10050
  • neonx
    Leírná egy kicsit pontosabban valaki, hogy hol tudom megvenni a karakterekhez tartozó mountokat. Egy kedves ember leírta hogy a "misztikus szigeten" és az hol van? Mert ahonnan indul a játék az egzotikus sziget! És ott nem találom.
    A szintem Lvl:33 lehet hogy kicsi? Azért nem találom a mountot?
  • Rettenthető
    Ha szerinted annak nincs értelme, hogy ne kelljen ismét legyalogolnod / lovagolnod 600 km-t, mert az adott helyen nem nyomtál 'F9'-t, hanem minden betöltés után lesétálsz, csináld!
  • rage
    Na jó, most már direkt kipróbáltam. Kimentem a városból, mentem az úton egy csomó ideig, jött három farkas, beálltam a bokorba, F9, majd mentés kilépéssel. A főmenüben rányomtam, hogy karakter betöltése, s ott álltam a bokorban a három farkassal együtt.
  • Hegyirabló #1715
    Még egyszer leírom, nem bonyolult, csak értelmetlen.
  • Dante73
    Vagy nem figyeltek, vagy bug, nem tudom. F9, kilépsz mentés és kilépés opcióval, és oda tesz vissza betöltésnél, ahol megnyomtad az F9-et. Kivéve, ha utána aktiválsz egy obeliszket. Akkor az obeliszknél. Nem túl bonyolult, bár lehet, csak nálam működik így.....
  • wedge31
    Hát persze ,tökéletesen müködik a francnak sincs kedve mindig egy kötöl indulni.
  • RaveAir
    Power gomb, vagy hard reset (villanyóra lekapcs). :D
  • foxxi
    Köszi! Nagyon zsír a karid :) nekemis hasonló van csak még 29es :)
  • DORSANAX
    Ez érdekes,majd kipróbálom...
  • rage
    ALT/F4 ?
    :-)
  • DORSANAX
    A Diablo2-ben is vissza kell egy küldetés miatt kóborólnod kilómétereket.Az más kérdés,hogy a Sacred első részében ez jobban volt úgymond pozicionálva,magyarul oda tett vissza,ahol elmentetted...
  • Hegyirabló #1707
    Értem én, csak értelmét nem látom. Érted amit írok, vagy nem?
  • wedge31
    Marha egyszerü nyomsz egy F9-et és mentés kilépés nélkül lépsz ki a játékból akkor oda tesz vissza ahol mentetél én igy csinálom.
  • Rettenthető
    Szóval:

Budapesten a Hősök terén aktiválod az obeliszked, elmész Picsánfalvára és (ott nem aktiválsz obeliszket, mert nincs) a mentés kilépés gombbal elhagyod a játékot. Amikor betöltöd, akkor Budapesten leszel, a Hősök terén.

Ha viszont, Picsánfalván megnyomod az 'F9'-t, mentés és kilép, majd betöltöd, akkor Picsánfalvára töltöd be magad.

A F9 amolyan mobil obeliszk, csak nincs neki építménye. Az a térképen a pozíciód is menti, míg a 'mentés és kilépés' a pozicíódon kívüli egyebet (tulajdonságaid, cuccaid, feladatok állapota stb.)

Ha ezek után sem érted, akkor vagy kipróbálod a játékban, vagy neked az obeliszk való.
  • Hegyirabló #1704
    Legalább lehetne visszatölteni egy állást, amikor én akarom!
  • DORSANAX
    Ezt én már kipróbáltam,de az előzőleg aktivált obeliszkhez tesz vissza...
  • DORSANAX
    Egyszer már megfejtettük az "F9 titkát",legalábbis remélen.Nekem is ez volt a problémám,de úgy néz ki,hasonló a Diablo2-höz a helyzet.Ha "mentés és kilépés"-el kilépünk,akkor a visszatöltésnél valóban az utoljára aktivált obeliszkhez tesz be,vagyis hasonló a Diablo2-höz a helyzet./Ott legalább az aktuális városba tesz be visszatöltésnál/Az F9-et szerintem igazából a játékon belüli mentésekre érdemes használni,de mindenesetre hülyén van megoldva,az biztos...
  • rage
    Szerintem próbáld meg azt, hogy menj el valahová, nyomd meg az F9-et, lépj ki mentés-kilépéssel, s töltsd vissza az állást.
  • SaGa Jr
    Csupán arra akartam rámutatni, hogy a fegyveres skillek esetében ne a varázslási sebesség bonusz szerepeljen mert nem azt adja (még ha netán ekkora baromságot is tettek bele a fordítók). A fegyverkezelési skillek a fegyveres támadás sebességét növelik. Azaz gyorsabban csapkod a használó az adott típusú fegyverrel.

