10050
  • DORSANAX
    Azért érdemes lenne a kurzoros megoldást is megnézni,mert sokan ,többek között én is egy egérrel játszom és nem használok billentyűzetet.Igy kényelmeseb,mert hétradőlök a fotelben és nem fogok nyomkodni billentyűket,ha nem fontos.Ezért tartom nyitva a hátizsákomat néha,mert vannak más egyéb italok és dolgok is, de lehet,hogy ehhez is hozzá vannak rendelve billentyűk,nemtom...
  • Maksi
    Ha ezt nem tudtam, hogy a Space-szel nem csak én iszok, hanem azok is, akiket kísérek.
    Viszont egy hete van egy segítőm, akit még nem szállítottam le. Viszont állandóan jön velem mindenhova, és küzd derekasan. :D Eszem ágában sincs elkísérni a tagot a célállomásra.
  • Morfi
    Ha nem találod meg maximum valahova feltöltöm azt a pdf-t vagy mit. De most mondták hogy nem lesz alvás, munka van :S
  • DORSANAX
    Jó pihenést,majd megnézem...
  • Morfi
    A 6 helyből az egyik a space én úgy tudom. Megnézni nem tudom mert éppen munkahelyen vagyok és alváshoz készülődök lassan :D
  • DORSANAX
    Igen,most megnéztem a kiosztást és gyógyitalra csak a space van hozzárendelve,de nem tudtam,hogy azok is kapnak,akiket kísérek...
  • Morfi
    Meg azok is akik veled vannak, ha vannak.
    A főküldetésnél van valaki akit el kell vinni valahova az nem bír meghalni, és ha olyan akkor még harcol is :)
  • DORSANAX
    De a space-el csak Te iszol,nem?
  • Morfi
    Nálam is előfordul, mert a mocsárban sok a mérgespók és ők néha leköpik őket és mérgezi őket a cucc, abba akarnak beleahlni.

Maksi nekem a space billentyűvel isznak, de csak azért mert a balról a 3-ban van a gyógyitalom. Viszon a pdf-ben van egy billenytűzet kiosztás ahol le van írva, hogy mi micsoda.
  • DORSANAX
    Igen ott lehetett,de nem minden esetben.Az ovális ábrába jobb oldalt lehetett fegyvert is adni.Itt a csíkokba lehet talán,de most nincs ilyen küldetésem,majd keresek,akinek van,próbáljon neki italt adni.A kurzorral meg tudom fogni de most nem tudok adni senkinek jelenleg,majd kipróbálom...
  • Maksi
    És itt hova kell? Még mindig nem értem.
    Az elsőbe, meg ha jól emlékszem, még fegyvert is lehetett nekik adni, nemde?
  • DORSANAX
    Egyébként a Diablo2-ben is,ha jól emlékszem...
  • DORSANAX
    Csak ott egy ovális ábrába kellett belenyomogatni...
  • DORSANAX
    Én a hátizsákomat ilyenkor kinyitva tartom és egyszerűen futok,mint állat és nyomom a kurzor segítségével az emberbe az italt,a Sacred 1-ben is így volt..
  • Maksi
    Hogy lehet velük gyógyitalt itatni?
  • DORSANAX
    Nem tudom,konkrétan a gyíkemberek esetében mi a helyzet,de TGWH-nak igaza van,mert sok esetben voltam már én is így,amikor védeni kellett valakit/kiket és ez a takika bevált nekem is...
  • JaSoN HuNTeR #3674
    HA interneten játszom akkor mi a nagy külömbség?
  • TGWH
    Tévedsz. Ha futsz, akkor követni fognak, ha nem tudnak, akkor megy egy bizonyos távolság után melléd teleportálnak.
  • XeeN
    Nem én kezdem a harcot, hanem ők. Ez a probléma, hiába futok. :)
  • TGWH
    Ne ölj ellent csak fuss, egy idő után odateleportálnak melléd, addig meg itasd őket gyógyitallal.
  • XeeN
    Kaptam egy küldit, miszerint el kell kísérnem három gyíkembert egy tárgyalásra, csakhogy amint kilépek a faluból, elkezdenek partizánkodni és ha megfeszülök, akkor sem tudom őket megmenteni, ergo bukom a küldetést... Egyszer már sikerült visszamenekülnöm a faluba de a következő próbálkozásom is kudarcba fulladt.
  • Morfi
    A történet vége más lesz :)
  • JaSoN HuNTeR #3668
    amugy tökmind1? mi az elönye és mi a hátránya az oldalaknak?
  • ROMOTO
    Dobj fel egy érmét.
  • JaSoN HuNTeR #3666
    gonosz vagy a jó oldalon játsszak?
  • wedge31
    A dryadnak is van.
  • ROMOTO
    Ja itt a csontis elég jó, leginkább a kényelmi szempont miatt, ugyanis elég aktív petféle, szabályosan felkutatja az adott környék összes mob ját, és magára húzza, a nagyobb tömegek is kb. úgy néznek ki, hogy egy-egy csontin lóg 3-4 mob, amiket általában le szoktam pofozni. Szal e miatt elég kényelmes hentelni, bár gondolkodom a tükröző-visszaverős buff on, mert kell némi változatosság meg izgalom :)
  • vidu01
    Lehetnének a többi kasztnak is állandó petjei mint a TQban, én nagyon hiányolom őket innen.
  • ROMOTO
    A gólem, meg tintahal volt meg eddig, a bosskill nálam kb. úgy néz ki, hogy beállok látótávolságba, azt a 3 csonti pet odarohan és akkurátusan ledarálja, néha besegítek íjjal meg távolsági cast al, ha nagyon unom magam akkor meg berohanok darálni én is, eddig még egy csontimat sem tudták megfektetni az enemy k, a bossok sem, ritka szívos pet fajta tuningolva :)
  • árnyharcos
    úgy működik, hogy megpróbálnak megütni de szörny teljes sebzése visszaverődik, azaz csak saját magát sebzi téged nem.
    az újratöltődési idejére figyelni kell, de nagyobb kupacoknál sűrűn előfordulhat, hogy a szörny saját magát öli meg amíg te a többiekkel foglalkozol.
    pár kép szemléltetésnek:
    17. szinten az adtaok

