10050
  • grebber
    Ez az 500.000 nem valami sikeres.Talán majd a konzolosból is elmegy ennyi ha nem több!
  • bepe79
    Óvodás hülyegyerekek gyülekezete a hw hír-kommentálók, mégis mit vársz tőlük..

Szerintük a Sacred 2-ben 10% a hangulat, meg nem tudja megkülönböztetni a tárgyat a fűtől meg az égtől, meg giccses, ocsmány színek vannak, stb.

Biztosan igazuk van, és biztos ezért adtak el 2 millió példányt az első részből, meg ezért ilyen sikeres a 2. rész is...
  • Dante73
    Hát... Nemtudom. Az utóbbi időkben nem annyira tarol az ubi. Elég sok játék lett szemét, amit mostanában csináltak. (pl FarCry2 - Grafika +++ többiről meg ne beszéljünk.)
    Viszont, azon csodálkozom, mennyire lehúzták a játékot a hozzászólók, és mennyire kevés ment el belőle. Viszont, ezek szerint, Júliusban + tartalom, és eddig sem volt okunk panaszra a támogatást illetően. Úgyhogy, én nem igazán értem a dolgot.
  • grebber
    Ubisoft bekeblezhetné az egész teamet és akkor nincs gond!
  • bepe79
    "A Sacred 2 fejlesztője - a német Ascaron stúdió - csődeljárást kezdeményezett, mert képtelen tovább fizetni a dolgozói béreit és a számlákat."

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=25260

• Dante73
    A szeráfommal tegnap folytattam a mocsárban, 65. szint, 3500 körüli életerő, 4000 körüli páncél + védelem... Egy fa mögött ott egy teknős, (bajnok) rálövök, (BFG) meghalok... Gondolom, én criticalt lőttem, az meg tükrözött. 80% fölötti túlélési bónuszom ugrott, egyetlen lövéstől. Nincs az a kocsis, amelyik megközelítőleg ügy káromkodott volna, mint én. Még jó, hogy nem HC kari volt, akkor lett volna nemulass, így se sok választotta el a monitorom a hamutáltól, ha HC, akkor ma az első dolgom egy új monitor beszerzése lehetett volna, az tuti.
    De hogy BFG-s szeráfot többet nem indítok, az is biztos. Ettől egy lövés, majdnem minden. (Jó, egy boss 4-5, a szeráf szigetes sárkányok is bőven 10 lövésen belül voltak...)
  • bepe79
    Átértem a sivatagba, és már lvl 37 a Dryad-om (multi / closed), a mocsárvilág végén a legutolsó ködboss-nál valami megint bevitt nekem egy critical-t, úgyhogy kondult a harang, de az 1000 feletti armor-omnak és a magas defense szintemnek köszönhetően nem haltam meg, csak eléggé low HP volt, gyorsan ittam is egy potit. (: El nem tudom képzelni, hogy mi a jó ég lehet ott, így régebben már kifeküdt ugyanott egy Dryad-om, és az ráadásul HC (HardCore) volt, úgyhogy annak meszeltek is akkor. A köd boss ugyebár nem tud sebezni közvetlenül, csak max azzal a tölcsér formájú kasztolt vacakkal, az általa életre keltett zombik meg nem szabadna, hogy akkorát üssenek rám, hogy konduljon a vészharang. Főleg nem egy Dryad-nál, ahol magas a defense, magas az armor, és egy csomó olyan skill-em van, amivel elkerülöm elvileg a critical-okat. Na mind1, továbbra is 0 death, és most így néz ki a karim:

• bepe79
    lvl 36 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), a mocsárvilágban megkerestem a Mummy Priest nevű mini-boss-t, ami szépen le is szedte rólam valami varázslattal az Ancient Bark-ot csata közben, de nem haltam meg. Csak feltűnt, hogy túl gyorsan leverték a sima kis zombik is a HP-m felét, meg utána megnéztem az inventory-t, és láttam, hogy a defense feleakkora, mint amennyinek kéne lennie (nyolcszázakármennyi helyett négyszázakármennyi). Még mindig megvan a 0 death, még egy darabig ezt szeretném is megőrizni. Most így néz ki a karim:

• TGWH
    Lehet, hogy ma van karbantartás. Tegnap pl. csak két lengyel szerver volt, néha az ezüst tele volt, de még bronzon is játszottak 30valahányas szintűek :D
  • huhuhorgasz
    Most néztem hogy egy darab szerver sincs az EE-n. Remélem nem hosszútávú a dolog
  • Rusy
    köszönöm sikerült
  • TGWH
    Amikor újratelepíted, utána deaktiválod, majd aktiválod, egyszerű. unlock weblapon le van írva hogyan. Kézikönyvben is.
    Meghalt a 13-mas elfem... visszatett a kezdő szigetre, de nem számolta hogy meghaltam :D túlélési bónusz is megmaradt. Majd pár perc múlva bekaptam egy nagyobb sebzést, mint amennyi életem volt... az az érdekes, hogy egy ellen volt a közelben, és semmit sem csinált... azaz támadtam, de elkezdett sétálni, és akkor kaptam a sebzést...
  • Rusy
    Helló

