10050
  • rage
    Feltettem az új javítást, visszamentem Thylysyumba, megcsináltam pár kisebb küldetést, mentem vele egy másfél órát, egyelőre semmilyen bugot sem találtam.
  • Dorm
    hm, feltettem a sajat updater-evel a 2.4-et. Elso inditas utan 2 perc utan megfagyott. Na mondom jol kezdodik :) Utana szerencsere nem volt gond, azonban kilepeskor a szokasos F9 - Alt-F4 kombo nem mukodik, vagyis az Alt lenyomasara kiirja a karakterre a nevet, aztan az F4et hiaba nyomom meg hozza, semmi reakcio. Vegul alt-tabbal lecsuktam kicsibe, es kilottem a progit, de ez igy erdekes.
    Nektek is modosult ez, vagy csak engem szivat ma? :)
  • huhuhorgasz
    Titan!

Felfejlődtem 34-es szintre. Most már tolhatjuk együtt ha gondolod. Talán majd holnap reggel 7 körültől én sztem fent leszek.
  • Zaraki Kenpachi
    Több ming 20Gb szabad helyvan azon a meghajtón.

Zan:
    Igen originál a game
  • TGWH
    Igen ám, de simán megjátszható egy jég-tűz mágus is, és még Alku képességed is lesz :D A visszatöltési idővel ilyenkor nem kell törődnöd, mert elsütsz egy tűzvarázslatot, majd amíg visszatölt, elsütsz egy jégvarázslatot, mivel a két fajta újratöltési ideje teljesen független egymástól. Más kariknál is így van.
  • TGWH
    Ha a szerverek hu-val vagy pl-vel kezdődnek, akkor az az ee, mert ott csak magyar és lengyel szerverek vannak.
  • Fantusz
    Elfnél el kell döntened, hogy tisztán mágiára gyúrod, vagy esetleg valami fegyvert is használó fél-mágus lesz.
    A mágusnak alap a magas koncentráció, ősi mágia, harctudomány.

A Homályos Arcania fókuszt minél hamarabb fel kell venned a gyors varázslás érdekében.
    A Ragyogó erőnlét fejlesztése lehetőséget ad, hogy valamelyik képességcsoport visszatöltési idejét jelentősen lecsökkentsd (tűz, vagy jég - választanod kell)
    Természetesen használhatod mindkét csoport varázslatait, de az egyik visszatöltési idejét a Ragyogó erőnlét jelentősen csökkenti, ráadásul elég jó védelmet ad, gyorsabban gyógyulsz.

• TGWH
    bepe, van olyan, hogy közös rész. Annak az a neve, mert az a tied, bármelyik kariddal megnézheted. Amit oda teszel, az ott marad. Pl. árnyharcossal találsz egy driád szettet, berakod a közösbe, és a driádod meg majd kiveszi.
    Az első kari a legnehezebb, de ha az meg van, akkor sárga cuccokat raksz a közösbe, meg pár tucat piros itókát, második, egyes szintű kariddal kiveszed, eladod a cuccokat, és máris ott van 100-200 ezer arany, ami bőven elég 15ös szintig, még egy hátas is kijön belőle :D
  • Zan
    Nos én kb 10 szobát látok...!Nem tudom mi van.Nem tudom milyen lobbyn vagyok.Hol lehet azt megnézni/váltani?
  • bepe79
    Ahol meg én vagyok, a Closed Net EU Lobby-n folyton (értsd.: akármikor csatlakozom) kb. 150-180 kreált játékot látok mindig online. De egyikhez sem csatlakoztam, az SW karimat egyedül a campaign módban vittem el lvl38-ig.
  • Fantusz
    Elvileg 75-ös koncentráció fölött lehet három erősítést használni.
  • Zan
    Elkezdtem egy Elfet closed neten(Dreamguard a neve),ezüstben..azért az elején még elég kíméletlen a mágussal ezüst fokozatban rohangálni...de még nem haltam meg,remélem nem is fogok.Viszont!Valami ötlet,hogy szerintetek mit érdemes fejleszteni elfnél,hogy később is hatásosan nyírjon?Most egyenlőre ez az alap tűzlabda van,meg most találtam jégtüskét..!Elég betyár,tetszik,csak nem tudom még hogy milyen lesz később.

Szóval akinek van jó henter elfje,az lécci segítsen már,hogy hogyan fejlesszem.

