10050
  • Maksi
    Inkvizítor.
    Azt hiszem, rájöttem a titok nyitjára. De így sem értem.
    konkrétan a KÉTKEZES "Nyeles fegyver használat"-os tárgy piros, és nem tudom használni. Ami nem kétkezes ugyanilyen, azt meg tudom.
    Viszont a kétkezes "Rúdfegyvereket" meg simán használja a kari, meg az egykezes "Nyeles fegyvereket" is.
    Ugyanilyen vicces, hogy a kétkezes "Távolsági fegyvereket" képes használni, az egykezeseket meg nem.
    Ember legyen a talpán, aki összefüggésiben képes átlátni ezt a dolgot.
  • RaveAir
    Lehet, hogy valamelyik családtag megcsinálta a játékmackó visszaszerző vagy békaösszeszedő küldetést... ;)
  • árnyharcos
    haha, ezen jót derültem :)
    nincs véletlen egy ismerős/családtag/barát/barátnő aki hozzáférhetett a gépedhez és a karidhoz ?
    lehet tetszett neki és tolt rajta 2 szintet :D

ha nincs akkor elég érdekes update volt :P
    mondjuk én ürülnék neki most ha hipp-hopp 57-ről 59 lennék xD
  • zhata
    A program kéretlenül installálta magát a 11.2 ről a 12.0-ra.
    Eredmények:
    Az eredetileg 8.szintű inkvizítoromból 10. lett. Az inventori tele lett mindenféle 8.szintű lommal. Bejelentkezéskor teljesen máshol, egy csata közepén találtam magamat, körbefogva 11. szintű ellenfelekkel... valahogy túléltem. Nonszensz.
    Mind ahogy a bárgyú elnevezések is azok. Hasonlít a Hellgate London hasonló dumáihoz. Szörnyű!!! Akik(k) ezt megalkották, azok minket egy 2-3 éves gyerek szellemi színvonalán képzelnek el!!!

Amúgy nálam minden maximumon, nem akad -és lekopogom -, eddig nem is fagyott le.
    (Vista, MSI P45, 8800 GTS -512 MB, E-8500, 4GbB)
  • árnyharcos
    azzal még érthető is mivel gyakorlatilag mindkét keze fegyver :)
  • vidu01
    Naja, meg templomőrrel sem lehet. :)
  • repro
    Hogy tudták a Dual-t Duel-nek nézni???
  • repro
    Inkvizítorral soha az életbe nem fogsz pajzsot használni.

• McFrost
    A ku..a életit:D Eddig rosszul csináltam:D
    Van 2 fasza kardom, na majd rágyúrok:D
  • wedge31
    Én ugy tudta 215 az elsöben is annyi volt.
  • árnyharcos
    megtudnád mutatni mindkét fegyvert ? akkor talán tudnánk segíteni, kasztod mi is ?
  • vidu01
    1. nemtom nem próbáltam
    2. 200
    3. ha működne a multi akkor igen :)
  • Maksi
    Pár kérdésem még lenne:
    1. Megéri-e felrakni az Elite Gfx-et? Milyen grafikai változásokat lehet tapasztalni, illetve lehet-e egyáltalán? Mi van abban a majd 8GB-ban?

2. Hányas szintig lehet fejlődni a játékban a karakterrel?

3. A teljes küldetéssorozatot végig lehet nyomni a neten keresztül COOP módban is ugyanúgy, mint Single-ben?
  • wedge31
    Nem szett item ?
  • Maksi
    Sajnos a fegyvernél nincs odaírva, hogy melyik kaszt tudja használni, s melyik nem. De nagyon fura, hogy az egyik kétkezes csatabárdot tudom használni, a másikat meg nem.
  • árnyharcos
    dualra gondolsz ?
    ha arra akkor annak elég hülye neve lett magyarul (párbajismeret) , és előbb kell 5 pont egy olyan harci skillre amit rögtön lehet fejleszteni pl: taktika jól fog jönni ha tényleg erőset akarsz majd ütni.
  • haata
    Hogy tudom az árnyharcossal felvenni a két fegyverrel harcolós skillt?
  • McFrost
    Nem biztos, hogy a karaktered fegyvere, vagy lehet még alacsony a szinted hozzá, bár én ilyennel nem találkoztam.
  • McFrost
    Viszont ameddig nem tanulod ki addig a találati % sokkal kevesebb.
  • McFrost
    Nem tudom, mert mentek 5-öt, aztán kitörlöm őket, ha felhasználtam.
  • Maksi
    Nagyon köszönöm, így sikerült megtalálni, hogy hová menti. És tényleg csak 6-ot lehet készíteni, utána felülírja a régieket?
  • Maksi
    Azt vajon meg tudja-e mondani valaki, hogy ha tudok használni egy kétkezes csatabárdot például, DE a leírásánál az van írva pirossal, hogy Kétkezes csatabárd használat, akkor miért tudom használni, ha nekem olyan képességem nincs, mert nem tanultam?

