10050
  • Drilla
    Egy pár cucc, amit találtam

érdemes lenne egy közelharcos karit is indítanom:

itt egy lvl 20 armor, ami hűségesen szolgált eddig, érdemes a szintjére figyelni, csak lvl 20! Mellette az új.

végül két set item:

lvl 39 HC driád
  • wedge31
    Lépj ki a játékból majd menj vissza és akkor meglehet csinálni nekem bejött.
  • vidu01
    Mit tudok csinálni ha van egy beragadt küldetésem? Konkrétan az Orfeuszról van szó nem sikerült leadnom (bugos), azóta követ a zombi az asszonyával Mary Annel együtt! Kinyíratni sem tudom őket mert mindig gyógyulnak mielőtt teljesen elfogyna az életük, elég idegesítő hogy ott loholnak a nyomomban folyamatosan.
  • kovecses
    Ha valakinek annak ellenére kilépeget a játék hogy megvette eredetiben annak azt ajánlom hogy a játékállás betöltése elött törölje ki a "C:\documents and settings\user\local settings\temp" mappában lévő fájlokat, mert ide ment ideiglenes fájlokat a játék a és a játékből való kilépésnél (főleg akik quicksave és alt+f4) nem törli ki mindig őket és ez játékállás betöltése után azt hokozza hogy kidob az asztalra vagy kapsz egy szép kis hibaüzenetet!
  • xido
    uhh..azok a concept art képek durvák:)
  • xido
    jó is az...elvégre ahogy látom,ahányan játszuk,annyi karakterrel:)
  • TGWH
    ::katt ide::
    Érdemes nézegetni az oldalt.
  • rage
    Tűzön - vizen át :)
  • rage
    Nekem is 2 GB RAM-om van, s simán játszható.
  • árnyharcos
    szerintem azért van mert már nekem réégen aludnom kéne, de nem megy a délutáni szunya miatt xD
  • árnyharcos
    küldetésnaplónál van 1 könyvecske fül :)
    most olyan segítőkészek vagyunk nemde ?

• wedge31
    A küldetésnaploban van egy könyv fül arra kattintva olvashatod.
  • Prince23
    ezen a játékon nagyon gondolkodom, h megveszem... remélem, akinek 2 gb ramja van még visszaír, h jó e
  • xido
    hol tudod a könyveket olvasni?..néztem a küldetésnapló körül,de nem találtam,pedig gondoltam,hogy nem véletlenül léteznek....
  • rage
    Vámpír napon flambírozva, közepesen átsütve :-D
  • wedge31
    A párolt mókus még akár ehetö is lehet
  • árnyharcos
    tessék itt van pár ínyenc recept :)
    Jó étvágyat kívánok.

• rage
    Én valami házassági tanácsadásos könyvet találtam már:)

Alkímiát nem rég szereztem meg, gondolom, most már lesz lehetőség elsütni azokat a rövid ideig tartó képességnövelő varázslatokat amit eddig nem.
  • rage
    Egyébként a játék megvételét nálam nagyban befolyásolta, hogy a zenekar az egyik fő kedvencem, így végül is nem tudtam nemet mondani, főleg hogy nagyon bejön ez a játékstílus is.

Amúgy, ha volna még valaki, akinek tetszik a Sacred c szám, innen letöltheti mp3-ban :

