10050
  • c3124c
    hali, vki tudna linkelni egy térképet amin a portalok is rajta vannak. Találtam 1et, de nem akarja mutatni, ha beállítom rajta :s . Thx.
  • Nandusz
    A kézikönyvben nem találtad meg ezt a részt? Csak mert benne van vastagon. Cirka 58 oldalon keresztül. Bár ezt te is tudod nem?
  • Lacc 88
    scátok vki tudna adni egy rövid leírást a játszható karikról? Legfőképpen azok érdekelnének akik tudnak idézni.
  • Kandurex
    én

de nekem akkor se tetszik, ha túl szexista akar lenni egy játék,...francnak van kedve arra figyelni, hogy mikor villan a tanga a karakteren-...már ha van rajta ;)
  • Sir Quno Jedi
    Mer ki az a látens buzeráns, aki pasiseggeket akar látni benne órákon/napokon át?!?!? :D
  • wedge31
    Ha azonosulni akarsz ott a cyborg terminátor feeling...
  • Kandurex
    igen? nekem eddig akkora kurvákat toltak itt képekben, hogy csak lestem :/
  • Sir Quno Jedi
    Őőőőő. Van benne 2.5 pasi is.
  • Kandurex
    na pont ezért nem játszom ezzel a játékkal, ekkora ribanc főhőssel nem tudok azonosulni :/
  • Sir Quno Jedi
    Ott a driádok erdejében egy lövéssel is meg tudnak fektetni, akármit csinálok, mert többnyire ők is íjászok és használnak különleges képességeket, akárcsak magam. Node ott ezé aztán sunyizni kell mocskosul.
  • Hegyirabló #1788
    Az igazság a, hogy mikor először kezdtem az UW-t, akkor is azt javasolták (azt hiszem pont TGWH), hogy ne goldon kezdjem, mert el fogok akadni, túl nehéz lesz. Ezzel szemben ott sem volt túl sok gondom, mondjuk mágussal, lehet, hogy gladiátorral tényleg elakadtam volna, a nehéz ellenfelek miatt.
  • tugyiti
    ha az uninstall nem tenné meg akkor igen
  • Nandusz
    Bár kicsit OFF-nak tűnik ezen témám folytatása, de be kell írnom.
    A Szeráfom annyira izgató volt a játék kezdetekor, amikor még nem volt rajta ilyen harci csizma, csak a szexi magassarkú szandáljában tipegett ide-oda, hogy azt fontolgattam, hogy feljelentem a fejlesztőket izgatásért:DDD
  • Morfi
    Van egy picivel újabb driver, megpróbálom azzal. De lehet hogy az xp-m adta meg magát, már nem egy mai telepítés :D

Ha újrarakom az operációs rendszert és következő telepítésnél aktiválhatom ugyan azzal a kulccsal vagy előtte kellene valamit csinálni a sacred oldalán?
  • Sir Quno Jedi
    Meg igaz, hogy elég egy képességre, meg egy-két skill-re tolni minden pontot, csak úgy meg nekem kicsit uncsiak. Szeretem kombinálni és a helyzethez igazítani a taktikámat, így az mindig változik és izgalmas marad a dolog. Inkább szenvedek egy kicsinység, de mindent szeretek kipróbálni.
  • Sir Quno Jedi
    Wood elf-nél jó az explosive arrow, ámde silverben az underworldben már harmatos, ha nem használok hozzá lövéstöbbszörözőt. Ha 5 nyíl egy ki, na az már tényleg tarol. Viszont így lassú, mert az irányzék azért nagyjából ugyanaz és csak 20sec-ig tart (ezt nem tudom melyik elmebeteg találta ki, hogy ez a buff nem növeli az időtartamát akármennyit is pakolgatsz rá). Ergó jobbak az eleve sok lövést lövő skill-ek még lövéstöbbszörözéssel. Sőt a penetrating arrow (ami ráadásul célkövető), amik többször is átmennek minden ellenfélen, míg tartanak a legjobbak, mert kilősz 5+5+5+így tovább belőlük és egy idő után az egész képernyő telisteli van röpködő és célkövető nyílvesszőkkel, amik több ellenfélen is át tudnak menni és jó ideig maradnak is. Ojvé.

Mondjuk a mérges pókos nyílvesszők is durvák feltöbbszörözve. Mikor százával mehzsiznek a kis pókicák, akkor mindenki fexik. Arról nem beszélve, hogy a területen maradnak egy jó ideig és mindenki próbálja irtani őket, tiszta nyereség, mert pl. addig sem engem gyaknak.
  • Nandusz
    Jahh..csak le kellett csökkententeni a 200 kbytos korlát miatt.
    Na de kiemeltem belőle a lényeget, elvileg minőség romlás nélkül (Tehát az eredeti 1280x800 felbontásból)
    Íme:

• Hegyirabló #1781
    Jó lenne megnézni, ha nem 800x500 felbontású lenne. :(
  • Hegyirabló #1780
    Én már többet biztos nem írom le, hogy nekem szuperül megy, még jobban mint előtte. :)
  • Nandusz
    Akkor valszínű a te gépeden van valami beállítási probléma, mert vagyunk egy páran, akiknek kifogástalanul megy. (persze az elhanyagolható hibákat kivéve
  • Nandusz
    Odassatok..nagyobb paparazzi vagyok, mint az aki Britney Spricc punciját lekapta a taxiból való kiszállásakor. :DDD
    Nem értem ezeket a szeráfokat, de tényleg... Ennyire nem lehetnek már erkölcstelenek, hogy nem húznak fel valami tangát magukra:DDD
    Figyeljétek, hogy a lenge páncélzat alól hogy kivillan a domborművük:D

• Norec79
    brrrr miota felraktam az ujj hotfix-et azota óránként kilép a játékból.
    elég bosszantó zárt netes játéknál már 2x a kiszemelt cél elött lépet ki a játék és ugye ott nincs mentés mindig a szigeten kezdödik a játék még az oszlopk sem segitenek hiába van aktiválva.
  • Hegyirabló #1776
    Semmi gond, de akkor itt ne várj segítséget, ez nem az a fórum.
  • haata
    örülök, hogy olyan jól megy neked. Nekem momentán nincs rá keretem. majd ha lesz megveszem. de addig marad a warez
  • tugyiti
    Ebben a játékban normális sajnos :)
  • balee4
    Nem normális sztem, nekem 3-4 óra után sem fagy le.
  • Nabunaid
    A Templomőr harcművészeti ágai a következők:
    - Jámbor templomőr
    - Elveszett fúzió
    - Forrásmester

Az első csoportban közelharci, a másodikban távolsági és közelharci /ha a lángszórót annak vesszük/ a harmadikban mágikus képességek vannak? Jól gondolom? Ennek megfelelően az elsőhöz az erőt, a másodikhoz az ügyességet a harmadikhoz pedig az intelligenciát kellene fejleszteni?

Vélemény?
  • Morfi
    Hát nekem még nem dobott fel, igaz még normálisan soha nem léptem ki :)
  • RaveAir
    Nekem a normális kilépést követően dob fel 1-2 hibaüzenetet.
  • Morfi
    Az normális hogy 1-2 óra játék után a szokásos microsoftos hibaüzenettel kilép a Windowsba a játék?
  • rage
    Nekem ilyen beremegést akkor csinált, mikor nem tudott kimenni a hálózatra a tűzfal miatt.
  • Hegyirabló #1767
    Itt nincs, nem akarok cinikus lenni, de miért nem azoktól kérdezed, akiktől a kalóz verziót megvetted/letöltötted?
  • haata
    tegnap feltelepítettem a gamest, elindítottam, játszottam.
    Ma indítanám semmi. Kicsit beremeg a képernyő és ennyi...
    A feladatkezelőben jelzi a folyamatoknál, hogy sacred2.exe, de egyszer csak eltűnik és semmi. A játék nem eredeti, van valakinek valami ötlete?
    Előre is köszönöm
  • Scouser
    De nem mutatja a fehér kör a térképen? Mert nekem mutatta:) Vagy miután beszéltem valakivel már mutatta... Vagy ez is egy bug volt neked. Nem is bug feature:) Találd ki magad:)
  • Dante73
    Köszi, és bocsi a lámaságért!
  • Hegyirabló #1763
    Én ezt a combos dolgot nem erőltetem, már az 1-esben sem tettem, mert értelmetlen, inkább fejlesztek a tűzlabdára és annak újratöltődésére, ha már elég magas, akkor nincs ellenfél. Nagyjából (az 1-esben) minden karakterre igaz, hogy van egy képesség, amit ha fejlesztek magas szintre, akkor szinte verhetetlen leszek, valamelyiket magyarul, valamelyiket angolul tudom, bocs:

- Dark Elf - robbanótöltet
    - Battle Mage - Fireball
    - Törpe - Flame Thrower
    - Gladiator - Dagger Stare
    - Szeráf - Chelestial Light
    - Vámpír - Blood Kiss esetleg farkaska
    - Wood Elf - Ősök hívása vagy robbanótöltet
  • Sir Quno Jedi
    A videó nem azé kell, mer nem hiszek neked, hanem látni szeretném, mit csinálok rosszul (feltéveha). Az első 4 szint volt őrület, mikoregy szemvillanás alatt haltam mindig. Arra kéne nekem recept. Most hogy én is jégvihar+meteorcsapás kombóval pucolgatok, így természetesen altató jellege van a dolognak. Egész látható térképet kiírtom a két varival, a démonom meg magától szétgyak mindenkit, ha unatkozik, míg én a menüben turkálok.
  • Hegyirabló #1761
    Ne feledd, 4GB RAM csak 64 bites rendszerrel megy!
  • Hegyirabló #1760
    Annyira tudtam, hogy jön ez a videó dolog!

Ennyire nehéz elismerned, hogy tévedtél? Én megtettem volna gond nélkül!

Egyébként a kérdésedre felelve, az eleje óta nem volt semmi gond, még gyógyitalt sem kellett túl sokat használnom, az anyamedvénél ment el kettő, meg pár alkalommal 1-1 darab, mikor 7-8 lipót támadt rám egyszerre.
  • Scouser
    El kell menni oldalt ahol a monolit van, van egy barlang. Az átvezet oda.