10050
  • Daell Drow
    koszi az infokat.
    Akkor ugy nez ki hogy maradok a sima magyar verzional.
    Az Elite GFX amugy jo ATI vga-hoz is? (4870-em van)
  • Fantusz
    Magyar verzió kb 7000pénz. (CD Galaxisnál 6290ft)

Sacred 2 Collector' s Edition kb 13000 ft.
    # Angol nyelv
    # Speciális karakter: hordár ördög
    # Kétoldalas poszter - térkép Ancariáról
    # Hivatalos artwork
    # Hivatalos zene
    # Sacred 2 lemosható tetoválás
    # Egy DVD, mely tartalmazza az ELITE GFX-et, ami egy grafikus update. KIZÁRÓLAG nagy teljesítményű (nVidia 8800 GTX vagy jobb) vga kártyákhoz!

Az Elite GFX szabadon letölthető a netről...

Beleerőszakolt magyarítással az angol verzió bugos - legalábbis néhány fórumon ilyen híreke vannak - mivel nekem is a magyar verzió van meg, így nem tudom mennyi a hibaesély, de a hírekből itélve elég kockázatosnak vélem.
  • szaba75
    szia!

Én nem gyűjtői változatot vettem azért mert nem magyar
    én inkább nem nyúlnák bele az eredeti játékomba.
    De te tudod
  • Daell Drow
    Szaisztok regen sokat toltam az 1-t most letoltottem a sacred2 demot, es nagyon meg tetszet a game ugy hogy meg is veszem. De szeretnem a gyujtoi kiadast megvenni(az a nagy kek dobozos) tudtommal viszont az nem magyar. Erdekelne hogy ebbol mi igaz es ha nem magyar akkor meg oldahato hogy magyarositsam valahogy. elore is koszi a valaszokat.
  • szaba75
    köszi F1 után meg is nézem!:D
  • Titan
    Igen, a labirintuson keresztül...
  • szaba75
    igen ott voltam és onnantól nem tudom ,hogy hova menyek talán a barlangból kellene?
  • envoka
    A szeráf torony mögött van a lejárat. A torony bejárata mellett, jobbra van egy ösvényszerű út.

• szaba75
    szia a szeráf szigeten van a földalá nem tudom ,hogy kell lemenniem egyszerűen nem tudom ,hogy mit csináljak
  • Titan
    Ez a szeráf szigetnél van? Lementél már a föld alá?
  • szaba75
    igen annál nemtudok áttjutni ahova kell
  • Tűzdémon
    magával a főküldivel akadtál el?
  • szaba75
    Aziasztok!
    Tűz,kén és sárkánypikkelyek küldetésénél sajnos elakadtam nemtudtam lemenni ahova írta arra a szigetre fogalmam nincs ,hogy mit csináljak !:(
  • McFrost
    Ütős cuccok, valóban!

Nekem is kellene már tovább vinnem.....
  • wedge31

Ez a sárkányvégzet elég ütös kis cucc.
  • Fantusz
    Vedd figyelembe, hogy lesznek immunis lények is később, pl sárkányok ellen hatástalan a tűz.

Az említett elfemmel csak mágikus képességeket szedtem össze, haladtam is vele, mint kés a vajban kb 40-es szintig, a skorpiók ellen derült ki, hogy védelemre is adni kellett volna, nem csupán a mágiára.

58-as szintű árnyharcossal jártam egy északi szigeten, ahol kellemetlen villámot köpködő lények kikapcsolgatták az erősítéseket, elég jól is sebeztek - egy elfnél a magas varázslaterősség miatt talán nehezebben csapják le a buffokat, de ha ez az én agyonmágiázott elfemmel megtörtént volna (vele nem jártam a szigeten), ott is biztos a halál.

