10050
  • bepe79
    Én Open Net-re nem szoktam menni, mert ott tudnak cheat-elni az emberek, de Closed Net-en vagyok, és oda csak a legújabb, 2.4.0-ás patch-el lehet menni. Tehát jobb, ha felrakod a legfrissebb patch-et.
  • grebber
    Hát ez eredeti Sacred 2 még várat magára! Tescoba szédülnek 9990 ft a game.Annyit nekem nem ér meg.Majd probálkozok a Media Marktba ott is elfogadják a bonomat.Elvileg ott van most nézte,de nem látom az árat nem értem azt a weboldalt :(
  • TGWH
    Mindenki a 2.40-el tolja. Zárton meg pláne. Amúgy ha megvetted, akkor alapból fel kellene raknia 2.40-ig.
  • Titan
    Kezdj egy zárt karaktert!
  • Thomas8012
    Sziasztok!Megszereztem eredetibe Sacred 2 ot multi miatt,de 1 seruen nem talalok seot nyilt halozaton:(( Nem tudom az lehet a baj hogy a 2.34 patch et raktam fel lehet hogy sokan a 2.12 patch el toljak? Ha valaki tudna segiteni azt megkoszonem
  • McFrost
    Ma sikerült darálnom egy másfél órát. Esett 10 set item: 1 nem az én fajom, 6 amit nem gyűjtök és 3 amit gyűjtök, de megvan :|

Az élet de bölcs:D
  • Titan
    Na, ma találtam pár újabb hibát ami eddig nem volt..:(
    Ütöm a tagot, elszalad és a karakterem egy helyben kaszabolja a semmit..:(
    Őróbálom üldözni, de mindig elszalad és alig lehet karddal lecsapni..:(
    Vagy ha több támadó van és húzom az egeret a következő "targetre", akkor üti de nem találja el! Fel kell engednem a bal egérgombot és újra le kell nyomnom..:(
    A hirtelen fps csökkenést még mindig nem küszöbölték ki! Megoldás: ALT+TAB majd vissza és minden megy rendesen...
  • Titan
    Igen!
  • wedge31
    Ha kétkezesel fegyverel tolod kardra felesleges rakni ,max egyet.
  • grebber
    A single player történetet is végig lehet tolni coopba vagy más küldik vannak vagy itt hogy működik ez?
  • Zan
    Vedd azt,amivel az EE-lobbyn tudsz játszani,aztán toljuk!!

Karakterem buffokkal(ha már bepe is állandoan rakosgatja be a képeket,akkor már nosza rajta had én is már..):

Nem nagyon tud meghalni...
  • RaveAir
    Te napi hány órát játszol a Sacred 2-vel? :)
  • Prince23
    Már rég ideje!
    egyébként már megjelenéskor érdemes volt megvenni, mint én:D
  • McFrost
  • grebber
    Na a melóba kaptunk ajándék utalványt.Ha van a Tescoba Sacred 2 megveszem!
  • bepe79
    Megvan az lvl 33 a Dryad-al (Multiplayer / Closed Net), még mindig 0 death-el állok, de az első sárkány boss és a Carnach elég meleg szitu volt. Már a mocsárban vagyok, így néz ki most:

• TGWH
    Kérlekszépen azt el lehet nézni hogy a hangja idegesít, de a hangot ki lehet kapcsolni. Az ablak eltűnik, és csak akkor ugrik elő, ha v.ki ír, majd bizonyos idő elteltével eltűnik. Simán el lehet olvasni hogy ki mit írt. Ha nem érsz rá, mert pl. harcolsz, akkor meg úgyis csak a városban fogsz olvasni és válaszolni, akkor meg megnyitod. Az eltűnő ablak sztem az egyik legjobb újítás.
  • bepe79
    lvl 31 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), most megyek majd az első sárkány ellen, közvetlenül előtte járok. Most így néz ki a kari:

• Zan
    Hát nem tudom!Nincs viszonyítási alapom,hogy milyen volt a játék még 2.34 alatt,de azt biztosra tudom,hogy a csevegőablak iszonyatosan irritáló módon történő megszerkesztése nagyon lehúzza bennem a játék iránti szimpátiámat!!!HOGYAN LEHET ilyen sz@arra megcsinálni,hogy minden egyes írás után eltűnik?EZ MI?Még a diablo-nál is,sha nem tuün el,csak amikor én akartam...mindig láttam,hogy ki mit ír!De itt,nem...az már luxus.