Más:

Hogyan tudom megváltoztatni,hogy melyik lobbyban akarok menni?Csak mert ezen az EE Lobyn,vagy min nem nagyon sokan vannak...!
  • tomcsa4
    Túl kevés azo a meghajtón a hely, ahol a userhez tartozó lokális mappa van (alapesetben az operációs rendszer meghajtóján). 3,5 giga legyen szabad.
  • McFrost
    Le is kopogom: megjelenés első hetében vettem meg és SOHA nem volt vele gondom: se fagyás, se kilépés, se karakter rongálódás, se kék halál....mákom lenne? :)
    De mo viszont baszakodott mint az állat...
  • Zan
    Eredeti a game?

Esetleg meg lehet próbálni egy új phisyx drivert felrakni,vagy a directx-et frissíteni,vagy nem tudom.

MEg kéne tudnod mire való az a dll,szerintem.

Az erősítéses kérdésre én is kíváncsi lennék.
  • huhuhorgasz
    akkor úgy látszik, hogy nem csak nálam baszakodott a játék, de lövésem sincs
  • Zaraki Kenpachi
    Ezt hallgasátok, felteszem a 2.4-es patchet elinditom a gamet:
    http://picasaweb.google.hu/Pr4d3k1ng/TalalatokAZKepekKifejezesre#5320881364770077330

WTF!!
    Vezérlőpult-programok - Sacred 2 - modosítás - javitás.
    Így kifagy, marad a reinstall, kod unlockolva, újra istall, 2.02 --> 2.4 es patch leszedése, game ellenőrzése 1%-on megáll. 2.12-es patch leszedése inditása: A játék nincsen fent.
    megint WTF!!!!

Valaki segítsem plz, apropó kérdés:
    Hányas Koncentráció szint kell ahoz, hogy mind 3 erősitőt használjam??
  • huhuhorgasz
    Megnéztem és nincs meg ez a kettő nekem sem.

Viszont itt van az egyik plusz set neve és darabjai:
    Alvilági kínzás:
    -Ördögi mellvért
    -A végtelen kínzás sisakja
    -Lángoló vállvédők

És ennyi is lenne ez a set
  • huhuhorgasz
    én is remélem, hogy sima tradinggel ki lehet küszöbölni az ilyeneket, mert az ugye nem számít csalásnak, mivel a játék egy bizonyos része.
  • Zan
    És pontosan ezért jó ez a gém egyrészt,mert a multinak van egy olyan része,ahol nem lehet csalni!Amikor anno a Titan Questet megvettem,hogy tudjak vele multizni is,iszonyatosan elvette a kedvemet az egésztől az,hogy mindenki csal és 900%-os runspeeddel meg 3214234234234-os sebzéssel rohangál,rohadtul illúzióromboló volt.Itt legalább nem lesz(remélem)!
  • huhuhorgasz
    Van ilyen cuccom csak megnézem, hogy mik is azok pontosan. A cseréhez ütköznünk kellene. Azt tudtátok, hogy nem csak 3 set van pl az árnyharcoshoz? Valami olyat olvastam, hogy valamelyik patchel lett még felrakva, de ez most már tuti, mert nekem 4 féle settből van cuccom. Az egyik set pl 3 részből áll. A páncél az biztos, meg ha jól emlékszem vállvédő és karvédő. De majd felírom a neveiket.
  • Zan
    De.
  • McFrost
    Passz....
  • bepe79
    Closed net-es karinál a mentést meg a láda shared részében lévő cuccokat nem az Ascaron szerverén tárolja a game? Mert én így tudtam, de lehet, hogy nem így van.
  • McFrost
    Az nem kell köszi.
  • McFrost
    Add oda mentésed priviben, a közös ládába tedd bele amit nekem szánsz.
    Én kiveszem és rakok be neked valamit érte! De 2.4 legyen fennt, mit szólsz?
  • bepe79
    Tűzvarázslat? Lehet, hogy van valami a Dryad-nak is, de varázslatokban a High Elf az jobb egy kicsivel. Én várok, még nem indítom a Dryad karimat, de együtt closed net-en nem biztos, hogy tudunk játszani, mert nekem angol Sacred 2-őm van Deep Silver-es kiadásban, és az EU lobbyóhoz tudok csatlakozni vele, neked meg magyar verzió, Koch Media kiadás, és te az EE lobbyhoz tudsz csatlakozni vele. De ha van valami megoldás, akkor mehetünk együtt.
  • Zan
    Figy már,várj már meg a dryaddal:),ugye az az a kari,aminek olyan szép kör alakban szét terjedő tűzvarázslata van?:):P?
  • Zan
    Mc:

Ma esett reggel 2 set darabka,de az nem Armantin,hanem Lucreti csillaga,a csuka meg a vért van meg,ha érdekel.

