10050
  • McFrost
    Én is erre gondoltam, de hát a lendület közbe szólt, meg nem szeretem, ha rám rontanak, hiszen minden bizniszben benne vagyok:D
  • XeeN
    Éppen most akartam én is beszámolni erről a bug-ról. :) Lehet, hogy nem kellett volna megölnöm a mögötte koslató kalózkapitányt és a pereputtyát?
  • McFrost
    Tegnap este lehúztam a 2-es hotfixet és 1 óra játék után nem volt semmi gond (kop-kop-kop)
    Igaz bugba is ütköztem: egy hídon várt egy bandita, de valamit rosszul csináltam és sikertelen lett küldi, mielőtt hozzá értem volna, de a furcsa az volt, hogy a kérdőjel ott maradt a feje felett, viszont nem tudtam vele tárgyalni, Ő meg püfölt bőszen, mert megütni sem tudtam.
  • neonx
    [IMG] [/IMG]
  • neonx
    41 bocsi
  • neonx
    44 lvl
  • neonx
    Wedge 31:
    Leirnád hogy milyen képességeket tanultál meg? Nekem is van egy 44lvl inkvizitorom, de a védelme ezen a szinten is 300. Nemtudom mit rontottam el de eléggé gyenge. A harcművészete az nagyon durva egyszerre terít 10 mobot de amig elhasználom a képességet addig az a 10 mob leüti az életemet.
  • zedleey
    <a href='http://trabinevelde.hu/latog.php?id=1134563'>
  • envoka
    Kis átalakításon esett át a weboldal.
    Link
    Mivel ott nem nagyon használjátok a fórumot, beírom ide is :
    Ha valaki talál a játékban ritka, egyedi vagy set tárgyat, és készít róla jó minőségű képet, valamint eljutatja hozzám ( e-mail, beilleszti a fórumba, feltölti valahová...) azt megköszönném.

• wedge31

• TGWH
    Értem, akkor már ezt is tudom, kössz.
  • Rettenthető
    Ezt úgy képzeld, hogy már lvl 1-n is kimaxolhatod fejből bármelyik rúnád (többi karitól átpakolod), de mivel túl alacsony a szinted, ezért hiába tanultál meg 215-t, büntetést kapsz rá és csak egy bizonyos mennyiségű fog érvényesülni.
    Most lvl1-nél nem tudom kikalkulálni neked, hogy 215 esetén hogy lenne, de egy lvl 8 karimnál 11 rúnát tanultam és ott csak lvl 5.5 érvényesül.
    Ha nem veszem fel az adott rúna csoportjának a fókuszát képzettségből, akkor ez a büntetés csak a szintlépéssel fog csökkenni.
  • TGWH
    ? de hogy adhatsz magadra a szintednél több rúnát? Ezt úgy tudom elképzelni, hogy 11es szinten 11 rúnát tolsz egy ca-ra, majd felveszel egy olyan páncélt, ami +5öt ad arra a ca-ra. És ilyenkor kapsz büntetést?
  • Rettenthető
    Az azt hivatott mutatni, hogy nem egész szintet lépett az adott skill, már nem lvl 11, de még nem is lvl 12-s, hanem valami lvl 11.3.
    Ez azért van, mert több rúnát nyaltam be, mint amit a szintem engedne büntetés nélkül.
    Ha szintet lépek, akkor ez majd tolódik, vagy ha eleget adnék a Fennkölt harcos fókuszra, akkor megszűnne ez a büntetés.
  • TGWH
    A ca mellett mi az a zöld csík, ami kezdi körbefutni azt a kört, amiben a ca szintje van? pl. fennkölt harcos csoport utolsó ca-ja, a két kard keresztbe téve egymáson a jele, 11-es szint, és egy zöld körív a 11es szám körül, az micsoda, és miért van úgy? :D
  • Rettenthető
    Néhány kép a Besugárzó Milliomos Kovácstanulóról:

Külső nézet Cseppet krvásan néz ki és nem is kétkezes karddal viszem, de ez részletkérdés.
    Tulajdonságok Ezek mellé jön még a taktika, a koncentráció, és vagy a varázslat ellenállás vagy a védelmező energiaismeret.
    Játékon belüli külalak
    Karakterspecifikus hátasom még nincs, mert még nem járok ott.