Na mindegy,ma du. valaki nem jö az EE-lobbíra gamelni?
  • wedge31
    Én már megcsináltam bent egy jéghidra ami már volt a karácsonyis küldiben van ,utána még egy boss ami teljesen ugy néz ki mint a jetikirály ugyszintén a karácsonyi küldetésben.

Uj terület és használható drop itt nincs
  • Titan
    Sikerült már valakinek megcsinálni az új "karácsony" szigetes küldit?
    Én 3-szor ugrottam neki és mikor be akarok menni a fúria barlangjába akkor ismeretlen hibával kivág az asztalra..:(
  • bepe79
    Én tettem be azokat a képeket, és a Dryad-omon valóban a nyuszifül van most, de az a Húsvét-os küldetésből fakad.
  • McFrost
  • McFrost
    Bocsesz!
  • Titan
  • wedge31
    THX.
  • wedge31
    Az én voltam de az a husvéti küldi nem az uj területes.
  • Titan
    Láttam a kérdést! Én már a választ is tudom! :P
    Artamark kapuinál van egy hajós és mellette nem messze áll egy tag ami a küldit adja! A Karácsonyi szigetre kell utazni és ott van!
    A fórumon olvastam és egy szimpla elfordítás..:)
    Sajna a küldisorozat végéről nem tudok referálni, mert hibával kilépett a játék, mikor a fúria barlangba akartam bemenni...:(
  • McFrost
    De valaki már tett be nyuszifülés képet.
  • wedge31
    Lehet hogy itt még senki se találta meg ?
  • McFrost
    Szerintem sok itt a gyengén látó, mert már én is kérdeztem, de még választ nem kaptam:D
  • wedge31
    Jó kérdés ,fél ancariát átnéztem már de nem találom.
  • bepe79
    Na, megvan az lvl 30 a Dryad-omnak, már a Seraphim szigetén járok, még mindig 0 death. Hamarosan jön a nagy mumus, az első sárkány, ami elég nagy fizikai damage-eket szokott bevinni, mivelhogy rajtam ugrál, meg engem ütlegel. Most így néz ki a kari:

• Titan
    Azt a bizonyos kristály mezőt megtalálta már valaki?
  • TGWH
    Meg kell neki tanítani. Írsz egy listát hogy mit kell engedni és mit nem.
  • jnc
    A Commodo nagyon jó tűzfal, csak túl sokat pofázik, és az asszony nem tudná kezelni. :)
  • bepe79
    Most lett lvl 28 a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net / EU Lobby), túl vagyok Thranak és az Ice Lord legyőzésén, egyik sem okozott gondot, olyan szinten, hogy még csak a közelembe sem értek, amiket kasztoltak ellenem, azok nem értek semmit, mintha odaszögelték volna a HP-m a max-hoz. Most így néz ki a karim:

Alakul, szerintem gyorsabban szedi szét sokkal a championokat, a mini-boss-okat, és a boss-okat, mint a Shadow Warrior-om.
  • Zan
    Itt megtalálod,The Undead Legion Boss Chain Quest név alatt keresd(kb. középen):

Map
  • huhuhorgasz
    ez melyik küldi pontosan? melyik városban lehet fölvenni?
  • bepe79
    Én is megcsinálnám még egyszer a Légiós küldit a Dryad-ommal, hogyha biztosan tudnám, hogy nem kardot kapok majd érte, hanem íjat. De mivel nem tudom, és nem örülnék a végén egy szép kardnak, így még nem vágtam bele.