10050
  • Zan
    Már csak azzal!

#7266 - os hsz-ben le van írva magyarul,hogy miket javít/újít a patch!
  • sztip
    már csak 2.4 esel leeht neten jatszani vagy miket ad még a patch?
  • sztip
    a 2.4 es patch et érdemes fel rakni rá vagy nem?
  • gio54
    Valami speckó biztonsági alkalmazás használsz?
    Az is bekavarhat.
  • grebber
    Igen legújabb van fent procim alapon van már rég csak nem javítottam láblécet!
  • gio54
    Ja, a túlhajtott procidat vedd vissza alapra.
  • gio54
    A 8800 GT-hez felraktad a legfissebb PhisX-et?
  • grebber
    Felhasználói fiokoknál azt irja pedig hogy rendszergazda vagyok. UAC az azonnal ki lett kapcsolva engem idegesített csak!
  • gio54
    A vistán, ha a felhasználói fiókok felügyelete (UAC) be van kapcsolva, akkor nem rendszergazdai, hanem ÚN. általános fiókot használsz, és az uac mindenféle kérdésekkel zaklat. Valódi rendszergazda az UAC kikapcsolásával leszel, de ezt csak a telepítések és a rendszer finomhangolása idejére ajánlom, utána kapcsold vissza, mert az uac sokkal biztonságosabbá teszi a gép használatát, még ha néha idegesítő is.
    Egyébként akkor szoktak ilyenek előfordulni, ha rosszul elkészített integrált telepítőlemezről teszik fel a rendszert, ami mindenféle tweak-eket, programokat, és egyéb kiszúrásokat tartalmaz.
  • TGWH
    Hát akkor vedd meg a játékot eredetiben, és úgy majd tudsz játszani. Ez biztos, még grebber is tudna.
  • haata
    A 2.40-s patch-l miért nem lehet DelSecReges módszerrel játszani? Tud valaki segíteni. Felpatcheltem és indításkor csak az aktiválás és a mégsem gombok jönnek elő, az indítás eltűnte magát.
  • Zan
    Már én is kifogytam az ötletekből...:S!

Rakd ujra a rendszert...vagy mittomén...
  • TGWH
    De, ha csak egy fiókot választottál, akkor az rendszergazdai.
    Sztem add v.ki olyan kezébe a gépet, aki ért is hozzá, majd ő megcsinálja. Jobbat már nem tudok.
  • grebber
    Én telepítettem és nincs másik fiók csak a sajátom de az nem rendszergazdai ezek szerint!
  • RaveAir
    Te telepítetted a Windowst vagy valaki más? Van külön bejelentkezési fiókod?
  • grebber
    Nem!Nemértek én ilyenekhez én csak filmezek meg játszok :D
  • Dante73
    1általán, rendszergazdaként vagy bejelentkezve?
  • grebber
    Ezt tudom de nekem nem lehet megcsinálni mert ez a rész ki van szürkitve nem tudom kipipálni!
  • Zan
    Nekem( lekopogom) eddig egyszer volt olyan isten igazabol gebasz a fagyasokkal,amikor felraktam az eredetit es ra a 2,4 es patchet.Fogta maga es percenkent nem hogy kidobott,egybol kekhalal...majd megorultem.Erre valami isteni szikraken eszembe otlott,hogy hatha nem tetszik neki az fsb szorzom beallitasa a biosban.Atallitottam,most 3.00ghz en all mind a 4mag,igy mar a spontan fagyasok( ertem ezt ugy,hogy egyszer csak letoltes kozben a nap folyaman kekhalal) is minimalizalodta(egesz pontosan eddig egyszer sem volt azota) es a jatek is csak egyetlen egyszer dobott azota Kekhalalt,ami mar kielegitonek mondhato:)!
  • McFrost
    Sajnos elvesztettem a fonalat...mintha még mindig a warez futna....
  • TGWH
    Sőt, ha rendszergazdaként telepíted, és felhasználóként próbálsz játszani, az két telepítésnek számít, legalábbis xp-n.
    Fagyhat attól is, ha túl sok a gépnek a grafikai beállítás. Próbálgatni kell, hogy gyengébb grafikai beállításokkal kevesebbszer fagy-e.
  • gio54
    Az indító ikonján jobb gomb, tulajdonságok, speciális gomb, futtatás rendszergazdaként pipa be, alkalmaz, OK.