Blind Guardian - Sacred
  • wedge31
    Probálta már valaki az alkimiát van értelme fejleszteni ?
  • árnyharcos
    könyveken és szakadtam, találtam 1 csomó receptkönyvet.
    emlékszem 1 "goblin mustáros szószban" vagy hasonlóra.
    az viszont kár h a bronzon begyűjtött könyvek silveren eltűntek :(
  • árnyharcos
    pont most értem be az ork városba... holnap azaz ma délután majd nagyon fülelek :)
  • rage
    A könyvek szerintem csak sima egyszerű olvasnivalók, az alkímiát akkor kapod meg, ha a bal oldalon lévő adott képességcsoportra adtál már 5 pontot, 2 giga ram meg elég a játékhoz, főleg elég lesz, ha még kijön pár jobban sikerült patch is.
  • árnyharcos
    a videókari tuti elég, de láthattad az előző hosszá szólásokból hogy akinek csak 2 giga ramja van annál csinál érdekes dolgokat.
    nálam is 4 giga fityeg és még semmi problémám nem volt.
  • rage
    Szerintem is baromi jó ötlet volt, főleg, mikor mászkálsz a városban, s az udvari bolond elkezd szólógitáron játszani, vagy mikor az emberek ennek a dalnak a refrénjét dudorásszák, fütyörészik az utcán (one by one this world is sacred) Nem tudom, hallottad-e az ork fazont énekelgetni a dalt az ork városban, na az kész volt
    A death metal változat :-))
  • Prince23
    *2 gb
  • Prince23
    gb ram és egy 8800 GT elég hozzá? (Tapasztaltabbak részére a kérdés)
  • wedge31
    Hát mégha metallica koncert lenne az lenne az igazi de ez sem rossz.
  • xido
    Elhullott ajándékok között találkoztam már könyvekkel...jobbklikk az inventoriban,hallhatóan belelapoz/eltűnik-gondolom kiolvastam...ezek ilyen képességfejlesztőek lesznek,mint Witcherben,hogy akkor még több dologhoz érthetek?..Más:Elf-fel vagyok,volt 1-2 cuccoma,mi kétkezes fegyverforgatást meg alkímiát igényel..de sose lett olyan választható képességem,pedig direkt kivártam a pontok szétosztásánál...ergo mind a 6 karakternek különfélék ezen képességeik is,nemcsak a mágiáik?
  • Dante73
    Gondolkoztam már a 4 csiga ramon, de emiatt nem akarom ujrahúzni a rendszert, mert az csak 64bit alól működik. Jó nekem a Vista 32 is.
    Egyébként, abszolút nem zavarna a dolog, ha a grafika visszavételével javulna, vagy LEGALÁBB az elejétől csinálná. de nem. Eleinte két óra után kezdte, most azonnal. Kissé becsapva érzem magam. Megveszem, beleteszek majdnem 2 napnyi játékidőt, erre már játszhatatlan....
    Mindegy, off vége. Nem húzom a topiklakókat!
  • árnyharcos
    még nem tapasztaltam ilyet, pedig bronzon már végigtoltam és a térképem 33% környékén van
  • Prince23
    Akkor jó, már azt hittem rappelni is fognak benne.
  • wedge31
    39%-on vagyok még szerencsére nincs ilyen gebasz ,igaz 4Gb ramal tolom probáld ujrainditani a gépet hátha az segit.
  • rage
    Egyszerűen van a játékban egy koncertjelenet, ennyi
    A Blind Guardian zenekar csinált egy dalt is hozzá, ez hallható itt. A zenekar tagjai NPC-ként szerepelnek a játékban, s adnak egy küldetést, ha ezt megcsinálod, utána van ez a jelenet.

Ennyi.
    Semmi más "rockos" nincs benne.
    Másrészt ez sem rock, hanem metal :-)
  • árnyharcos
    egyik vicces melléküldiben a Bling Guardian nevű azthiszem német metálbanda hangszereit kell visszaszerezni és ha megvan akkor rögtön kezdődik a koncert, 1 teljes számot lenyomnak, szerintem nagyon jó ötlet volt :)
  • rage
    Minél előrébb mész a játékban, annál kevésbé stabil, s egyre nagyobb az erőforrásigénye. De nem mindenkinél, pl van, aki 4 GB RAM-mal nyomja, annál nem :) Viszont jó hír, hogy készül egy új patch, ami majdnem megjelent ma, de utolsó pillanatban visszadobták, mert még találtak benne egy komoly hibát a tesztelők.
  • Prince23
    ez nagyon gigalol...

Trailer, rockos

most ezt mire véljem? ez ilyen rockos rpg? :(
  • Dante73
    Tudom, hogy nem itt fogjuk megoldani a problémát, de azért hátha akad egy-két jó szándékú ember.
    Azt vettem észre, hogy ahogy haladok, egyre többet / többször / hamarabb kezdi az akadozást a játék. Kissé elgondolkodtam, mi az, ami változik. Sok minden mellett a térkép! lehet, hogy az zabál sokat a memóriából, és a nem használt részek nem törlődnek. Abból gondolom, hogy most már a felső sarokban levő térkép is elkezdett villogni, el-eltünedezik róla terep, míg az objektumok ottmaradnak fekete háttér előtt.
    Ezért veszem a bátorságot, és megkérdem, hogy ki hány százalékánál tart a térképnek? ki az aki tapasztalt hasonlót, ki nem?
    Hátha, legalább ötletünk lesz, mi okozza a dolgot.

Amúgy elég mérges vagyok, mert így nem egy élvezetes valami ez a játék. Már kedvem sincs elindítani. Egy mihamarabbi javítás nagyon jól jönne....
  • árnyharcos
    hehe nekem pont ez van a másik kezembe :)
  • wesker24
    Nekem az elöbb ilyet dobott egy csonti mágus !

3 kováscsolható slottal !

Habár még csak az elején vagyok.