10050
  • huhuhorgasz
    Leszedtem én a nagyobb fájlt is csak el szerettelm volna kerülni azt, hogy a átékot uninsaláljam. De mint kiderült nekem muszályvolt. A játékom meg már eredeti és most már fut minden tökéletesen. a closed net-es karim meg most lett 25-ös :D
  • McFrost
    Hogy mi értelme, nem tudom? De legalább meg lehet nézni bármikor, nem csak az elején villan be 5 mp-re. Az meg hogy neked nem tetszik a napló, egyéni szocprobléma, ezért nem kell fikázni, mindenki kényelmét nem lehet kielégíteni :)
  • Zan
    szIASZTOK!

Felraktam az eredeti játékot,igen,jeee,végre,most már nem kell warezkednem:)!
    Nos!Alapban én nem találtam(!!!) Sacred2Updatert a játékban,szóval manuálisan leszedterm a bepe által elsőnek közölt linkről a full 2.4 es patchet,ami annak rendje módja szerint fel is mászott,semmi hibaüzi,semmi más.Aktivációval sem volt gond.Viszont!Beléptem a játékba,beraktam a physics effekteket is,5 fps...:D!Nem tudom hogy mi kell ennek,de az tutti hogy nem ati kártya...procim elég kell hogy legyen,a ramom is és elvileg a videókarinak is elégnek kellene lennie,csak nem ebből a márkából...hogy b@sznák meg a rohadt rivalizálásukat meg licenszelésüket komolyn mondom,mindegy.Szóval,ok,kikapcxsoltam,nem nagyon érdekelt amugy.A karaktereket még a régi tört verzióból felismerte(!!!),szóval azért hálát adtam.Persze csak ugy,hogy amikor elősször beraktam őket a save game mappába a patchtele verzió alatt írtam,hogy nem kompatibilis verziószám.Nem baj bent hagytam,hátha majd a 2.4 es patch felhúzza őket,így is lett.
    Na most.Beléptem a játékba,20 mp és kékhalál....!LEstem egyet,hogy ez mis mi a fsssz.Na mondom,lehet valami phisyx dolog van a szarkupac közepén,leszedtem a legujjabb drivert vga-hoz meg phisyx -hez is.Visszalépek,most kicsivel több,30-35 mp mulva beáll mint egy rángógörcs,kékhalál...na ekkor már kezdett felmenni a pumka,főleg azért,mert 2.12 es tört játékon ilyen bajok nem voltak.
    Valami isteni sugallat azt mondta,hogy fgjam és vegyem vissza procihúzást alapra(3.15ghz-ről 2.4ghz-re),megtettem,így már ment,nem dobott ki....!Ma reggel állíthattam egy kicsit a fesznövelésen is,így meghúztam 3.00-ra,így sem dob ki...!
    Már csak azt mondjátok meg nekem,hogy látezik ez,hogy egy játék egy bizonyos proci tuning beállításoknál így reagál?(minden más játéknál semmi gont nem volt az előtő órajellel sem....:S!)

