10050
  • rage
    Vörös löttyöt nem, de ha van gyógyító varázslatod, azt simán
    Én a Szeráffal ilyen kísérgetős küldetésnél mindig kéznél tartom a gyógyító varázslatot, s gyakran alkalmazom is rajtuk.
  • DORSANAX
    Néhol értem,pl.amikor megpurcannak az ellenfelek,jó szövegek mennek,de azért magánszorgalomból az intrót és néhány dolgot feliratozhattak volna.
  • Hegyirabló #2167
    Pedig nyugodtan lehetne benne. Annál is inkább, hogy a második hotfixig nem szólt a center az intró alatt, így nem tudom mit beszélt az öreg manus.
  • DORSANAX
    Egyébként,most én kérdezek vissza,aki már megvette a játékot.Egyáltalán hol van szinkron szövegfordítás?Esetleg még nem értem el odáig?
  • Hegyirabló #2165
    Sajnos nekem már van vagy három, pont ezért hiányzik a LOAD GAME menü.

Mentem, mentegéltem, észak felől a főváros felé, egyszer csak haramiák támadnak rám, Kiírja, hogy új küldetés, majd szinte azonnal, hogy sikertelen. Valami nőt kellett volna megvédenem, de közben megerőszakolták, és kinyírták, de lehet, hogy csak az utóbbi.

Meg valami fószert kellett volna kisérni a csajához, de azt is levágták, mint a sonkát mellőlem.

Nem lehet ezeknek vörös löttyöt adni, mint az 1-esben?

A harmadikat nem is értem, miért lett vörös. A kriptába kellett levinni a spinét, ahol kimentem a zombi haverját, majd a csontvázkirályt levágni, utánna kivinni őket. Ezt így mind megcsináltam, més is vörös lett. Másnak nem?
  • Sir Quno Jedi
    Jah, közben én is belefutottam több olyan quest-be, hogy bemegyek a barlangba befelé nyíl, kimegyek, befelé nyíl azt szeva. Több kijárat nincs, térkép szerint is jó a hely, mindent végigtáccsoltam, mindenkit 3x kiirtottam. Francba. Sőt sikerált beszerválni egy failed quest-et is. :D
  • DORSANAX
    Intro,átvezető videók,valamint,ha szólsz egyes emberekhez és azok válaszolgatnak,szövegelnek angolul,azok nincsenek...
  • Hegyirabló #2162
    Hát igen, nélküled már ez a fórum sem megy...
  • Sir Quno Jedi
    NA, nem vagyok egy kicsit és megint 84 flame üzi. Beszarás.
  • Hegyirabló #2160
    Szerintem ő az intro és átvezető videók szövegére gondolt.
  • Kandurex
    Demóban is nyomott hasonló system szöveget:

"kedvenc zöldségünk a bacon"

:)
  • DeDy
    "A szinkron szövegek,dumák nincsenek feliratozva"

Hát akkor mi? Na ne hogy már hogy csak a menü meg a felszerelés meg ilyen apróságok? Akkor ez baromira nem teljes fordítás, és épp a párbeszád szöveg lenne a lényeg nem a fegyver tulajdonság hogy mennyit sebez, meg a tulajdonságok (erő, állóképesség stb.)
  • Hegyirabló #2157
    Nekem is volt ilyen, bár teljes beragadás nem, mert volt egy kis ösvény, a házak között, ott el tudtam menni. Erre azt írta valaki korábban, hogy pixelfalakon nem lehet átmenni, vagy mi.
  • Hegyirabló #2156
    Azért nem csodálkoznék rajta, ha valamelyik nagy pecs javítaná ezt, ha esetleg sokan reklamálnak miatta. Vagy talán majd a kiegészítőben.
  • TGWH
    Töltés közbeni üzenetek:
    Loading loadscreen
    I overclock your cpu 3.0, 3.2, 3.4, 3.6, ooops... - vagy v.mi ilyesmi -
    Nem tudom betölteni a karaktert. A karaktert töröltem - ezt magyarul tudom csak -
  • DORSANAX
    Angol kezelőfelületet magánszorgalomból kicserélheted,ha az neked jobban tetszik.
  • DORSANAX
    Ott sem nagyon lehet...
  • DORSANAX
    Angol szinkron,magyar kezelőfelület.A szinkron szövegek,dumák nincsenek feliratozva.Csak angol szinkron,szerencsére...
  • Caine
    köszi.
    Angolt válsztani sem lehet?
  • dante3
    Minden magyar!
  • Caine
    Srácok,

a nálunk kapható verzióban mit magyarosítottak? Párbeszédeket? Feliratokat? Kezelőfelületet?
    Angolt lehet választani?

Köszi.
  • Titan
    Uraim!

Ti tapasztaltatok olyan problémákat, hogy..
    -az elf fővárosban beragad a karakter? Semmilyen irányban nem mozdul, csak a kilépés segít?
    -a megidézett pet vagy zombi stb. megáll egy helyben és nem mozdul, nem támad?

