10050
  • wedge31
    Passz ,még nem játszotam végig de bronzon valszeg nagyon könnyü lehet.
  • Prince23
    Amúgy nehéz végigjátszani? Könnyebb a TQ-tól?
  • árnyharcos
    most pottyant
    de jó lenne ha lenne benne pár kovácsolható slot :(
  • árnyharcos
    árnyharcos nagyon kedves ám, feltűnően szereti a goblinokat/orkokat :)
    épp 1 ork kolléga kaszabolása közben szólt be neki, hogy a "csontod törésének a hangja zene füleimnek" xD
  • rage
    Huhh, azt nem szeretném, hogy elölről kelljen kezdeni a már teljesített 100 küldetést, akkor majd csak akkor megyek silverre, ha bronzon befejeztem.
  • wedge31
    A vállvédö nagyon király.
  • árnyharcos
    nekem eddig ez a 3 pottynat, 2 sima szörnyből a 3. meg most a gólemből.

• dante3
    Én meg most értem haza melóból, délelőtt meg egyéb elintézni valók várnak folyton, marad a hétvége! :(
  • wedge31
    A cuccaid megmaradnak és a térkép felfedési százalékod is de mindig elölröl indul a hadjárat.
  • árnyharcos
    nekem sincs sokkal több időm naponta, csak pár óra, dolgozni is kell valamikor :)
    csak ma délután meló után bealudtam, szal most nem tudok elaludni xD
  • wedge31
    Szetes cucokat edig hármat találtam három különbözö szethez
    Ha jól emlékszem az elsö részben is lv80 körül tudtam összerakni egy szet összes darabját.
  • rage
    Amennyiben úgy döntök, hogy átmegyek silverre, visszatérhetek utána a bronzra, s folytathatom, ahol abbahagytam ? Esetleg a silveren szerzett tárgyakkal / erősítéssel ? Úgy, ahogy a Diablo 2-ben is lehetett voltaképp ?
  • árnyharcos
    nekem is, kivéve ezt.
    most pottyant a gólemből :)
  • dante3
    Jó sok időtök van/irigykedik/, napi 1 órát tudom tolni, még csak lvl.14 vagyok!
    Legalább elleszek vele egy darabig!
  • wedge31
    Holnap elérem a lv60 onnantol lehet aranyon tolni kiváncsi vagyok milyen lesz a bossok dropja mert itt ezüstön elég gáz a legjobb cuccaim mezei ellenfelekböl estek.
  • árnyharcos
    értem :)
    haverom nálam kezdett 1 inkvizítort mert az ő gépén nem megy :( és már megvan neki a pókja de elég jól írtja ő is az elleneket :)

előbb mit szólt az árnyharcos :)
    "fried goblin is my doggies favourite dish" behaltam xD
  • wedge31
    Annyi életel a def mellékes egyébként is a te kasztot kimondotan tank az inkvizitoral nem mindig lehet fejel menni a falnak.
  • Rettenthető
    Tudom, csak szerintem azért ez így 2008-ban kicsit meredek.
    Egy 2000-s h & s-ben ezt meg tudták oldani, hogy ne így történjen a képmentés, itt meg nem? Háát.
  • árnyharcos
    hehe megnéztem, nagyon szép kard :)
    és mintha az inkvizítor jobban bízna a védelmében mert a képen elég jó defed volt :)
    vagy csak én vagyok ilyen berserker beállítottságú, legjobb védekezés a támadás hehe, defem tényleg nem a legnagyobb de a kutyusomon ülve 5k felett van az életem, azzal elbírok pár ütést.
  • wedge31
    Ütös ,én még mindig a #1920-ben linkelt fegyokal nyomom az égetös tetszik a vámpir kard meg nagyobb monszták meg bossok ellen nagyon jó ,lassan átmegyek aranyra onnantol kellene elvileg beindulni a jó cuccoknak.
  • Hegyirabló #2469
    Messze vagyok én még attól, van egy olyan érzésem, mert lelkiismeretesen segítek fűnek-fának az eltűnt csirkéje megkeresésében is akár.
  • TGWH
    Inkvizítornak használ v.mit a koncentráció skill? Elf mágusnak csökkenti a varázslatait, de inkvizítornál ezt még nem láttam...
    Rabló, sztem v.mi nagy meglepi lesz a mocsárvilágban :D
  • árnyharcos
    majd a mocsárban lesznek a lizardmenek,
    van pár "városuk" is és pár vicces küldijük =)
  • Hegyirabló #2466
    Találkoztam valami Predatorral vagy Gyík Faszival, vagy mi ez.

• árnyharcos
    köszi, csak sikerült :)
    dualos vagyok a másik kezembe 1 unique balta fityeg :)
  • árnyharcos
    legújjabb szerzeményem :)
  • TGWH
    Nem kell regelni. Vagy regelj egy extra.hu-t, töltsd fel oda a képeket, és linkelj onnan.
  • McFrost
    itte
  • TGWH
    Fraps a legbiztosabb.
    Kép beillesztése úgy van, hogy kepfeltolto.hu-ra feltöltöd a képet, a direkt linket meg kimásolod, és amikor írod a hsz-t, látsz olyat hogy ,,Kéb beszúrása'' gomb. Arra katt, oda beilleszt a linket, és beszúrja ide a képet. De a direkt linket bemásolhatod böngészőbe, és az url címét egyszerűen az ,,URL Beszúrása'' gombbal beilleszted ide. Először a linket másolod be, majd egy kis szöveget, hogy ha erre rákattintanak, akkor jön be egy új ablakban a kép.
  • árnyharcos
    áhh ez a fórum felidegel :)
    imageshack-ról és képfeltöltés.hu-ról nem enged linkelni, többi képfeltöltőhöz meg regizni kell, ahhoz meg nincs kedvem :(
  • árnyharcos
  • xido
    print screen
    paint megnyit,beilleszt..egyelőre ez a legbiztosabb:)
  • McFrost
    Mert minden újra indításkor, ugyanazt a nevet adja képeknek és ezért felülírja a régieket
  • árnyharcos
    hehe délután 900e felett kovácsoltam be az új kardomat =)
    ha valaki segítene h kell ide képet beszúrni megköszönném.
  • Rettenthető
    Nekem nyitott ilyen mappát, csak valahogy mindig felülírja az előzőleg mentett képeket, ezért átszoktam a Paint-re.
  • McFrost
    Akkor: d & s/nevedmappa/dokumentumok/képek/ascaron ent...
  • mikrofonhead
    Nekem sincs ilyen :( akkor semmi megoldás csak ha elmentem?marad a fraps..
  • rage
    Már akinek van. Nekem sem nyitott Ascaron mappát a képek között.
  • McFrost
    Tegnap elmentem egy kovácshoz, hogy elba..am a 300e aranyam. Fogtam az egyik Blind Guardian bárdot és betettem a "kovácstűzbe". Ez 3 foglalatos, tettem bele egy gyűrűt, majd egy driád rúnat, nézem mennyiért ütné be, hát pofám leszakadt, mert 240e aranyat írt és a 3-ba még nem is tettem semmit. MOndom jól van Pista, erre alszom egyet:D
  • McFrost
    Ha van pl.: ACDSee akkor ha azt megnyitod, akkor ott van egyből a mappája.