Amugy régebben is voltak már "váratlan leállások",de nem játékok közben,hanem csak ugy...!Vaálószínűleg a tápom a ludas..!
  • TGWH
    Hát az új napló sztem randább, mint a régi.
    A titulusoknak mi értelme? Azért mert eléred az 5. 15. szintet, vagy használsz kombót, kovácsolsz, ilyenekért kapsz, ez már szánalmas...
  • McFrost
    A szünetet be kellett állítanom, jól működik.
    A térkép enyhe színezettsége fantasztikus!
    A titulusokat végre meg lehet nézni, ez jó.
    A napló furcsa, számomra se nem szebb, se nem csúnyább.
    És tegnap bebuktam egy küldit a driádok szigetén:D Nem bírt magával egy pap és megették a muskátlik:D
  • TGWH
    Mert lehet hogy mi akkor vettük meg amikor megjelent, és azóta fent van, azóta frissítjük. Volt közben két fix, meg még egy verzió is asszem, azokat neked lehet nem tette fel, de már leszedték az oldalról.
    Ezért mondtam, hogy egybe szedd le, és alaptól 2.40-ig vagy 2.31-ig patcheld, már régen meglettél volna.
    Azt is írtuk, hogy nem eredeti játékra nem lehet csak úgy patchet feltenni, mert megnézi hogy változott-e v.melyik fájl, és ha igen, akár a betűtípust kicserélted, máris nem indul.
  • envoka
    A kisebb patch 2.34.0-ról frissít 2.40-re.
  • huhuhorgasz
    na megvagyok. Szerencsére így már működik a dolog. Van server is most meg megyek és végre kijátszom magam. 2.0.2-ről 2.40-re most simán felrakta magát. Csak azt nem értem, hogy amikor legelőször a kisebb patch-el próbálkoztam az mért nem működött nekem, nektek meg igen. Ez rejtély számomra. Az a lényeg hogy megy.
  • huhuhorgasz
    most próbálom ezt a telepítési módot. Majd mondom hogy mi van.
  • huhuhorgasz
    Na kérem szépen. A tegnapi történet az úgy volt, hogy fogtam a gépemet és elvittem a munkahelyemre. Ott kötöttem rá a netet. Ott nem engedte, hogy fölrakjam a 2.31-et. Viszont most itthon nekiestem és láss csodát felmászott elsőre. Csak azt nem értem hogy akkor a 2.12-t mért engedte felrakni, ezt meg mért nem? a 2.31 éppen most mászik fel, utána nem tudom, hogy nekieresszem-e a 2.40-ez. De akkor már a kisebb fájlt.

De most kaptam a hibaüzit, hogy a telepített fájl megváltozott, telepítsem újra a sacred 2-t.

Örülök és baszakodhatok tovább
  • Zan
    Nos megvettem a játékot,itt van a kezembe.Holnap telepítek,aztán majd írjátok már meg hogy hol talállak meg titeket játékon belül.
  • Zan
    De be szokott akadni,amikor megváltozik az időjárás,akkor,vagy ha éppen frissít a NoD,amúgy nem mindig 30 fps,van mikor 50-55 is van,csak amikor nagy a nyüzsgés vagy sok a fa,meg ilyenek.
  • TGWH
    Egy nappal a megjelenés után törés? Tudod mit? Remélem soha nem lesz!
    Minimum ide -> SPAM/OFF/WAREZ fáradtál volna el, ha már az utánanézéshez lusta vagy.
  • Prince23
    Patch, linkek

Tudom volt már :D
    de vannak új, gyors linkek is, megnéztem őket:)
  • Budatava
    Sziasztok!
    Van az új javításhoz már törés?
  • Prince23
    Látom tudtok róla, a patchről...
  • TGWH
    Szerintem is egybe szedd le a 955 vagy hány mb-osat, majd a legfrissebbet tedd rá. Vagy a 800 valahányasat, az alaptól 2.40-ig patchel szintén.
    Amúgy a temp mappába van asszem a lementett patch, amit az updater szedett le. Tűzfalnak engeded amikor indítod, és jó is lesz elvileg. Nálam a font csere miatt nem engedte, visszaraktam az eredetit, majd telepítés után az ő ű betűset és jó is lett.
  • bepe79
    Hát ha a 2.12-őt felraktad, és arra nem megy rá a többi, akkor szedd le egy sz egyben a 800 MB-os 2.40.0-át (az újat), és a 2.12 kihagyásával (tehát azt ne rakd fel előtte) telepítsd fel. Így azért mennie kell.
  • huhuhorgasz
    Legalább azt tudom, hogy az aktivációm még megvan, mert most néztem a zárt servereket és beengedett simán a nevemmel és jelszómmal. Láttam is a csomó servert, csak csatlakozni nem tudok, mert ugyebár a serveren nem az a verzió van mint nálam. Na még próbálkozok azért, az ötleteket meg várom.
  • huhuhorgasz
    semmi sem lehet, mert kb 1 hetes az XP-m, amikor felraktam és fasza volt minden akkor is pontosan így nézett ki a rendszerem. Ma reggel leültem hogy játszok a zárton. Látom, hogy minden szürkézve van, amikor rámegyek kiírta, hogy nem jó a verzióm. Aztán itt olvastam, hogy kijött az új patch. Na mondom akkor leszedem a 200 megásat, felrakom és még játszani is tudok majd a neten. Lejött, felraktam, erre azt írta ki, amit néhány hozzászólással ezelőtt írtam (képfeltöltőre feltöltött kép). El sem indult ez után a játék. Na mondom akkor megpróbálom leszedni a játékot, majd felrakni és 2.34-ig patchelni. Már 11 óta szarakodok, de még mindig nem mászik fel. 2.12 után nem megy fel a 2.31-es. És ebből következik, hogy a többit sem tudom felrakni. Már lövésem sincs mit tudnék neki csinálni. az uninstall után még regeditből is kiszedtem a sacred 2-es cuccokat.
  • wedge31
    Most tettem hidegre Thranakot az új ebben az ,hogy most már mellék küldetésben adták feladatnak ,lehet az összes boss kapott küldetést.

