10050
  • derboy
    Egy kis bug a játékban.Fán legelésző szarvas:)))
  • derboy
    [IMG]http://kep.ivpicture.hu/80098.jpg[/URL][/IMG]
  • GPoWeR
    Majd amikor kell majd 500k tp a következő szinthez, kétlem, hogy 500k ellent fog legyilkolni, mert neked mindegy...
  • grebber
    Emiatt nem fogok újból windowst telepíteni ha most is szar újratelepítés után akkor játszok így max a végére nem lesz bivaly a karakterem hanem kisebb szinti az 1tp-k miatt.
  • huhuhorgasz
    helló!

Nem sokkal ezelőtt én is csak küszködtem, főleg a warez játékkal. Ez után felraktam az eredetit. Azzal is problémáim voltak. Na akkor meguntamés újraraktam a win-t, meg a játékot a 2.34-es patch-ig. Ment minden szépen. De jött a 2.40-es patch. Felraktam a 2.34->2.40 patchet. És hibaüzi. Sz@rakodtam vele vagy 6-7 órát, és nem sikerült megcsinálnom a játékot. Na ekkor begurultam és leszetem a gépről. Beadta az deaktiválást,amivel deaktiváltam, majd uninstall. Ez után registry kipucol. Majd játék install, telepítés végén aktivációs kód beír, madj felraktam a 2.0.2->2.40 patch-et. kkor már simán ment minden és azóta is megy. KOP,KOP,KOP. (most lekopogtam :D)
    Próbáld meg így, nekem így vált be.

Ja igen. Amikor próbálkoztam, akkor úgy is próbáltam, hogy 2.34-ről nekiengedtem a saját frissítőjét. És volt hogy attól sz@art be az egész. Tehát abban is lehet még egy kis hiba.
  • Zan
    Szerintem is kb ugyan ez,amit a többiek írtam,leszeded a játékot teljesen.Aztán megpróbálod teljesen kiirtani a registryből.Valami regcleaner lehet hasznos lenne(bár nekem semmit nem kellett + ban irtani,leszedtem a játékot,és kitöröltem a mappáját).

De lehet,hogy a tényleg tutira akarnál menni,egy új op-rendszer...na az 100% hogy rendbe hozná a kínjaid.Lehet ennyit megérne,ha már 7k-ért megvetted!

Amúgy meg nem kell minden patch,szerintem az csak bezavar.Egyszerüen csak a 2.40-es magyar patch a hivatalos oldalról,a full és kész!
    Hajrá!

• grebber
    Nem jelzett be!Akkor kipróbálom az uninstallt és feltenni az egészet újból.
  • McFrost
    Elképzelhető! Ráadásul ha a vírusírtód bejelzett letöltésnél és vagy felrakásnál, akkor nincs is megpeccselve.
  • grebber
    Nem elég a 2.4 full patch (2.0.2-> 2.4.0)?
  • McFrost
    Így van!
    Érdekes,hogy nekem a javítás kitesz kb. 1,5 gigát, mostmeg ez belefér 500 megába _)
  • TGWH
    Normálisan letörölni a játékot, registryből mindenhonnan kitörölni. Eredeti játékot normálisan feltenni patchekkel, és jó kell hogy legyen.
  • McFrost
    Szedd le a játékot, rakd újból és tedd fel az összes peccset, asszem 4 összesen. Egy próbát megér.
  • grebber
    Már megint beörült :(
    Teleportálás után 1-2-3-4-5 XP-ket osztogat bármit ölök meg.
    Ez így elég sovány sajnos.Nem tudom mit kéne csinálni hogy normális legyen!
  • grebber
    Pedig volt egy ideig 1TP-s dolog,de helyrejött magától menet közben.
    Bár az is elég érdekes hogy megcsináltam 1 küldit mentés kilépéssel kiléptem majd amikor visszléptem ugyanazt a küldit megint meg kellett csinálnom és ekkor volt az az 1TP-s dolog.
    Meg számomra fura a TP osztás annak fényében kiket nyiok ki.Jön rám kobold meg szellem meg medve azt adogat ilyen 37,42 TP-t azt egy szaros emberért meg 400-at ad érdekes.
  • sztip
    Ha meglesz a game ki jön velem tolni vagy hogy mükszik ez lehet oylat hogy az összes kóükldit le nyomni többen?
  • McFrost
    A gém eredeti, nem lehet vele ilyen 1 tp-s dolog.