Amennyiben ez így lett berakva a játékba (fegyver skill is szerintük a varázslási sebességet javítja), akkor ismét nagyot alkottak a kedves fordítók, ahogy szoktak. :-(
  • Hegyirabló #1699
    Akkor még egyszer leírom: kilépni a játékból csak mentés és kilpéssel lehet, tehát ez felül ír minen F9 lófaszt, ha jól értem. Ezek szerint az F9 csak arra jó, amit Qui-Gon Jinn ír, hogy ha lefagy, akkor ne bukjak mindent. Igen ám, de egy normális játéknak nem volna szabad fagynia, mint ahogy jó pár embernek, vagy nekem, nem is fagy, hogy ennek mi az oka, jobb gépek, vagy jobban értünk hozzá, az most nem lényeg.
  • Rettenthető
    Ha neked elég az, hogy az utoljára aktivált obeliszkhez töltsön vissza a játék, akkor igen, neked felesleges.
  • Hegyirabló #1697
    Ha jól értem akkor, semmire nem jó az F9. Mert hogy elhagyni a játékot csak "mentés és kilépés" gombbal lehet. Vagy ez csak nekem tök logikátlan?
  • Rettenthető
    F9 jelentősége:
    Ha obeliszket aktiválsz és úgy lépsz ki, akkor mindig az utoljára aktivált obeliszkhez tesz be a játék, amikor betöltesz.
    Ha F9-cel mented az állást (és a mentés után nem aktiválsz obeliszket), majd kilépsz, akkor az akkori aktuális pozíciódat menti el a játék és oda is tölt vissza (nem pedig valamelyik obeliszkhez).

A barlangba ki-be mászkálás ugyan kiírja, hogy: 'Játék mentve', ennek ellenére az obeliszkhez való visszatöltést nem írja felül.
  • Hegyirabló #1695
    Már akinek van fagyás! Nekem nincs...
    Arról nem is beszélve, hogy autómatikusan ment minden sarkon.

Sokkal hasznosabb lenne, ha vissza tudnám magam tölteni az állást, ha például elpirosozok egy küldetést, vagy rossz irányba mentem, stb.
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom fagyások esetén nem akarsz mindent bukni. Erre máris jó az F9.
  • Rettenthető
    Mivel direktbe nem írtad le, hogy mi érdekel közelebbről, így íme:

Tulajdonságok
    Bónusz áttekintő 1Bónusz áttekintő 2
    Külalak terepen gyalog
    Külalak terepen Szélkígyóval
    Külalak a menüben

Farkasok remek helyen
    Ez a nyakék megéri az árát
    Valahol a sivatagban
  • Hegyirabló #1692
    Elmegyek vásárolni, és utána megpróbálom!
  • Hegyirabló #1691
    Főköldetéseket szóban is elmondja, mellékküldetéseket csak írásban látod, azt hiszem.

Más, valaki elárulná nekem, hogy minek van az F9 quick save, ha visszatölteni nem lehet, s kilépni is csak "mentés és kilépéssel"?
  • Sir Quno Jedi
    No, valaki próbálta akkor azóta silver-be az elf varinőt indításból, hogy mennyire nehéz/könnyű?! Kíváncsi vagyok a véleményekre.
  • rage
    Csak a fő küldetésszál NPC-i mondják el szóban is.
  • RaveAir
    Tegnap csak felületesen olvastam el az új frissítésben lévő megoldásokat, de ott mintha leírták volna, hogy ezt is javították.

Amúgy több helyről is azt hallottam, hogy a Sound Blaster kártyák több helyen is gondot okoznak.
  • tetyuke
    Nekem azt írja indításkor hogy (Hálózati hiba: 10 A kapcsolat megszakadt)
    Mi lehet a gond?

Bejön a menü és egy játékos módban mikor indítanám akkor írja ki
  • szripio
    Én csatlakozok a hotfix mellé: felpakoltam én is tegnap este, igaz csak 2 órát toltam, de egyszer sem fagyott ki, pedig előtte 20 percenként behalt a játék. nálam érezhetően jobban megy, én peciel javaslom, ha vki kérdi :)
  • Sheol
    Köszönöm a választ! :)

Most már csak a 2. pontra várnék segítséget.

2. Nektek az NPC-k szóban (hangban) is elmondják a küldetések szövegeit mikor felveszitek öket?
    Mert nekem meg sem mukkannak, csak a szöveg van kiírva és kész.

X-FI Extreme Gamer a hangkártya egyébiránt.
  • RaveAir
    Szerintem simán. Mivel ott van a kézikönyvben, hogy "szabadon másolható" a játék, és meg lehet hozzá utólag is venni neten a kódot.
    Tehát, ha megveszed a magyar verziót, akkor lesz egy kódod, amit szerintem bármilyen nyelvű játék esetében regisztrálhatsz.

Vagy ha nagyon angolul szeretnél játszani, akkor a magyar nyelvű játék feltelepítése után is van arra megoldás, hogy angolul kalandozz.
  • rage
    Esetleg tűzfal nem blokkolhatja ?
  • tetyuke
    Nekem azt írja indításkor hogy (Hálózati hiba: 10 A kapcsolat megszakadt)
    Mi lehet a gond?
  • neonx
    Valaki leírná egy kicsit pontosabban, hogy hol tudom megvenni a karakterekhez tartozó mountokat. Egy kedves ember leírta hogy a "misztikus szigeten" és az hol van? Mert ahonnan indul a játék az egzotikus sziget! És ott nem találom.
    A szintem Lvl:33 lehet hogy kicsi? Azért nem találom a mountot?
  • Sheol
    Lenne két kérdésem, légyszi segéljetek, ha tudtok!

1. Ha megveszem a magyar dobozos játékot annak a kódjával tudom aktiválni a most fent lévő angol clone-os verziót?
    Angolul szeretném játszani, ezért a kérdés.

2. Nektek az NPC-k szóban (hangban) is elmondják a küldetések szövegeit mikor felveszitek öket?
    Mert nekem meg sem mukkannak, csak a szöveg van kiírva és kész.

Köszi a válaszokat előre is!
  • foxxi
    Screent dobjál már légyszi hogy a végén milyen lett a karid!