A kristálysikos küldit visszont még mindig nem találom.
  • Dante73
    Dehogynem fagyott. Eddig is csinálta, aztán nem, aztán megint csinálta, majd ismét nem. Viszont mindig akkor, ha patkányra lőttem, feldobott valamit, hang beakad, (lövés+patkányvisítás együtt) és beakad, majd kifagy. Mintha a 3 dolog nem menne egyszerre, mármint a visítás, a lövés hangja, plusz eldönteni, mit dobjon. Vistát nem egyszerű befagyasztani, (Az adott részfolyamatot újraindítja) párszor látom is, hogy "gondolkodik" a gép egy pillanatra, de 90%-ban továbbmegy. Lehet, hogy hangkártya bug egyébként, azért is nem mérgelődök annyira.
  • DORSANAX
    ..." Pár alkalommal kifagy, egymás után..."
    Nálam eddig is így volt,50-60FPS-el megy nálam a 2.34-el Elite-el,de időnként "rohamot kap" valamiért.
    Miért,nálad előtte nem fagyott?
    Megj:50-60FPS nekem elég,nem ez a gáz,ha van egyáltalán,hanem a "rángógörcs",ami időnként elkapja és lefagy.De ez nem nagy gond sztem sem...
  • Dante73
    Azért azt hozzáteszem, hogy elég furi a fagyás. Pár alkalommal kifagy, egymás után, olyankor elmegy tőle a kedvem, majd pár nap múlva újra játszok vele, akkor hetekig semmi gond, aztán egyszer csak megint rákezd. És így tovább...
    Viszont a kinézeten ez a mostani patch annyit változtatott, hogy szerintem, megérte, nem mellesleg +FPS-t is adott, a PhysiX is végre normális(abb)an működik... Nincs itt gond azért, legalábbis nem olyan vészes...
  • Titan
    Esetleg vírusirtó vagy tűzfal nem kavar be?
  • DORSANAX
    Értem én,olvastam,amit írtál.
    Csak azért,hogy ne legyen félreértés,én nem siránkozom,hogy megvettem a játékot.
    Max megérte,mert tényleg sokat adott nekem játékélmény szempontjából,jelenleg is játszom időnként vele.Én csak szerényen megjegyeztem,hogy jó nekem így 2.34-el...
  • McFrost
    Mondjuk igazad lehet:)
  • wedge31
    A gombkiosztást nézd meg.
  • McFrost
    Én hiába nyomom a P-t, semmi....
  • huhuhorgasz
    Nekem fontosa lenne a legújabb patch, mert mennék a netre. De most 2.12-ről sehova tovább!!! A sacred updaterrel nem frissíti!!! Megesza fene, mert nem tudok így a karimmal sem játszani. Nálam is kifagyott a játék, utána egy XP újrainstall, a 9.2-es ati driver fel meg eredeti játék és jelenleg semmi bajom sincs. Csak ez a rohatt frissítés. Kezdem unni. Rohattul ám. A saját Update nem tudja felpatchelni nekem.
  • DORSANAX
    Nem hiszem,hogy valakit is érdekelne a véleményem,de azért csak leírom amit gondolok.Én leállok a 2.34-nél és nem sminkelgetem tovább,mert ez már lassan nevetséges lesz...
    Ez a Sacred_2 foltozgatás kezd valamire kísértetiesen hasonlítani.:D
    Természetesen mindenki azt tesz,amit jónak lát.
    "...Karimat, hála az égnek, nem cseszte el, legalábbis nem módosított rajta túl nagyot..."
    ..."Viszont, harmadszor is kifagytam a mocsárban vele, (apropó, csak nálam nőttek meg a patkányok?)"...
    Hát,mit ne mondjak,gratulálok...
  • bepe79
    Megvan az lvl 35, most járok ott, hogy megszereztem a scroll-t, és kavarni kell majd az alchemist-el.
    Legyaktam a Minotaur mini-boss-t is, az sem okozott semmiféle problémát. Ami fog, az a skorpió lesz, de az még odébb van. Lassan nagypályás lesz a karim, még kicsit gyúrom, aztán lehet, hogy megpróbálok csatlakozni a closed neten valakihez. Most így néz ki:

• huhuhorgasz
    a sacred updater végigmegy, letölti a fájlt. Elkezdi telepíteni, majd a vége előtt kicsivel kiírja, hogy előző verzió helyreállítása. És akkor visszarakja nekem 2.0.2-re vagy mire. A legelső verzióra.
    grrr
  • wedge31
    Na végre valaki aki pajzsal tolja mindenki kétkezesre gyur.

Most kezdtem aranyon :
  • huhuhorgasz
    felraktam a játékot hagytam hogy patchelje fel azt nem csinálja. Vajon miért???
  • wedge31
    Nálam se ment mig meg nem adtam a szünetnek a p-ét mert alapértelmezeten nem volt megadva neki egy betü se.
  • Titan
    Természetesen szoktam még játszani, bár most kihagytam pár napot, mert vártam patch-et..:) A sacred2.net-en drhentes néven találsz meg...
    Vagy in-game: Dr.Hentes v. RisingMoon
  • Dante73
    Nem bírtam megállni, feltettem tegnap a tapaszt.
    Karimat, hála az égnek, nem cseszte el, legalábbis nem módosított rajta túl nagyot. Viszont, a grafika valahogy megváltozott. sokkal "keményebb" lett a kinézete a játéknak. Azóta találtam egy újfajta páncélt, (vagy csak eddig nem futottam össze vele?) Nagyon szexi vele a Szeráf, kár, hogy harmatgyenge.
    Viszont, harmadszor is kifagytam a mocsárban vele, (apropó, csak nálam nőttek meg a patkányok?) ami azért gáz, mert az eddig felfedezett részét, kezdhetem elölről. Ez, negyedszer már nem mókás. (Jó, nem egy nagy terület, egy óra alatt megvan, de bosszantó).
    A térkép nagyon szép lett, viszont a napló már nem annyira, valahogy kilóg az összképből, kissé "árkádos". A FarCry2-ére emlékeztet.
    És érdekes, de a P nálam nem működik. Szingliben...
  • bepe79
    Átértem a sivatagba, lvl 34 a Shadow Warrior-om (multiplayer / closed net)

A láp végén a köd boss csak 3. ki-belépegetésre akart zombikat termelni, anélkül meg nem lehet megölni, úgyhogy még mindig vannak bugok a játékban. Az új 2.4 patch-el nekem még nem szakadt a multiplayer, meg most gyors is, élvezhető, játszható. Most meglátogatam az egyik sivatagi barlang mélyén a minotaurt.
  • wedge31
    Jól érted.