10050
  • Rettenthető
    Látod ezért jó a varázslónő. Csak átteleportálsz vele a kapun és minden egyéb le van sz*rva :-)

Amúgy a válasz nem.

Mellesleg ez a kis apróság, hogy az ember átteleportálgat itt-ott, khm, szóval, mintha szófogadó embereknek készült volna a játék, hogy ami zárva, az zárva... és a renitens személyekre nem készítették fel a programot.

Igaz még csak bronzon, de végigvittem a játékot... hááát.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval a világos oldalon végig egy vízvezeték-szerelőt irányítottam, aki a végén elzárta a csapot, és most már nem folyik be a pincékbe a víz, ahová visszatakarodhat az a krvasok patkány, ami a játékban még maradt. Fantasztikus. Valamivel komplexebb végkifejletet vártam.
  • Dante73
    Volna egy kérdésem, ha egy mód van rá, válaszoljatok!
    Elakadtam. A főküldi miatt át kellene jutnom a "Nagy Falon", de nem tudok. Már 2 melléküldi is odamutat, de senki sem említett semmi "trükköt" ami a bejutáshoz kell. Egy csomagot kell leszállítanom, illetve valami alkimistával van dolgom. (olyan rég kaptam a küldit, hogy már azt sem tudom, mi a teendőm vele....) Szóval. A fal közepén van egy kormánykerék szerű valami. Jól gondolom, hogy oda kell szereznem valamit? Ha igen, messze van? Másodszor járok itt, a tö khhm... öm ki van már vele. Már tényleg sehol nem találok küldetést.....
    Ne spoilerezze le, aki tudja a választ, csak egy igen-nem, és esetleg egy irány, vagy településnév elég lenne....
    Előre is köszi!
  • rage
    Szeráfomnak kb mikor tudok majd kardfogú tigrist venni ?
    :-)

Meg kell hozzá valami extra képesség ?
  • CalebJoe
    AMD Athlon64 X2 5200+, 3GB 800Mhz DDR2, 8800GT 512 a gépem.

1680x1050-be tolom de próbáltam levenni a grafikát patchel és patch nélkül is de kidob, ja és legújabb nvidia driver és az utolsó directx van fent meg a Hotfix 2.11.2.
  • Hegyirabló #1674
    Szósz Parkban a Mr. Garrison (később Mrs.) feltalál egy járművet, de mivel csont buzi, ezért a működése a következő:

egy rúd a szájba, egy a seggbe, kettőt meg fel le kell huzigatni (lásd a képen).

Majdnem tönkremennek tőle a repülőtársaságok. :D

• wedge31
    Azt nem tom de a hangja eddig a póknak a legjobb tiszta Darth Vader.
  • Hegyirabló #1672
    Ez nem az, amit a Mr. Garrison feltalált?
  • wedge31
    A templomör az maga a perpetum mobile
  • Hegyirabló #1670
    Pókagolsz? :D

Akkor a:

Szeráf - tigragol
    Elf - kígyogól, vagy kígyógyógol
    Driád - varánuszagol
    Templomőr - inkább hagyjuk
    Árnyharcos - pokolkutyagol - ez a legjobb! :)
  • tugyiti
    hotfix után:
    -kevesebb rúnát dob(mióta felraktam kb. 1:D)
    -kevesebb heal potit dob
    -advanced ellenek jobb droppokat adnak
    -s2logic.dll még mindig kidobál
    -nagyobb csoport ellen egyszerre való elhalálozásánál beröccen<-- ez eddig nem volt,semmi nem lett állitva a grafon
    stb...
    kb. majd befejezik a másik felét a játéknak patchekbe
  • xido
    baszki...ennyi sok játék után jövök rá csak,mi a francok azok a rúnák..mikor én hülye az egyik rúnamesternek elkezdem elherdálni és 4essével eladni azt a rohadt sokat,amim van,mert nem tudtam "mire" használni és hogyan:))..ehh:))