Vista alapismeretek, második lecke.
  • Dante73
    Mivel a rendszerpartícióra egyébként nem írhat, csak ha rendszergazdaként futtatod, így természetes, hogy kifagy. Még akkor is, ha nem oda van telepítve, hiszen akkor is irkálna oda, de a Vista nem engedi neki, gondolkodik, majd meghal.
    Többek közt ezért nem szabad a rendszerbe nyúlkálni, sokan kikapcsolják az engedélykérést, belenyúlkálnak, hogy ne indexeljen, és egyebek, aztán teleflémelik a fórumokat, hogy szar a játék, meg a Vista, holott csak nem kellene okosabbnak lenni, mint azok, akik elkészítették... Nem véletlen, hogy úgy működik, ahogy...
  • grebber
    Kipipálni sajnos nem tudom :( Így minden egyes indításnál akkor futtatás rendszergazdaként opciót be kell majd lőnöm.De ha ezzel ritkábban lépked ki megy fagyogat akkor jó.
  • Dante73
    Most ébredtem, így nem ugrik be a neve. Indításnál dob fel ablakot, amiben van egy mégse, és egy engedélyezés opció?
    Ha nincs, akkor jobb klikk az ikonon, tulajdonságok, kompatibilitás fül, futtatás rendszergazdaként. Akkor a kilépkedés -nagy valószínűséggel- sokkal ritkább lesz. Bár, időnként nálam is befigyel. Viszont, mivel Vista stabilabb, sokszor észreveszem, hogy most bizony XP alatt kifagyott volna. (Kis megakadás, valami, általában egy hang betöltődése közben. Nálam pl mindig patkánygyilok közben száll el, mikor visít a szerencsétlen, és ezzel egy időben nem tudja eldönteni, mit dobjon a gép... Száz esetből egyszer-kétszer megakad, ezerből egyszer kifagy...)
  • grebber
    Fogalmam sincs miben fut,de szerintem nem úgy.Engedélykérés??
  • Dante73
    Láma kérdés, de ugye rendszergazdaként futtatod a Vista alatt? És az engedélykérés nincsen kikapcsolva? 2,4-es patchnál ugyan elméletileg már nem muszáj, de biztos ami zicher....
  • grebber
    Nem fogom elvinni sajnos most elkezdett 2 percenként fagyni meg kilépkedni.
    Megyek inkább NWN2-özni azzal nincsen semmi gond!
  • TGWH
    Egy-két küldetésnél még akkor is gyengébb ellenfelek lesznek, nem tudom miért. Útonállók az egyik ilyen, ahogy a kezdő városból az elf fővárosba indulsz. Úgy hogy ez így még nem biztos, vidd el 20as szintig, ez kb. 5-6 óra, ez alatt sztem már meglátod hogy kapsz-e normálisan xp-t.
  • grebber
    Full elölről kezdtem új karakterrel.
    Vissza kellett szereznem egy csajnak a családi ereklyéket és mentem ölni a rablókat (tehát most jártam ott először) és én 6-os voltam ők meg 2-es szintűek.
    Lezúztam őket kaptam küldit szabadítsam ki a foglyokat.Ugyanide vissza kellett jönnöm akkor már velem egyszintűek voltak.
  • TGWH
    Nem leragadtak, csak te mentél vissza oda, ahol már jártál. Ha átmész egy új városba, ahol még sosem jártál, akkor ott vannak alacsonyabb ellenfelek? Amúgy ha azzal a karival kezdted ezüstön, mint amivel háromszor meghaltál, akkor lehet azért nincs még olyan ellenfél, ami magasabb lenne 1-2 szinttel nálad.
  • grebber
    Elkezdtem elölről Ezüstön.Vannak banditák akik nálam több szinttel alacsonyabbak pl én 6-os vagyok már ők meg leragadtak 2-esen na ezekért ad csak 1 xp-t.
  • Zan
    Csak próbáld meg,nem azt mondom,hogy nyomd most azonnal elölről,hanem azt,hogy most próbáld meg,irtsd le az első szörnyet,ami megjelenik(ha árnyharcossal nyomod,akkor már a temetőből kijövet) és ha több Xp-t kapsz,mit eddig,akkor nincs semmi gond!!!

Ennyit azért megpróbálhatsz,nem?Ez kb. 7 perc játék!Ennyiből kiderül,hogy mi volt a kínod több napon keresztül;akkor meg miért nem próbálod már meg???Most már én sem értelek lassan,pedig elég türelmes típus vagyok.
  • grebber
    Miért lenne nehéz értem mit mond.Nem tudom honnan veszed hogy nem értem!
  • GPoWeR
    Nem osztani akarlak, de tényleg nehéz felfogni amit a többiek mondanak?
  • grebber
    Hát ha a küldetések elölről mennek akkor inkább kezdek majd újat!
  • Zan
    Uh egy mondatomat elirtam:

Sokkal tobb Xpt fogsz kapni,mint bronzon kaptal,ha ezuston jatszol.

Sorry kesore jar mar:)!

• Zan
    Pontosan ugy ahogy mondod siman ezustre allitod a karakter mellett a nehezseget mielott belepnel vele.

Nem ellentmondas,mert ugy ertettem,hogy amit eddig elertel szintet(pl. most vagy az egyik kariddal 6. szintu,a masikkal 11.,vagy valami ilyesmit irtal) onnan folytatod,csak eppen a fokuldetes is meg a mellekek is elolrol mennek(bocs hogy ekezet nelkul irok, csak ipodrol igy gyorsabb),de a bronzon elert szitedtol kezded.Szoval ha bronzon 11. szintu vagy,es azmesz ezustre akkor azt 11.szintuen kezdes.Viwzont az elso szorny/ellenfel is mar erosebb lesz malat,tutti,ergo elvileg sokkal tobb Xpt fogsz kapni,mint ezuston.Persze csak ha jol mukszik a game a gepeden; ezzel ki fog derulni.

Na ennel erthetobben nem tudom leirni:)!

Jo ejt all!
  • balee4
    És egy kérdés, ez a tengeralattjáró sehogy sem bírható működésre?

• balee4
    Egy kép a karimról: