10050
  • Reggaester
    Na ez a nem mindegy

• j0nNyKa
    faszásos oldal, grat
    letöltésekhez odaírhatnád h feltöltés alatt... vagy ilyesmi, mer én spec vártam vagy fél percig, hogy betöltsön, mire rájöttem, hogy betöltött, csak üres :]
  • Drilla
    A Soundblaster kártyákat nem kezeli korrekten, egy csomó beíró erre panaszkodik a német fórumokban. Azóta nekem sincs semmi gondom. 1920x1200-as felbontásnál sem akad, a hang folyamatos.
    Akinek semmi baj nem volt a játékkal, szerintem örüljön a mázlijának
  • wedge31
    Menj a föszálon majd az egyik városban lesz egy npc amelyik egy fénysugárban áll nem tudod nem észreveni.
  • mzoleeeex
    Csátok lenne 1 jó kérdésem hogy mikortól és hogy lehet a speciális mountot megszerezni. Köszi
  • envoka
    Aki már régen járt a készülő Sacred 2 Magyar Fan Site weboldalon, vagy ha esetleg... véletlenül...még nem ismeri :

Link

A frissítés folyamatos. Több dolog mellett ma felkerült a Szeráf karakterlap. A többi karakter
    elkészítése már gyorsabban fog menni, mivel az alapok már megvannak hozzá.

Ha esetleg valaki már régóta játszik és tud készíteni jó kis karakterfejlesztéseket. azt örömmel fogadnám, és kitenném az oldalra. Jöhetnének tippek-tanácsok is karakterfejlesztésekhez. Képeket is küldhettek, felteszem azokat is. Aki 9-et küld egyszerre, azt külön albumba teszem. Az e-mail címem megtalálható a főoldalon, az "Impresszum" menünél.
    Jah...és a fórum is működik az oldalon :D

• wedge31
    Lovat már akár a legelején keres egy lókupecet patkó jelöli.
  • GanXstaZoleeWrk
    Bugokkal kapcsolatban, nállam minden maxon és semmi gond nincs a játékkal, a telepítéses mizérián kívül nem hinném hogy félkész lenne a játék.

Melyik szintől lehet mountot venni és hol?
  • wedge31
    215 a level cap.
  • foxxi
    Az endgame után nyílik meg a következő szint (logikusan) ahogy olvastam 150 a max szint (de lehet nem)
  • foxxi
    Érdekes olvasnom mennyi bajotok van a játékkal. Nekem semmi... Pedig csak annyit tettem mint gondolom ti hogy patcheltem majd hotfix oszt lehet játszani. Térkép jó, asztalra nem dobál ki, nem fagy, hang van... Max azt róhatom fel hogy a Sacred végjegye alá tartozó időnként 1-1,5secre megáll a cucc majd minden oké.

Szal nem vágom. (Nvidia karim van)
  • Nabunaid
    Engem az zavar a legjobban /pedig most már fent van minden javítás/, hogy hiába állítom át a billentyűzet kiosztást, minden egyes játékindításnál visszatér az alaphoz /default/. Nagyon bosszantó.

Amúgy én is átmentem ezüst nehézségre és meg kell mondjam ég és föld a különbség, végre van értelme a játéknak, már az elején is kihívás! Azt tudja valaki, hogy kb. hányas szinten érünk a játék végére és van-e még további nehézségi fokozat mint az elsőben? Megköszönném, ha tudná valaki.
  • wedge31
    Kezdem szerencsésnek érezni magam mikor ilyeneket olvasok hogy van aki tonnányi bugal találkozott meg hogy félkész a játék meg lefagy a gép.
    Valoszinü optimalizácios probléma lehet mert én a megjelenés ota tolom és csak két bugal találkoztam :
    -elöfordul hogy a megölt ellenség nem esik össze állva marad
    -Kb 5 óra játék után bellasul az egész ilyenkor kilépek majd vissza
    Ennyi.
    Engem csak egy dolog zavar hogy szerintem kicsi az inventory.
  • xido
    a futtatásban írd be,hogy dxdiag,aztán a hang-fülnél a hardveres gyorsításnál vedd le a csúszkát minimumra...
    ezt anno az assassin's creed is kívánta,hogy legyen dialógus hang,ne csak zene meg effetek:)
  • Norec79
    nekem tökéletesen fut a játék eddig egyszer okozott hibát.
    SE grafikai se hang problémém nem volt mázim van.
    Más
    kiprobáltam az elf karaktert és szerintem egy kicsit magasak a reg idök egy olyan karinak aki varázslatokból él. A tüzlabdát már levitten 3.2 mp-re de csak lvl 1-es és már kicsit gyenge a komolyabb varázslatok 7-8 néha 12-14 mp reg idövel rendelkezik elég gáz.
  • TGWH
    Most már csak az az egy kérdésem lenne, hogy ezt hol lehet kikapcsolni, mert a játékban nem találtam. Köszönet, így már teljesen logikus, miért gondoltam arra, hogy gond van a hanggal :)
  • Drilla
    Esetleg másnak is segítség lehet:
    nekem telepítés után szinte folyamatosan akadt a game, a hangkártya hardveres gyorsításának teljes kikapcsolása megoldotta a problémát. Azóta folyamatosan, nagyon szépen fut. Memory leaket nem tapasztaltam, még 8 órai () játék után sem.
  • Rettenthető
    Ez a logika téves, mert nekem 4 GB RAM-m van, ennek ellenére aránylag sokszor kinyom az asztalra.