És ha van egy másik Kétkezes csatabárd a táskámban, aminek viszont a háttere piros, az mitől piros? És miért nem tudom használni? Vicces, hogy megtanultam a Kétkezes Csatabárd használatát pont emiatt, és azóta a háttér ugyanúgy piros, ellenben a "Kétkezes csatabár használat" felirat a tárgy tulajdonságai mellett már nem az, és mégsem tudom használni.
    Viszont a másik Kétkezes csatabárd mellett, amit meg eddig is tudtam használni, továbbra is pirossal van kiíírva, hogy "Kétkezes csatabárd használat".

Ez bug?
    Vagy vannak kétkezes csatabárdok, amiket csak az egyik kaszt tud használni, a másikat meg a másik?
  • árnyharcos
    én a lila karikához akartam elmenni ami a mocsárnál van:
    először a mocsáron keresztül próbáltam, de nem sikerült, azután a füves terepről próbáltam odajutni ott is hegyek voltak, harmadjára a sivatagból próbáltam a hegyeknél ahol azok a pici tavak vannak ( amik T-energia tavak és ott minden tele van mutánssal ) nah arról sikerült odajutni, a barlangot is megtaláltam de zárva volt az ajtaja lol, vagy 1 órát szaladgáltam mire odaértem és be sem tudtam menni :(
  • árnyharcos
    az a gólem amit bekarikáztál, az a rossz kampányban főküldis szörny, ha jókkal vagy nem tudom egyáltalán ki lehet-e nyírni :)
  • wedge31
    Én ugy tudom nem tud pajzsot használni.
  • McKenny
    MÁR kikúrtúl zavar miért nem tudok pajzsokat használni
    mikor lehet használni már(14. szintes inkivizítor)
    mert a képességek között nem találom hogy lenne ilyen
  • wedge31
    Még tegnap kezdtem el keresni a mocsári sárkányt de egyszerüen sehol sem tudok felmenni a hegygerincre ahol jelölve van a térképen valaki találkozott már vele ?
    Tiszta gáz 85% tulélési bonuszt buktam mert a nagy keresgélés meg térképnézegetés közbe kinyirtak ,egyébként utana még vagy tizsszer lehet hogy minnél magasabb annál kisebbet sebzödik a kari sajnos semmi infó nincs mire jó.
  • dante3
    Azt értem, én nem is sárkányt kérdeztem, csak simán boss-t, legalábbis térkép szerint boss van ott!
    Szóval küldi lesz, köszi!
  • wedge31
    Az nem sárkány az a föküldibe lesz ,a sárkányok / dragon / másképp vannak jelölve.
  • dante3
    Térkép alapján kerestem egyet, de nincs ott, ezért kérdeztem.

Ő az:

• wedge31
    Nem pl vannak sárkányok amiket meglehet keresni vagy ha szerencséd van belebotlasz valamelyik dungeonba de van már térkép #2635.
  • neonx
    A zárt szobában lát valaki szervert?
  • dante3
    Boss-t csak úgy tudok ölni, ha kapok rá küldit?
  • Kimi23
    Necro féleséget az Inquisitor-ból lehet tudomásom szerint.
  • Mr_no_NaMe
    :C
  • wedge31
    Necro nincs de van minden más.
  • Mr_no_NaMe
    Nem tűnik rossznak ez a játék. Van benne nekromanta típusú idézgetős kaszt, vagy átváltozós?
  • neonx
    Ti sem láttok szervereket?
  • árnyharcos
    nah fasza, ezt a cuccot már harmadjára találom meg :)
    elcserélném valakivel a set egy másik részére :D
  • árnyharcos
    de ezzel vigyázz mert csak 6 képet tud készíteni és mindig felülírja a régebbieket.