Valaki meg tudná mondani, hogy ha nem deaktiváltam a játékot újra telepítésnél és a gép sem az mint volt, nincs lehetőségem visszacsinálni mi a teendő? Mert nem tudom megint aktiválni mert előbb le kéne szedni, dobhatom ki a játékot?
  • bepe79
    @TGWH: köszi

@Grebber: pontosan nem tudom, de a fő szál is elég sok küldiből áll
  • gio54
    Szerintem érdemes a főküldetést is apránként csinálni, mert ha egy csomó melléküldetéssel elkódorogsz, akkor esetleg visszamenve a főszálra nem fog adni megfelelő szintű ellenfeleket, és úgy unalmas.
  • TGWH
    Igen, xp-m van.
    bepe-nek gratula.
    Zan, tényleg nehéz volt leütni a vadkant, de csak megdeglett. Az a baj, hogy mindig engem támad, lehet nem szereti a rothadt husit...
  • grebber
    A fő szál hány küldetésből áll?? (Csak kíváncsiságból kérdem)
    [Majd olyan 120 mellékküldi után elkezdek vele foglalkozni pár küldetésig azt megint vissza a mellékküldikhez!]
  • bepe79
    Érdekes infók az rpgwatch-ról: http://www.rpgwatch.com/#11829

Szerintük az Ascaron hivatalosan is bejelentette, hogy készülőben van egy add-on (vagy kiegészítő) a Sacred 2-höz, és készülőben van a Sacred 3 is. Hmmm...
  • grebber
    Megvetem de tököm fog olvasgatni elég ha a gameben olvasom a könyveket Azért van a fórum itt előbb válaszolnak:D
  • bepe79
    lvl 34 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), következő szinten szvsz felveszem a Spell Resistance-t, mert az azért nem árt. Az utolsó két skill-en meg lesz időm gondolkodni, azokat nem mostanában fogom tudni felvenni. (: Most így néz ki a karim:

• wedge31
    Most tényleg megveted vagy nem ?

A kérdéseidre 90°%-ban választ találsz a kézikönyvben.

Az alapvetö különbség hogy nyilt szervert bárki csinálhat és ott tolhatod a single karival is a zárt servereket meg az ascaron müködteti és ök tárolják a mentéseket is ide nem hozhatod a sp karidat.
  • grebber
    Valaki elmondani érthetően hogy a zárt net és a nyílt net között mi a különbség.

PL nyílt netre csatlakozok akkor engem más karakter pl haver ha ő is azon a szeron van meg tud ölni? És ha igen akkor mi lesz a karakterünkkel és a megszerzett cuccokkal.

Ezt az egész netes dolgot le tudná valaki írni részletesen.Haverokkal csoportokban menés stb tehát ha lehet mindenre terjedjen ki a leírás ha lehetséges.
    Nem nagyon toltam még ilyen típusú gamet multiba.(Nem is nagyon multizok semmivel)

