10050
  • neonx
    végül is a töredezett fájlok eltüntek
  • neonx
    3 percig csinálta és nem tudta tovább
  • neonx
  • neonx
    ok
  • DORSANAX
    És a "C"?!De azért futtasd le...
  • neonx
    nemrég az is volt
  • dante3
    Hát jah, egy win reinstall sosem árt!
  • neonx
    A DirectX nem talált hibát
  • neonx
  • McFrost
    Én mielőtt megvettem a játékot, újra tettem az XP-t és a trágya gépemen is elfut, igaz akad néha, meg be is áll, de fut, nem vágott ki, nem fagyott le.
  • DORSANAX
    PL. Startmenü/Kellékek/Rendszereszküözök/Rendszerinformáció,és azon belül az Eszközök fül...
  • Rettenthető
    Futtatás...-ba beírod: dxdiag
  • DORSANAX
    Nekem van még egy ötletem.Nézd már meg,hogy mennyire töredezett a vinyód,ahová pakoltad,de a "C" is fontos...
  • neonx
    Hu Hogy csinálok DirectX diagnosztikát??
  • neonx
    Ace 6.01 használok. Ja még talán az le is szedem.

Megpróbálom a Directx-et is.
  • dante3
    Ha minimumra leveszed a grafot, akkor is kivág? Vga nem melegszik? Codecet használsz?
    Több ötletem nincs.
  • DORSANAX
    Még egyet tehetsz,hogy gyorsn lefuttatod a DirectX diagnosztikát...
  • neonx
    igen az új.

Elolvastam az Olvass el txt de semmi utalást nem találtam a hibámra.

• DORSANAX
    Minimum:

# DirectX®-9.0c kompatibilis grafikus kártya, 256 MB memóriával és Pixel Shader 2.0 támogatással: (NVIDIA® GeForce™ 6800, ATI® Radeon® X800, vagy jobb)
  • DORSANAX
    Jó,csak azért kérdeztem,mert állítólag az ATI kicsit finnyásabb a játékra,a driver viszont gondolom új...
  • neonx
    Az lehetséges hogy a c/-n csak 6g szabad hely van? Egyébként a d/-re pakoltam a játékot.
  • neonx
    Nvidia van
  • DORSANAX
    Egyébként neked ATI zsugád van?
  • DORSANAX
    A telepítéskor létrejött "Olvass el"-t kellene megnéznie,akinek hasonló problémája van.
  • neonx
    Megprobáltam az elöbb, és most is megtörtént de most képremegéssel dobott ki.
  • DORSANAX
    K: A Sacred 2 futása megszakad a következő hibaüzenettel: "Rendellenes kivétel történt! Hibakód #: 9 funkció: cphysics::int"

V: Ez valószínűleg arra utal, hogy a számítógépedre telepített PhysX illesztőprogram hibás. A Sacred 2 helyes működéséhez a 7.11.13-as verziószámú PhysX illesztőprogram szükséges, aminek telepítése a játék telepítésekor megtörténik. A játék újratelepítése megoldhatja a problémát.
  • dante3
    Pedig telepítéskor felteszi, nem tom, hogy kötelező-e? Én felraktam
    Esetleg próbáld meg visszavenni a grafot még, hátha!
  • neonx
    E6600core2, 2g ram, 7900GTO WinXp sp3

PhysX??? Nem azt még nem próbáltam. Egy kis segítséget kaphatok.
  • DORSANAX
    Ezek a fájlok mindenkinél ott vannak,aki XP-n futtatja és elindítja a játékot.
  • DORSANAX
    Csak egy példa:itt tárolódnak a még le nem töltött videók is,amiket az interneten nézegetsz,de más is...
  • dante3
  • DORSANAX
    A Temp mappát nehogy kitöröld,csak a tartalmat.
  • DORSANAX
    Ez minden indításnál bekerül ide,de más gammák és progik cuccai is.
    Amit belinkeltél,ezek összesen kb.2MB-ot tesznek ki.Azonban a Sacred 2 telepítésekor egy több GB-os cuccos marad.Tehát,amit Te ott látsz,az nem probkéma...
  • dante3
    Milyen gépen tolod, milyen oprendszerrel? PhysX-et felraktad?
  • neonx
    Én ezt töröltem meg persze az egész Temp könyvtárat, de ismétlem semmi nem javult a játékkal kapcsolatosan.

Semmit nem reagál a játék amikor kilép egyszerűen lovagolok és egy villanás és kint vagyok a windowsba. Mostmár nem kapok hibaüzenetet eddig meg azokat kaptam. Meg kép remegést és megállást.
  • neonx
  • McFrost
    :D
  • DORSANAX
    Nem azok számára írom,akik tudják:
    Ez a Local Settings/Temp nem az,ahol az internetes "sütik" vannak,mert azt a Lemezkarbantartó is törli,ha be van pipálva.Egyébként a CCleaner-el én pl. minden nap törlök egy csomó mindent,érdemes használni.
  • neonx
    Új driverek,DirectX 9.0c,törölt Temp könyvtárak, visszavettem a HW gyorsítást. 10 perc után dur leáll a játék és kilép.
  • Reggaester
    Erm, ezt akartam beszúrni, valamiért nem jött össze, sry.