10050
  • Prince23
    mármint a 2.10-es patchet?
  • balee4
    Egyelőre kihagyom ezt a patchet, XP-n úgysem volt különösebb gond a gammel eddig.
  • szripio
    Azért is felpakolom ezt a patchet, engem hatszázszor kivágott a game, ennél rosszabb már nem nagyon lehet :)
  • rage
    Ebből leginkább ami engem érint, az az, hogy a billentyűzet-kiosztás megváltoztatását végre megjegyzi, illetve a kobold főnöknél elment a hang valóban, de azon meg már túl vagyok.

Az s2logic.dll hibáról nem írnak, viszont a fileokat meg lecserélték.
    Lehet azért nem írnak róla, mert a logic.dll az a másolásvédelem része.
  • rage
    Progress in "Silver" campaign games is now stored on Closed Net servers
    When saving in multiplayer mode, the message "Game Saved" will display
    Crashes will not occur on death of Shadow Warrior/High Elf characters
    Singleplayer coop is not treated as a single player game
    Chat functionality is no longer faulty or non-existent
    Scorpion King (desert boss enemy) no longer kills players instantly
    The game no longer has to be executed as administrator under Vista
    Items can not stolen by using the ALT key
    F12 now correctly teleports MP characters to the MP start location, not the singleplayer start location or a resurrection monolith
    Keyboard configuration updates are now correctly stored
    Nether Allegiance is no longer inactive after teleport
    Divine Gift of "Testa" now works correctly
    The severed tentacles of the giant octopus can no longer be picked up as items, however the player can still pick up their normal loot drops.
    SP character playing MP: When you see the message saying that "Your quest progress will be preserved" your progress is now saved
    Books are now being displayed in quest log
    OpenAL exception no longer occurs
    There is no longer a sound loop when encountering opponents using trap spells
    Sounds no longer disappear after playing the Kobold Chieftain quest
    There are no longer sound problems when videos play (i.e. no spoken text during the intro etc.)
    Voice overs are played less frequently
    Fight music is played less frequently; regional music is played more frequently
    When clicking on a player in the lobby, it now tracks that player instead of the person in that position on the lobby player list
  • rage
    Erről már volt szó, ez még az első patch, több víruskereső (Pl Avast) riasztott, noha nem kellett volna.
  • balee4
    Nem tudjátok, hogy ez az új hotfix patch mit javít? Nekem Vista-n voltak gondjaim gammel.
  • DORSANAX
    http://www.rayden.ch/sacred2patchtrojan.jpg
  • rage
    Szerintem megint bejeleznek bizonyos víruskeresők...
  • DORSANAX
    Mondjuk ez minket nem érint szerencsére,de azért érdekes:
    "Exclamation Sacred 2 Patch 2.10 German got a Trojan!!!"
  • rage
    S nekik mennyi vajon az esélyük a találat elkerülésére ?
  • Scouser
    Igazad van, az én kérdésemre se jött miatta válasz:)

Ittvan mégegyszer: Az mitől van, hogy a kétkezes baltámmal alig találom el az ellenfeleket? A sima mobok azok megvannak 60%-ra, de az elitek ellen van hogy 30-40% a hit chance nekik felém meg 70%...
  • Sir Quno Jedi
    Egyhuzamban-e. Aztán alvás és újra. Nem sokáig lehet bírni szvsz.
  • balee4
    Ne offoljatok már, alig lehet kibogarászni a játékkal kapcsolatosan hsz-eket...
  • rage
    Az uninstallos dolgot a hivatalos fórumon olvastam, de nem próbáltam ki.
  • Scouser
    Azt hogyan érted? Egyhuzamban? vagy egy hónapban?:)
  • szripio
    Ez az uninstallos kulcs dolog egész biztos?
  • DORSANAX
    Köszi a választ,ez a fostos kézikönyv,már elnézést a csúnya megnyilvánulésért,de semmit sem ér.A RevokeSacred2.exe-t is nekem kell kibogarászni,most meg talán kiderül,hogy a HUN hotfix is rossz?!
  • Sir Quno Jedi
    Én 72órázgattam is régen, hajaj...
  • szripio
    A régi szép fősulis élet...akkor tényleg ráér:D
  • balee4
    Ok köszi, felvettelek MSN-re.
  • Scouser
    A legjobb az olyan vasúti irányítónak mint én:) Este dolgoztam egyet, aztán majd szombat nappalra megyek. Igaz 12 órát dolgozok, meg éjjel is nappal is, de legalább csak 12-13 alkalommal kell mennem egy hónapban. Nem mintha nem szeretnék menni dolgozni:)
  • rage
    Feltettem a patchet (a hotfixre is felmegy, természetesen)
    Játékállás betöltődött, mentem egy kört, harcoltam itt-ott, nálam nem jelentkeztek problémák. Ami bíztató, hogy a patch a s2logic.dll és s2logicai.dll fileokat is lecseréli, amik miatt eddig előfordultak problémák, hátha most már nem lesznek.

A lemezen is DX9.0C van, a DirectX 2008 augusztusi frissítése.
    Nem tudom miért hívják ők 9.0d-nek.

Aki újra akarja installálni, az uninstallnál ne törölje az aktivációs kulcsot, s kész. Nyugodtan fel lehet tenni újra.
  • Scouser
    Az mitől van, hogy a kétkezes baltámmal alig találom el az ellenfeleket? A soma mobok azok megvannak 60%-ra, de az elitek van hogy 30-40% a hit chance
  • Sir Quno Jedi
    Most mondta, hogy még egyetemre jár.
  • foxxi
    Szivesen átadom, ugyse jó nekem semmire :(
  • Scouser
    Igen!
  • szripio
    :D Te mivel foglalkozol, ha nem vagyok indiszkrét, mert azt látom, hogy ráérsz :D
  • balee4
    Az új patchet a 2.10.1-re is rá lehet rakni?
  • Fehercsoki
    Húú ennek az árából mennyi mountot lehetne venni.
  • balee4
    Én nemrég ezt találtam: (18-as szinten dobta)
    így magában elég gagyi
  • balee4
    Nem akarod átpasszolni, kurva jó lenne nekem ez a set tárgy? Légyszi...:D
  • DORSANAX
    A DirectX 9.0d állítólag a lemezen található.Tudtok erről valamit,mert nálam még az XP-n 9.0c van,béna vagyok,vagy mi,nert nem találom...
  • Scouser
    Nekem is csinálja az akadozást, ráadásul kifagyott a map-on a játék és még sosem volt ilyen. Eddig mindíg csak kilépés után írta ki hogy a program hibát észlelt és leállt. Őszintén szolva ez nem szokott zavarni, de most játék közben is csinálja...
  • Prince23
    Mi van? nem jó a patch? ez most vicc?
  • Hegyirabló #1563
    Csak akkor izé van, mi a neve, új regisztrációs kérvény, vagy mi.

Én most elhúzok az egyetemre. Ha nagyon unalmas lesz a kurzus, akkor benézek majd wifin.

Addig is minden jót mindenkinek!
  • foxxi
    Ne is tegyétek... aszem énis reinstallt alkalmazok me ez igy élvezhetettlenné vált...
  • Sir Quno Jedi
    Így van. Eleve nem szabad patch-eket feltolni, amíg azok nélkül is boldogulsz egy játékkal. Még az álásod is szétcseszheti.
  • Kimi23
    Nekem is ugyanez, plusz még ki is fagyott 10 perc után. Asszem megvárom a következő peccset...
  • Hegyirabló #1559
    Jó, akkor Te voltál a kisérleti nyúl, én már fel sem teszem! :D