Remélem nem nagy kérés.
  • Zan
    Kezdj már egy Closed netes karaktert hallod,aztán tolhatjuk közösen!
  • Zan
    Hát igen én azzal szopkodtam múltkor,hogy elnéztem egy pár dolgot,meg én marha megvártam mindig amíg az a hang nem jön,hogy alacsony a hP-m;sokszor nem szabad,mert a hanggal egyszerre halsz ki.De most szerencsére elég jól állok elég jó felszereléssel is 10-es szinthez képest.Most asszem 15-20% a túlélési bónuszom.Viszont a 37 es singles karinál már 54:)!Ott már nem találok 40. szintnél alacsonyabb ellent..!:)0 death természetesen.
  • grebber
    Nem kell nekem taktika csak figyelni kell ennyi.Csak néha amikor balfasz vagyok az gáz.
  • gio54
    A sacred2.hu-n a fórumban van egy saját készítésű videók topic, ott nézd végig Dion videóit, érdekes és tanulságos lesz, jó néhány taktikát elleshetsz az életbenmaradáshoz.
  • grebber
    A fenébe meghaltam 2-odszorra is pedig már 30% fölötti volt a túlélési rátám:( Most kezdhetem 0-ról feltornászni!
    Baszott nagy a térkép :D Még csak 4,1%-ot fedeztem fel.
  • DORSANAX
    Azt természetesen ismerem,pontosabban én.De ne hagyjátok teljesítmény fülön,mert akkor kilépésnél alapból így jelenik meg és nem tudtok gyorsan rányomni a feladat befejezésére és haláleset lehet akkor belőle.
    Alkalmazás fülön kell tartani játék közben,ha nem akartok "meghalni"...
    Amúgy XP esetében is jó a Shift+Ctrl+Esc is.Nálam az is jó kombináció.
  • bepe79
    Igen, ezt figyeltem én is, hogy egyes ellenek iszonyat gyorsan le tudják püfölni rólad a pajzsot, meg iszonyat gyorsan le tudják püfölni a HP-dat a pajzzsal együtt is. (:
  • gio54
    És a teljesítmény fül alján van egy gomb, erőforrás figyelő néven, ezzel meg tudod nézni, hogy üresjáratban mi tekeri a winyót ezerrel, és még ezer okos dolgot.
  • gio54
    Basszus, figyelmetlen béna balfék vagyok!
    Természetesen Shift+Ctrl+Esc a feladatkezelő Vista alatt, Bocs.
  • DORSANAX
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amúgy meg itt van egy rahedli láda,amit letölthettek és ott van leírva.hogy mit kell csinálni vele,sajátodat el kell menteni,majd vissza lehet másolni,ha kimazsoláztátok a közös rekeszeket:
    http://sacred2.hu/viewtopic.php?t=89
  • DORSANAX
    Bocs,te a ládákat kérdezted.Igen a mentésedből a chest.sacred2chest-et kimentheted és bármikor felhasználhatod a tartalmát később is.Nem kell mást elmenteni,csak ezt a fájlt időnként,ha van olyan értéked,amit érdemes elrakni másoknak,vagy magadnak...
  • DORSANAX
    Bocs Ctrl+Alt+Esc nálad.Elírtam...
  • DORSANAX
    Akkor nálad Ctrl+Alt+F4 és Feladat befejezésével elkerülöd a "halál" bejegyzést.
    Nálam XP alatt símán Ctrl+Alt+Del és Feladat befejezése.Persze fél órát nem lehet várni,de ha megpurcan a kari,akkor nyugisan van idő letenni a játéko/kinek hogyan,az már nem számít/és a Feladatkezelőben rányomni a Feladat befejezésére.

Grebber:single playerben csinálom és tegnap is 2x kipróbáltam.Direkt hagytam magam meghalni.Azért 80% Túlélési bónuszt nem feltétlenül vesztek el pl egy telefonhívás miatt,ami bezavarhat.De lehet más is pl.valami bugféle beszorulós inyencség,ami miatt meghalhatsz.TGWH írt a multiról,de single playerben tök jól jön ez,amiről írtam/tunk...
  • gio54
    A közös ládás átadás single és multi módban is megy, még zárt játékban is az ottani karaktereid közt.
    Single módban a ládáid el is tudod menteni, a karaktereiddel együtt.
  • gio54
    Vista alatt a Ctrl+Alt+Esc hozza elő a feladatkezelőt, és veszi el a fókuszt az aktív alkalmazástól.
    Érdemes kipróbálni mellette a Win+Tab kombinációt is, Aero felülettel látványos, és néha még hasznos is, de ezek csak a háttérbe teszik a játékot, a karaktered ezalatt leapríthatják.
  • grebber
    De ezt single playerbe lehet??
  • Zan
    Nekem Vista 64 van fent,és engedi letenni az asztalra,egyedül az Alt+F4-re nem reagál..:S!

Amúgy nálam sem írja ki a hosszú magánhangzókat,valamiért:S!Ez van.

Closed Neten elértem a lvl 10-et halál nélkül végre,most lekaszáltuk a Vadkant szabad játékban;hát,azért nem mondom,hogy könnyű volt,de azért csak beadta a derekát.Azért tényleg skat számít,hogy az elején van e pénzed vagy nincs...azért volt olyan nehéz,mert nem volt egy fillérem sem,és se páncélt sem pedig löttyöket nem tudtam venni...:S!
  • DORSANAX
    Értem,neked Vista van a gépeden?
    Csak azért kérdem,mert lehet,hogy nekem azért engedi Ctrl+Alt+Del-el letenni,mert XP-t használok.Én amit írtam single módban használom,estleg valaki még itt kipróbálhatja,ha egyáltalán érdekli.Mindenesetre kösz a választ.
    RaveAir:
    Mint azt írtam nálam érdekes módon jelenleg is minden karakter jól jelenik meg./hossú és rövid magánhangzók is!/