10050
  • rage
    Azokat én sem találom...nekem sem ment el képeket :)
  • xido
    document and settings/nevedmappa/ascarion

vagy fogod,megnyitod a paint-et és beilleszted/elmented:)
  • mikrofonhead
    Hali!!!

Keresem nagyon a print screen álltal elmentett képeket de sehol nem találom a szép mentett képeket :S pedig kerestem ám...pls help!!!
  • rage
    Temp mappát ürítsd ki, hátha segít
  • XeeN
    Ma délután óta átlag 3-4 FPS-t produkál a játék... Semmin nem változtattam, minden más tökéletesen működik...
  • balee4
    ok nekem már van egypár unique és set tárgyam
  • Sheol
    Igen, én is írtam, hogy nem egy világ csodája. :D
    Viszont iszonyatosan gyorsan bököd vele a szeráfka, ezért irt jobban vele.
    Mellesleg össze kellene gyűjtenünk az ilyen ritka tárgyak képeit, mondjuk a magyar fansite-on. :)

Más.
    Reggel uninstalláltam a magyar verziót, felraktam az angol clone-t és gyönyörűen minden tárgyam, küldetésem megmarad és angol is lett.
    Ám érdekes módon az uninstallkor nem kérdezte meg, hogy az aktiválást vissza akarom-e vonni, egyszerűen nem vonta vissza.
    Ez abból is látszott, hogy az angol feltelepítése után nem kért aktivációt.
    Aki uninstallálta már valamilyen ok miatt, szintén így járt?

"The revocation of the serial is done automatically during the de-installation process."

Ebből én azt szűröm le, hogy vissza kellett volna vonnia.
  • balee4
    ahogy ez a Sacred 1-ben volt (nekem az a map jobban tetszett)
  • balee4
    nem nagy szám, ahhoz képest, hogy unique
  • tugyiti
    iszonyat sok munkáról és bug forrásról beszéltek
  • xido
    először én is azt hittem,hogy az az irdatlan sok küldetés-szám,amivel bereklámozták,az a 6 karakter küldetéseinek összege...szóval ebben egyszer valaki tényleg csinálhatna változatosságot,hogy valóban megérje akár mind a 6 karakterrel végigvinni egy játékot:)
  • Sheol
    Haha, hogy a 'csába kell ebbe a balfácán fórumba képet berakni?
    Kép beszúrása Photobucketes linkről nem ment az biztos.
    Cheops' Eye
  • Sheol
    Na itt egy kis uniqe bökő, nem nagy valami, de jobban irt vele a kari, mint egy nagy karddal.

• Rettenthető
    Így van. És pont ez a problémám.
  • rage
    Szerintem semmiben sem tér el, ugyanazok a küldetések vannak
  • Rettenthető
    Őszintén megvallva egy kicsit csalódott vagyok a sötét oldallal kapcsolatban. Szóval itt van az Inkvizítor: villámokat szór, lelkeket gyűjt be, elszívja mások életerejét, vagy az Árnyharcos, aki holtak kíséretében harcol és a akkor a feladatok között meg játékmacikat gyűjt barlangban, csatornában, léggömbre vadászik a mezőn...
    Nem azt mondom, hogy komplett városokat kellene kiirtsanak, de azért a sötét oldal szolgáinak, a Halál angyalainak a feladatköre egy picit jobban eltérhetne a Szeráfétól...
  • kovecses
    És ezt most mondod? Ma vettem meg a sima két lemezest! :(
  • XeeN
    Ha arra gondolsz, hogy megszólalnak-e a játékban, akkor igen a válasz.
  • Sheol
    Én a hangjukat eddig csak a küldetések felvételekor ill. leadásakor hallottam, meg amikor unatkoznak.
    A szeráf csaj nagyon aranyos szövegeket szokott nyomni.
    Ha így vesszük, minden karinak különboző a "szinkronja".
  • Prince23
    :
    ?
  • TGWH
    Kezdett is gyanús lenni, mert ugyan ilyen sárga gyűrűt kaptam jutalomként, +1-et adott v.mire...
  • Sheol
    Szerintem ezek a citromsárga tárgyak a "rare" cuccok, amik annyira nem is ritkák egyébként, sőt... :D
    A unique (barna) és a set (zöld) tárgyakat kellene szerintem megmutatnunk inkább egymásnak.
    Majd rakok be én is... :)
  • TGWH
    Még egy uniqe cucc. Vagy ez a másik? Vagy ez most melyik? :D

