10050
  • foxxi
    HotFix és szar... időnként egy-két tized secre megáll a játék.. és ezt folyamatosan csinálja... ügyesek voltak.
  • Hegyirabló #1557
    Bocs, de ez most pöcs, vagy "csak" hotfix?
  • Hegyirabló #1556
    Én főleg csak Sacred kocka vagyok.
  • Hegyirabló #1555
    Közben azért végigvittem a BFME I-II-t, Indy és a Emperor Tomb, belekezdtem a Marvel Ultimate Alliance-be, de az csak 1 pálya volt, egy Tomb Raider, de azt is csak a kedvesem kislánya miatt, na meg persze Hitman, de ezek csak 5-7 napos játékok. Illetve most a Sacred 2 előtt unalmamban X-wingeztem keveset, meg Jedy Academy és Outcast.
  • Sir Quno Jedi
    Az egy buzi!
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom, ez úgy hangzott, amiért simán fordítva adják rá a kabátját az emberre. Igaz, a sok WoW drogos mellett ez már szvsz. fel sem tűnne. :D

Én is kocka vagyok, de azért igyexem mindig MÁS játékokkal tolni, ha lehetséges... :DDDDD
  • Kimi23
    Na végre, az új patch-nek köszönhetően nem kérdez állandóan az UAC Vistán, és szép simán elindul, ahogy kell a játék.
  • Hegyirabló #1551
    Hát igen, Boba Fett a király.
  • Hegyirabló #1550
    Attól függ mire?
  • Sir Quno Jedi
    A jedik hol izgatnak szerinted?! Fikcionális béndzsa karakterek.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt vehetjük beismerő vallomásnak?! :D
  • Hegyirabló #1547
    Jedis.
  • Hegyirabló #1546
    Egyébként összeszámoltam a kedvedért, bármennyire is fájó lesz:

kb. 10 alkalommal vittem végig a Battle Mage-el és a Dark Elfel, 5-5 alkalommal a Wood Elf és Seraphim, 2 Vámpírnő, 1 radiátor, 1 törpe. Ez 34, ami elég közel van a 40-hez. Igaz, a 4 év alatt más játékkal nem is nagyon játszottam, a baráti köröm már furcsálta is, hogy még "mindig" a Sacredet tolom.
  • Sir Quno Jedi
    Melyikre gondolsz?
  • Sir Quno Jedi
    Ennyire hülye már tényleg nem lehet valaki???! :D Szerinted a VÉLEMÉNYEDET fogom törölni, vagy a teljesen fölösleges és parttalan civakodást, ami itt folyik egy ideje és abszolúte offtopic?!
  • Hegyirabló #1543
    Jaj, még valami, ezt most jó szándékkal évődés nélkül kérdem: ennyire célba talált valamelyik jószándékúan évődő viccem, hogy így megsértődtél miatta?
  • Hegyirabló #1542
    Ez a módszered, igaz? Törölgetni? Egy fórumnak éppen az a lényege, hogy a neked nem tetsző véleménynek is ott a helye. Újabb jellem béli hiba, felírjuk a neved mellé.

Törölj csak!
  • Hegyirabló #1541
    Nyugi már, én remekül szórakozom, nem veszem annyira komolyan ezt a fickót, vicces srác! Azt is tudom, hogy ő sem írja komolyan, csak jószándékúan évődik! :D

S láttam a pöcs linket, kiváncsi vagyok, mit javít majd!
  • Sir Quno Jedi
    Nyugika, igazad van. Majd lehet törölgetek, de úgyis elsüllyed a dolog gyorsan magától.
  • Hegyirabló #1539
    Ja, nem, mi! Csak a te igazad, csak a te álláspontod lehet jó, ugye! Ez megint csak gyenge jellemre vall... :(
    Egyéb iránt kurva anyázásról szó sem volt, még a sorok közt sem tudsz olvasni, a jószándékú évődést meg nem ismered fel. Pedig ez csak az volt!
  • Sir Quno Jedi
    Nem fenyegetőztem pofonnal, csak említettem, hogy nálam kevésbé kultúrált emberek ezt így intézik (jelzem joggal), hogy érezd a mondandód súlyosságát. Semmi sem áll messzebb tőlem, mint a felesleges erőszak. Az nem old meg semmit és ha már arra kerül a sor, mindkét fél veszített is.
  • Scouser
    Tisztelettel jelentem van új patch! 2.11.2

http://update.sacred2.com/dl_hu.html

A faszom hagyjátok már abba! Intézzétek el privátban, a kutyát nem érdekli.
  • Sir Quno Jedi
    Nem.
  • Sir Quno Jedi
    Ergó felőlem viccelődhetsz a jedikkel, meg a sacredbéli tudományommal is, de a családomat, a nemzési tulajdonságaimat és hasonló dolgokat ha megkérhetem hagyd ki a játékból! :D
  • Hegyirabló #1534
    Ez csak jószándékú évődés volt, tudod! Sok nevető arc is volt mellette.
  • Hegyirabló #1533
    Nem akarok én verekedni, hát te írtad! Ha meg nem gondoltad komolyan, akkor minek írod, csak a nagyszájú, hiteltelen emberke látszatát kelted vele, aki könnyen fenyegetőzik pofonnal, de aztán ha valaki ode merne állni szemtől-szembe, akkor már hárít. De mindegy, ez a te bajod.