Elfel játszani igazi kihívás, magas szinten is oda kell figyelni rá, nem szabad magára hagyni egyetlen pillanatra sem (csengetnek, telefonálnak stb.)
  • huhuhorgasz
    köszi hogy így leírtad. Megnyugtat hogy a leírt képességeket kezdtem felvenni. Tűzre gyúrok, asszem egész jó lesz. a jég elf indítását meggondoltam. szerintem nem fogok felvenni spec fegyver ismeretet, majd talán mágusbot használatot utolsónak. ha egyedül vok zárt serveren, akkor egy tűzlabda egy ork. lehet hentelni vele.Most 26-os vok.
  • Dante73
    Szerintem minden porblémádra a patch lesz a megoldás...
  • Tűzdémon
    sziasztok
    Egy olyan kérdésem lenne,hogy kinek milyen a küldetés naplója?Csak azért kérdem,mert egy ismerösömnek normális könyvecske mig nekem egy windows ablakhoz hasonlít a naplóm és persze még van egy-két eltérés a beállítási lehetöségeknél is.Ez persze nem befolyásolja a játékot csak mégis kicsit zavaro,hogy nekem miért más.....lehet,hogy lekéne töltenem egy patch-t?
    Néha csinál olyanokat a game,hogy miután leadom a küldit a küldi adot kijelöli mint ellenséget,nem támad,nem mozdul és én se tudom megölni pl. volt ilyen az orkoknál is (oda ment egy ork ·kapu ör·és elkezdte csépelni :) ).Valamint van még olyan is,hogy a tűzlabdát (vagy az összes többi varázslatot)nem ·dobja el·...megcsinálja a mozdulatot hallok egy suhogást és nem történik semmi..van még egy-két érdekes dolog ,de nem akarok regényt irni.
    Mitöl lehetnek ezek?másnak is elöfordult már hasonló?remélem vki tud segiteni,mert már csak arra tudok gondolni,hogy vmi selejtes játékot vettem.
    Elöre is köszi a segitségeteket.
  • Fantusz
    Egyszerű lenne, ha csak a mágiahasználathoz szükséges képességekből meg tudna élni az elf, de ez nem ilyen egyszerű.

Volt egy elfem, amivel elég jól haladtam, egészen a skorpiókig - ott aztán kiderült milyen gyenge a védelme.
    Ma kezdtem egy újat, zárt neten, megfontolom, hogy felveszem az Alkat képességet, sőt talán a pajzshasználat sem lenne rossz - a dilemma az, hogy mi is maradjon el helyettük.

Homályos Arcania fókusz nélkül nehéz elképzelni egy mágust, energiavihar, árnylépés (teleportálás) hasznos képességek, a mágikus csíny combat-magusnak hasznos, az erősítés (ragyogó erőnlét) növeli a védelmet, és csökkenti a választott csoport (tűz,vagy jég) CA visszatöltési idejét.

Koncentráció, ősi mágia, harc tudomány varázslónál alap, páncélhasználat kötelező, alku hasznos, plusz a homályos arcania fókusz, s máris csak négy lehetőség maradt, amiből kettő szintén "szakma" notórius gyújtogató, vagy misztikus viharhívő kell, hogy legyen.
    Taktika ismeret, fegyverhasználat még szóba sem került, erről is lehetne értekezni, hogy ezek egy varázslónál mennyire nélkülözhetetlenek.