2.10 van fent jelenleg...

• kissadamvikt
    nem:D
  • McFrost
    Visszaolvastál???
  • kissadamvikt
    rendszerkövetelmény???
  • XeeN
    Felejtsétek el... Rájöttem...
  • XeeN
    Az imént kaptam még egy küldetést, ugyanoda...
  • Rudi27
    Neveket nem írok vegye magára aki úgyérzi rá illik.
  • Rudi27
    Most ne haragudjatok már meg de nagyívben "nem érdekelnek" a buzi hajlamaitok, és ergo a vitatkozáshoz 2 hülye gyökér kell mert ameik nem az az nem áll le hanem letudja hogy igazam van és továbblép. Pl nekem is van már egy bizonyos véleményem itt sok commentelő emberről, van akiről jó és van akiről rossz de mégsem írom ide be, mert abból indulok ki hogy ahogy én szarok a te véleményedre mert csak egy név vagy a fórumn a sok közül úgy ergó valszeg te is az enyémre. Nameg nem akarok az ilyen alacsony értelmiségiekel vitatkozni sem ennyi kb. Szóval plz maradjon ez 1 Sacred topic és esetleg adhatnátok 1másnak egy msn címet ahol megbeszélitek esetleg délutánokon át fikázzátok 1mást, szerintem ez egy korrektebb megoldás lenne, Vagy esetleg klikkeljetek a SPAM/OFF/WAREZ gombra ott lehet nyomatni az offot is nem csak a warezolós témát .
  • XeeN
    Segítség! Kaptam egy küldit: Thylysium, expedíció a régi hadikikötőhöz. Az átjutást egy kapu zárja el. A barlangokat már körbejártam, nem találom az átjárót. Van valakinek valami ötlete, hogyan jussak be?

Erről a kapuról lenne szó.
  • Norec79
    mivel csináltok képeket a tárgyakról mert print screen csak a tájat menti el az inventori nem látszik????

Más: a játék nem lép ki nem okoz hibát mióta visszavetem a hang hardveres gyorsításból, az hogy néha megakad darabossá válik 2-3 mp-re szerintem a játék hibája.

a gépem: amd athlon64 x2 dual core 6000+,4 gb ram,ASUS en8800GTS 640mb vin xp sp3-as. ugygondolom ennek simán kéne vinnie.
  • DORSANAX
    Most 3x egymás után kipróbáltam ezt az Alt/F4-es bulit,és valóban egészen pontosan,pozicióba helyezett vissza,egyébként sajna engem sem oda tett eddig a normál "mentés és kilépéssel".A régi megoldásban (Sacred 1)biztonságosabb pozicionálása volt valóban a mentés-visszatöltés rendszernek,de lehet,hogy volt valamilyen technikai oka a változtatásnak.
  • Hegyirabló #2137
    Igen, ez így jól hangzik, remélem be is válik, amikor eljutok oda. Köszönöm!
  • rage
    Ahogy korábban írtuk, ott ahol állsz, F9 aztán mentés/kilépés, s a betöltés utána pont ugyanoda tesz. De ha nem bízol a mentés/kilépés gombban, akkor F9, majd Alt/F4

Utóbbi egyből simán bezárja a programot minden gond nélkül.
  • Hegyirabló #2135
    Most aztán nagyot írtál, kisfiú! :D
    Húzzál a csajozás.hu-ra, ahogy látom ott is aktív voltál! :)
  • Rettenthető
    Igazából elkezdtem egy normális hangvételű privát üzenetet, csak abba a hibába estem, hogy benéztem ide előtte mielőtt elküldöm.

Nem az a mocskos, hogy mi van a játékban, hanem az, hogy a topic személyeskedéssel, meg egymás alázásával van tele a játék helyett.

De tudod mit, ha már úgy is erre áll fel neked?
    Le vagy te szarva!
  • Hegyirabló #2133
    Ja, amúgy gratula!
  • Hegyirabló #2132
    Nem tudom megcsinálni, mert nem lehet csak úgy kilépni, hiszen mentés-kilépés gomb van.

Amúgy nem vagyok én még sárkánynál, ma nem is játszottam egy hangot sem, lassan 24 órája nem aludtam.
  • TGWH
    Jó, de legalább próbáld ki, hátha itt is működik hogy f9, majd leölsz egy sárkányt, kilépsz, visszalépsz, és van-e sárkány vagy nincs.
    Amúgy az 5. héten bekerültem az A csapatba, rohadt jó ez a become a legend mód a pes9-ben :D Kicsit asszem le fogok lassulni Sacredből :D
  • Hegyirabló #2130
    Hát persze, a semmi helyett sokkal jobb, meg annál is, ha a béna konzolos mentés lennne, ahogy eredetileg akarták.

De nem volt jobb az a mentési rendszer, amit az 1-ben megszoktunk?