10050
  • Maksi
    Rájöttem, hova kell vinni Shirka Alana kishölgyet. Onnan nem messze, ahol ránk akaszkodik a városban, egész pontosan a nagy épület bal oldalán /ha szemben állunk vele, és mögöttünk a kikötő/ van egy csatornalejárat egy pasival, aki ad egy küldetést, hogy takarítsam ki a koboldokat a csatornából /10 darabot/. Ennek a csatornának az egyik kerek, nagy termében terpeszkedik az a tag, akinek tartozik ez a némber. A csatornában látni a kék karikát is, ami a fazont jelöli. Miután pofáztam vele, végre leszállt rólam a kiscsaj.

És még valamire rájöttem. A Questlogban, annak is a legesleg balabbik oldalán van két apró ikon. Azzal lehet váltani a Főszál-mellékszál küldetések, és a KASZT-küldetések között. Ezért nem találtam ezt a fentebb leírt questet a sima küldetések között.

Remélem, tudtam segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak.
  • zhata
    Milyen karakterrel vagy?
  • zhata
    Így van. Egy külön láncon egy csomó küldetést kell vele(érte) teljesíteni, még én sem vagyok a végén. A sokadik küldetés után besoroztattam katonának (vagy hasonlónak), de ez a normális játékmenet része vele. Sötétkék kör jelöli a vele kapcsolatos küldetéseket. Nem tudom, hogy hova fog kilyukadni a dolog, én sem vagyok a végén. Érdekes.
  • kovecses
    Én is Paks és szintén érdekelne a dolog. Fogjunk össze és találunk megoldást!
  • Maksi
    Ha már 2 slot van felszabadítva, akkor egyszerre használható mindkettő ERŐSÍTÉS gyanánt?
  • XeeN
    Nem bug, mivel a kristálybőrnél külön ki van emelve, hogy csak az izzó bőrrel nem használható együtt, ill a tűzdémon is üti az izzó bőrt. Én már a 2. szinttől együtt használom a kettőt. Ha jól olvastam, a koncentráció 75. szintjén + 2 buff slot nyílik meg, de fogalmam sincs hogyan fogják megoldani, mivel csak egynek van hely a mostani kettő, ill a hátas hívás ikonok között.
  • McFrost
    Paks, körbenézek itthon, de nem ismerek nyomdát.
  • Hegyirabló #3002
    Mondanám, hogy megcsináltatom Neked, és postázom, de félek, ha hengerbe raknám - ismervén a Postát - mire odaérne, akkor is olyan lenne, mint ha kutya szájából szedték volna ki.

Merre felé laksz?
  • Nabunaid
    Kellemes kis bug van még a játékban: az elf máguson egyszerre két buff lehet, a ragyogó erőnlét és az izzóbőr is... Tűzmágusoknak kis segítség...

Így kb. fele a visszatöltési idő...
  • McFrost
    Többet is megérne nekem, de nem ismerek felénk ilyesmit:(
  • Hegyirabló #2999
    Mi az akadálya? Szerintem bármelyik alap nyomda szalon megcsinálja Neked egy ezres alatti árból. Persze nem németül lenne jó, de ez engem is érdekel, jó kis térkép.
  • shaba23 #2998
    kell hozzá 1-es visszaolvasási skill, mert minden oldalon le van írva
  • LeonSilver
    Alóha!

Maszek hátasa mikor vagy hogyan lehet au embernek ?? ( mint a varánusz,pók, stb.. )

Kössz!
  • Maksi
    Csatlakozott hozzám a nagyvárosban, a kikötőnél egy liba, akit Shirka Alana-nak hívnak, és el kellene kísérnem valahova, miután a városi élet sem jött be neki. Hova a rákba vigyem? Valami adósságát kell rendezni. Folyton jön utánam, nem lehet normálisan quest-elni...
    Sajnos a questlogban nincs benne asszem ez valami inkvizítoros küldi lesz, mert kékkel volt jelölve korábban.
  • kovecses
    Igazán nincs mit, remélem kielégítő válasz.
  • martin1992
    kösz
  • kovecses
    Gyári leírásban ez szerepel:

config
  • martin1992
    csá
    Az aláírásba lévő configon futna. Az unreal3 as gémek minimumon futnak.
  • zhata
    Megdicsőültem! Elértem a 15. szintet az inkvizítorral, (még nem volt haláleset, erre megszólal, "Well done player!". Lehet, hogy tudatlan vagyok, de még más RPG-ben ilyet nem hallottam.
    Egyre jobban tetszik a játék. A két kézben két kard nálam is bejött.
  • lacas65
    Basszus bent felejtettem a gitárt a kovács upgrade ablakában, bezártam, ellovagoltam, és mire visszamentem már a földön sem volt. Öröm, boldogság… :)
  • Maksi
    Igazi kis PvP fegyvert találtam. :)
  • McFrost
    -www.576.hu
    -www.cdgalaxis.hu
    -www.pcdome.hu
  • mrspawn
    hello..

