10050
  • tugyiti
    roppant okos módon kirakták a 2.12 hotfixet az update oldalra,de az eu szervereket basznak frissiteni -.-
  • kovecses
    Értem, akkor ezek szerint csak nálam szar? Ez gáz!
  • Drilla
    Kár hogy multiban nem működik, mindig a kezdő szigetre tesz:((
  • árnyharcos
    videó lemaradt :)
    http://data.hu/get/770960/Film.wmv.html
  • árnyharcos
    nem szeretnélek semmilyen egészségtelen dolog elfogyasztására kényszeríteni, de legalább nézd meg ezt a pici videót, 10 perce csináltam.

nálam f9 mindig oda tesz vissza ahol megnyomtam! ennek így kell lennie.
  • Drilla
    Halálos ez a lángvihar, nagyon tetszik.
    Nekem ilyenek a lövéseim a Pusztító lökéssel (dupla lövésre speccelve), egy 84-96 sebzésű fúvócsőtől azért nem rossz egy lövésre a 3200 sebzés az újratöltés meg csak 0,5 mp.
    Sajnos a karim a bufftól nem nagyon látszik...

lvl 45 HC closed driád, silver
  • McFrost
    Ez HÜLYESÉG!
    Én mindig onnét folytatom, ahol F9-et megnyomtam!
    Ez Tuti!
  • kovecses
    Neked nem szabad magyarázni vagy mi? Le van irva ezer helyen hogy igy csinálja. És igen képzeld el nálam igy működik az új patchel is! Eredeti játékom van.
  • árnyharcos
    haha nehogy nekem magyarázd meg :)
    ha nálad azt csinálja akkor az 1 hiba.
  • kovecses
    A játékból való kilépés utána csak onnan tudod folytatni ahol újraélesztő monolitot aktiváltál!
  • kovecses
    Akkor kérlek nyomj f9et majd lépjki a játékból lépj vissza és ha ott folytatod akkor megeszem a kalapom!
  • árnyharcos
    f9-el ott folytatod ahol megnyomod.
    az újraélesztőhőz a mentés és kilépés rak, vagy ha éppen játszol akkor az f12
  • árnyharcos
    szép, de nem az én stílusom :)
    nem ártana már megszerezni a speckó hátast ?
  • kovecses
    Azért mert az f9 az csak gyorsmentés a játékból való kilépés utána csak onnan tudod folytatni ahol újraélesztő monolitot aktiváltál!
  • McFrost
    Rossz a kulcs.
  • Caine
    Na, megvettem én is :)

A clone verziót aktiváltam a kulccsal és tökéletesen megy.
    Így nem kell a hülye tárgynevekkel és a félrefordításokkal megküzdenem.

Kérdés:
    Miért van az, hogy F9-el mentek, kilépek és a legelejéről kell indulni mindig?
  • XeeN
    Nem szinkronosak. Kizárólag az írott szöveg van lefordítva, ergo Magyarítva, nem pedig szinkronizálva (szinkronizálni hangot szokás).
  • kovecses
    Nem tudom mit szivattok. A dbozon is csak az van hogy magyar felirattal, nálam mindenki angolul beszél, nincs ebben a játékban semmi szinkron nem tudom mirol beszéltek. Mit kell hazudni hogy a főküldik szinkronosak???
  • XeeN
    Ha valakit érdekel, ilyen stílusban játszom a játékot:
    46. szintű HighElf
    Healing potit ritkán iszom.
  • kovecses
    Cserekereskedő. Amiket összeszedsz rúnákat de pirosak mert neked nem jók beváltja neked jóra igy a varázslataid szintjét tudod majd velük növelni.
  • kovecses
    Mondjuk veszel egyet es beteszed a kezedbe. Ha ez nem megy akkor lehet meg kell tanulnod.
  • McKenny
    Még egy : ha a képességeket feljesztem azok mindig "érvényesek"? bármilyen fegyverrel?
    a Rúna mester hogy működik?
  • McKenny
    HISZTOK

MI kell ahoz hogy végre lehessen páncél is a kezemben?
    EGY 9. szintes inkvizítor
  • Norec79
    Azért az elsö részben jobban potyogtak a sett itemek lvl 40-en vagyok ezüstön nyomom,kinyirtam már pár boss-t (nemis egyszer) és 1 db szett item esett az se nekem.
  • kovecses
    Jaaaaaaaaa. Miért a főküldi tagok beszélnek magyarul, mert nálam nem pedig eredeti a játékom, ezért gondoltam csak a feliratra.
  • Prince23
    :D
  • zunu
    hello! Ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
    (nyugi ez csak egy vicc)
  • McFrost
    Azt hittem a szinkron az, amikor egy idegen nyelvet lefordítanak a saját nyelvemre... minden nap tanulok valami újat:D

Szóval neked nem beszélnek? Nálam a kereskedő és a kovács is mond valamit.
  • Prince23
    Szinkron: az amikor beszélnek
    nem hiszem h neked a mellékküldis tagok beszélnének.
  • McFrost
    Milyen szinkron? Nekem sehol nem szinkronos, csak a felirat magyar.

Biztos az emeleten van a tag.
  • kovecses
    Menj fel az emeletre. Vagy nem tudom. Nálam eddig minden magyar volt. Minden egyes mellék küldi is!
  • Prince23
    Nekem nincs szinkron a mellékküldikhez...

most viszont elakadtam. Mutatja a főküldi ikonját egy házban, de nincs ott senki sem? ott kéne lennie vkinek, de senki nincs ott. (eza vérfarkasos rész, amikor elöször megjelennek)
  • kovecses
    Halvány sejtésem van arról hogy miért választhattad ezt a karaktert, na ezért választottam én is! Honnan szerezhetem be ezt a settet? :D Én is csinosítanám a csajszit, megérdemelné már ennyi harc után!
  • Nabunaid
    A sárkányos pajzs:

• Nabunaid
    Itt egy kép a karakterről, remélem sikerül. Elég szemérmetlen... Figyelitek a fehér harisnyát? Hja kérem, set item...

• kovecses
    ???
    Nem értem, nálam minden magyar.
  • Prince23
    És a mellékküldetések vonala köze a főküldihez.
    amúgy mellesleg csak a főszál van leszinkronizálva. Kár h a mellékküldi nincs :(
  • kovecses
    A főküldetés nem elég, mert csak "csíkokban" lesz felfedezve a terület amin éppen végigmentél.
  • Prince23
    Tényleg: nagyon fontos kérdésem van!

A világtérkép a főküldetés nyomain felfedhetőek? vagy szükséges mellékküldetések is hozzá, h feltörjem az összes területeket?
    amúgy melléket is csinálok jó sokat... nagyon sok van belőle.
  • kovecses
    Nem semmi, nem mesélek el mindent mert akkor lelövöm a poént, de hogy a főküldetés vonala nagyon ki van találva az biztos!