fő támadó skillem 1 buffal:
    http://kepfeltolto.hu/i/?279928&t=img

ő támadó skillem 2 buffal, tükrőződővel együtt:
    http://kepfeltolto.hu/i/?279927&t=img

láthatod, hogy még 2 buffal sem nagyon vészes az újratöltődésem 6,5 mp
    de igazáből ez a buff csak nagy kupacoknál vagy olyan szörnyek ellen hatásos akik nagyokat sebeznek.
  • balu840202
    Valaki tudja h az arnyharcos visszaverő auraja hogy mukodik?
    megutnek-sebeznek-visszahat-sebzodnek....
    megutnek-nem sebeznek meg-visszahat-sajat magukat sebzik...
    Es ha valaki felnyomta magasabb szintre akkor legyszi kozozlje h mennyire lehet kordaban tartani a visszatoltesi idot, es hogy hany szazalek lesz az esely a tukrozodesre....
    Elore is koszi...
  • johnnie_walker
    "kb. egy meleg helyzetem sem volt még..."

És a bossokkal hogy állsz? :D Nem állítom hogy nehéz lesz, de a screenshot helyéből ítélve kb. az elsőn lehetsz túl (esetleg épp most ölted meg a másodikat)... a nagyja/neheze még hátra van. ;)
  • DORSANAX
    Én még csak egy 24-es Szeráf vagyok,de "meleg helyzetem" nekem is csak akkor volt,ha a magamra húztam a sok kicsi ellenfelet,hagytam magam ütlegelni és beszorítottak valahová.Ahogyan figyeltem itt a hozzászólásokat,azért lesz még kemény kűzdelem.Sok rúnát nem kaptam,mint mások,de lehet,hogy rosszul fejlesztettem a tulajdonságaimat...
  • ROMOTO
    Én egyszer haltam a legelején valami baki miatt és most néztem, nekem 85,7% a bónuszom, eddig egy zöld sem esett. Egyébként eddig nagyon laza az ezüst fokozat, kb. egy meleg helyzetem sem volt még...
  • ROMOTO
    He-he, kicsit más bónuszokkal
  • DORSANAX
    Bocs Maksi,ez mellé ment...
  • DORSANAX
    Csak vicceltem,nagyon jó,de én a Szeráfomat nézegetem hátúlról...
  • DORSANAX
    Ilyen képeket ne tegyél be,mert nem tudok éjszaka aludni.
    Egyébként nekem nem dobál sok rúnát,pedig már én is 87%-os vagyok...
  • Maksi
    Eladni sem érdemes. Van vagy 50 arany darabja.. Vagy még annyi sem.
  • lipovics