon belül nem aktív semmi?
    Mert akkor valami progi hiba van,vagy mi a lőcs...
  • Halios
    sárga karika jelöli az első főellenséget13. szintű a fővonalon adta ezt a küldit, az a helyzet azt én se vágom hogy mi a gond a skillel, csillagúr cuccok meg sem jelenek hiába van megtanulva, nem jelenik meg az ikon csak szürkén marad, de a jobb felső sarokban látszik a 3 pont csak nincs mire szét osztani, mert nincs aktiv skill a csillagúr harcművészeti részben hiába nyítom ki a fület jobbra
  • DORSANAX
    Amikor rákattansz a kifelé nyílra,amelyik villog,akkor megjelennek a további lehetőségek,ahová szétoszthatod.Ezek is villognak és ezekre lehet klikkelgetni.
  • DORSANAX
    Ezt nem vágom,mert ha villog,akkor meg kell nyílnia.A másik az,hogy nem feltétlenül az az első főellenség,csak te arra kószáltál...
  • Halios
    villog de nem aktív és nem tudom fejleszteni, 3 pontot tudnék szétdobni, csak nincs hova
  • DORSANAX
    Egy jobbra kifelé mutató nyíl villog,nem? Arra a nyílra klikkelj rá és megnyílik a cuccos...
  • Halios
    van az úgynevezett harcművészeti képernyő és azon belül a csillagúr nevezetű képességek vagy skillek, és ezek nekem nem működnek hiába van fejlesztve folyamatosan villog, hogy lehet fejleszteni , csak nem jelenik meg sem a kísértetkéz, sem más skill. a főellenség az első a gar colossus ami egy kráterben vagy mifenében van kék vonal van az életereje alattna azt nem tudom leaprítani
    köszi
  • zsloti
    Pontosan mi az hogy nem adja?
    Nem találsz rúnákat hozzá?
    Sajna pont azokat nem adja amire zsükséged van ezért van a runamester,ott cserélgetheted
    Melyik főellenre gondolsz?
    Zs
  • Halios
    13-as szintű a karakter
  • Halios
    sziasztok! problémám a következő: én nem rég kezdtem a játékot, harcos karival nyomom. sajnos valami oknál fogva a csillagúr skill-eket nem adja, pedig 3 pontal is fejleszthető lenne, és aktiválva is van, másik problémám pedig, hogy az első főellenséget nem tudom leverni, valószínűleg én vagyok a láma. előre is köszi a segítséget
  • zsloti
    Én is igy gondoltam épp ezért raktam rá a runákat, de ez a 10 runa nem csak a többi skillét vitte fel hanem a notorius gyujtogatóét(tuzlabda,meteoreső)is kb 0.2mp-el
    Én csak ezeket használom a tűzlabda mostmár 1 mp eddig 0.8 volt amit szerettem volna lejebb vinni
    de nem jött össze:(
    zs
  • vidu01
    Ugyanaz a kettő. Csak minden buffnak van regen büntetése ahogy rúnázod egyre nagyobb. Izzó bőr speckó ebből a szempontból, mert ha jól modolod akkor a tüzes varázslatokét nem fogja növelni (sőt, csökkenti) csak az összes többi CAét.
    Alapfelállás az hogy minden CA regen idejét növeli ha rúnázod az erősítést. Egyébként ha kellően feltolod az adott képességcsoport fókusz skilljét akkor szinte eltünteti az erősítésből származó regen büntit..
  • zsloti
    Mi a különbség a regenerációs idő csökkentése és az ujratöltési idő között?????
    Egy kicsit benéztem valamit:(Az izzó bőr erősitést gyorsan megtámogatam 10 runával)
    Erre felvitte az ujratöltést
    Pedig a regeneráciom 20%-kal nőtt
    Zs
  • Broafka
    köszi.
    Most már nincs hiba a gépen, úgyhogy nem memóriahiba miatt cisnálja a dolgokat, mondjuk azok oylan hibák, amik biztos nem hardware elemhez köthetők
  • TGWH
    Biztos nem próbáltál mindent. Olvasd el újra a naplót, hogy mit mondtak, hogy kell átjutni. Le van írva értelmesen magyarul. Sok sikert. Amúgy még gyalogolni sem kell olyan sokat, így végleg nem értem hogyan próbálkozhattál...
    Én már csak multizok, összeálltunk 5-en egy csapatba, a másik fórumon beszélünk meg mindent.
    Ide is fel szoktam nézni, csak pangás volt :D
  • McFrost
    Sivatagban is térdig ér a gaz:

Gyere bogaram :P

69. szint, tiszta 5 nap játék idő!
  • McFrost
    Áhh, értem.
  • DORSANAX
    Mielőbbi gyógyulást,nem volt ilyen pangás idáig.Úgy látszik nem értettem pontosan,hogy mikor volt memóriahibád a gépen...
    Én is majd este kezdek neki újra játszani.
  • Titan
    A Single kampányban igen, a multiban szinthez van kötve...
  • vidu01
    Nincs szinthez kötve, amikor lenyomtad a főbosst a végén mehetsz aranyra, ugyanott kezdesz ahol ezüstön.
  • szaba75
    Sziasztok miért nem tudok átmenni a Sárkány Gyomor nevezetű település kapuján mát mindent próbáltam és nem sikerül...
  • McFrost
    Viszont azt nem tudom mikor mehetek aranyra, már mint melyik szint után és, hogy újat kell-e akkor kezdeni?
  • McFrost
    Nem volt időm játszani, talán ma vagy a 7végén. Már ki akarok törni a sivatagból:P
  • Broafka
    ööö, nem, jelenleg nem is játszom msot vele, csak egyszer felmegyek az elfemmel, eléggé lebetegedtem, TV-zek, meg olvasok.
    Nem hiszem hogy megoldaná amúgy a gondot, mondom, egy párszormár újra lett telepítve
  • DORSANAX
    Mi van,kihalt a fórum,vagy én írtam valami csúnyát,amiért leblokkoltunk?
    Broafka:újratelepítetted a játékot?
  • DORSANAX
    Figy,akkor,ha most rendben van a géped,akkor telepítsd újra..
    Titan:nekem ez a surrogó hang sem jelentkezett,de lehet,nem tünt fel?
  • Titan
    A dobogás elfelejtettem említeni, az nálam is van...az új patch viszont eltüntetett néhány beragadt hangot (sivatagban, valami surrogó hang ismételte önmagát).
  • Broafka
    2.34-es van fönt nekem is, és volt pár gond a gépemmel, amikoris kiderült hogy memória gond volt, de addig újratettem párszor, és mindig csinálta ezt a dobogást 2.34-nél
    valami nagyon nem tetszik neki
  • DORSANAX
    Pedig ezt a "dobogást" nekem a 2.34-es javította...
    Akkor ezek szerint talán tényleg érdemes lenne újra telepíteni???
  • DORSANAX
    Igen,azt elfelejtettem írni,hogy nálam is a legfrissebb patch-el fut.
    Idáig még nem "rugózott",de ki tudja mi lesz később:D
    Néha ritkán kilép,de ez szerintem másnál is előfordulhat.A hangbeállítások lebutítása után nem nagyon van kilépés sem.Az,hogy valami eltünik,vagy olyasmi,amit Broafka is írt,olyan nem volt,pedig az Elite grafikát is régen használom.Szóval nemtom mi lehet,mert rosszul patchelni sem igazán lehet,ahogy ez itt elhangzott az előzőekben...
  • Broafka
    nah ilyeneket nekem is csinál

meg a másik kedvenc (iszonyat idegesítő) hogy elérem a kritikus szintet, ahol elkezd dobogni a karakter szíve, és amikor feltöltöm újra az életét akkor van hogy nem hagyja abba a dobogást. És iszonyat szar érzés amikor a játékban folyamatosan hallani lehet ezt a dobogást
  • Titan
    Nekem is Elite és a legfrissebb patch! Nem volt ilyen problémám...
    Csak annyi, hogy néha ha támadni akarok, akkor megáll egy helyben, "rugózik" és nem támad...ilyenkor futás valamerre és ismét támadok.
    Vagy kombónál ellövi a támadó szaltót, de nem ugrik oda...