• huhuhorgasz
    Nem is baj. sorra veszem fel őket a barátok közé. Remélem azért alakul egy jó kis csapat. Ha akarok indítani egy jég elfet, akkor milyen skilleket érdemes felvenni?
  • TGWH
    Én is, gondolom most érettségi van, így kapásból a suli 5 évfolyamából min 4 vagy 5 ráér :D Hogy miért nem árasztották el akkor ezt a fórumot? Nemtom, de ennyi magyart én még nem láttam zárt neten, mint múlt héten :D
  • huhuhorgasz
    Mért halt ki ennyire a topic? Ellenben egyre többször futok össze magyarokkal Zárt neten.
  • Dante73
    off/on
    Nagyon jó kis rendszer a Vista, hibái ellenére. pl; nem kellett újrahúznom eddig. XP-t most húznám újra másodszor, minimum. Ugyanakkor kékhalált egyszer láttam, azt is saját hibámból, és játéklefagyást sem láttam. Eddig... Ez a játék kifog a Vista biztonsági rendszerén. (ugyanis, ha fagyna, a vista leállítja a részfolyamatot, majd újraindítja, általában észre sem venni, max egy pillanatnyi megtorpanást. (ugyanott, ahol a játék, mondjuk XP alatt mindig merevre fagyott, akármit csináltam) És sok apróság van benne; biztonságosabb, gyorsabb stabilabb. És nem mellesleg szebb...
    No de ez nem az topik.
    Off/off
    ON.
  • TGWH
    Hát asszem vistan ilyen nincs. Ezé kell xp :D A vista amúgy egy olyan oprendszer, amit semmi esetre sem tennék fel. Jó, gyorsabb mint az xp, ha lenne is hozzá gépem, inkább megvárnám a win7-et.
  • Dante73
    Nem találom Vistán a dxdiag-ot. Ha beírom futtatásban, akkor olyan ablakot kapok, amit nem lehet állítani.
    9800Gt pedig kell, hogy bírja, ha minden más játékot is bír, ez se foghat ki rajta.
  • Norec79
    Nem tudom milyenek a beállításaid.Esetleg ha be van kapcsolva az időjárás kapcsold ki nekem az megoldotta a problémát régebben.
  • TGWH
    Próbálta már azt, hogy start futtatás dxdiag hangok hardveres gyorsítás levesz balról a második jelölésig? Ha túl magas grafikai beállításokat adtál meg, attól is fagyhat.
  • Dante73
    Valaki nem tudja, mikor jön a kövi patch? mert nálam még mindig fagy a mocsári részen, keresztülszaladni nem akarok rajta, így pedig nem tudok vele játszani. Tudom, nemrég jött a legutóbbi, de hátha....
  • TGWH
    A másik nem működik, a saját meg még készülget :D
  • vidu01
    Már én is jártam így, egy idő után rohadt idegesítő lesz hogy mindig ott van a nyomodban.:)
  • vidu01
    Keress vmi normális képfeltöltő oldalt szerintem.
  • ezrael
    Az egyik küldit nem tudtam teljesíteni, amikor malacokat kell pókoktól megóvni és erre a fickó, aki megbízott úgy "döntött", hogy velem marad! Gondolom valami bug lehet, mert azóta sem tudom lerázni...de végül is nem baj, hiszen azóta is van egy halhatatlan kísérőm "Thomas"...nem üt ugyan nagyot és idegesítően "keresi a bajt", összességében azonban legalább nem vagyok egyedül.
  • TGWH
    Jó elfem:
    http://X.hu/090428/sacred2_2009-04-28_23-36-18-28_www.X.hu_.jpg

Rossz elfem:
    http://X.hu/090428/sacred2_2009-04-28_23-34-25-45_www.X.hu_.jpg

kepfeltoltes = X

Érdekes lesz a két stílust együtt vinni :D
  • TGWH
    sacred2.net-en van az összes karakter, ott megnézheted.
  • szaba75
    Sziasztok valaki küldene kb. egy 100-as inkvizitor-rol képet?
    kiváncsivagyok ,hogy hogyan néz ki.
  • grebber
    Vistám van ott a hangnál semmi ilyen nincs semmit nem lehet módosítani.
  • TGWH
    De lehet, csak nem mindegyiket.
    grebber, start, futtatás, dxdiag, hang, hardveres gyorsítást vedd lejjebb balról a második vonálra. Talán segít.
  • vexdecore
    A hátasokról.
    A legfontosabb különbség a lovak és a kaszt spec.hátasok között(legalábbis a high elf-nél,amivel én játszok),hogy a kaszt spec.hátason ülve lehet használni a CA-okat.
  • huhuhorgasz
    ezt csak megerősíteni tudom én is sajnos