10050
  • huhuhorgasz
    Ezt vettem észre én is. Pl a hárpiát sem találtam a barlangban. Vajon miért? Nem tudom.
  • Fantusz
    Nekem 2.12-vel is van északon kikötő, onnan mentem a szigetre.
  • wedge31
    Sokadjára mondjuk fele ennyi bajod lenne ha megvennéd ,akkor feltudnád patchelni.
  • Fantusz
    Annak semmi értelme, hogy csak mész előre ész nélkül, azt sem tudod hol is tartasz.
    Ha nem szoktál küldetést csinálni, hol szedted össze a kísérőidet?
    Tudom, vannak helyzetek, amikor automatikusan aktiválódnak küldetések, de kéretlenül nem csatlakozik hozzád egy egész szakasz.
    A másik dolog pedig, amit már írtak többen, bizonyos helyekre csak a küldetéssel engednek be.
  • huhuhorgasz
    köszi. Akkor már értem mért nincs ott kikötő. Akkor megkeresem a legközelebbit. Köszi a választ. Vannak még ilyen fagyás gondjaim is. Van hogy befagy az egész, de ha pl előhozom az inventoryt akkor annak a hangját hallom. Meg menteni is tudok, meg mindent, csak éppen egy képet látok folyamatosan, ahol nincs semmi mozgás. Próbáltam a legújabb viodeokari drivert azzal is ugyanezt csinálja. Már nincs ötletem sem. Új az egész rendszerem és nem telepítettem windózt miután bepakoltam a cuccokat. Lehet hogy ezért van a gebasz a játékkal?
  • Fantusz
    Keress egy teleportkaput, és menj vissza az elf fővárosba, ott is van kikötő
  • Dante73
    Új pecs rakott be új kikötőt. (2,34) Ha nincsen fent, szép kis séta.
    szaba75!
    Mi a küldi neve, ami miatt át akarsz kelni? Egyébként, ha nincs küldi, nem jutsz át. A csávó aki odaadja kulcsot, csak akkor dumál veled, ha hozzá vezet a küldetés.
  • huhuhorgasz
    a legelső karimmal csináltam a küldiket és én is odáig jutottam ahol te vagy elakadva. De én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, hogy én be tudtam menni a barlangba. Lehet hogy újra kellene kezdened a hadjáratot.
  • McFrost
    Képet! Éleset, jól láthatót, a helyszínről és a térképről, hogy hol van.
  • huhuhorgasz
    ja, csak amit ogmog írt ott nincs kikötő sajnos.Akkor most vadászhatok eggyet. Pedig amit ogmog rakott be térkép képet, ott tisztán látszik a kikötő jele.
  • szaba75
    pls segícsetek már 1 hete ezzel szívok
  • Fantusz
    Amikor megcsináltad az öregnek a küldetést, és bejelölte a szigetet, elvileg bármelyik kikötőből odautazhatsz (északon az emberek földjén lévő a legközelebbi kikötő).
  • huhuhorgasz
    Pedig Ogmog oldalán a hátas küldi leírásánál van szó hajóskapitányról. Kép is van. Megkerestem a helyet és nincs kapitány. A felvett küldi a hátasok szigetén van. Akkor hogyan jutok el oda? És a LAN-os bajomra van valakinek ötlete?
  • szaba75
    A Sárkányvölgybe van egy nagy kapu ott van egy mellékösvény ott lemegyek van egy híd azon átmegyek van egy barlang és annak a barlangnak a kapuja bevan zárva és ezt nem tudom ,hogy miért
    Árnyharcossal emgyek
    És nem szoktam küldizni és amit eddig felvettem küldiket nem mindet csináltam meg és van velem 5 ember lehet hogy ez a baj de nem tudom öket otthagyni vagy lerakni
  • Fantusz
    Nem volna egyszerűbb, ha beírnád a küldetés nevét, amiben elakadtál?

Mondjuk én is úgy értelmezem, ott vagy elakadva, ahol az elfek földjéről át kell menned az emberekhez, s a nagy kapu előtt bukott szeráfok álldogálnak...
  • bepe79
    Jah, akkor valószínűleg nem egy dologról beszélünk. Akkor várjunk, amíg jön valaki, aki tudja, hol van ez, és tud segíteni.
  • szaba75
    a Sárkány valaminél van az a kapu azthiszem
  • bepe79
    Azon az ösvényen egyetlen tag áll, bazi nagy sárga figyelemfelkeltő kérdőjellel és felkiáltójellel a fején, gyakorlatilag eltéveszthetetlen, mert nem férsz el tőle úgy az ösvényen, hogy ne tőle fél méterre kelljen elmenned. Egy dologról beszélünk? A nagy fal, ahol az Elf csaj nem nyitja ki a kaput, ami átvezet az emberek földjére, és neked ki kell kerülnöd egy barlangon keresztül. Csinálhatok screenshotokat róla, de mennie kéne ennyi infó alapján.
  • szaba75
    De holvan a main quest adó??
  • bepe79
    Igen, ahogy a vidu01 is írja, először beszélj a main quest adóval, akinek kérdőjel és felkiáltójel van a feje felett, és utána ne az első kapuval próbálkozz, hanem menj az ösvény végéig, ahol egy rács lesz egy barlangkapunál, és azt már ki lehet nyitni, meg le lehet menni.
  • bepe79
    Meg még bele is fognak a következő patch-ek: pl. Temple Guardian (Templomőr)-nél Devastation akármi és Amplified Disc. COMBO használata ranged weapon-el, stb. Van még pár "bug", amit ha kiaknáznak, akkor aki arra építette a kariját, az nagyon besz.pj@, mint anno, amikor az ice shard-ra épített High Elf-ek lettek ötöd olyan gyengék egy új patch miatt:)
  • vidu01
    menj el előtte ott tovább kell menni az ösvényen lesz még egy bejárat.
  • szaba75
    Helló nekem az a barlangkapu levan zárva és nem tudom hogy miért és mit csináljakbele?
  • Fantusz
    A mentéseidben nincs eltárolva olyan adat, hogy az eredeti, vagy warezos verzióval volt játszva, tehát, ha megvetted az eredeti játékot, s patcheled a mentéseidet be tudod tölteni.
    Más kérdés, hogy a javítás mennyire változtat, gyengít esetleg a karaktereden, elég csúnyán belepiszkáltak a képességekbe, tulajdonságokba is a patchek.
  • Zan
    ha egy sima eredeti játékra felrakom a 2.34 es patchet és betöltök egy 2.12 es patch alatt használt karaktert,felismeri a játék?Működni fog rendesen,vagy ujjat kell kezdeni?(nem eredeti játékkal játszott karakter)
  • TGWH
    2.12-ben nincs is hajóskapitány a hátasküldibe ;)
  • huhuhorgasz
    Miért van az hogy ha LAN-ban játszom, akkor bizonyos dolgok nincsenek? Tehát pl LAN-ban kerestem a hárpiakirálynőt. Hát nem volt a barlangban. Vagy ami jobban idegesít, hogy mennék hátast nézni és nincs a városban hajóskapitány. Ez miért lehet? Ellenben pl az a nagy dög skorpió és sárkány van LAN módban. Valakinek valamilyen ötlete? Nem tudom, hogy ez lehet-e a baj, hogy még nem toltam végig a játékot egyszer sem semmilyen szinten. De nem is tudnám, hiszen mivel LAN-ban játszom és a karim LAN-os. Namármost ha belekezdek single playerben egy játéba a LAN-os karakteremmel, akkor nem menti el az éppen aktuális single playeres hadjáratot, azért, hogy nehogy buheráljon a LAN-os kariba. Hogy lehetne ezt mégis megoldani, hogy a LAN-os karimmal ezüstről át tudjak menni aranyra?
    Vagy amit írtam az csak nálam van így? A V2.12-t használom.