valaki tudna 1 címet, ahol online tudnám rendelni a gémet,és van is nekik nem csak rendelésre?
    Köszi..
  • árnyharcos
    nem tudsz pajzsot használni
    én a dualt ajánlanám
  • McKenny
    http://img190.imagevenue.com/img.php?image=19307_SAS_122_10lo.JPG
  • árnyharcos
    wedge31 lesz a te barátod akkor, ha jól tudom neki van itt a legmagasabb inkvizítora, 61 feletti, és ha jól emlékszem dualos :)

haverom én gépemen játszik ő is inkvizítor neki 1 30-asa van arról tudok képet küldeni esetleg
  • McFrost
    A magyar oldalon lévő 32 mb-os térkép valami döbbenetesen jó!
    Elcsodálkozom, mennyi minden van Ancariában :)
    Jó lenne kinyomtatni valami kiváló A3-as minőségben:)
    Belépés előtt tanulmányozni szoktam, merre is járok.
  • McKenny

Miért nem tudom használni? (az inkvizítorok nem is tudják használni?)
    Akkor mit érdemes majd választanom képességet?
    a dual kard használatot?
  • lipovics
    Köszönöm srácok!!!
  • Norec79
    valaki adna pár tanácsot hogyan érdemes fejleszteni egy inkvizitort esetleg képet rak fel hogy az övé mijen??
  • McFrost
    www.sacred2.hu
  • árnyharcos
    hoppá az előző kommentem a #2962 volt válasz :)

lipovics: nézd meg a #2928 kommentet =)
  • lipovics
    Srácok!
    Van már olyan magyar rajongói oldal, ahol fent vannak az innen-onnan összeszedett infók?
    Nincs időm ezt az egész fórumot átolvasni sajnos :(
  • árnyharcos
    sajnos én bronzon kezdtem, de csak a felénél jöttem rá hogy nagyon hagy hülyeség volt :)
    bementem 1 városba és jó esetben sárga szörnyek voltak körülötte.
    Elvállaltam 4 küldetést, megcsináltam és mire mentem volna vissza a jutalmakért már mindenhol fehér szörnyek rohangáltak amik xp-t sem adnak.

ezért ráálltam bronzon a főküldire és a lila küldira, és csak a vicces mellékküldiket csináltam meg :)

lvl 38-on átvittem bronzot 30% feletti térkép felderítéssel, szal azért szerettem mászkálni :)
    kezdtem silvert akkor lvl 38-on, mivel ott már nemvolt sok kedvem megcsinálni újra azt a rakat küldit az elején azokat kihagytam és a vége felé kezdtem el küldiket csinálni amiket bronzon kihagytam és így is összvissz +20 szint jött össze egész silver alatt és +10% térkép.

goldon most lettem 60-as és ráfogok gyúrni a mellékküldire és a térképfelfedezésre nagyon :) most kicsit több mint 41% van.
  • McFrost
    Érdekes, mert ez a kardom most és nincs ilyen jó, 30al kevesebb a max. találata:O
  • árnyharcos
    nekem is van 1 narancssárga, de én azt a lila küldetések végén kaptam meg már 2x is :) és másodjára nagyobb szinten :D
  • Nabunaid
    Amikor ezt a kardot megtaláltam, kicsit összezavarodtam. Hogy is van ez?

Vannak fehér, sárga, barnás-sárga és zöld holmik. Erre itt ez a narancssárga... Most akkor ez szuper jónak számít?

• Maksi
    Értem, köszönöm az infót!
  • Nabunaid
    Ezt még gyakorolni kell:

• Nabunaid
    Elnézést, talán így jobban látszik:

http://img1.indafoto.hu/9/5/34405_fb51bdc4b99e2bd881862c8f76d404d4/2140673_099b145f93b4b349c197c6d9994f262c_xl.jpg