10050
  • Sir Quno Jedi
    Épp ez a gond. SZeráffal izirájder, mert durván fel lehet páncélozni, meg van bőven hp-ja és ellenállása. Elf mágus csajt egy ütésből is kivégzik olykor silveren (elején tuti). Elfutsz valaki mellett és beng.

Legjobb, hogy kínomban már nagypajzzsal toltam, hátha és az az egyetlen,meg a nehezbb pánclk, amik életben tartanak egy ideig. AZ más kérdés, hogy olyan fos lesz tőle a rekoveri tájm, hogy öröm nézni és a karakterem is úgy belassul tőlük, hogy lassított felvételbe fut.

Jó vért és pajzs nélkül még a bronze is érdekes tud lenni ám!

Az eső részt is pl. wood elf-fel toltam végig, mert a szeráffal túl 1xű volt (pedig 2/3-áig azzal is eltoltam).
  • Reggaester
    A 2. pontot nagyon rosszul gyanítod
  • McFrost
    Lvl 12 után érkeznek majd a 15/16-os csontik és banditák tízesével, bedurvul majd hidd el a bronz.
  • SuLtAN17
    Az nem kifejezés hogy tele van hibákkal én néha olyanokra akadok hogy kitépném a hajam. Amitől totális csalódás ebben a játékban az a mount. Hátulról akkora segge van a lónak mint egy 400 kg-s nőnek (minden maxon!) rendben ezt még elnézném de az egész lovaglás dolog egy kalap szar már bocsássatok meg. Alig leszel tőle gyorsabb, mindig leszállni felszállni a mountra gyakra beragad és nem tudok felszállni rá akkor kilép-belép, nem beszélve a pixelfalakról ahol a ló nem tud elmenni (konkrétan egy hadseregnyi ló elférne de az enyém nem) és a legidegesítőbb hogy jön utánam mint egy pulikutya. Maga a játék nagyon élvezetes ennek ellenére is (20-as szeráfom van ezüstön) de ebbe a mount dologba több időt is belefektethettek volna.
  • Hegyirabló #1474
    Úgy gondolom, hogy valamit nagyon eltolhattál, én silveren megyek az Árnyékharcossal, ami ugye kifejezetten közelharcos, nem varázsló, s pont az a problémám, hogy nincs igazából kihívás a játékban. A gyógyóitalokat nem győzöm eladni, eddig ellenfélben emberemre vagy szörnyemre nem akadtam még.

DeBy:

1. Gondolom igen.
    2. Ha jól emlékszem mellékküldetésekkel együtt 50 óra, azok nélkül gyanítom, pár óra alatt is végig lehet csinálni.
    3. A játék a pöcs után is tele van hibákkal, felsorolni most itt nem lehet, mert leszállna az éj, mire a végére érek.
  • Sir Quno Jedi
    Beszartam. Mivel demóban könnyedén lev8-ig kúsztam bronze-ban szeráffal, mondom próbálok egy máguscsajt silverben. BAZKI 5x haltam meg CSAK level4-ig. Hihetetlenül dúrva. Legelső arra kószáló tucatmob letöröl a föld színéről. Jöttem ki az oskolából, hogy trallala, meg szépek a pillangók, erre ott dekkoló bandita féltized másodperc alatt agyonbaxott. Mondom HEEEE???! :DDD

Másodjára már a két banditáig jutottam. :D

Aztán pár óra szenvedés után ami szó szerint élethalálharc minden egyes talpalattnyi földért a respawnoló mob-okkal, meguntam és áttoltam bronzre. Na ott meg mint kés a vajon, csak éppen szinte mindenki 1 exp-et ért. Áhhhh... idegesítő. Mostmár előreszaladtam oda, ahol jön az exp is, de lassan megint sérthetetlen vagyok. Meteoreső + jégvihar és csókolom, viszlát. Fura.
  • DeDy
    Üdv.
    Lenne néhány kérdésem.
    1. Mivel két oldali kampány van 2 befejezése is van a gamenek?
    2. Mennyi a játékidő kampányonként, fő és mellékküldikkel külön?
    3. A két patch után milyen, mennyi bug maradt a játékba, ha maradt?
  • tugyiti
    természetesen sőt kb. a 20. szinttől kezdve jóval magasabb szintüek lesznek.teszem azt én most vagyok 36lvl az ellenek meg 42 eddig csak kb. 4-5 lvl szintkülömbég volt mostmár 6 van tehát ha jól számolom 70lvl kb. 90-95 szintüek leszenek a mobok
  • hapi
    Hadd kérdezzem meg hogy végig az egész játékban az van, hogy ha te szintet lépsz akkor az ellenfelek is? Ez már az oblivionban is elvette a kedvemet.
  • Hegyirabló #1469
    Így van, nekem is ez volt, bár az is szánalmas, hogy ha megy a vírusírtó, akkor nem lehet rendesen letölteni.
  • McFrost
    Kapcsold ki a vírusírtód, tölcsd le a 2 peccset, telepítsd fel és utána kapcsold vissza az írtót. Én 4x optam emiatt:)
  • XeeN
    Nekem az tetsztik a legjobban amikor a legyilkolt csontváz az utolsó leheletével azt nyöszörgi: Nem fair, mert neked van healing potion-od!
  • Rudi27
    Nekem eddig a kedvenc konzol üzim: használd a varázs kombinációt, alt+f4. .
  • Nandusz
    Lehet, de erre nem figyeltem fel eddig.
  • rage
    Indításnál ugye mindig kiír valami poénos dumát a játék.
    "Ott vagyunk már ? Ott vagyunk már?" vagy "Ha nem tetszik, hogy túl sokáig tölt, töltsd be magadnak". Volt olyan is, hogy "save game not found", meg "loading errors" is.

