10050
  • rage
    Ja, maga az első patch sem megy fel ?
    Hát, valahogy pedig jó lenne felnyomni...
    Nem tudsz helyet csinálni a C-n?
    Átmásolni akár másik partícióra annyi állományt mondjuk valami feltelepített játékból, aztán törölni, az install után meg visszamásolni ? Én néha így szoktam, ha nincs elég hely...
  • Prince23
    de az csak hotfix. ami az első patchre épül.
  • rage
    Most kijött újabb patch. Az sem megy fel ?
  • Prince23
    Miért van az, hogy idő után, a karakterem nem akarja felvenni x tárgyat? ez vmi bug, mi? többször kellett kilépjek alt+f4-el.
    Újat kezdtem... szeráffal tolom... több mint öt órája tolom összesen, de még mindig az első fejeztnél vagyok, még nem vittem el az adózási hírt az elfnek.
    patchet továbbra se lehet feltenni a gépemre. a fránya hely miatt. így gyárival játszom fullon. ja és tömény x óra alatt fogja magát a játék, és kilép a windowsba :S
  • wedge31
    Sajna sehogy.
  • zhata
    OK, a követéses kameramód a problémát megoldotta. Alapból fixen volt, ami szerintem szar.
    Köszi mindenkinek, aki segített.

Még egy kérdés: a beállításokat hogy tudom elérni anélkül, hogy kiszállnék a játékból?
  • wedge31
    Milyen kasztal vagy ?
  • wedge31
    Tényleg csinálhatna valaki már egy faqot...
  • kovecses
    Nem tudok a csajtól kapni semmit és a szigetet se jelöli meg nekem az ég világon senki. Ki küldött a csajhoz és hol van?
  • wedge31
    A pause funkcionak én is örülnék vagy legalább ha megnyomjuk a esc gombot akkor legyen szünet.
  • kovecses
    A menüben van háromféle kameramód az egyik olyan amilyet te szeretnél.

Komolyan?

Már megőrülök a kamerakezeléstől!

áááááá

isten vagy!
  • Rettenthető
    Lehet én b*szok el valamit, de be lehet azt valahol állítani, hogy ne a főellenség legyen a képernyő közepén, én meg irányíthatatlanul szaladgáljak rajta körbe, hanem a karim legyen középen?

Illetve nem tudom ki hogy van vele, de nagyon díjaznám, ha az Ascaron volna olyan kedves és a következő patch-be beépítené a 'Pause' funkciót.
  • wedge31
    Na dryádal most vettem fel a mountsos küldit nem fogjátok elhini de a csajtól ö elküldött a fal mellet gyanusan gugolo faszihoz ö meg megkért hogy hozzam el az elveszet térképet ,megtaláltam visszavitem neki erre bejelölte a térképen a szigetet most megyek egy kapitányhoz aki elfuvaroz oda pont igy volt inkvizitoral is.
  • rage
    Állítsd a kameranézetet fixre.
  • LeonSilver
    Hehe, megvan az út :)
  • árnyharcos
    görgőt lenyomod akkor fogathatod a kamerát :D
    amúgy meg nagyon 1szerű az irányítás, egérrel mész, ölsz skillezel kamerát állítasz, billentyűzettel meg fegyvert váltasz vagy harcművészetet meg iszol.
  • wedge31
    A menüben van háromféle kameramód az egyik olyan amilyet te szeretnél.
  • rage
    Nélam is arra megy amerre akarom egérrel
    Nincs véletlen elállítva valami ?
    Pont ugyanúgy megy mint a Titan Questben, játszottam azzal is eleget.
  • zhata
    Megcseréltem az "a" és "d" billentyűk kódolását.Így már nem zavar a bal és jobb. (De váltig nem értem, hogy miért nem lehet egérrel fordulni.)
    A 19. szinten ezüstben újrakezdtem. Most már jobb a 22. szintű ellenfelekkel szemben. Így már nem fogok elaludni.
    Köszi.
  • LeonSilver
    Én is itt állok mint a lóf*** a hidegvízben .. :(
  • Maksi
    Az lehet az. Akkor ráfekszem a főküldetésre előbb. Csak előre szerettem volna nyargalni a Lepelpókért. :D
  • TGWH
    google.hu
    Fejből én sem tudom milyen városok vannak Paks környékén.
  • rage
    Az biztos, hogy ugyanabban a városban, ahol keresitek, volt egy csávó, aki egy elveszett térképet említett. Elhoztam a térképet neki, erre elküldött vele a csajhoz, aki a fényben áll.
  • kovecses
    Mondjatok egy nyomdát ami fogad interneten képet kinyomtatja és elpostázza a cimedre a kinyomtatott térképet. Vagy cimet Paks környékén.
  • TGWH
    Nyomdában kinyomtatják, egész olcsó, ahogy ITT írták pár oldalon belül...
    Maksi, nem arra gondolsz, ami elválasztja az elfek és az emberek területét? Ha igen, akkor gondolom a főküldivel nyílik ki az út.
  • kovecses
    Hol van ez a fal mellett kuporgó ürge???