Huhu:

Lehet hogy ott volt az alapprobléma,hogy a ramnál volt feszültségemelés,és az már pirosban volt,azaz még nem teljesen pirosban,de már írta hogy veszélyes vizeken járok...!Nos,most vissza állítottam egy kicsit és pont 3ghz-ig van húzva,egyenlőre így marad,megy mellette a játék,de majd még lehet szórakozom egy kicsit vele.

Estére,vagy majd legkésőbb holnap elkezdek egy closed netes karit,a neve Dreamguard,vagy Kolbaszharisnya lesz,majd keressük egymást gyerekek:)!
  • bepe79
    Már lvl 38 az SW-m, és szívem szerint closed net-en indítanék egy Dryad-ot is. (: Talán azt a karit szeretem a legjobban azt hiszem, csak azzal sokkal nehezebb lesz, mint az SW-vel. De hát ez érdekesebbé tenné a dolgot. A closed net-en a vault-ban / ládában tárolt SW által belerakott cuccokat fel lehet használni (eladni, feltenni, stb.) egy másik closed net-en indított karim által?

McFrost: nekem van pár cucc a ládában, de closed net-en nem tudom átadni, csak ha valahogy tudnék az EE lobbyhoz csatizni, vagy te az EU-shoz.
  • McFrost
    Üvegtigris 3, ja nem sárkány 1. :D
  • bepe79
    Jah, hát most már nekem is megy a maplib.. Amikor írtam, akkor nem ment, sem IE8-al, sem FF 3.0.8-al, sem Opera 9.64-el, sem Safari 4 Beta-val, sem Chrome 2-vel, sem semmivel.
  • McFrost
    Van itt olyan játékos, aki elteszi a szett darabjait a ládájába, hogy később pénzé tegye?
    Én az árnyharcos-Armantin hagyatékát gyűjtöm, de mindjárt végzek és kellene 2 db, hogy teljes legyen! Nincs valakinél elfekvőben?

-Armantin csizmái
    -Armantin lábvédői
  • McFrost
    Csak te...
  • bepe79
    lvl 37 lett a Shadow Warrior-om (Multiplayer / Closed NET), és átértem a dzsungelbe, abban is a 2. resurrection ponthoz. Idáig még egyetlen karimmal sem jutottam el, single player-ben vittem el egy High Elf-et a dzsungel legelejéig. Még mindig 0 death-el állok, pedig viszonylag sok mini-boss-t is meglátogattam mostanra. Most így néz ki a karim:

• bepe79
    Csak én nem tudom elérni a Sacred 2 BOSS térképet, vagy másnak sem megy? A wiki alól sem tudom megnyitni, mert az a link ugyanaz a maplib-es oldal.
  • McFrost
    Mennie kell, vissza fele nem működik.
  • Dante73
    ZAN!
    ATI a dx10.1-el virít, nV a PhysiX-el, utóbbinak egyenlőre több értelme van, ráadásul, az egy plusz chip a kártyán; nem véletlen, hogy drágább... ATI ár érték arányban a legjobb, csak.... érted. Olcsó húsnak....
    Procihúzást SOK játék nem szereti. Csodálom, hogy eddig nem szaladtál bele ilyen gondokba. Majd minden topik tele van a procihúzós problémákkal.
    McFrost;
    Egyéni szoc.problem, az igaz, viszont... Nekem se jön be. Kicsit FarCry2-ős, enyhén "gagyi" De mivel nem egy akkora változás, nálam belefér. A többi változtatás viszont kifejezetten jót tett a játéknak, szerintem.
  • grebber
    Most nézem már csak 7000Ft a game kezd egészen baráti lenni az ára.
    2.34-es mentések működnek a 2.4-es patchel?
  • huhuhorgasz
    előferdülhet a kék halál. Ez jobban kívánja a gépet mint más játékod gondolom. nekem E7400-as procim van ami 2,8Gh és most 3255MHz-en fut stabilan. Próbáltam én is többet, de ott nekem is kék halálozott.