Egy magyar térképért nekem is nagyon fájj a szívem, az még kéne, mert egyszerűen nem tudom hova megyek... nem értem miért nem lehetett kiírni a térképre, hogy melyik helységnek mi a neve...
  • vidu01
    Azt hittem a lemosható tetoválásra pályázol. :D
  • szripio
    Abban tud valaki segíteni, hogy a rúnák büntetését hogy lehet megszüntetni? pl. memorizáltam 10 rúnát, és csak 7.1 a szintje vagy mi.
    Meg gyűrűknél van olyan, hogy sebzés tűz 3.6%, felveszem, semmi hatása, belegyúrom cuccba, semmi hatása. Akkor mire jó?
  • balee4
    ebből egyedül a térképet sajnálom, 10k-ért igazán berakhatták volna a simába is...
  • vandyke
    Sziasztok!
    Kaptunk angol nyelvű és feliratú CE verziót korlátozott számban.
    Sacred 2 CE
    Üdv
  • kovecses
    LOL tényleg! Mindig megzavar itt a banner alatti szöveg. :D
  • Prince23
    Amúgy a 6 választható karaktereknek van e saját szinkronjuk? remélem nem olyan mint a hellgate vagy a titan quest, h a főhősnek nincs szinkronja, mert akkor csak warezba próbálom ki
  • árnyharcos
    jah és jó szórakozást hozzá, én nem bántam meg.
  • árnyharcos
    hehe ez nem a warez részleg, szóval mi is megtudjuk nézni, de azért köszi =)
  • kovecses
    Megjött az eredeti játék. akinek kell valami info és benne van a leirásban szívesen megadom!
  • Rettenthető
    Ha már az érdekes cuccoknál járunk:
    Nem egészen világos, hogy akkor most mit is keres a templomőr skill-je, egy szeráfos cuccon? Vagy ha a templomőrnek ad bónuszt, akkor miért csak a szeráf tudja felvenni? Vagy vannak képességcsoportok, amit teljesen más kasztok is tudnak alkalmazni csak én nem tudok róla, vagy hogy?
  • TGWH
    Újabb relikvia:
  • szripio
    Én is tegnap nagyot kockáztattam ezzel és imádkoztam, hogy ne vágjon ki a játék közben. de nem vágott ki, úgyhogy külön öröm volt :)
  • TGWH
    Ez mi a rák? Annyit értek hogy bibi történt az utolsó hotfixel... mire jó ez az program? Milyen istálló? Mivan a temp mappával, mi törlődött belőle ami kell? Vagy miii?
    Tegnap találtam egy olyan sisakot, hogy már a Star Warsban éreztem magam :D nem tudom kinek, de volt ilyen sisakja. A sisakot sajna már eladtam...
  • neonx
    :-)
  • DORSANAX
    "Nem igazán értelek kérlek fejsd ki tükön ülök hogy mindenki pontosan leirja a konfingját majd összevesük / mind az oviban kinek nagyobb / és akkor hirtelen mindenkinek jó lesz minden mert gondolom ezt várod vagy esetleg elmész a boltba és veszel egy olyan gépet mint az enyém ? nem értem itt mi értelme a rinyának erre ott a hivatalos forum itt senki se tud rajtatok segiteni."
  • árnyharcos
    hehe érdekes angol mondatok vannak ott a németek után =)
    de én is 1 napon belül visszaálltam a régi hotfixre, mert idegesített a küldi szörnyes és küldi cuccos megakadások.
    minden küldetés szörny vagy cucc leölése/felvétele után megakadt a játék 1 pillanatra, olyan volt mint 1 nagyon béna autosave, és szerintem rettentő bosszantó.
  • neonx
    Kaphatunk valakitöl egy baráti magyar fordítást erröl?