Más:
    Most lvl 31 a karim, de ennyi játék után, olykor az az érzésem, mintha fizetnem kellett volna az alfa-tesztért, és most azzal játszom.
    Nem tudom, a hibákat vajon érdemes írni, és aztán elküldeni nekik?
    Vagy egy Háború és béke vastagságú könyvvel ne fárasszam őket, úgysem olvassák el, esetleg teljesen tisztában vannak vele?

Ja és, - mint nem programhiba, hanem - mint játékbeli probléma:
    Persze lehet csak én nem látom, de ha mégsem, és valóban kimaradt volna a 'Pause' fu(n)ckió, akkor aki ezt javasolta, hogy kimaradjon, azt azért magáévá tehetné egy lipicai csődőr.
  • rage
    Igen, ez így van. De ha harmadik oprendszerre is fel akarja tenni, akkor az egyiket előbb vissza kell vonni, s utána mehet :)
  • xido
    hát..logikusan igen,mivel a másik oprendszerre nem telepítetted még fel..gondolom rak a system mappába is pár dolgot,meg a registrybe is..
  • balee4
    wedge31: majd írd le légyszi, mire gyúrtál az Inkvizítornál
    A játékot csak 2x lehet aktiválni? Ha átlépek ugyanezen a gépen másik oprendszerre, aktiválnom kell még1x?
  • TGWH
    Mármint nuku monolit?
    Piszokjó egy játék ez nah :D csak az a rohadt reg.time csökkenne már... még azt sem tudom merre fejlődjek, kb. egy ca elég is lesz.
  • wedge31
    Én F9-el mentek és rendes mentést nem csinálok ugy lépek ki akkor mindig ott kezdek ahol mentettem probáld ki.
  • rage
    Én néha indítok egy cooperatív online játékot
    Akkor egy kis szigeten kezdesz, ahol van egy portál is.
    Innen azonnal át lehet teleportálni bármelyik másik portálhoz.
    Most innen kilépek, rendes single playerbe be, s máris ennél a másik portálnál vagyok.Néha ezzel a trükkel elég sok mászkálást lehet megúszni :)
  • balee4
    TGWH üzijére válaszoltam:D
  • balee4
    mondjuk lehet, hogy a Vista a ludas, majd megnézem XP-n
  • balee4
    eredetivel, tegnap vettem meg a gamet
  • TGWH
    Nekem semmi bajom a térképpel :D nálad lehet v.mi gubanc, ha másoknak sem rossz...
    Játszottam, feljöttem 6., 7. szintre :D egyszer lement az fps 9-11-re, nemtudtam mibaja, kb. 10 perc után esett le, hogy az f9 nemcsak a mentés, hanem a fraps is elkezdte felvenni a videókat, így maradt a végére 800 mb szabad helyem :D videókat letöröltem, van 11 gb :D és kép nem volt, csak hang a videókban... érdekes. Persze hogy egyetlenegyszer fagyott le, pont akkor amikor már jó régóta nem mentettem. Az a legrosszabb, hogy mindig a monolitoknál tudsz kezdeni, nem értem a régi jól bevált rendszert miért kellett eldobni...
  • Dante73
    Detto
  • rage
    Én eredetivel
  • plu604
    lehet egy kérdésem? :D
    ti eredetin toljátok, törtön vagy demoval?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha törtön, honnan kaptátok le? üzenetben is jöhet a válasz csak jöjjön :D
  • rage
    Nekem az egyik küldetés során elment a hang, mikor 40 koboldot kell kinyírni.Aztán jön a koboldfőnök, s mikor meghalt, hirtelen visszajött.

Nálam a zene megmaradt, a háttérzaj ment el.
  • wesker24
    Nálam ugyan ez van csak forditva ! Nálam csak zene nincs !
  • Robez84
    most komolyan nem tudja valaki mi lehet a baj? zene van meg beszédhang de háttérzaj nincs...pls help meee!
  • wesker24
    Nélam meg nincs zene de minden más hang van !
  • rage
    Az majd visszajön magától pár percen belül :)
  • Robez84
    nincs háttérzaj ... Grrr
  • rage
    Szerintem memóriakezelési hibája van, s ez okozza a gondok zömét. Ha többször egymás után elindítom, mondjuk ötödik után már alig kap levegőt a gép. Ugyanez igaz, ha sok órán át játszom vele folyamatosan. Aztán egyre nagyobb a felfedezett, bejárt terület, ami szintén növeli a memória-kihasználtságot. Könnyen lehet, hogy a legtöbb embernél ezért fagyogat idővel. Ez alapján minél kevesebb RAM van a gépben, annál gyakrabban kellene előjönnie ennek a problémának
  • Reggaester
    Minden szoftver fejlesztésénél sokkal több pénzbe és munkába kerül az utómunkálat, mint maga a fejlesztés. Anno a Starcraft és maga a Sacred 1 is tele volt hibával meg bugokkal. És nézünk csak rájuk most, azoknak a hibáit sem 1 hét alatt javították ki, a Starcrafthot még mostanság is jöttek patchek, pedig az már igazi veterán Amúgy meg:

A türelem keserű, de gyümölcse édes. (Rousseau)
  • tugyiti
    :D majdnem ua. a konfigunk csak nekem dq6 deszka van alatta meg evga a video kari,milyen monitoron nyomod?