De most volt a legjobb : "Back-to-desktop services activated"

Kéne nekik írni, hogy igen, vesszük észre:)
  • Nandusz
    Nahh most installálom a C:-re.....azt, hogy ott miért angolul kommunikált velem az passz....ugyanis egész addig magyarul ment...na mindegy.
  • rage
    Mellesleg valóban fura, hogy angolul kommunikál veled a patch telepítője.
  • Nandusz
    Yes....most uninstallálom, helyet csinálok a C:-on, oda is installálom, és lesz annyi hely, mint a nyű.
    Ráadásul az újbóli installálás előtt törlök minden bejegyzést a regeditből is!
    De egyébként az alapjáték simán megy a notin, csak ezt a nyamvadt peccset és utána a hotfixet ám felrakni....csupán ennyivel van most bajom.
  • ROMOTO
    Nem, nekem simán felment, a notidra pakolod?
  • DORSANAX
    Ma onnan töltöttem én is,nekem jó volt.Lehet,hogy néha hibásan jön?
  • johnnie_walker
    Én is így jártam, hibás a letöltött fájl, le kell töltened újra. innen töltsd le.
  • DORSANAX
    Egyébként a patch telepítője is magyar szövegű volt,nemtom neked hogyan kezdte,de lehet,nem a HUN-t szedted,t.i. amikor lejött:Sacred2-HU-2_10_0_0.exeés Sacred2-HU-2_10_1-nek kell formailag lennie...
  • rage
    C-n van elég hely ?
    Kell a patcheléshez 3,5 giga szabad hely a C-n.
  • DORSANAX
    "említett",bocs...
  • DORSANAX
    Ma regisztráltam,majd felmentem az említet oldalra, rányomtam a HUN zászlóra és amit letöltöttem,(2.10.0 és 2.10.1)símán felment a játékra.Én is 'D"-re tetttem,de ez nem érdekes
  • Nandusz
    Na akkor most kezd tele lenni a bögyörőm, mert leszedtem a sacred2 oldalról IS a peccset, de nem akar felmenni, mert ilyen baromságokat ír ki, esetleg találkozott valaki ilyesmivel? (a hülyeségeket gondolóknak ismételtem mondom, hogy EREDETI, FULL ERDETI. MEgvásárolt a játék!!! csak mielőtt az ilyen faszságokra akarnának célozni)

• zenemagus
    Jah néztem a képet de nem vettem észre... Szokás szerint mint mindig most is melózom valószinű azért.
  • rage
    F9 után ne menj neki a monolitnak, hanem egyből lépj ki.
  • rage
    Ja igen, újabb kérdés. Találtam egy jó kis kétkezes fegyvert, de piros, s nem tudom használni. De hogy miért nem, az nem derül ki az adataiból. A Diablonál láttam, hogy pl nem elég hozzá az erőm.
    Itt annyit látok, hogy szint : 12 én meg 16-os vagyok.
    Nincs benne, hogy csak egy bizonyos karakter használhatja, egyszerűen csak piros. Honnan lehet tudni, hogy miért ?
  • Hegyirabló #1449
    Mindenki kezdő még.
  • DORSANAX
    Az mit jelent,hogy aktiváltam?Mert bizony megtapogattam,ha erre gondolsz.
    Én még kezdő vagyok a Sacred 2-ben.
  • rage
    Én már annyi patkányt kiirtottam, hogy szerintem éhen fognak halni a környék macskái :)
  • Hegyirabló #1446
  • DORSANAX
    Még egy hasonlóság vana Diablo-val,ha újra elindítom a játékot,akkor a környezetemben felvehetem u.azokat a tárgyakat bizonyos dobozkákból,ibrikekből,amit már kilépés előtt felvettem...
    Bizonyos kisebb ellenségek "újrateremtődnek",mint a Diablo-ban.
  • Dante73
    Viszont, most vagy 2 órát mászkáltam, küldit megy 1-et kaptam összesen. Mondom, oké, akkor főszál. Valami Falon belül, vagy mi a címe. Nem jutok be. Próbálom megkerülni a kaput, vagy egy órám ráment, Kb 1000 hárpiát, élőholtat, patkányt, pókot, vaddisznót kiirtottam közben. Na most unom egy kicsit.... És még mindig nem jutottam be....
  • zenemagus
    Sziasztok! Nektek volt már olyan tárgy aminél csak azt láttátok hogy hány kockát foglal az inventory-ba?
  • Dante73
    Nem. Ugyanoda rak. Legalábbis, engem eddig mindig ugyanoda rakott, ahol mentettem. Azaz, F9, kilépés mentéssel, és a kövinél oda rak, ahol mentettem. Úgyhogy vagy aktiváltál egy monolitot közben, vagy bug. (Vagy a bug nálam van...)
  • rage
    Szerintem semmi gond ezzel, én úgyis a városban szoktam abbahagyni valahol, mert eladom a cuccokat, aztán exit.
    S legközelebb ott kezdek (persze, a monolitot aktiváld)
  • DORSANAX
    Játékon belül lehet magyarul csak kihasználni az F9-et,amig nem lépsz ki totál...
    Így már értem.Most megint jól elmagyaráztam magamnak
  • DORSANAX
    Már kipróbáltam,az van, amiről beszélünk,vagyis ha kilépek a gammából,és újra elindítom a játékot,akkor nem a "mentés és kilépés" pontos helyére tesz vissza,hanem a "Diablo város"-ba,átvitt értelemben...