A szeráfnak van olyan szokása, hogy a kezében lévő kardot a földbe szúrja, ami szép meg jó, csak akkor is eljátssza, ha nem kard van a kezében: hanem egy fejsze és egy kalapács, amik ezáltal ott lógnak a levegőben...
    Tömeges halpusztulás
    Szép táj 1
    Szép táj 2
  • TGWH
    Jó neked, legalább van munkád, jóccakát és jó munkát.
    Én nem tettem fel a patchet, de mivel mindig elromlott a gép a linux telepítés miatt, így nem is vittem át a régi mentéseket, mindig új karit kezdtem. Megnézem majd hogy ha a legújabbal felpatchelem, vagy hotfixezem vagy mi, akkor mit csinál.
  • Scouser
    Nem akarom elszólni magam, de asszem megvan a probléma nyitja. Legalábbis kezdtem egy új karaktert, egy Szerafin-t és egyszer sem akad meg a játék. Lehet, hogy ha régebbi savegame-t indítok, amit még a korábbi patch-el csináltam akkor nem fog jó lenni. Bár a városba még nem jutottam, de olyan tipusú rángatás nem volt mint eddig. Olyan előfordult, hogy leesett az fps, mivel minden maxon 1280-ban 2XAA-val van, de akkor folyamatosan 25fps körül volt és nem ugrált. Hát kiváncsi leszek mi lesz később... De most már mennem kell aludni mer 5-kor kelek és mehetek vasutat irányítani...
  • CalebJoe
    Amúgy neked is fent van a Hotfix 2.11.2 mert nekem azóta dob ki csak a játék.
  • Dante73
    Hát akkor rá kellene jönnünk, hogy mi a közös a gépünkben Scouser-el, ami a tiedben másként van. Az lesz a ludas. Azt nem szeresse a játék. Az enyém; P35-DS3, C2D E6550, 2Csiga Kingmax ram, dualban, Vista Home premium, és egy gyárilag húzott, lentebb részletezett Gainward videókari.
  • TGWH
    Nekem pedig semmi bajom a játékkal :D
  • Dante73
    Ez a játéknak valamilyen memőriakezelési problémája. Nálam Vista, 8800Gts/320, és 1280x1024, minden csúszka maxon, élsimítás nélkül, vígan szaladgál, egy darabig. Aztán szaggat. És érdekes, mert egyre hamarabb kezdi a szaggatást, elején eltelt 1-2 óra, most 20-30 perc. Főként feliratoknál akad be, valamint térképnél. Remélem, javítják. Bár ez utóbiban, lehet ludas az is, hogy D-n van a játék, és az egyre jobban telik, már 10% alatt van a szabad hely rajta. C-hez nem nyúltam, és elméletileg, oda dolgozik. Aztán, lehet, hogy a vinyó ide csatolójával van, baja, vagy a bánat sem tudja. Egy a lényeg. Bárki, bármit mond, a játéknál valami nem stimmel.
  • Nandusz
    Nem a kártyával lesz gondod, mivel mondtad, hogy egy idő után el kezd rángatni, szaggatni. Valamilyen rendszerbeállítás miatt lehet a gond, vagy a memória kezeléssel, nem tudom. Az is lehet, hogy egyszerre 2!! sacred.exe fut a gépen, amikor elindítod. Nálam pl. volt olyan, hogy a játékkal messzemenőkig nem foglalkoztam, csak azt vettem észre, hogy nagyon melegszik a gépem....megnéztem a feladat kezelővel, hogy az mit mutat és ott futott szépen a háttérben a sacred2.exe, a procit leterhelve olyan 50-60% körül. Ez úgy történhetett, hogy nálam valamiért az installálás utáni asztalra kihelyezett parancsikonról nem akar elindulni a játék, csak elekezd "futni" háttérben. Gondolom egy innét való indítás után nem állítottam le a feladat kezelőből. Most már nem is szenvedek ezzel, a DVD-n lévő autorun-al indítom a gémet.
  • Scouser
    Hát akkor jelentem, hogy a Witcher Enhanced verziót feltettem, ami eddig alacsony-közepes grafikán futott tűrhetően. Most Minden maxon 4XAA 16XAF és 40 FPS a kereskedőnegyedben!!! Hát nemtudom...
  • Nandusz
    Nekem megy normálisan Vista alatt, bár nem ATI-m van. Mondjuk a kérdésedben nem is kötötted ki ezt.
  • Scouser
    Mindegy ám, amúgy is újra akartam rakni a Windows-t. Holnap reggel korán megyek dolgozni, úgyhogy most nem kezdem el majd hétfőn megcsinálom.

