10050
  • Maksi
    Mondja meg már valaki, legyen szíves, hogy hogy a rákban ilyen magas a casting regeneration a Villámvarázsomnál, mikor majd az összes pontot arra pakoltam, hogy ezt csökkentse.
    Ha bekapcsolok egy-vagy két erősítést, akkor ez a 9 mp mindjárt 15-re ugrik. :(
    Mitévő legyek, hogy gyorsabbak legyenek a varázslatok regenerációja? Egyáltalán érdemes még tovább fejleszteni az egyes varázslatokat a kaszt rúnák hozzáadásával, hiszen a sebzés alig nő, viszont a regeneráció meg másodpercekkel több lesz. :(
  • LeonSilver
    Mielőtt beérsz erre a helyre.Az újraélesztő monolit előtt.
  • Maksi
    A főküldetést, amit arannyal jelöl a térkép kell mindaddig megcsinálni, amíg a küldetéssorozat folyamán valaki oda nem küld a kapukhoz valami passzussal, amivel aztán átengednek majd.
  • emperator
    Köszönöm megnézem. bár azt hiszem ott nem láttam kijáratot de csekkolom. :-D
  • kovecses
    Jól jönne ha beillesztenétek ide egy térképet amin meg van jelölve ez a 2 - 3 hely! Vagy legalább egy kép a térdelő emberről, mert már megőrülök!
  • emperator
    Sajna csak 20kybitet enged a képem meg nagyobb méretű
  • lipovics
    KÖSZÖNÖM!!
  • kovecses
    Keresem.
  • LeonSilver
    Mielőtt beérsz erre a helyre ellehet menni jobbra.Elég nehéz észrevenni de ott va negy út ami egy barlangba vezet.Enne kpedig a másik oldalon van a kijárata.
  • emperator
    mérnem rakja be a képet hm
  • emperator
    Térképet máshonnan vettem de ez a pozicció ahol nem tudok átmenni a sárga körnél. Ott hogyan lehet átmenni?
  • árnyharcos
    valami képet légyszi, mert ez így kevés.
  • emperator
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ott hogyan lehet tovább menni ahol egy fal van két kapuval amik zárva vannak középen egy kerékkel amit nem lehet megtekerni? Ha beszélek az Npc-vel az elhajt. Nemértem mit kell csinálni a küldim túlmutat rajta és nem tudok átmenni már megőrülök.
  • McKenny
    Csak azért nem tudtam mert ugyebár ahol pajzs van ott oda van irve hogy: nem tudja a buta harcosod a "pajzsismeretet"
    Ide meg semmi sincs irva nem ÉRTEM
    Vki érti ezt?
    Vagy mondjuk oda lenne irva hogy ez Elf nek kel nem nekem Oké de semi
  • XeeN
    Rájöttem mire jó a túlélési bónusz. (Csak egy rosszul időzített telefonhívás és egy halál kellett hozzá...) A regenerációs időt csökkenti, nem is kicsit. Mielőtt meghaltam, a tűzvihar regenideje 3,3 volt, most 3,8, míg a tűzlabdáé 1,7-ről 2,0-re növekedett. Egyébként 80% körül volt korábban.
  • Prince23
    Szeráffal, sztem.
  • surisomi
    Melyik karakterrel érdemes elkezdeni a játékot?
  • zhata
    kérlek, ne add másnak! Megveszem, megfizetem a harci értékét akár Euróban is.
  • rage
    Hát, pl a "Harci értékek : -10" helyett ha használod, abszolút erősítést jelent majd :-))
  • Maksi
    Találtam egy fasza nyakéket. Igazán alkalmi vétel.

• Morfi
    Szerintem a 4600+ os processzorom miatt, ha meg nem akkor 2 hét múlva megnézem egy 9650+on majd :D
  • árnyharcos
    2 nap 22 órányi játékidővel még mindig egyszer sem lépett ki, nem tudom nálatok miért csinálja :(
  • árnyharcos
    ha egy eredeti angol verziót kaptál, akkor elcserélem veled az én magyaromra :>
  • Morfi
    Nekem is 2-3 lakalommal kilép aztán megszokja magát és nem lép ki. Ha meg jön egy restart akkor megint kezdődik a hajsza hogy mikor lép ki :D
  • Maksi
    Azt meg tudná mondani valaki, hogy az egyes italoknak meddig tart a hatása? Például annak, ami kétszerezi a kapott XP-t a mobok után?
  • Morfi
    400Hz? nem pici az egy kicsit? Meg szerintem Mhz :)
  • Maksi
    Köszi, majd megpróbálom. Csak az a baj, hogy nem szól előre, mikor akar kilépni. :D

• Morfi
    F9 billentyű lenyomásával tudsz menteni és onnét is folytatod.
  • Raziel82
    Sziasztok lenne egy kérdéem Nekem 3 GHz athon 64 procim, 2Gb 400Hz memeoria,és rx1650 ati videokártyám van igy akad nekem szerintetek elég ha lecserélem a videokait hd3850 atira hogy ne akadjon?
  • Reggaester
    Mert az inkvizítor nem használhat pajzsot.
  • mrspawn
    Hello.
    A magyar feliratot külön be kell kapcsolni, mert én feltelepítettem a játélot de az most angol.
    A 2.10 hun exe.-t meg nemengede felrakni.. akkor mot h. is van ez?
    Valaki segítsen pls...

Köszi.
  • Maksi
    Na, remek. Most már 10 percenként kihajigál a játék, akármerre megyek. Menteni persze nem lehet, lovagolhatom végig a fél világot.
  • McKenny
    miért nem tudom használni?
    vagy ez pajzs? vagy páncál? fene se tudja
  • árnyharcos
    nézd át az aktív küldetéseidet amiket még nem fejeztél be, és ha az egyik a gólem környékére akar vinni de picit észak-keletebbre akkor azt fejezd be :)
    de lehet már azt a részét is megcsináltad, és a küldi vége már a tenger közepébe mutat, akkor már csak 1 kapitányt kellene találni.
  • Maksi
    Másnál is van olyan, hogy megy az úton, és egyszercsak valami láthatatlan akadályba ütközik, és nem tud ott továbbmenni? Esetleg ki is dob a játék...
  • XeeN
    Eddig 10x haltam meg, ebből 8x a pause hiánya miatt... az igazat megvallva q****a bosszant a dolog...
  • Morfi
    Valamiféle Speciális hatás vagy mi a küldetés neve.
  • rage
    Igen, ez így normális
    Viszont van ami csökkenti azt, gyúrj arra.
  • balu840202
    Sziasztok!
    csak annyi problémam lenne, h amikor bekapcsolok egy erősítest, akkor megnő az ujratöltei idö a skilljeimnél...
    ez normalis?
    köszi a segitseget...
  • Nabunaid
    Kövecses!

A 3153-as hozzászólásban leírtam, többet tényleg nem tudok segíteni. A fénysugárban álló nő testvére, akit elő kell keríteni, és a nőtől észak-keletre lévő településen, egy ház mellett térdel a gazban, na szóval neki kell segíteni egy térkép előkerítésében. Ha az megvan /a fickótól keletre egy útkereszteződéstől kicsit északabbra/ ő azt odaadja neked, és ekkor megjelenik a sziget a térképeden, de ekkor csak hajóval juthatsz el oda.

Nem tudom mi a küldetés neve. Megpróbálok utána nézni.