A másik meg, hogy a gém eléggé zabálja az XP-t, szerintem nem ártana egy átvizsgálás és egyéb nyalánkság. Ha közbe megy a net, mást ne fusson!
    Én mielőtt telepítettem a játékot, újra formáztam a gépem, SP3, minden szűzen! Most sincs rajta semmi felesleges csilivili progi és játék és soha nem is lépett ki, pedig a konfigom haloványabban gyengébb mint a tiéd.
  • envoka
    Bal felső sarokban, a karakter képénél a zöld csíkra viszed az egeret.
  • McFrost
    Bal felső sarok, zöld körív.
  • grebber
    Azt hol tudom megnézni hogy a következő szintig mennyi TP kell még?
  • Zan
    Nem biztos hogy ez a baj,lehet csak annyi,hogy nálad alacsonyabb szintűeket nyírsz és ráadásul bronz fokozaton...
  • envoka
    A warez verziót nem takarítottad le teljesen, maradt utána egy kis szemét (Temp könyvtárban, registriben, meg még talán a sacred 2 könyvtáraban is, ha nem törölted a warez után a maradékot).
  • grebber
    LOL hát egyre jobb ez az eredeti game dolog.Most olyan volt hogy beörült és elég sok ideig csak 1tp-t adott az ellenfelek kinyirásakor ami 1 ütéssel zajlott le.
    Meg kilépked exe hibával :(
  • TGWH
    Üdv, igen, igen, igen.
  • sztip
    Hi! Szerintetek magyarul meg érdemes venni ezt a jatekot a boltba me a sacred 1 et nagyon birtam csak hiányoltam belöle a jo magyarositast meg azt hogy jatszanak vele neten! SZerintetek ez a konfig elviszi max grafon: AMD athlon 64 2 magos 4200+ os, 2GB ram dual-chanel be kötve, ASUS alaplap nforce 4 es chipsetel + támogatásokal , NVIDIA 9800GTX 1GB GDDR3 as ram al! Szerintetek ha most kezdenék el jatwszani holnap akkor találnék magamnak csapatokat esetleg magyar közösséget?
  • balee4
    Nem nem ez a gond, csak a physx támogatást kellett kikapcsolni.
  • TGWH
    Vedd lejjebb a grafikai beállításokat, én is így voltam. Bár én alapból minimumon voltam, csak a négyzetekből vettem ki az x-eket.
  • balee4
    Az új patchel kilépeget, semmi hibaüzenet vagy vmi, egyszercsak kivág asztalra, kb 20 perc game után. A 2.34-el semmi baj nem volt. Igaz csak XP-n nyomtam, mert Vista már kezdettől fogva fagy. Amúgy nem lenne rossz ez az új patch, a trófea rendszer és az új napló is tetszik, de így játszhatatlan.:(
  • Titan
    Igen ezt csinálta pár embernél és a hang driverrel volt baj! Frissítsd vagy a beállításoknál vedd le a minőséget vagy ha van hardweres hang akkor azzal manipulálj! Kapcsold ki vagy be...
  • Titan
    Legfrissebb Physix Driver fent van?
  • Raziel82
    sziasztok lenne eg kérdésem feltettem a 2.40 javítást és a vidókártya drivere ir hibát pedig a legfrisseb van fent a 2.34 el nem vót problémája simán ment mit lehetne tenniserintetek?
    Honnan lehetne leszedni a 2.0.2 2.34 javítást?
    segiséget előre is köszi.
  • grebber
    Na nagy nehezen csak elindult!

Feltettem gamet rá a full 2.4-et és indítottam aktiváló kódot megadtam.Elkezdett tölteni a game kiírta bal sarokba ugye miket tölt be stb azt egyszer csak visszadob asztalra és bezárta magát semmi hibaüzi nélkül.
    Mondom fasza indítom újból akkor meg már beadta a game menüjét is beállítom grafikát és ugyanaz kidob asztalra na mondom ismét frankó.
    Indítom újra ekkor már normálisan ment toltam is vele 1,5 órát egyhuzamban minden gond nélkül!

Eddig ez a PhysX nálam annyiban ki is merült hogy fujja a szék a faleveleket ezerrel semmi több.
  • wedge31
    Nem kell a kod anélkül is elindul ,probáld ki.
  • rage
    Uninstalláld a physics drivert, s tedd fel újra.
    Az is lehet a probléma oka.
    S persze, legyen fent a legújabb hivatalos Nvidia driver.

Illetve, ugye a magyar verzióhoz magyar patcheket tettél fel ?
  • Zan
    Aktiváltad,vagy csak úgy el akartad indítani?Mert az aktivációs kódot biza be kell írni az elején;ez a könyvecske hátoldalán van;lehet hogy ez a baj.Nem nézlek hülyének,de ha tényleg nem írsz semmi konkrétumot,elsőre erre tippelnék.
    Másodikra arra,hogy rossz patchet szedtél le,vagy nem teljes;hallottam már olyat,hogy valamelyik szerverről a 2.40 es patch csak 700 mb körül volt,pedig 1 gb osnak kell lennie(olyan 950 körül).

Írd le mit ír ki.
  • Titan
    A hiba az ÖN lészülékében van! Ha egy kicsit bővebben kifejtenéd, akkor talán tudunk segíteni!
  • TGWH
    Indulnia kell annak. Azt szokás mondani, hogy nincs rossz gép, csak rossz felhasználó :)
  • wedge31
    Elvan szokva a géped az eredeti játékoktól
  • grebber
    Tök jó hogy megvettem eredetibe.Nem indul a game! Grat szép volt!
  • huhuhorgasz
    Valakinek nincs meg a Denderan settből a Denderan csatározása és a Denderan előrelátása? Már csak ez kéne, de minden esik, csak ez a kettő nem. Tudok adni cserébe pl armantin settt darabot, meg még van egy két settes cuccom, ha kell. Ha esetleg valaki kétkezes kardra gyúr szóljon, mert esett egy fasza 4 socketes barna feliratos kard. Elteszem egy darabig, és ha lesz rá jelentkező akkor odaadom. Ja igen és Zárt neten kellene.
  • huhuhorgasz
    Nekem az előző gépem ez volt:
    MSI K8N Diamond, Athlon 64 939, 1GB Kingmax Hyper X DDR, NVidia 7600 Gs 256MB. Ezen futott minimumon, de olykor beakadt pár mp-re.