Én csak annyit szeretnék, hogy ne legyen kettős mérce, ha a te sértéseid szerinted csak "jószándékú évődések", akkor fogadd el, hogy én is csak jószándékkal évődtem. Nem!?
  • Sir Quno Jedi
    Nálam pl. nincs különbség aközött, hogy alig burkoltan szidod az anyámat, vagy simán nyíltan. ÉN nem tettem veled ilyet és csak a nagyon primitív emberek stílusa ez, hogy mikor már nem tudnak mit kitalálni,akkor marad a "TE KURVA ANYÁDAT!" című népszerű és örökzöld sláger. A vicc, hogy ezt még szellemesnek is gondolják...
  • Sir Quno Jedi
    Te tényleg ennyire vidéki vagy??? Szóltam, hogy ne személyeskedjünk, egy szintnél jobban, mert finoman szólva is tahóság, erre most meg már verekedni akarsz?! :D Ha minden rajongómmal kiállnék a jégre, valszeg. hetekig nem vacsiznék otthon. Szerencsére ez nem fordulat elő.

Szóltam, hogy vegyél vissza, ergó két dolgot tehetsz:

1. visszaveszel (normális embereknek ez javasolt)
    2. nem veszel vissza, még jobban elmérgesíted a dolgot ÉS azután mész pihenni

Itt nem egó problémáról van szó. Ezek tények.

Jelzem, engem még mindig jobban érdekel a topic témája, azaz a Sacred 2. Így ha majd próbáltad végre az elfet silveren, beszélhetünk róla újra (sőt figyelmesen meghallgatlak).
  • Hegyirabló #1530
    Egyébként ez csak jószándékú évődés volt, hogy lehet, hogy nem érzed a különbséget a súlyos személyeskedés és ez között? Ha személyeskedni akartam volna, akkor azt írom, idézet "Koitáld meg azt, aki szült!", persze nem ezekkel a szavakkal. Érted, érzed a különbséget?
  • Hegyirabló #1529
    Hát figyelj, én már az elején láttam, hogy te ilyen kemény legény vagy, állok elébe hát!

Mikor és hol szeretnéd?
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem, ha nem érzed a különbséget a súlyos személyeskedés és a jószándékú évődés között, akkor bajok vannak. De fordítok:

"Ha jól emlékszem azt írtad, tegyek be egy videót? Érdekes, a nőnemű felmenőd is ezt kérte legutóbb tőlem, azt mondta, így jobban megy neki! Úgy látszik ez családi vonás!" - ezért jobb helyenek azonnal beverik a képedet és még meg is kell köszönnöd!

"Fáj neked, hogy egy kis csicska vagy hozzám képest, igaz! Zsákolni mikor zsákoltál utoljára, vagy az sem jön össze, mint a silver játék? " - ezért is.

• Hegyirabló #1527
    Amúgy kivágsz, vagy kivágatsz? Nem mindegy ám, bár mindkettő gyenge gerincre vall, már csak azért is, mert amikor te személyeskedtél és sértegettél engem, akkor érdekes módon annyira nem foglalkoztatott a fórum szabályzat! Becsületes dolog ez?
  • Hegyirabló #1526
    Nem én kezdtem...
  • Sir Quno Jedi
    Ha személyeskedsz ilyen durván, simán kiváglak a fórumról, úgyhogy vegyél vissza! Cseppet sem vagy vicces, ámde annál sértőbb és tahó.
  • Scouser
    Tisztelettel jelentem van új patch! 2.11.2

http://update.sacred2.com/dl_hu.html
  • Sir Quno Jedi
    Simán kilépsz, beloadolod a karidat, de előtte átállítod a nehézségi fokozatot. Írják is több helyen, nem bonyolult, még rá is kérdez a program, hogy biztos vagy-e benne. Nem árt ismerni a programot...
  • Hegyirabló #1522
    A #1520-est természetesen a nagytudású Jedi mesterünknek írtam. Szerintem ő is aféle lehet, mint akik az utcán is Jedi tunikában járnak, az oldalukon esztergált fénykard markolattal!
  • Hegyirabló #1521
    Miért nincs italod?
  • Hegyirabló #1520
    Ha jól emlékszem azt írtad, tegyek be egy videót? Érdekes, a nőnemű felmenőd is ezt kérte legutóbb tőlem, azt mondta, így jobban megy neki! Úgy látszik ez családi vonás!

Kitaláltam néhány jó kis nevet neked:

1.) Bronzkori lelet
    2.) Bronzf@szú bagoly és a legjobb
    3.) A coruscanti Charles BRONZon [#eplus2

Óriási poén!
  • TGWH
    Jobb cuccokat dobnak magasabb szinten. És nem kell ugyan annyi ideig verni, ez nem esett le, vagy csak diablóhoz szoktál? Nem értem mi bajod, akkor játsz a dió2-vel, ennyi, nem tudod milyen jó játékról maradsz le, te bajod. Az más, hogy sztem meg a dio2 rendszere nem a legjobb. :)