Mondjuk az érdekelne, hogy megy-e egyáltalán valakinek normálisan Vista alatt.

Meg a hozzá kapott driver van fenn, de már letöltöttem a legújabbat is. Nincs idegzetem hozzá most, hétfőre meg talán lesz valami patch is...
  • TGWH
    Driver Cleanerrel törölted az nvidia drivert? Ha igen, akkor próbálj ki különböző ati driverokat, mert ezen a téren gyengék a radeonok. Vagy pár hónap múlva lesz csak normális driver.
  • Scouser
    Igazábol engem nem hat meg ha ujra kell raknom, majd megcsinálom. FSX sokkal jobban megy, bár az inkább proci igényesebb játék. World in Conflict eddig közepes-alacsonyon ment, most megy átlag 30fps nagyon magason, Most teszem fel a Witcher-t, ha az is sokkal jobban fog menni akkor nemtudom mi a baj....
  • Nandusz
    próbálj meg törölni a regeditből minden nvidiás bejegyzést (feltéve, hogy nem ilyen alaplapod van). Nem hiszem, hogy újra kéne raknod a gépet, tuti, hogy kell lennie megoldásnak anélkül is.
  • Scouser
    Hát a következő a helyzet. Betettem az új videókártyát, lehúztam a régi nvidia drivert és feltettem az ati drivert. Elvileg működnie kéne.

Amikor elindul a játék feltettem mindent maximumra 4AA stb... Betöltöm a mentésemet fraps mutatja, hogy 40-45 fps... Hú de jó. Elkezdek menni elkezd akadozni és folyamatosan leesik az fps és meg-megáll a játék. Alacsonyabb beállításon is ezt csinálja. Nézem az erőforrásfigyelőt a CPU 60%-on megy!!! 4GB Ram van a gépben. Na akkor most mi van? Majd újrateszem a gépem, hátha bekavar, hogy nvidia volt benne. Más játékokban óriási javulást hozott a 4850. Nem értem...
  • Nandusz
    Henteltem egy keveset, rendesen belemelegedtem ebbe. Nekem esett ezer fergeteges, de rendre levertem ezeket. Egyszer sem leheltem lelkem.
  • xido
    előtte utána kép is jöhetett volna,hogy ugyanaz a gép hogy reagálja le a 2 vga megjelenítését...
  • Scouser
    Most fogom tesztelni a játékot a 4850-emmel. Írok hogy milyen lett. Mert a 8600gt-vel nagyon gyér volt:)
  • balee4
    vagyis Rettenhető te nyomjál be
  • balee4
    majd képet nyomjál be a karidról
  • solikka
    Sry véletlen volt
  • Kandurex
    Solikka, fejezd be ezeket az üres üzeneteket, nem győzök utánad törölni a különböző topikokba!
  • solikka
    kiről van szó?
  • Dante73
    De szóról szóra! Igazabbat nem mondott még ember!
  • McFrost
    Ez semmi, üres, nuku.