amúgy rájöttem,ha valakit érdekel..a világtérkép,ha teljesen rázoomoltok,jobb egérrel lehet megfogni és mozgatni..
  • DORSANAX
    Nekem még egyszer sem fagyott,de én csak kb. 8 órát játszottam vele...
  • wedge31
    Nálam öt óra játék ota semmi bug söt tényleg gyorsabb lett a töltési idö a buff nekem megmarad ha mountsra ülök igaz egy ideje már nem lovagolok hanem pókagolok.
    Nálam még egyszer se fagyott ki pedig az eleje óta tolom de ettöl még gyengébb gépeken persze elöfordulhat.
  • DORSANAX
    Még annyit röviden,hogy az "ELITE" DVD 'InstallShield"-je angol nyelvű volt és nem német,bár szerintem totál nem számít.A többit pedig ki lehet találni.
  • Hegyirabló #1664
    Te magaddal beszélgetsz?
  • TGWH
    #1657-re olvass vissza most már :D
  • TGWH
    Milyen géped van, milyen beállításokkal játszol? Kettőt olvass vissza, én még mindig azt hirdetem, hogy legtöbb esetben nem a gép rossz, max a felhasználó.
  • Hegyirabló #1661
    Nekem az eleje óta faszán megy.
  • grebber
    És ez az alappal is így van mármint a fagyások ?? És patchekkel sem változik ezek szerint!
    Ez mindenkinél így van hogy fagyogat?
  • CalebJoe
    Ja annyira fasza lett, hogy most nem egy óra múlva fagy ki hanem fél óra múlva, így elbaszni a játékélményt ezzel a dologgal hihetetlen és még elvárják a készítők hogy vegyük meg eredetibe.
  • DORSANAX
    Most játszottam fél órát,természetesen ez majd később derül ki.Értem ez alatt az instabilítást.Mindenesetra jelenleg azt tapasztaltam,hogy sokkal normálisabban fut,a "sokmozgásos" helyeken és falvakban is,de majd meglátjuk.
    Azt azért nem értem én sem,hogy idáig 1600x1200-ban miért volt problémás és jelenleg miért fut símán.
  • TGWH
    Scouser, Rabló, Nandusz.
    Igen, élvezhetően megy a játék, néha szaggat, de hát ez van, ebből a gépból többet nem tudok kihozni. Amúgy 25 fps felett már nem tudsz különbséget tenni. Elméletileg. Ezt azért feljebb lehet venni, de az tényleg tök mindegy hogy 40 fps vagy 50 fps.
    P4 2,8 ghz (a közepes, tehát nem a legerősebb 800 mhz-s, hanem a közepes 533 mhz - asszem - fsb-s.) gef 6600 256 rammal, és 2*512 400 mhz-s ram dualban.
    ÉS alig van bug. Én még mindig azt mondom, hogy állítsátok be a normálisan gépet, és írjátok le ide szépen sorban, hogy mi bajotok van a játékkal, milyen bugokat láttatok (+kép), mert még mindig nem hiszem el hogy ez a játék bugos. Holnapholnapután vagy azután leizzasztom kicsit a picikét 6-7 óra remélhetőleg folyamatos játékkal, vagy ameddig bírja, vagy 2*4 órával, a két játék között egy resettel. Kiváncsi vagyok mennyi bug lesz. Azután felrakom a patchet, és megnézem úgy is.
  • rage
    Az Elite beállításnak az a gondja, hogy kicsit instabilabb lesz a játék állítólag...
  • neonx
    köszönöm
  • Hegyirabló #1654
    A proci jó, a kártya és a RAM kicsit tényleg kevésnek tűnik. De +2GB ramot csak akkor vegyél, ha Pista bácsid van, vagy XP 64 bit!

Amúgy mea culpa. Felraktam, és tényleg mint ha jobban menne a játék. Gyorsabban is tölt be, gyorsabban is lép ki.
  • wedge31
    Ugyanott ahol a többiek a " misztikus szigeten "
  • neonx
    Az inkvizitor hol veheti meg a mount-ját?
  • Scouser
    4800+, 8600gt256mb és 2gb ram. Ehelyett lesz 4850HD és +2gb ram. A proci egyenlőre marad
  • grebber
    400 komment óta nem voltam.

2.11.2 Patch okozz újabb hibákat??
  • DORSANAX
    1600x1200-ban ki kellett kapcsolnom az élsimítást,úgy volt a legszebb,de kicsi kicsik a betűk.
    Most nyomom tovább,aztán majd holnap megpróbálok képeket felnyomni.Sajnos nem vagyok profi benne,hogy hogyan kell a legtűrhetőbb képeket produkálni...
  • Nabunaid
    Hm, nem rémlik, hogy sírtam volna...

Eddig is szépen ment nálam high beállításokkal.

Miután felraktam ezt a második hotfixet, kb. 10 percen belül sétálni kezdett a karakter, és egyetlen gomb sem reagált. Kilépés a menübe /egérrel kattintottam rá az opciókra/ majd vissza, semmi változás, sőt, az inventoryban lévő holmikat sem tudtam mozdítani. Ismét kiléptem, de ezúttal már az egész játékból. Most így 2 óra játék után nem jött elő ismét ez a probléma, csakhogy a megjelenés óta játszom a játékkal és a patch előtt sosem tapasztaltam hibát, a kb. 2 naponta egyszeri játékból kifagyást.

Ja, a ló használata kikapcsolja az állandó buffot, erre figyeljetek! Én sem tudtam először miért nőtt másfélszeresére a visszatöltési idő...
  • Nandusz
    Simán fog változni....az már tisztán kivehető az eddigiek alapján, hogy ez a játék inkább memória, mintsem videokártya igényes.
  • Hegyirabló #1646
    Most mid van RAM és VGA?
  • wedge31
    Nvidia forever...
  • Scouser
    Jó én már rájöttem, hogy gyenge a videokárytám meg kell még ram is. De ha egy 4850-el a fedélzeten 4gb rammal sem fog ez változni jövő hétre akkor már tényleg anyázni fogok... Most inkább csendben vagyok...
  • xido
    neked ATI vagy Nvidia?
  • wedge31
    Érdekes hogy csak azok sirnak az uj hotfix miatt akiknek amugy is szarul ment nálam se cseszet el semmit.
  • xido
    nyomhatsz képet,bekapcsolt és kikapcsolt állapotban ugyanarról a fix helyről,nem bánnánk:))..van uninstallja is,szóval szerintem nem nyúl bele semmi másba és csak környezeti textúrák,élőlény modellek nem lettek feltápolva..
  • DORSANAX
    Nos,nem szeretném magam megutáltatni itt,de valami óriási különbség van a grafikában potitív értelemben.Keletkezett a graf. beállításoknál egy "Eite" opció és azután jött a csoda!
    Grafikában nagyon nagy különbség,sokkal optimálisabb és magasabb FPS szint,nálam ez +20-30 FPS-t jelentett,élsimítás sokkal jobb.Most tovább vizslatom,remélem ez nem ugat bele a játék legalításába...A "pak" mappát írta át,remélem máshoz nem nyúlt.
  • Scouser
    Egyébként hihetetlen tényleg. Szvsz rosszabb lett a játék ettől a patch-től. Nem is értem. Mondjuk ma még a WoW-osok is anyázták a Blizzt, mert a 3.0.2 telepítése után nem akar helyreállni a világ...