Várom az ötleteket
  • bepe79
    A nagy faltól visszább kell menni egy kicsit, a falhoz legközelebbi teleportig és resurrection pontig. A teleporttól még egy picit visszább (pár méter) a madaras rész felé, és ott lesz egy kis ösvény az átjáró felé, még karók jelezni is fogják, tehát el se lehet téveszteni. Egyébként ha a Path of the Dark-ot járod, és gonosz karit csinálsz, akkor át is engednek a falon, és nem kell kikerülni. De a nagy városban el is mondja a main quest adója, hogy when you are approaching the wall you gotta use our secret tunnell... blablabla
  • TGWH
    Nem kell kasztot váltani, ez amúgy sem lehetséges.
    Ha a főküldetést követed, a sárga karikát a falon túlra, akkor olvasd el a naplódat, jobb alsó sarokban a könyv szerű nagyobb ikon a kör jobb alsó részén asszem. De ezt már írtam. Elolvasod, felfogod, és ha sikerül, akkor át tudsz jutni a fal mögé. Ha nem, akkor nézd meg mi van a játék dobozán, hogy hány éves kortól ajánlják...
    Zan, megveszed, 1 gigá patchet letöltöd, felteszed, és máris jó lesz.
    Editor nincs, 3 óra alatt fel lehet húzni sztem 15ös szintre. Legalább már tudod hogyan kell, és jobb cuccokat fogsz találni sztem.
  • szaba75
    Sziasztok lécci valaki mondja meg ,hogy hogyan tudok az alkhimistánál kasztot váltani ,hogy betudjak menni a nagy falon vagy a mellet
  • Zan
    Mégsem,szóval,esetleg valami ötlet?
  • Zan
    ugytünik,megtaláltam...sorry
  • Zan
    Még valami:

Valakinek ötlete,hogy honnan szedjem le a magyar verzióhoz való 2.34.0 -es patchet?
  • Zan
    Sziasztok!
    megint én.A lakótársam kitörölte a mentésemet,sikeresen...ötlet?Mármint nem tudtok egy olyan editor programot,amivel tudok egy 15 ös szintü karaktert generálni magamnak?Utálom az editort,de most valahogyan nincs kedvem megint előlről kezdeni...(pedig lehet hogy az lesz...)!
    Trainert már találtam,de nincs hozzá editor?
  • envoka
    Toronyiránt mentem, és ahol jól adta az xp-t (pl. ork föld, sivatag...), ott sokáig maradtam (amolyan diablós hentelés volt, egy területen 666-szor végigmenni...)
  • wedge31
    lv114 és 39% térkép felfedezés ? talán egyhelyben álldogáltál
  • envoka
    Hoppá... most nézem csak, két amulet, meg két gyűrű nincs is rajta, azt már átadtam egy másik karakteremnek. Ezzel a karakterrel már nem játszottam, amikor a kép készült. Pedig az még dobott volna rajta, mert mindegyik plusz skilles volt.
  • envoka
    Volt driádom is single-ben, de már nem játszom vele, sőt, single-ben már egyáltalán nem játszom, csak zárt szerveren.

• bepe79
    lvl 12 lett a Dryad-om, mivel lvl 8-nál felvettem a Spell Res-t és raktam rá 5 pontot, így most lvl 12-őn fel tudtam venni az Armor Lore-t, ami már nagyon hiányzott. Most már megvannak a legfontosabb skill-ek, már csak a cont kéne a 2 buff (sinister predator és ancient bark) miatt. Most így néz ki:

• envoka
    "...A Temple Guardian jó ötlet, de ez a kutya forma nekem nem jön be, annyira hülyén néz ki, és úgy fut, mintha betojt volna, ezt már csak tetézi, hogy szinte csak melee-nek lehet fejleszteni, mert ranged-nél gyengusz, de melee-nél is csak egykezes fegyverre..."

Valahol lejebb belinkeltem a 60-as szintű templomőrömet.
    A legtöbb ellenfelet leszedi a beépített lövőkéjével, ha valamelyik mégis odaérne hozzá, már annyira le van gyengítve, hogy elég neki egy ütés a közelharci fegyverével.
    Külön távolságifegyverre fejleszteni felejtős.