Hol tudnám kinyomtatni a hatalmas sacred térképet?
  • Maksi
    Bocsi, de nem lehet, hogy az a fénysugaras csaj csak inkvizítoroknak adja a mountos quest-et?
    Amúgy még mindig nem jöttem rá, hogy lehet átjutni azon a várfallal körbeépített 2 kapun, ami a térkép közepén van, és ellehetetleníti az áthaladást, mert nem tudom kinyitni... Mi a megoldás?
  • rage
    Amit a #3062-ben írtam még a melóhelyről, az nem segít?
  • kovecses
    Nekem ez a sugarkorben álló csaj ne ad küldit és nicns hátasállatom valaki help!
  • árnyharcos
    nekem ez a kard 2x is kipottyant, 50. meg 58. szintűként és volt 1 időszak amikor mindkettőt egyszerre használtam :)
    képzelheted fejenként 1 milla felett volt a kovácsolási költség :D
    de szerencsére már az 50. es helyett már találtam 1 jobbat, 1 zsír kis lángoló baltát =)
  • McFrost
    Örülök, egész délután drukkoltam:D
    Ennyi idő alatt egy 5 %-al bejjebb lennék:D
  • McKenny
    MEG VAN A LEPEL PÓKKK!!!
    KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI SEGÍTETT !!
  • wedge31
    Most nagyon üvöltötem #3045
  • McKenny
    Már rájöttem....
  • wedge31
    Hát ez egyedi probléma lehet mert ha én ha jobbra akarok fordulni akkor jobbra fordulok ,igy van beállitva ,térképböl meg kettö is van a questeket nyilak jelölik mind az elsödleges mind a másodlagosakat igy eltévedni vagy egy küldit megnem találni elég nehéz lehet.

Játsz ezüstön ugy a patkány is ad pontot.
  • McKenny
    KÖszi
    Már fölevttem de nem csináltam meg LOL
    Hogy tudok oda eljutni? mert a térképen a tenger közepét jelzi.Szép
    kép róla:
    ITT
  • lipovics
    Igen, de hol található ez a csaj?
  • zhata
    Nekem kissé problémás az irányítás.
    Nem tudom, hogy más hogy van vele, de én majdnem mindig ha pl.balra akarok fordulni, jobbra sikerül és fordítva. Bosszantó. Egynémely városból kijutni, vagy megtalálni benne v.mit nehezebb mint a küldetést végrehajtani. (Pl. sokszor a térképek is zavarosak.)
    Vagy: miért nem tudok a balegér húzásával balra, v. jobbra fordulni?

(Pl. a Titan Quest-ben az ilyen műveletek sokkal sokkal egyszerűbbek.)

Kicsit unalmas a sok bárgyú (pl.) patkány is.
    Sokszor már menekülök előlük, mert pontot nem adnak, viszont az időmet nagyon rabolják. Uncsi.
  • Reggaester
    Bakker, én egyből elpasszoltam Sárkány meg pikkely meg minden, na mondom ez vmi jó kis cucc lesz, mikor megkaptam majdnem elröhögtem magam, na mondom irány a kereskedő
  • rage
    Kemény egy hozzászólásig kéne visszaolvasnod :)